En Oplevelse Ud Over Det Sædvanlige

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det var noget af en oplevelse ud over det sædvanlige jeg fik……

Jeg stod ved opgangsdøren og samlede mig mod til at ringe på. Efter et par minutter ringede jeg på hvor der stod Nanna. ”ja” lød en sexet stemme kort tid efter, ”Det er Martin” svarede jeg usikkert. ”Hej søde, kom inderfor” svarede hun, og tilføjede ”der er øverst til venstre”, før hun lukkede mig ind i opgangen. Da jeg kom op til den øverste etage, stod døren åben, og efter en dyp vejrtrækning gik jeg indenfor.

Lige indenfor stod Nanna for at tage imod mig, hun var iført sorte højhælede sko, selvsiddende strømper, sorte g-streng trusser, og en fræk sort top med blonder. Hun bad mig om at smide jakke og sko, og tog mig derefter i hånden og førte mig ind i stuen.

Vi sad i stuen og talte, og Nanna spurgte om jeg havde være med en trans før, til hvilket jeg ærligt svarede ”nej”.

-”Er det noget du har tænk på i længere tid ?”

-”ja, det er det”

-”Og nu syntes du bare et var nu det skulle prøves ?”

-”Det kom sig af at jeg har ferie lige nu, og da jeg faldt over din annonce tidligere, tænkte jeg at det skulle være nu jeg kastede mig ud i det”

-”fandt du mig på nettet” spurgte Nanna nysgerrigt.

-”ja” svarede jeg

-”Er du klar”

-”Så klar som jeg bliver tror jeg”

-”bare tag det roligt” beroligede hun mig, ”følg efter mig”

Nanna rejste sig og gik fra stuen ud gennem en smal gang. Hun stoppede og gik ind af en dør på venstre side af gangen, og sagde ”det er her”. Jeg fulgte efter hende ind i rummet, hun lukkede døren efter os.

Rummet var relativt mørkt kun oplyst med stearinlys placeret rundt omkring, og stort set tømt, boreset fra en stor dobbeltseng, og et lille sengebord i træ, placeret i hjørnet.

”Bare smid tøjet, og læg dig på sengen” sagde hun, og fortsatte ”jeg er tilbage om lidt”, hvorefter hun gik ud af rummet og lukkede døren bag sig. Jeg begyndte langsomt at klæde mig af, og efterfølgende lagde jeg mit tøj sammen og lagde det på gulvet, i hjørnet af rummet.

Jeg lagde mig på sengen, mens jeg tænkte over hvordan det hele ville udvikle sig. Nanna have efter kort tid fået mig til at slappe af, men da jeg lå her nøgen på sengen og ventede på hende, kunne jeg mærke mit hjerte hamre derud af, og tankerne om hvad der ville ske fløj gennem hoved på mig.

Min tankestrøm blev afbrudt, da jeg hørte lyden af døren gå op, og Nanna kom ind i rummet igen.
Hun bad mig lægge mig på ryggen, og kravlede op i sengen til mig. Lidt efter mærkede jeg hendes varme læber omslutte min allerede meget stive pik, og jeg lukkede øjnene og prøvede at slappe af.

Jeg havde fået den suttet af mange før, men Nanna suttede pik som jeg aldrig havde prøvet det før. Jeg åbnede mine øjne og kiggede ned på hende. Hendes øjne fangede mit blik, og hun blinkede til mig mens hun lod hendes læber køre hele vejen ned over min pik til hun nåede til roden, hvilket fik mig til at stønnede højlydt.

Hun stoppede efter noget tid, og spurgte ”Har du lyst til at kneppe mig” ?

-”Jeg ville egentlig hellere prøve at du kneppede mig” svarede jeg lidt nervøst
-”Ok sagde hun roligt”

Hun rejste sig fra sengen, og smed trusserne, og en stor pik mellem hendes ben fangede mit blik.

-”Vend dig om og læg dig på alle fire” kom det fra hende.

Jeg gjorde som hun sagde, og ventede spændt, og noget bekymret om hvordan det ville føles. Jeg havde fantaseret om det mange gange mens jeg onanerede, men i mine egne erfaringer er der tit langt mellem fantasi til realitet.

Lidt efter mærkede noget køligt ramme min røv, mellem mine baller, og efterfølgende en finger forsigtigt arbejde sig ind mellem min baller og derefter ind i min røv.

-”Det er bare glide crem” hørte jeg Nannas stemme bag mig.

Jeg mærkede hendes finger forlade min røv, og derefter skubbede hun hårdt mine ben til hver deres side, så jeg endte med at have mine knæ næsten samlet, men underben og fødder spredt ud til siderne.

Jeg kunne mærke hendes store lem på toppen af min røv, og derefter kørte hun den ned mellem mine baller, indtil den fandt vej frem til mit røvhul.

Jeg gispede efter vejret da jeg mærkede hendes pik trænge langsomt, men sikkert op i mig.

-”Den var kun hoved, er du klar til at tage den hele kælling” ?

Jeg nåede dårligt at sammensætte et svar i mit hovet før Nanna bestemt sagde ”Jeg tager din tavshed som et ja”, greb fast i min lyske med begge hænder, og pressede resten af hendes stive pik op i mig.

Et halvkvalt støn røg ud af munden på mig, og jeg mærkede hendes nosser mod mine røvballer. ”langsomt ud…” sagde Nanna, og jeg mærkede hendes pik blive trukket langsomt ud men da den var næsten ude kørte hun den hurtigt og fast op i mig igen, og sagde ”og hurtigt ind igen”. Hun grinede, og trak sig igen langsomt ud af mig, bare for igen at presse den i bund for fuld kraft. Det forsatte hun med i noget tid, indtil hun pudselig udbrød ”Og nu bare hård, og hurtigt”, hvorefter hun greb fat om begge mine hofter, og hurtigt sætte hastigheden op, og et højt ”klask” efterfulgte nu hver stød.

På nuværende tidspunkt stønnede jeg højlydt. Efter hvad virkede som lang tid, men som sikkert ikke havde været mere end et par minutter, stoppede hun, og mens hun stadigvæk var inde i mig, trådte først med det ene ben, hurtigt efterfulgt af det andet op på sengen.

Nanna stod nu med en fod på hver side af mig, med hendes overkrop bøjet ned over mig…jeg mærkede hendes store bryster mod min ryg.

Hendes pik begyndte igen at køre ind og ud af mig, og hvilket denne position, medførte en meget mere intens følelse end før.

Hun satte hastigheden op igen, og spurgte -”Er det godt din beskidte slut ?”

-”ja” svarede jeg
-”Jeg hørte dig ikke slut, hvad sagde du ?” svarede hun, mens hun kørte sin pik helt i bund, og lod den blive helt i bund.

-”JA” råbte jeg højt

-”Det var godt” sagde hun drillende, og begyndte at køre sin pik ud og ind af mig igen i hurtige bevægelser.

Nanna kneppede mig hårdt og hurtigt, og jeg mærkede hendes nosser klaske mod mine baller efter hver stød. Følelsen var fantastisk, men også meget intens, og næsten ikke til at håndtere. Min stønnen var nærmest blevet et langt sammenhængende støn. ”Læg dig ned på maven” lød det kommanderende fra Nanna. Jeg gjorde som hun sagde, og lød nu fladt på maven med samlede ben, Nanna havde hendes spredt, med mine mellem hendes. Jeg mærkede hendes krops vægt på mig, og mærkede hendes pik glide helt ind mig igen.

-”fuck” udbrød jeg da Nannas pik nåede ind til roden, og jeg mærkede hendes testikler på det nederste af mine røvballer. ”Tag den som en god lille slut” sagde hun, mens hun pumpede løs.

-”Er du min slut ?”, ”svar mig”
-”ja, ja jeg er din slut” svarede jeg

Hun stønnede, og hendes vejrtrækning tungere nu. ”Jeg er tæt på nu skat, lad mig komme i munden på dig”

-”ja gør det” svarede jeg, og tænkte mens ordne fløj ud af munden på mig, om jeg var klar på det ?

Kort efter mærkede jeg hendes pik i en serie af hårde stød, og hendes stønnen blev øjeblikkelig høj og intens. Hun trak sig hurtigt ud af mig, klaskede mig på røven, og sagde hastigt ”vend dig om , åben munden”.

Jeg gjorde som beorodret, og sad nu på knæ, åben mund, og blikket op på hende. Hun spillede pik , og man kunne mærke hun var lige op over. ”Slik mine nosser” sagde hun, og jeg begyndte med det samme, at slikke på hendes pung. Jeg sugede den ene kugle ind i munden, og suttede løs, da Nanna udbrød ”Jeg kommer, åben munden so”. Jeg nåede kun lige at åbne munden, da den første stråle at varm sæd sprøjtede ind i min mund. Den blev efterfulgt af 5 eller 6 stråler mere før hun stoppede. ”Kig op på mig, åben munden helt op og lad mig se”. Hun smilede og forsatte ”kør tungen rundt, leg med det som en god cumslut”. Undertrykkelsen og ydmygelsen ophidsede mig voldsomt, og jeg gjorde som hun sagde. ”Slug det for mig”, og efter 1 sekunds tøven slugte jeg det hele….

”Læg dig på sengen på ryggen” sagde hun. Liggende afslappet, på ryggen i sengen, begyndte Nanna at sutte min pik, og på nuværende tidspunkt var jeg mere liderlig end jeg havde været før, og en udløsning var ikke langt væk.

Hun tog min pik dybere, og dybere indtil hun tog den til roden. Jeg havde med vilje holdt mig tilbage så længe jeg kunne, men her overtog kroppen, og jeg ekspoderede i munden på hende, hele min krop i spasmer….ren ekstase. Med munden fuld af sperm, blinkede Nanna frækt til mig, før hun slugte.

ca. 20 minutter senere stod jeg i døråbningen sammen med Nanna, klar til at gå. ”Tak for denne gang, håber at jeg gav dig en god førstegangs oplevelse”.

-”Det var en oplevelse ud over det sædvanlige” svarede jeg smilende til hende.”
-”Håber du kommer igen” sagde hun.”
-”Jeg er sikker på vi ses inden længe”
-”Ser frem til det”
-”Så er vi to”

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmeantal: 14

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *