Barndomsveninden

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det var lyset som vækkede ham. Det stod varmt ind i rummet igennem en sprække i gardinet. Han lå et kort øjeblik og missede med øjnene, mens han tænkte på aftenen i går. Det havde været hyggeligt at se de gamle klassekammerater igen. Ikke mindst hans barndomsveninde Susanne. De havde fået god mad og drikke, og de fleste folk var blevet til langt over tre om natten. Han kiggede på uret – kl. var 11.10. så er det tid til at komme op. Han rejste sig og skulle til at åbne døren ud til gangen – når nej – han måtte nok hellere tage en badekåbe på. Susanne havde lånt gæsteværelset, så det var nok bedst ikke at spankulere nøgen rundt i lejeligheden, som han ellers havde for vane at gøre om morgenen, når han var alene.

Mens han trak i kåben, tænkte han på Susanne. Hun var en dejlig kvinde i midt 30érne, som han altid havde haft det sjovt og hyggeligt med i de unge år. Hun var ca. 170 cm høj. Slank, men med flotte kvindelige former. Hendes lyse hår var skulderlangt. I går var hun iført en meget nedringet kjole, som ikke lagde skjul på at hun stadig havde de bedste bryster i afgangsklassen anno ’96. De Havde ikke set hinanden i mange år indtil i går. Han havde overtalt hende til at låne gæsteværelset i stedet for at betale for et hotelværelse. Hun var flyttet til Fyn, da hun ikke havde kunnet finde job på Sjælland efter hendes kandidat eksammen.

Han åbnende døren ud til den lille mellemgang som førte ind til stue, badeværelse og gæsteværelse. Alt virkede stadigt roligt, så Susanne var nok ikke vågnet endnu. Han gik hen til badeværelsesdøren, åbnede den og gik ud på badeværelset.

Han smed sin morgenkåbe og tændte for bruseren, og lod det varme vand fylde rummet med damp. Han slog toiletbrættet op og tissede. Hvor kunne han egentlig godt tænke sig at se Susanne nøgen. Mærke på hendes store bryster. Han trak ud, og stillede sig ind i badet. Han kunne mærke sin pik begyndte at reagere på hans tanker om Susanne. Han tog fat om pikken og begyndte at lege med den. Han trak tilbage i forhuden og lod vandet massere pikhovedet et stykke tid. Det gjorde den hurtigt en del større. Med den ene hånd legede han med nosserne, mens han med den anden forsigtigt begyndte at onanere. Hans lem blev hurtigt stift som et bræt. Han lænede sig op ad væggen i badet og lukkede øjnene, Han forestillede sig hvordan Susanne ville sutte hans pik. Det varme vand løb ned over hans krop og hjalp ham med at komme ind i sin forestillingsverden. I hans sind forestillede han sig det var Susanne som rørte ham. Han drev længere og længere ind i tankerne.

”Arh ja Susanne, bliv ved” sagde han indimellem sagte, mens hans onani tog mere og mere fart.

”Uha, den er stor” lød hendes stemme pludseligt.

Han fik et chok. Han åbnede øjnene, og der stod hun foran ham kun iført trusser. ”Ups, har lige stået og kigget lidt ind ad døren. Kunne høre du nævnte mit navn.” sagde hun smilende. ”Jeg måtte da lige se hvad der foregik”.

Han havde stadig hånden rundt om pikken, som dog var blevet lidt mindre ved chokket over at høre hendes stemme. Han lod sine hænder dække det halverigerede lem, og sagde, ”Du må undskylde jeg glemte at låse døren, håber ikke du er alt for chokkeret. Er jo single, så skal jo af med lidt energi engang imellem” sagde han forsigtigt.

”Ser jeg meget chokkeret og ulykkelig ud, synes du.” Sagde hun frækt og med et glimt i øjet. ”Jeg kan godt lide hvad jeg ser. Det tænder mig.” Hun kom nærmere og stod nu helt henne ved badet. ”Må jeg komme ind til dig”, lød det lidt forsigtigt fra hende. Han kiggede på hende. Hendes bryster var store og runde. Hendes brystvorter var lyserøde og strittende. Hans lem voksede ved tanken. ”Ja der er plads nok til to under bruseren”. Han slog ud med hænderne som tegn på alt den plads der var omkring ham. Pikken strittede lige ud i luften og pegede på Susanne, som hurtigt smed trusserne. ”Det her har jeg altid haft lyst til lige siden, mine drifter startede i slut teenageårene”, sagde hun, og tog et skridt ind i badet til ham.

Et øjeblik stod de med et lille mellemrum og kiggede på hinanden. Det var nu det skete tænkte han. Det virkede som om de ikke helt vidste, hvordan de skulle fortsætte.

Han tog initiativet. Han trådte et skridt frem, og lagde armene om hende. Hun fulgte efter. Hans lem rørte hende på maven, samtidigt med at de begge lænede sig mod hinanden og kyssede. Sådan stod de noget tid, med varmt vand og deres respektive hænder løbe langs med deres kroppe, udforskende og kærtegnene. Hendes hånd rørte hans pik. Hun tog fat om den og begyndte at gnide på den. Adrenalinen pumpede igennem kroppen på ham, og hans hånd fik kontakt med hendes åbning. Langsomt begyndte de at onanere hinandens køn.

Så begyndte hun at sutte hans pik. Det var fantastisk og meget bedre i den virkelige verden end i hans fantasi. Da han var lige ved at komme byttede de position. Hun begyndte at stønne da hans rå skæggede ansigt gned mod hendes underliv og tungespidsen rørte ved hendes klitoris.

”Jeg vil mærke dig nu”, udbrød hun desperat efter et stykke tid. Hun vendte sig væk fra ham, og bøjede sig forover med sine hænder støttende til væggen og armaturet. Hendes fisse stod vidt åben. Han tog fat om sit dunkende stive lem, og gned det rundt om åbningen. Så pressede han den i en jævn og dyb bevægelse op i hende.

”Årh ja, årh hvor skønt”, udbrød hun i et dybt og lidt hæst hvin.

Han begyndte at kneppe hende hurtigere og hurtigere, da Susanne afbrød ham så de kunne ændre stilling. De lagde sig nu ned i missionærstilling på flisegulvet og fortsatte.

Hun kiggede på ham med det mest liderlige blik han havde oplevet. ”knep mig…..hurtigere.” stønnede hun, og han kunne mærke at hun var tæt på at komme. Han gav den alt hvad han kunne og hans pik gled ind og ud af hende for fuld kraft, da hun pludselig rev ham ned af ryggen, spændte i hele kroppen, og skreg ”jeg kommer jeg kommer.” Hendes orgasme varede i lang tid, og var noget af det vildeste orgasme han havde oplevet sammen med en kvinde før.

Da Susanne var faldet ned skiftede de stilling og Susanne kom et par gange mere undervejs. Efter lang tid i badet endte de endte inde i hans soveværelse, hvor hun til sidst suttede hans pik igen, og han kommer i en voldsom udløsning som oversprøjter dem begge med sperm.

Da de bagefter lå sammen i hans seng, sagde han lidt forsigtigt, ”det var virkeligt dejligt, håber da ikke det var sidste gang vi ses på denne måde.”

”Nej, det er det absolut ikke”, hun kigger ind i hans øjne og smiler til ham. Så kysser hun ham. De omfavner igen hinanden og elsker en gang til. Sådan fortsatte det resten af dagen.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmeantal: 6

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *