Swingersex

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Den lørdag da John, Birte og Fru Larsen havde aftalt at ta’ til Swingerclub i København – gjorde fru Larsen lidt ekstra ud af sit udseende. Hun var lidt nervøs, John og Birte beroligede hende noget og sagde at det skulle nok gå.

De ankom ved 23-tiden, der var ikke ret meget gang i den – mange mænd, lidt småfede og halvskaldede – og en enkelt yngre pige der sad midt i glasrummet og onanerede.

Mange kendte John og Birte, og hilste på dem med tungekys, og en fræk fyr spurgte om de havde taget deres mor med. Men Erna var ikke sådan at slå ud, hun skulle nok få hævn senere.

Den yngre pige i glasburet med det røde lys, stønnede højere og højere, mon ikke hun var exhibishionist? Stønnene lød da rigtig nok, og nogle af mændene stod og famlede ved deres kønsorganer foran ruderne.

Fru Larsen var allerede godt liderlig, og måtte flere gange knibe lårene sammen – hun kiggede efter John og Birte, men de var gået ovenpå.

Erna kunne ikke få øjnene fra den masturberende pige, der nu lå spændt i en bue med fingrene oppe i sin kusse.

Erna ville lige se hende blive færdig – helt automatisk var hendes hånd gledet ned mellem sine lår. Pludselig mærkede hun at to mænd havde set hendes håndbevægelse – og samtidig pressede de nogle hårde buler ind i hendes lår fra hver sin side.

Hej skat, kilder det i fjamsen! sagde den ene, den anden sagde ikke noget, men pressede sin hårde bule op ad hendes bagdel.

Øhhh, ja, det kilder som bare pokker i min kusse, hvislede Erna, og famlede efter sidemandens lynlås.

Pigen på briksen i buret vred sig fra side til side og råbte: Jeg skal ha pik NU! er der ikke en der har en sto… åhhhh pik?

Tre mand for ind i glasrummet – smed bukserne i en helvedes fart, og pigen hylede: Du der, med den store krumme pik KOM NU.

Erna havde fisket sidemandens pik frem, og stod og runkede den, bagmanden smed bukserne og trak op i Ernas kjole, spredte hendes lår og lod sin pik massere hendes inderlår. Fru Larsen kunne mærke at det var en ordentlig stivert der kørte frem og tilbage henover hendes fugtige og stive klit. Hun bøjede sig lidt fremover for at kunne nå sidemandens pik med munden, men fik så den store stivert boret halvvejs op i kussen. Åhhh, det var dejligt – pigen i buret hylede medens manden med den krumme pik bare hamrede den ud og ind. 3 minutter gik der – så knurrede han og slap spermen i hende.

Jeg vil ha mere sagde tøsen, og den næste mand i buret bankede sin liderlige stang op i hende. JA ja, ja hårdere knep mig hårdt, sagde hun.

Manden gjorde hvad han kunne, og nogle minutter efter kom de næsten samtidig. Den sidste mand i buret måtte nøjes med at splatte pigen til så sæden hang som guirlander ned i ansigtet.

Nu var Erna for alvor tændt. Hun hvislede mellem læberne: Så stik den dog helt OP!

Bagmanden med den store kødstang jog kæppen op, fru Larsen klynkede, sidemanden fik ikke mere slik, og måtte stå og spille pik, medens han tungekyssede Erna. Hun kunne næsten ikke få luft, men alligevel råbte hun: KØR SÅ SVINET AF – MIN KUSSE SYDER. Åhhhh, det er godt.

Bagmanden kunne ikke klare at høre en ældre dame fyre den slags af, så pludselig kunne Erna mærke at hans pik blev meget stiv, han holdt inde et kort sekund, brølede og sendte en flom af hed sperm op i bunden af Ernas vildt liderlige fisse. Hun var helt oppe at køre, og sagde til sidemanden: Fjern lige ham der og kom så med din stang!

Der havde samlet sig en del mænd rundt om fru Larsen og hendes kavalerer, så da sidemanden ikke rigtigt kunne få den op og stå, kom den yngre fyr der havde været fræk – hen og sagde: Nu skal du sgu få pik bessemor!

Erna var helt ligeglad nu med hvem der stak hvad op, bare det var NU!

Vi går lige ind på madrassen, sagde han medens han så let som ingenting løftede hende op, plantede sin stav i hende og med lange seje tag pulede hende. Hun klyngede sig til ham spændte kussemusklerne igen og igen, og mærkede den velkendte heftige orgasme langsomt komme strømmende igennem hende.

Hun blev vildere og vildere, bed ham i halsen! NU, NU, åhhhh jeg KOOOMMMER! Midt i et voldsomt pikstød kom Erna noget så dejligt, og det plaskede ikke ud af hende før ”frækkerten” hev sin svaber ud! – så kom der til gengæld en skylle ud over hans fødder. Hans pik var så stor at den havde blokeret for saften!

Åhhhh, det var vel nok dejligt, skøøønt – kom du slet ikke? spurgte hun!

Nej, jeg var lige ved, men så mærkede jeg at du pissede!

Det var sgu ikke pis, sagde Erna, lad mig sutte den af på dig!

OK men så skal du også sluge klatten!

Ja, ja, sagde Erna, som nu var tændt igen, da hun nu rigtigt kunne betragte det store flotte dunkedyr han havde mellem benene.

Hun havde efterhånden lært af John hvordan mænd vil have suttet pik, så hun startede med tungen lige under agernet, pustede lidt gennem hullet på spidsen, trak let i hans nosser og listede en spytfugtet pegefinger hen ved anus. MERE skreg han, da hun lod kussehårene og revnen køre hen over pikhovedet, samtidig med at hun sagde frække ord til ham:

Kom så med spermen, lad hestepikken sprøjte, tøm dine spændte nosser, og giv mig mælken!

SÅ KOM HAN: Åbn munden skreg han, og det gjorde hun villigt – åhhh den strinter NU- sæden kom lidt ved siden af munden men også så meget i munden, at Erna måtte hoste og synke. Der kom et par splat mere, da han langsomt kørte forhuden fremad. Ahhhhh.

Arrrgh, det var skønt besse…… jeg hedder altså Erna, sagde hun da publikum spontant begyndte at klappe uden for ruden.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *