Sofie Og Shemalen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Sofie sad i en rød sofa ved et af bordene, og studerede hendes bevægelser på dansegulvet. Hun dansede godt, og bevægelser sig sexet, men stadigvæk elegant. Hendes mandlige dansepartner kunne slet ikke følge med, og så nærmest klodset ud ved siden af hende. Hun havde lyst hår, store bryster, og var solbrun, og klædt i en smuk nedringet sort kjole, og bar sorte højhælede sko med kraftige hæle. Sofie sad og nød hendes drink, mens hun tænkte på hvordan hun bedst kunne skabe kontakt med hende.

Diskoteket hun befandt sig på blev primært besøgt af homo og transseksuelle personer, og stedet holdt i aften et kæmpe arrangement. Sofie så sig selv som heteroseksuel, selvom hun tidligere i livet havde været sammen seksuelt med andre kvinder. Hun havde i længere tid fantaseret om at være sammen med en transseksuel. Fantasien havde fulgt hende i længere tid, og da hun ved et tilfælde hørte om aftenens arrangement, besluttede hun sig for at benytte muligheden til at forfølge sin fantasi. Hun havde brugt aftenens tidligere timer på diskoteket til at finde en der kunne leve op til hendes drømme, da hun pludselig spottede hende på dansegulvet. Efter at have betragtet hende i et kvarters tid, var Sofie fast besluttet på at det skulle være hende.

Sofie tømte hendes drink, mens hun stadig overvejede hvordan hun bedst bar sig ad, med at komme i kontakt med hendes udvalgte. Pludseligt forlod kvinden dansegulvet, og bevægede sig gennem den tætte menneskemængde, i retning af baren. Sofie så sin chance, rejste sig, og gik i raske skridt efter kvinden. Hun manøvrere sig hurtigt gennem alle menneskerne, for ikke at tabe synet af hende, i det overfyldte diskotek.

Sofie nærmede sig baren, og så at kvinden stod der og ventede på at blive betjent. Hun bevægede sig gennem flokken af mennesker op ved siden af hende. Samtidigt med at Sofie tænkte over hvad hun skulle sige til hende, kom der et lavt ”utroligt..” fra kvinden. ”Ja, de vinder da ikke nogen pris for hurtig service” svarede jeg uopfordret. ”Undskyld, hvad sagde du” sagde hun, da det gik op for hende at det var hende jeg talte til. Jeg gentog min sætning, ”nej det ville være synd at sige” svare hun.

Jeg rakte hånden frem og sagde ”Hej, jeg hedder Sofie”.

-”Fabiana”, svarede hun, og gav mig hånden.

-”Det er ellers et fedt arrangement” sagde jeg, og tilføjede smilende ”ja lige boreset fra betjeningen i baren”.

-”Helt enig” svarede hun nikkende.

Vi fortsatte med at småsnakke mens vi ventede på at blive serviceret. Da vi langt om længe fik vores drinks, besluttede vi os for at finde et sted at sætte os snakkede videre.

Fabiana var oprindelig fra Brasilien, men havde boet i Danmark i syv år. Hun var ved at uddanne sig til designer, og arbejdede samtidig deltid på en cafe i indre by. Vores snakken blev i takt med tiden samt en del drinks, mere og mere intim. Undervejs i samtalen fik jeg også et klart indtryk at hun var den dominerende type i sengen, hvilket tændte mig endnu mere end jeg var i forvejen. Mens jeg sad og lyttede til hende snakke, så jeg for mig hvordan hun kneppede mig hårdt, mens hun holdt begge mine hænder fast.

-”Syntes du ikke” kom det fra Fabiana.

-”Ja, helt klart” svarede jeg, uden at være sikker på hvad hun havde sagt.

Vi fortsatte snakken i en times tid, indtil vores flirten udviklede sig, og vi sad og kyssede i sofaen. Jeg var totalt liderlig, og kunne ikke vente på at vi endte i en seng et eller andet sted, så da Fabiana spurgte om vi skulle tage hjem til hende var mit svar allerede givet på forhånd. Vi gik udenfor, og prajede en taxa, og efter et kvarters tids kørsel var vi fremme.

Efter vi kom indenfor smed vi overtøjet i gangen, hvorefter Fabiana tog mig i hånden, og førte mig ind i soveværelset. Vi stod og kyssede mens vi afklædte hinanden, og lidt efter stod jeg nøgen, og Fabiana kun klædt i sorte selvsiddende strømper, g-strengs trusser og sko. Formen at hendes stive pik var tydelig gennem de tynde sorte trusser, som så ud som de var tæt på at briste.

Hun kyssede mig igen, kiggede på mig, og sagde bestemt ”Sut min pik”, mens hun med hendes hænder

på mine skuldre, pressede mig ned på knæ. Siddende på knæ trak jeg hendes trusser af, hvilket frigjorde hendes store stive pik, som nu strittede ligeud i luften, overfor mit ansigt.

Jeg tog hendes pik i munden, og begynde at køre min tunge rundt om pikhoved. Fabiana tog fat om mit hoved, og trak det ind mod sig, hvilket tvang hendes kæmpe lem helt ned i halsen på mig. Jeg gaggede, og satte af ren refleks mine hænder på hendes hofter for at skubbe hende væk. ”Fjern hænderne” kommanderede Fabiana, og fastholdt hendes greb i mig. Selvom jeg ikke kunne få luft, fjernede jeg som beordret mine hænder, mens jeg gaggende, savlede ud over hendes pik.

Hun løsnede hendes greb et kort øjeblik, og jeg trak mig desperat væk fra hendes pik, men med hendes pik stadigvæk halvt inde i munden på mig, trak hun mit hoved ind mod hende igen, samtidig med hun med hendes underliv stødte hendes pik ind i munden på mig igen. Jeg hoste og hakkede, mens hun kørte sin pik hurtigere og hurtigere ind og ud af munden på mig. Jeg mærkede tårerne løbe fra mine øjne, og ned over mine kinder. Jeg ved ikke hvor lang til hun mund kneppede mig, men det føltes som en evighed før hun endelig slap sit greb, og lod mig få luft. Jeg gipsede og hev efter luft, og kiggede noget chokkeret op på hende. Hun kiggede smilende ned på mig, og sagde ”Kan du lide at blive kneppet i munden din luder”.

Fabiana tog mig i hånden og trak mig med over til sengen. Hun lagde sig på ryggen med spredte ben, jeg lå på maven med bøjede ben, og ansigtet placeret lige over hendes pik. Hun tog fat i mit hår og foldede det sammen til en knold som hun, med den ene hånd, brugte til at presse mit hoved ned mod hendes pik. Med den anden hånd styrede hun sit stive lem hen under min mund, og pressede mit hoved ned, indtil jeg igen mærkede hende dybt nede i halsen. Fabiana trak mit hoved helt ned, så jeg til sidst kunne mærke hendes nosser mod min hage. ”Kig på mig” kommanderede hun, og jeg kiggede op mod hende så meget jeg kunne med mine våde øjne, og hele hendes pik i munden. ”Hvor ser du ud din lille slut” sagde hun nedladende gennem et frydende smil. ”Ræk bagud og tag fat om dine ankler” fortsatte hun, mens hun stadigvæk holdt mit hoved nede. Jeg gaggede med jævne mellemrum, og savl løb nu ukontrolleret ud af min mund, og ned over hendes nosser.

Det lykkedes med noget anstrengelse at få fat i mine ankler med hænderne, og jeg lå nu som en spændt bue. Fabiana lod mig endelig få luft, efter jeg havde adlydt hende, men jeg nåede dårligt at få vejret før hun førte hendes pik ind i munden på mig igen. Denne gang holdt hun mig ikke nede, men kørte mit hoved op og ned i hurtige bevægelser. Hver gang hun kørte mit hoved ned, stødte hun sit underliv op fra sengen, og sørgede for at jeg tog hende til roden for hver stød. Hun satte hastigheden op, og de klaskende lyder der forlod min mund for hvert stød, lød til forveksling som en våd fisse der blev kneppet. ”Det er godt” stønnede Fabiana, og fortsatte ”Vær mit lille kneppehul”. Jeg var aldrig blevet behandlet så hårdt i sengen før, men af en eller anden årsag gjorde det mig vildt liderlig. Hun fortsatte med at kneppe min mund i et par minutter før hun stoppede.

”Jeg vil kneppe dig nu” kom det fra Fabiana. Hun beordrede mig op på alle fire, og rykke selv op bag ved mig. Jeg mærkede hendes pik glide ind mellem mine våde skamlæber, og trænge dybt op i mig. Følelsen af hende oppe i mig var fantastisk og jeg var i ren ekstase, højlydte støn forlod min mund for hver stød. Fabiana kneppede mig hård og hurtigt, og der gik ikke lang tid før jeg mærkede et orgasme nærme sig. ”Hurtigere, knep mig hurtigere” stønnede jeg, mens jeg førte den ene hånd ned mellem mine ben, og begyndte at lege med mig selv. Hun satte tempoet op, og der gik ikke mange sekunder før, jeg med høje støn, kom i et voldsom orgasme. Jeg sank forpustet sammen, mine lår sitrede, og glædes følelser strømmede gennem hele min krop.

Fabiana trak sig ud af min våde fisse, og sagde ”Jeg vil kneppe dig i røven”. Lidt efter mærkede jeg hendes læber og tunge mod mit stramme hul. Jeg havde aldrig prøvet at blive slikket der før, det føltes fantastisk. Hun spredte mine baller , og jeg mærkede hendes tunge presse sig op i røven på mig. Jeg stønnede sagte, og kunne mærke hvordan jeg allerede var blevet liderlig igen.

Uden videre advarsel førte hun en finger op i min stramme åbning, og jeg gispede lettere nervøst grundet min spinkle erfaring med anal sex. Jeg lå stadigvæk på knæ, men med mit hoved og skuldre hvilende på sengen, Fabiana kørte forsigtigt hendes finger ind og ud af mig, men satte gradvist farten op. Lidt efter trak trak hun sin finger ud af mig, og spurgte ”Er du klar til at tage min pik” ? Jeg fremstammede er nervøst ”ja”, og få sekunder efter mærkede jeg hendes stive lem trænge op i min stramme åbning. Jeg stønnede, og følte en blanding af velbehag og smerte, da hendes pik trængte i bund. Der gik ikke lang tid før hun gled ind og ud af røven på mig i hastige ryk, og der gik ikke lang tid før hun skreg ”fuck, jeg kommer”, og jeg mærkede en varm strøm af sæd sprøjte op i mig.

Vi faldt begge omkuld i sengen, og lå og udmattede og kyssede. ”Jeg håber ikke jeg var for hård ved dig” sagde Fabiana smilende.

-”Nej, det var fantastisk” svarede jeg også med et veltilfreds smil.

Efter lidt tid faldt Fabiana i søvn, og liggende med hende i mine arme, lovede jeg mig selv at det her absolut ikke var sidste gang jeg havde været sammen en shemale.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmeantal: 13

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *