Tove – en varm voksen kvinde

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Min kone og jeg havde nogle gange snakket om at vi godt kunne tænke os lidt ekstra krydderi på vores sexliv, efter at have været gift i næsten 20 år, med børnefødsler og hvad deraf følger, var det som om at vores sexliv var blevet ligesom en tv serie, der bliver genudsendt for 27 gang. Man har set det hele og kender alle pointerne, – så efter nogen overvejelse blev vi enige om at gå på nettet og forsøge at finde en bolle veninde til os begge på en af de mange dating sider.

Vi chattede med nogle stykker, – desværre var et par stykker af dem mænd som forsøgte at udgive sig for at være kvinder – men efter nogen tid, kom vi i kontakt med en kvinde/pige som var et par år yngre end os, men som godt ville være bolleveninde hos os, hvis vi passede sammen.

Vi skulle jo mødes, sådan øje til øje, for at tale sammen og se hinanden lidt ad.

Der blev aftalt et første møde på en cafe i midtbyen, – jeg må sige, vi blev ikke skuffede, da Tove mødte os på caféen. Hun var en stor skøn blondine på, ja omkring de 45 år, med et veludviklet forparti, og en god røv, som virkelig kunne fylde en nederdel ud.
Vi snakkede om løst og fast, mens vi fik os en fadbamse, – selvfølgelig kom vi også ind på vore forventninger til det seksuelle -, og da Tove var bi, så kunne det jo ikke være bedre.
Vi kunne godt leve op til det, vi havde chattet om på nettet, og da jeg i hvert fald var en smule opstemt, så spurgte jeg på et tidspunkt, om vi ikke skulle gå hjem og fortsætte.

Da vi var kommet hjem, skulle jeg lige på det ”lille hus”, og da jeg kom ud, stod pigerne og kyssede hinanden inde i stuen, og det tændte mig da virkelig, så jeg hurtigt kom hen til dem og vi stod og kyssede hinanden og lod vore hænder vandre på hinandens kroppe. Jeg må sige, der var virkelig noget at vandre på på Tove`s krop.

På et tidspunkt begyndte vi også at tage hinandens tøj af, og pigerne lagde sig i en 69 og begyndte at slikke og udforske hinandens varme underliv.

Der stod jeg så sådan lidt for mig selv og skulle lige se, hvor jeg kunne være med, indtil det gik op for mig, at der jo var to dejlige velformede røve, med dertil hørende huller, som jeg kunne forlyste mig med.

Af erfaring ved jeg at min kone godt kan lide det, når jeg kommer op i hendes lille brune hul, – men det skulle jo være min debut med Tove – så jeg begyndte med min kone.

Jeg fik min kone til at tage mig i munden og give mig en ordentlig slikketur, så jeg var godt våd, da jeg skilte konens baller og langsomt pressede mig op i hende bagfra, mens de to piger fortsatte med deres fælles underlivsundersøgelse.

Det var en vidunderlig fornemmelse at få den op i hendes røv og begynde og kneppe, mens der få centimeter derfra var en varm tunge godt i gang med at bearbejde hendes kusse.

Jeg kørte med fuld kraft ud og ind af hendes røv og ind imellem måtte min kone ”op og snappe efter luft”, inden hun igen slikkede videre.

Nu var det blevet tid at skifte, og jeg kom noget smøremiddel på min pik, som stod stiv og strunk ud i stuen.

Jeg gik om bag Tove, og fik skilt hendes dejlige varme baller fra hinanden og satte mit pik hoved mod indgangen til det lille varme hul, pressede mig indenfor og hørte et lille skrig fra Tove. Men hun løftede hovedet og sagde ”okay, bare fortsæt, jeg vil mærke dig inde i mit røvhul” Det gjorde jeg så, havde heller ikke tænkt mig andet, – det var noget vanskeligt, for hun var godt nok meget stram, – men jeg tog et fast tag i ballerne, spredte dem godt, og fik så presset mig så langt ind som jeg syntes var muligt, Tove havde lidt svært ved at gøre noget ved min kone nu, da hun også måtte koncentrere sig om at slappe af bagtil, så jeg kunne kneppe hende.

Det var næsten som at være i himlen, tænkte jeg, da jeg kneppede ud og ind af dette stramme hul.
Og det krydderi, som vi havde ønsket os, var der bestemt ikke noget forkert i nu. Det var simpelthen dejligt, og måske lidt ærgerligt at vi ikke noget før havde fundet på det.

Nu lagde pigerne sig ved siden af hinanden med godt spredte lår, så jeg rigtigt kunne beundre herlighederne. Toves fisse var pikant barberet, så man ikke fik så meget hår i munden, som når jeg slikkede min kones fisse.

Jeg lagde mig og slikkede dem på skift, skilte deres læber og bed i dem. Kredsede om klitoris og fik dem begge til at stritte endnu mere imod mig, end de allerede havde gjort.

Min kone lå og krævede pik, sådan lige her og nu, og da jeg også synes at det var en god ide, så lagde jeg mig mellem konens lår og kom i et langt hug op i hendes dejlige varme grotte, som jeg begyndte at bearbejde grundigt. Så var det jeg tænkte: Nu ligger Tove så der og vansmægter, så med min ene hånd begyndte jeg at bearbejde hendes fugtige kusse, først med et par fingre der kørte rundt, og så med et par fingre mere, for til sidst at få hele hånden op i hendes varme fugtige, eller for at sige det rigtigt godt våde kusse.

Mens jeg kneppede konen, kørte jeg nu min hånd ud og ind af hendes kusse.

Det var noget de godt kunne lide. De lå faktisk og stønnede omkap, og jeg kørte på hos dem begge så godt, jeg nu kunne, med lange træk både med min pik og med min højre hånd.

Der gik kun kort tid, så sagde Tove: ”Du kan godt nok bruge en pik kan jeg se, og selv om det er dejligt at blive fistet, så kunne jeg godt tænke mig at få pik nu.”

Jeg trak mig ud af min kone, lagde mig på ryggen, og Tove satte sig overskrævs på mig og tog fat i min pik og førte den på plads og begyndte at ride mig, mens hendes dejlige patter dinglede op og ned og fra side til side. Tove gnubbede sit underliv mod mit samtidig med, at hun hævede og sænkede sig.

Hun lænede sig ind over mig, og jeg kunne ikke holde mig og sprøjtede op i hendes varme kusse, Tove fortsatte med at bevæge sit underliv og kort tid efter at jeg sprøjtede, og inden at jeg nåede at blive helt slap, så skreg Tove også en orgasme ud i stuen.
Min kone lå og gned sig heftigt og nåede næsten samtidig med os at få en velfortjent orgasme.

Vi var jo blevet noget svedige, så efter et hurtigt bad, satte vi os og delte en flaske rødvin, mens vi spiste noget brød til. Vi var enige om at vi skulle mødes igen, vi havde jo hinandens adresser og tlf. numre, og aftalte at mødes igen en aften i den kommende uge.

Efter at havde siddet og snakket i nogle timer, brød Tove op, fik skaffet en taxa og kørte hjem.
Da vi kom i seng og lå og hyggede os, var vi enige om, at det var den bedste gave, vi nogensinde havde givet hinanden.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *