Drømme Sex

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det var helt mørkt, da jeg åbnede mine øjne. Til min venstre side kunne jeg kun lige akkurat skimte hendes krop. Tidligere på aftenen havde min kæreste og jeg tilbagelagt den lange tur fra banegården og til backpacker sovepladsen. Da alle køjerne allerede var besat, havde vi intet andet valg end at lægge os på gulvet i sovesalen. Der var allerede nogle andre rejsende som havde redt op på gulvet, da vi var ankommet. Da vi ikke ville forstyrre dem, havde vi uden lys selv redt op Efter et hurtigt brusebad faldt vi udmattet i dyb søvn.

Jeg lyttede ud i rummet. Jeg kunne høre alle vores medlogerendes rolige åndedræt. En enkelt snorkede, men ikke noget slemt. Mine selvlysene visere på armbåndsuret viste, at klokken var omkring to om natten. Jeg vendte mig langsomt om mod venstre. Med min højre hånd følte jeg hendes varme kvindelig krop ligge ved siden af mig. Jeg rørte let hendes hofte og flyttede mig tættere på hende samtidig med jeg søgte efter en vej ind under hendes tæppe. Min kæreste beholder normalt hendes trusser på i løbet af natten. Denne gang må hun have taget dem af, så hun nu kun havde sin natkjole på. Jeg lod ganske langsomt min hånd kærtegne hendes hofte. Med en langsom cirkulær bevægelse lod jeg min hånd bevæger sig ned mod låret. Efter et par minutters forsigtigt nusserig omkring lår og hofte, begyndte jeg at føle varmen i mit blod fylder mit lem. Min hånd bevægede sig i retning mod hendes velplejede og veltrimmede dusk som dækkede hendes revne imellem benene.

Det samme øjeblik jeg rørte ved hendes fremstikkende tap med min finger, tog hun en dyb indånding og skælvede. Hun rullede om på ryggen og flyttede benene lidt fra hinanden. Jeg skubbede min hånd helt hen til åbningen og følte varmen fra hendes skød komme i kontakt med min hånd. Jeg tog min tid.. Langsomt og fint lod jeg min pegefinger kredse rundt og engang imellem hen over hendes små hudfolder ved hendes grotte, som snart efter begyndte at føles fugtig af hendes safter. Jeg kunne mærke hvordan de små hudfolder lige omkring hendes åbning, blev varme og mere spændte. Hendes åndedræt begyndte at være mere dybtgående og tungt. Min midterste finger begyndte at bevæge sig lidt ind i den fugtige revne. Snart efter fulgte de to fingre ved siden af også. Jeg Placerede to af fingrene således at de yderste skamlæber blev trukket fra hinanden. Langefingeren lod jeg langsomt glide længere ind i den i allerede varme og våde fisse. Da jeg nåede et stykke ind, begyndte jeg at lade fingeren mærke efter den inderste lille tap. Jeg nåede det ujævne område.

Min pik var nu helt stiv og dunkede helt vildt. Lidt efter begyndte hun at bevæge hofterne langsomt frem og tilbage hen over min langefinger. Det gik op for mig at hun stadig var i dyb søvn. Hendes åndedræt blev dybere og forvandlede sig til sidst til en svag stønnen.

Forsigtigt, for ikke at støje mere, trak jeg min hånd ud. Jeg trak tæppet væk og placerede mig forsigtigt foran hende med min pik lige ved den varme, bløde og våde fisse. Jeg begyndte langsomt at presse mit pikhoved mod hendes åbning. Så gled den ind og jeg presse dybere, så hele hovedet på min pik nu var op i hende. Hun var utrolig våd og jeg gled i en stabil bevægelse dybere og dybere op i hende. Mens jeg holdt min krop oppe fra hendes stadig sovende krop begyndte jeg at bevæge mig langsomt ind og ud, og følte samtidig hvordan hendes liderlighed blev større. Selvom hun var i drømmeland, følte jeg hendes fisse begynde at pulsere omkring min pik, hvilket betød, at hun var tæt på en dyb søvn orgasme. Hendes vejrtrækning bliver lidt hurtigere og jeg kunne mærke at det drev med fugt fra hendes dejligt bløde fisse. Selvom jeg forsøgte at være så stille som jeg kunne, var mit åndedræt blev dybt. Nu fulgte jeg rytmen i hendes underliv, som trak sig sammen og udvidede sig i en stadig hurtigere bevægelse, som hvert øjeblik kunne resultere i en orgasme hos hende, Jeg kunne ikke holde det tilbage mere, og i løbet af få sekunder skød jeg min fulde ladning af sperm ind i hende. Jeg udstødte et undertrykt lille skrig, da min varme sæd, brød gennem åbningen på pikhovedet. Jeg holdt vejret, da jeg følte det intense pres i pikken lette. Jeg trak min havstive pik ud af hendes spermfyldte fisse og sørgede for stadig at holde min krop væk fra hende for ikke at vække hende eller alle andre omkring os. Jeg førte mit hoved ned til hendes opsvulmede fisse. Jeg lod min tunge bevæge sig hen i nærheden af hendes åbning. Jeg følte saltsmag. Min sperm måtte være begyndt at sive tilbage og ud af hende. Jeg slikkede blidt omkring hendes skamlæber og ned mod anus og op igen. Jeg slikkede al min sæd væk fra hendes underliv, og lod ikke en dråbe uden for hendes fisse undslippe min mund. Hendes vejrtrækning blev langsommere og dybere. Til sidst vendte hun sig igen om på siden som hun lå på før jeg rørte hende, stadig i dyb dejlig søvn.

Jeg kravlede over til min egen side og lagde mig ned, samtidig med at jeg forsøgte at genvinde pusten med mine øjne rettet mod loftet. Pludselig følte jeg en bevægelse til højre for mig og indså, at ikke kun jeg havde været vågen i de sidste minutter. Personen til højre for mig flyttet tættere på, og til min rædsel hørte jeg en hviskende stemme i mit øre, som jeg øjeblikkelig genkendte som tilhørende min kæreste.

– Det var super fræk at se dig udfolde dig skat, men synes du ikke, jeg fortjener den samme behandling lige nu?

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.7 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *