Utro med en kollega

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg havde længe haft en godt øje til dig. Vi havde flirtet vildt og inderligt på arbejdet, men qua vores begges ægteskaber var det aldrig blevet til noget mere end ord i en sms eller et frækt blik henover gangen.

Du havde beskrevet hvad du ville gøre, hvis du havde mig for dig selv hjemme, og i et (introvert) stillerum.

Hmm, egentlig nogle spændende fortællinger, der havde fået mine øjne mere op for din seksualitet end tidligere. Det havde jo bare været en uskyldig kontor-flirt.

En dag meddelte Sanne at hun i den kommende weekend skulle til Jylland til sin kusines polterabend. Jeg brokkede mig lidt på arbejdet. ”Når nu vores situation er som den er, så kan hun da ikke bare tage til Jylland og bla bla bla.” Du sagde: ”Per og jeg har valgt at have en weekend hver for sig, bare sådan lige for at få tankerne på plads: Børnene tager mine forældre”. Et lumsk smil bredte sig over mit hoved. Du kiggede undrende på mig, men kunne ikke spørge hvorfor, da vi jo sad sammen med kollegerne; men du havde dine ”bange anelser om hvad der gik gennem mit hoved.

Efter mødet spurgte jeg dig om ikke vi skulle tage et udvidet ”kaffemøde”/middag hjemme hos mig efter arbejdet. Tale tingene igennem, hygge, få et glas rødvin og bare slappe af efter en streng uge på arbejdet. Du var ikke meget for det, men sagde ok.

Hele formiddagen kørte flirten mellem os, et blik, et pop-op besked på skærmen med beskrivelser om hvordan jeg ville kysse dig i nakken og massere dig, inden jeg ville tage dit tøj af og kysse dig langsomt på maven og ned af lårene, inden jeg ville lade sin tunge røre din knop… . Du blev lidt rød i hovedet, endelig havde jeg fået krammet på dig.

Ved middagstid tog jeg afsted fra arbejdet. Jeg skulle lige ordne nogle indkøb inden du ville komme forbi. Alt skulle jo være på plads. Hen forbi ISO – skulle hente et par laks og nogle rogn. Havde planer om at lave et helt formidable middag. Blinis med rogn, creme fraiche og rødløg til forret, letsaltet ovnbagt laks til hovedret, og dessert, ja, hvis vi nogen sinde nåede så langt, så lidt lækker frugtsalat. Der til en masse gode vine, ofr du skulle jo ikke køre hjem, så lidt kunne du godt få indenbords.

Da jeg kom hjem, fandt jeg ud af, at tid havde jeg nok af, så jeg skænkede mig et glas rødvin, tændte for vandet til badekarret og satte lidt god musik på anlægget. Skulle lige slappe af inden du kom. Jeg lagde mig ned i badekarret, fed følelse, afslappende og roligt – dejligt efter en hård uge på arbejdet – bare at være egoistisk og tænke på sig selv og sit velvære. Inden længe gled tankerne over i det seksuelle. Det var jo lang tid siden jeg sidst havde fået noget, så der skulle ikke så meget til, før ”noget” dukkede op i vandoverfladen. Jeg lå og forestillede mig hvordan du så ud i din bh og g-streng, eller i sort bh med en skål, der ville have svært ved at holde dine dejlige store bryster på plads evt. kombineret med en lækker hofteholder og selvsiddende strømper. Helt ubemærket var jeg begyndt at køre hånden op og ned, og nu var der ingen vej tilbage. Du blev lagt henover vaskemaskinen, og jeg gled stille og roligt op i dig. Du ville have det hårdere, så jeg satte tempoet i vejret, og inden længe kom vi begge i en dejlig, våd og lang orgasme. – Jeg rejste mig i badekarret, lukkede vandet ud og tændte for bruseren. Jeg måtte lige skylle mig. Jeg fandt skraberen frem. Det var et stykke tid siden sidst, så nosserne trængte til at få fjernet lidt hår. Langsom, men sikkert blev hårene fjernet. Uhm, egentlig en dejlig følelse med en helt glat pung. Nå tankerne fløj endnu engang afsted mod de forbudte områder.

”Tag dig nu sammen” sagde jeg til mig selv. Ud af badet, sprang barberingen over, fik ordnet håret og smidt lidt parfume i hovedet, så jeg kunne præsentere mig fra den bedste side. Ind i soveværelset, hm, hvad skulle jeg tage på?? Jeg fandt et par at mine nye tights frem. Dejligt, med stof der sidder tæt på huden. Fandt et par sorte stramme cowboy-bukser frem. Mindedes at du havde sagt at det var godt, og så til sidst en sort t-shirt.

En times tid senere var forberedelserne til maden ved at være færdige, og det ringede på døren. Jeg tog røret: ”Halløj”. ”Øh, ja, det er Anne”. ”Kom bare ind”. Du kom op. Nej hvor så du dejlig ud. Du havde en sort nederdel på og en tynd hvid skjorte, der lige løftede sløret for at du under havde en hvid blond bh på. Som lyset faldt fornemmede jeg at der vist var en aftegning af spænder under nederdelen. Puha, tog helt pusten fra mig.

Nå du kom ind i stuen, og jeg havde allerede skænket det første glas hvidvin, samt stillet lidt snacks frem. Vi skulle jo have en hyggelig afslappende aften. Vi snakkede lidt om løst og fast. Hvordan det gik på arbejdet, hvordan det gik i vores ægteskaber. Det var dejligt at opleve dig fra den afslappede side uden nogen bekymringer om hvem der måske sad i caféen og så vi snakkede, uden tanke på vores respektive mand og kone.

Maden var færdig, så vi satte os ind til bordet. Vi snakkede videre. Pludselig tog du en gaffel med rogn og ville made mig. Uhm. Jeg gengældte det, men lidt creme fraiche faldt ned fra gaflen, og ned på dine bryster. Uden tanke for hvad jeg gjorde, så rejste jeg mig op, lænte mig frem, bukkede mig og satte læberne til dit bryst; og langsomt lod jeg tungen glide op ad brystet langs skjortekanten. Der undslap en lyd fra din mund – alt tydede på du nød kærtegnet. Musikken stoppede i stuen, og pludselig var vi tilbage ved den ”seriøse” middag. Der gik lige ti minutter inden vi snakkede igen. Et par nervøse blikke var alt hvad der skete i mellemtiden.

Jeg tog af bordet, var ikke meget for at rejse mig, for oplevelsen havde sat sine tydelige spor på de nedre regioner; men maden kom jo ikke af sig selv ind i spisestuen. Resten af middagen gik roligt for sig, og jo mere vin vi drak jo mere rolige blev vi også overfor hinanden. Stemningen var god.

Inden i stuen sad vi roligt og snakkede. Begivenhederne tidligere på dagen og aftenen var gledet lidt i baggrunden. Vi sad roligt og snakkede sammen, tiden, cigaretterne og spiritussen gled roligt afsted.

På et tidspunkt var jeg ude i køkkenet efter lidt mere rødvin. Da jeg kom ind igen, satte jeg mig over til dig. Spiritussen havde fået de sidste hæmninger til at flyve sig en tur. Lidt nervøs listede jeg en hånd omkring skuldrene på dig. Du lod dig ikke helt anfægte af det. Den anden hånd lagde jeg på låret af dig. Sad blot og kørte hånden stille op og ned af dit lår. Jeg blev mere og mere dristig. Hånden bevægede sig langsommere, og tættere på skødet for hvert strøg jeg tog. Du drejede dig i sofaen, så vi sad med front mod hinanden. Dit bryst steg og faldt i takt med dine dybe vejrtrækninger. Kinderne var blevet lidt mere røde, var det vinen, eller….

Du lænede dig frem, og vi mødtes i et dybt, vådt kys. Hænderne bevægede sig rundt på hinandens kroppe. Ryggen, ben, numser blev mærket, og vejrtrækningen blev for begges vedkommende tungere og tungere.

Du rettede dig langsom op og rejste dig, gik lidt frem fra sofaen, vendte omkring og stod med hænderne i siden, nøjagtig som en selvbevidst topmodel. Langsomt, uendeligt langsomt lod du hænderne løbe op over hofterne, op til knapperne, som oppefra blev knappet op, en efter en. Da skjorten var helt åben lod du begge pegefingre løbe op og ned langs åbningen. For hver gang blev de trukket lidt længere ud og afslørede mere og mere af kroppen. Til sidst nåede den ud over skulderne og skjorten forsvandt ned på gulvet da du rettede armene bagud.

Du stod i din sorte nederdel og på overkroppen var kun en laksefarvet bh, som gemte på ynderne. Igen ganske langsomt løb hænderne ned over hofterne, helt ned til knæene og tilbage igen. På tilbage vejen gled hænderne ind på inderlåret, op over skridtet og havnede i linningen, her fulgte de rundt på ryggen. Du vendte sig med ryggen mod mig og ganske langsomt gled lynlåsen nedad. Da den var helt i bund lod du kjolen fald mod jorden og afslørede en blondehofteholder og g-streng i samme farve som bh”en. Du stod og dansede med sig selv, vendte rundt et par gange og viste mig alle sider af dig.

Jeg ryddede spisebordet og du lagde dig henover bordet på ryggen. “Nej stå på gulvet og læn dig ind over” sagde jeg. Du rettede dig til og stod nu med albuerne støttende på skrivebordet og benene strakte på gulvet. Jeg gik bag dig og begyndte at kærtegne halsen, ryggen, lårene og knæene i et fast mønster. Efter lidt tid begyndte du at tvinge min hånd til stærkere kærtegn ved at læne dig tilbage. “Ikke før jeg siger til”, sagde jeg, selvom jeg mest af alt ville gå lige på dig, uden at føle nogen skam. Nu tog jeg dine arme og “tvang” dem om på ryggen så du nu hvilede på skrivebordet med dine bryster. Bagdelen var endnu mere modtagelig og indbydende for mig i den stilling. Jeg samlede begge dine hænder i en af mine og lukkede fast sammen, hvilke bevirkede at du sank med en dyb lyd. Ganske langsomt lod jeg hænderne glide over dine balder og lår, da de endte ved g-strengen tog jeg fat med en finger. Et hurtigt ryk, den gav efter og sprang i den ene side. Du stod helt stille og jeg kunne fornemme at du var klar. Jeg lod resterne af g-strengen glide ned af det andet ben efter jeg havde lirket dem fri mellem benene, de drev af dine safter.

Jeg tog mit bælte, og viklede det rundt om dine håndled. Jeg skulle have mine hænder fri til det næste. Jeg gik ned i knæ bag dig. Kørte roligt min hånd fra din ankel op ad benet, først på ydersiden, dernæst gentog jeg bevægelsen, men denne gang på indersiden. Jeg første hånden op til dit skød, dine ben ryster, jeg strejfer dit skød. Safterne driver. En finger strejfer ganske kort dine ”læber”. Endnu et ryst kommer fra din krop.

Jeg læner mig fremad. Kysser dig blidt, der hvor ballen går over til at være lår. Du dufter vidunderligt. Jeg arbejder mig først nedad, kysser dine baller, dit lår, alt i mens min hænd bevæger sig rundt om dit skød. Du be’r mig lege med din klitoris, men nej, her er det mig der styrer. Du må vente til jeg føler det er det rigtige tidspunkt. Jeg kysser mig videre op af din ryg, langs rygraden, op til nakken, spidser munden nærmer mig dit øre, mit åndedræt er blevet tungt. Din overkrop bevæger sig, når du trækker vejret. Dejligt at se dig ligge der i al din pragt, ude af stand til at gøre noget, medmindre jeg tillader det.

Jeg rejser dig op, vender dig om, vi mødes i endnu et dybt vådt kys. Dine øjne er blanke.
Min hånd bevæger sig henover dine bryster, lader en hånd glide under det ene, løfter det, står med det dejligste bløde bryst i hånden. Jeg bukker mig let forover, kysser let brystvorten, mine læber napper blidt i vorten. Jeg kan mærker at den bliver hård mellem mine læber. Alt i mens er min hånd gledet nedover maven, ned til din glatbarberede mis, kilder det bløde stykke lige over missen. Jeg løfter dig op på spisebordet. Endnu engang er jeg over dine bryster. De er dejlige, bløde, store, lækre. Brystvorterne har ligenu min fulde opmærksomhed. Jeg kan høre på din vejrtrækning at du ikke er helt upåvirket af situationen.

Jeg tager fat i dine ben, spreder dem.

Sætter mig på knæ, løfter dit ene ben, kysser din fod, din ankel, sniger mig op ad skinnebenet, låret, er nu så tæt på missen at du kan mærke ånden fra min mund, men længere mærker du ikke. Jeg går udenom. Op over missen, hen til dit andet ben, og gentager turen bare i den anden retning. Du sidder pludselig meget uroligt. Siger at du vil ha’ mig, du vil mærke mig, din krop skriger efter en orgasme.

Jeg hører efter dig. Læner mig fremad, slikker langt og roligt lige der hvor låret går over mod missen. Jeg kan mærke at din krop giver et ryst. Jeg skiller dine skamlæber med fingrene. Dejlig lyserød, våd og åben. Jeg mærker med en finger, at du vist er mere end fuld parat. Jeg tager min finger, kører den i kanten af dine læber- din skælven tager til. Roligt fører jeg fingeren op i dig. Hmm, varmt, blødt, vådt. Jeg læner mig mere fremad, Sætter tungen til din klitoris, og slikker dine dejlige safter i mig. Kører tungen ned langs kanten af dine læber, og tilbage til klitoris. Hver gang jeg snitter klitoris, kan jeg mærke du skælver. Jeg slikker, stikker tungen så langt op i dig som jeg kan. Fingeren genoptager sit arbejde. Prøver at finde dit g-punkt. Samtidigt fortsætter jeg tungearbejdet. Kører roligt ned langs låret igen. Fingeren er stadig i din mis. Returnerer til missen. Jeg kan mærke på dig at du nærmer dig klimaks. Min anden hånd bevæger sig opad mod dine bryster. Dine brystvorter står stive og ranke. Jeg rejser mig kort, for at smage dine brystvorter, for derefter at komme ned til din mis igen. Pludselig samler du benene omkring mig. Jeg kan mærke at du nu når din længe ventede orgasme. Der går lang tid. Jeg bliver ved med at slikke. Dit greb bliver ikke mindre stramt. Du har problemer med at sidde, ligger mere hen ad bordet.

Du vrider dine arme, men de er bundet. Jeg nyder magten. Bliver ved med at slikke. Til sidst råber du ”Stop”, og løsner dit greb om mig. Jeg rejser mig. Løfter dig op, og vi mødes i et langt kærligt og dybt kys. Din krop er helt slap nu.

Jeg foreslår et glas rødvin og et bad…

Vi sidder i sofaen. Dine kinder er røde, og vejrtrækningen kommer i hiv. Vi får et glas rødvin. Jeg rejser mig og går ud i badeværelset, tænder for vandet, kommer lidt sæbe i. Finder et par lys, der bliver tændt. Og kommer tilbage til stuen, hvor du stadig sidder smuk og dejlig. Jeg tager din hånd, og du rejser dig. Vi går mod badeværelset. Jeg be”r dig om at sætte dig i badekarret. Jeg tager min bluse og mine bukser af, og sætter mig bag dig på kanten. Du læner dig tilbage med et, lyder det, behageligt suk.

Vi sidder lidt. Jeg begynder at massere dine skuldre. Du vrider dig lidt, dine skuldre er ømme. Jeg læner mig lidt frem, og lader hænderne kører ned over dine kraveben, længere ned til dine bryster. Kærtegner blidt dine brystvorter. Din vejrtrækning bliver hurtigere. Jeg tager hænderne under dine bryster, løfter dem nænsomt, og masserer dem. Dine brystvorter bliver stive, kan jeg mærke. Jeg læner mig mere frem, og lader den ene hånd køre ned over din mave, og ned til din mis. Du gisper da jeg rammer din klitoris. Jeg lader en finger køre rundt om din mis. En enkelt gang lader jeg den glide op i dig, du bevæger dig uroligt i vandet.

Jeg kører hænderne tilbage op over dine bryster, og dine skuldre. Jeg læner mig frem endnu engang, kysser dine skuldre, siden af din nakke, bider dig let i øreflippen, lader tungen glide henover kanten af øret. Du drejer hovedet, og vores læber mødes. Du kysser nu krævende.

Du rejser dig halvt i karret og vender dig om. Du ser dejlig ud. Vand og sæbe løber ned af dig. Du læner dig frem, og vi kysser igen. Tungerne mødes, og udforsker hinanden. Du bøjer dig ned. Tager fat i kanten af mine tights, der nu er drivvåde pga. din krop. Du be”r mig rejse mig, og hiver dem af. Min pik springer frem. Har aldrig været så stiv som nu. Du læner dig frem, tager fat i den, slikker langsomt fra roden og op. Mine ben ryster. Jeg løfter dig op. Går hen og lukker vandet ud, og tænder i stedet bruseren.

Vender mig om, tager sæbe i hænderne og går hen til dig. Du vender ryggen til, jeg begynder langsomt at sæbe din ryg ind, lader hænderne vandre ned til dine baller. Lader en finger køre mellem ballerne. Du træder nervøst et lille skridt frem. Jeg lader hænderne køre op ad ryggen igen, og rundt om kroppen. Vender dig om, sæber dig nu ind foran. Dine bryster, din mave, knæler og vasker dine ben, fødder, lår. Lader tungen lege med din klitoris. Rejser mig op, og vi mødes i endnu et langt kys. Tager bruseren lader den vandre over din krop for at skylle sæben væk.

Nu tager du sæben, kører dine hænder over min overkrop, lader fingrene køre ned over maven og ned til pikken. Du sæber den godt ind. Uhh, måske endnu for godt. Der skal ikke meget til nu. Heldigvis bevæger du dig videre ned. Jeg vender mig om, du stiller dig helt tæt op ad mig, lader dine hænder kærtegne min brystkasse. Jeg læner hovedet tilbage, og vores læber mødes. Du tager bruseren skyller min krop. Jeg vender mig om.

Drejer dig rundt. Be”r dig stille dig op med front mod væggen. Jeg går om bag dig. Lader mine hænder vandre ned over ryggen på dig. Jeg går i knæ. Lader tungen glide fra halebenet ned mellem dine baller. Jeg spreder ballerne, lader tungen strejfe dit bagerste hul. En gysen går gennem din krop, og jeg kan høre på vejrtrækningen, at du nyder det. Du “træder” et skridt bagud, så din røv kommer mere bagud. Jeg bevæger mig længere ned, min mund er nu udfor din mis. Jeg lader tungen køre henover læberne, og jeg stikker en finger op i dig. Endnu en finger finder vej til dit våde varme indre.

Jeg rejser mig op. Du kan mærke min pik ligge mellem dine baller. Du bevæger røven bagud. Jeg kysser dig i nakken. Går lidt ned i knæ, og lader pikken lige røre din mis. Du virker utålmodig, forsøger at gå i knæ så du kan få “ham” ind. Jeg træder tilbage. Og frem igen. Går lidt i knæ, og lader igen pikken køre mod dine skamlæber. Uhm, det er næsten for meget. Langsomt stikker jeg pikken ind i dig. Et suk kommer over både dine og mine læber. Jeg tirrer dig. Langsomt trækker jeg mig næsten helt ud igen, og står stille. Drillende napper jeg dig i øret. Tungen kører langs øret. Hårdt trænger jeg ind i dig igen. Jeg kører nu hårdt frem og tilbage. Du læner dig mere frem. Din røv stikker indbydende frem. Jeg griber din ene balle klemmer den, lader et blødt slap ramme dig. Du vrider dig. Min anden hånd vandrer over ryggen, og om til dit ene bryst. Jeg nulre dit store dejlige bløde bryst, mens jeg langsomt trækker pikken ud af dig.

Du læner dig tilbage, med ryggen mod min brystkasse. Pikken “ligger” stadig mellem dine ben. Du svajer stille frem og tilbage, så pikken kører mod dine læber. Din vejrtrækning bliver hurtigere og hurtigere. Jeg har svært ved at holde igen. Tankerne flyver til højre og venstre. Jeg må ikke komme allerede nu. Jeg træder, mod din vilje, et skridt tilbage. Jeg vender dig om og vores læber mødes. Min ene hånd vandrer ned til din mis. Den er våd, meget våd. Jeg går i knæ, og tager dit ene ben op, så du støtter på kanten af karret.

Uhm, det er en dejlig våd og lækker mis, der er foran mig. Kun en enkelt streg af hår lige oppe over missen. Den er nu helt åben for mig, og jeg kaster mig endnu engang over den. Slikker den, napper i klitoris, har en finger oppe i dig. Du nærmer dig klimaks. Med et ord rammer det dig. Du er ved at miste balancen, men griber endnu hårdere fat i mit hoved. Jeg får ikke lov til at stoppe mit slikkeri. Safterne driver ud af dig. Lækkert. Langsomt ebber din orgasme ud.

Jeg rejser mig op, og sætter endnu engang min pik til dine mis. Denne gang er det lige på og hårdt. Jeg kan mærke, at der nu ikke er nogen vej tilbage. Du be”r mig om at gøre det hårdere, og hårdere. Jeg støder til. “Jeg kommer snart…” Du skubber mig væk, og går ned i knæ. Du tager fat i min pik. Kører hånden frem og tilbage. Din mund åbner sig, og tungen danser lystigt over mit pikhovede. Uhg, tankerne flyver igen. Dette er for godt til at være sandt. Du slikker min pung. Tager den ene testikel i munden, mens din hånd fortsætter sit arbejde.

Du tager nu hele pikken i munden. Slikker over det hele. Du kan mærke at den dunker. Jeg er tæt på at sprøjte. Du stopper. Løfter dine bryster med hænderne, og klemmer den stramt om pikken. Jeg begynder at lave samlejebevægelser, og hver gang jeg støder til, danser din tunge over mit hoved. Jeg kan ikke klare mere. Jeg sprøjter al min “opsparede” sperm udover dine bryster, noget rammer dig på hagen, noget fanger du med munden. Du slikker det begærligt i dig. Mine ben føles ikke længere. Jeg er fuldstændig færdig – tror jeg.

Jeg tager fat i dig, rejser dig op. Vi mødes i endnu et kys. Vandet løber stadig, og vi stiller os ind under bruseren, og lader det varme vand løbe udover over vores kroppe. Vi står bare helt tæt, og nusser med hinanden.

Vi stopper vandet. Jeg tager håndklæderne, og pakker dig ind, mens jeg tørrer din krop. Intet undgår mine berøringer. Jeg finder et par badekåber frem, og vi sætter os ind i stuen, og tager os et nyt glas rødvin. Vi snakker ikke til hinanden, men kigger blot begærligt og liderligt på hinanden. Klokken er blevet mange, og på tv kører en eller anden pornofilm. Som sædvanlig uden det store indhold, men vores opmærksom vender alligevel mod tv”et. Jeg strækker mit ben, så min fod kommer til at ligge mellem dine ben. Jeg bevæger stille min fod mod din mis. Dine øjne svømmer hen. Et suk undslipper din mund. Du strækker også dit ben, og lader din fod kærtegne min pik, der snart er ude i fuld størrelse igen. Vi sidder bare roligt overfor hinanden i lang tid, og lader fødderne gøre arbejdet.

Filmen slutter og vi er begge stadig meget tændte. Klokken har rundet to, og jeg spørger om du vil blive og sove. Du har jo drukket lidt rødvin, så det er måske ikke så smart du kører hjem. Du tager imod tilbuddet, og vi går ind i soveværelset og lægger os.

Vi ligger i ske. Min pik er stadig stiv, og ligger nu og presser mod din numse. Min ene hånd ligger på dit bryst og nulrer roligt og stille din brystvorte. Den bliver hård. Du hvisker til mig “Kram mine bryster, det er dejligt!” Det skal du kun sige en gang. Med et voldsomt begær krammer jeg dem, og få dig samtidigt drejet så vi ligger mod hinanden. Nu kan jeg også bruge munden, så jeg kysser dem. Du vender dig om, og slikker blidt på pikhovedet. Du tager nu hele pikken i munden og gnider dine fløjlsbløde læber og tunge mod den. Jeg skælver af liderlighed og læner mig lidt tilbage i sengen. Du nusser mine nosser med den ene hånd, mens du forsætter med at slikke min pik. Jeg sætter min hånd til din mis, og kører en finger rundt om din klitoris og spreder skamlæberne med den anden hånd, så hele din våde kusse åbenbarer sig for mig.

“Slik mig … slik mig”. Din stemme er sløret af liderlighed og samtidig kommanderende. Jeg lægger sig ned og begynder at slikke dig. Først slikker jeg blidt dine inderlår. Så forsætter jeg rundt omkring din meget let behårede kusse. Jeg bevæger min tunge i cirkler omkring klitoris, mens to fingre kører ud og ind af din drivvåde revne. Du stønner af ophidselse – måske er du lige ved at komme. “Jeg vil have din stive pik!” Jeg lægger mig hen over dig, og du får hurtigt slikket min pik stivere end den var før. Imens forsætter jeg min behandling af dit skød. Efter et kort stykke tid skubber du mig væk, og du sætter dig oven på mig, og begynder at ride ham. Jeg griber op mod dine bryster, og krammer, kærtegner og kysser dem. “Skønt”, hvisker jeg. Du bevæger dig hurtigere og dit åndedræt bliver kort, og pludselig kommer du i en voldsom orgasme.

Du stiger af mig, og vi vender os om, så vi ligger i missionærstillingen. Du spreder dine ben kraftigt og løfter lårene, og jeg kryber op på dig. Du tager fat i min kussevåde pik, og fører den op i dig, du lukker øjnene og nyder, at jeg er oppe i dig, og jeg begynder at kneppe. Først langsomt, men i takt med min stigende liderlighed, knepper jeg dig hurtigere og hårdere, og igen kommer du, denne gang i en mild men langvarig orgasme.

Du rejser dig op, og lægger dig på alle 4, et syn for guderne. Din dejlige røv vender imod mig, og jeg træder frem, og trænger op i dig bagfra. Jeg begynder at køre ud og ind. Sådan fortsætter det i lang tid, og sveden render af os begge. Jeg kan mærke, at jeg er ved at komme, og du gennemrystes af små orgasmer. Vi stønner af liderlighed. Jeg kan ikke holde mig længere. Min krop spændes. Jeg stønner højt. “Nu, nu, neeej, ååh”, og spermen forlader pikken og ender oppe i din glødende varme og våde mis.

Vi er begge lidt udkørte. Jeg trækker mig ud, vi ligger og kæler lidt, men hurtigt falder vi i søvn.

Mon ikke, det er begyndelsen til en masse dejlig erotik?

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.3 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *