Veninder og pigesex

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Min barndomsveninde og jeg har igennem årene delt mange sorger og glæder, men aldrig kærester. Da vi var små udforskede vi hinandens kroppe, som så mange børn gør. I teenage-årene havde vi travlt med drenge. Som årene gik, fandt vi hver vores mand.

Nu er vi midt i 30″erne og havde i et stykke tid sludret om, at der snart måtte ske lidt nyt. Vi talte bl.a. om pigesex.

Det rette øjeblik kom dog først i slutningen af sommeren sidste år.

Efter en lang, hed dag på stranden tog vi hjem til hende. Her skulle vi bade, og hun skulle klæde sig om og videre til noget familie senere. Hun gik først i bad, og imens nussede jeg rundt og fandt noget koldt, vi kunne drikke.

Da hun kom ud fra badet og jeg så hende stå nøgen med vandperler på den solbrune hud, mærkede jeg lysten i mit underliv. Da jeg lidt efter selv stod i badet, lod jeg strålerne fra bruseren lege lidt med min klitoris. Det var især ophidsende, fordi hun stod lige på den anden side af forhænget, og var ved at børste sit lange hår. Jeg stoppede »legeriet«, og stod ud og spurgte, om jeg skulle smøre hende ind i aftersun-lotion. Jeg trak hende hen foran det store spejl, så jeg stod bag hende, og kunne se hele hendes krop.

Den kolde creme, jeg smurte ud over hendes ryg, fik hendes brystvorter til at stritte. I langsomme, glidende bevægelser fortsatte jeg ned over hendes balder, lår og lægge. Hun sukkede, og i spejlet kunne jeg se, hun havde lukket øjnene. Jeg blev bag hende, mine bryster rørte nu hendes ryg, og hun lagde nakken tilbage, da jeg smurte hendes flade mave ind. Op mellem brysterne og ud på skuldrene. Jeg fyldte begge mine hænder med creme, og rørte forsigtigt hendes tunge bryster. Mine øjne mødte hendes slørede blik i spejlet, og hun lukkede dem igen med et lille smil på læben, og gav sig hen i nydelse, da jeg masserede og æltede hendes bryster.

Hun søgte ind mod sin mørke veltrimmede trekant, og med sin ene hånd spredte hun sine yderste skamlæber. Den lyserøde klitoris kom til syne, og hun begyndte at gnide den hårdt. Jeg kyssede hendes nakke, og lod mine læber og tunge lege ned over hendes ryg. Hun skød numsen bagud, bukkede sig frem, og lænede sig imod det kolde spejl. Min tunge kredsede omkring hende anus og våde, salte fisse. Jeg begravede mit ansigt i hendes herligheder, og nød at slikke hende, indtil hun kom i en orgasme, som jeg nød i fulde drag. Jeg holdt om hende, og kælede for hendes dejlige bryster, indtil hun var kommet sig ovenpå oplevelsen.

Vi slap hinanden, og gik ind i stuen. Hun smed sig på sofaen, jeg satte mig på en stol. Der var spændt stilhed i rummet…
Da hun rejste sig, og kom hen til mig, strøg hun sine hænder igennem mit hår, kyssede mit ansigt og hals. Jeg mærkede hendes varme ånde i øret, da hun hviskede: – Nu er det din tur, din frække tøs! Hun løsnede båndet fra sit hår, tog mine hænder, og bandt dem på ryggen. Spredte mine ben, og bandt dem til hver sit stoleben. Den næste time legede hun med mig og pirrede mig, så jeg troede, jeg skulle sprænges af liderlighed.
Hun kyssede og bed mine bryster, slikkede min fisse. Hun var overalt og hver gang, jeg var ved at komme, stoppede hun. Hun kørte sin våde fisse hen over mit ene lår, stak den helt op i mit ansigt, og befalede mig til at slikke hendes klitoris. Tilsidst lagde hun sig på sofaen, og onanerede sig til endnu en orgasme lige for øjnene af mig!

Da hun begyndte at tage sit tøj på og samle sine ting, så hun på uret, og sagde: – Jeg vil ha”, at du sidder bundet, indtil Jacob kommer hjem. Jeg tager dine nøgler med, og ringer om præcis en time. Hvis der ikke bliver svaret, kommer jeg tilbage og løsner dig.

Hun kyssede mig, og gik! Der sad jeg hamrende liderlig, og kunne intet gøre. Tanken om, at Jacob skulle se mig sidde sådan, og hvad han ville gøre, gjorde det endnu værre.

Et kvarter senere hørte jeg ham låse sig ind, stille mappen, og jeg snappede efter vejret, da jeg hørte ham nærme sig stuedøren. Den gik op, og han stirrede på mig. Først forskrækket, men så gled hans blik rundt på min krop, vore øjne mødtes, og han så, at alt var okay.

Han kom hen og løsnede båndene fra mine fødder, løftede og bukkede mig ind over spisebordet, så han kunne ta” mig bagfra. Jeg så ham løsne sit bælte, og tage sine bukser af. Hans pik var allerede meget stiv. Han nærmede sig, og med sin ene hånd styrede han sin pik imod min våde fisse. Jeg lukkede øjnene, og mærkede de lange seje dybe stød, jeg kunne ikke længere vente og nærmest skreg: – Så knep mig da! Der skulle ikke mange hurtige stød til, før jeg kom i et skrig. Først spændtes min fisse og min krop, så kom den eftertragtede ro endelig. Men Jacob var ikke færdig, og jeg nød at mærke hans stive pik i mig. Ud og ind i glidende bevægelser og lige inden han kom, trak han sig ud, og jeg mærkede hans varme sæd i mine bagbundne hænder. Han løsnede mine hænder, derefter tog han sit slips, skjorte og strømper af, og trak mig med ud under bruseren igen.

Der stod vi med armene om hinanden, og vandet fossende ned over os, da telefonen ringede, men vi havde overhovedet ikke tanker for at tage den. I stedet fortalte jeg ham ned til mindste detalje om, hvad hans kone og jeg havde lavet, og da hun lidt efter kom hjem, lagde vi os alle tre ind på deres store dobbeltseng……

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.1 / 5. Stemmeantal: 17

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *