Katrines Jobsamtale

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Hun skynder sig ud af toget, da det stopper og dørene kan åbnes. Hun vil ikke komme for sent til denne jobsamtale. Hun begynder at småløbe, så godt det var muligt i de høje stiletter og den tætsiddende nederdel, hen ad perronen.

Puha, nu når jeg det, tænker hun ved sig selv, i samme øjeblik, hun braser ind af døren til venterummet. Alle kigger op på hende. Hun smiler venligt tilbage til de 3 personer, som sidder og venter. Med målrettede skridt går hun over mod skanken i hjørnet og præsentere sig, ”Goddag mit navn er Katrine Jensen. Jeg har en aftale med Dr. Pedersen angående en sekretærstilling.”

Pigen der står bag skænken kigger op, hun lader sine øjne glide op og ned lags Katrines krop.

”Arh ja, det er rigtigt, han vil synes om dig. Et smil viser sig på pigens ansigt. Du kan bare gå ind, han venter på dig.” Pigen peger over mod en dør til venstre for skranken.

Han var slank og klædt i en hvid kittel. Han sad med øjnene begravet i nogle papirer, der lå på bordet foran ham. ”Tag plads” kom det fra ham, uden han kiggede op. Katrine satte sig på stolen foran skrivebordet. ”Nå’ så du vil være sekretær her på klinikken… Det er jo også hårde tider, og der er ikke mange jobs at få, men lad os da se på det.”

”Hvad har du lavet fø…” Han kiggede op og nåede ikke at fuldføre sin sætning. Hans øjne løb hen over Katrines krop. De få sekunder, der gik, føltes som en evighed, inden Katrine brød tavsheden. ”Jeg har arbejdet hos en anden læge i København. Han gik på pension for 5 måneder siden og lukkede samtidigt klinikken. Jeg har virkeligt brug for det her…” Han stoppede hende med en håndbevægelse. ”Jeg er sikker på vi to kan finde ud af at finde dig et job”. Han rejste sig og begyndte at gå rundt om skrivebordet, og over mod Katrine.

Han var en ret nydelig mand, omkring midt 40’erne ville Katrine gætte på. Han var forholdsvis veltrimmet, så vidt hun kunne se. Hans kittel var lukket fortil og sad ret stramt på ham. Hun blev en smule tændt på ham, trods der sikkert var 20 år imellem dem.

Dr. Pedersen stoppede op lige ved siden af hende og satte sig ned på bordkanten. ”Nå min søde, hvordan vil du overbevise mig om, at det skal være dig, som jeg burde ansætte.” Katrine var forvirret, hvad mente han med det? Hun kom i tanke om cv’et i tasken. Hun skulle lige til at åbne den lille smarte håndtaske hun havde med, da hun stivnede. Dr. Pedersen havde ingen bukser på under kitlen. Bulen foran var ret stor. Hun forsøgte at lade som om hun intet havde set, og fortsatte med at pille ved taskeåbningen. ”Jeg har set dit cv, det var derfor jeg indkaldte dig til samtale” kom det fra ham i en stille og blid tone. Hun kiggede op med et påtaget ”laden som om intet var sket” blik. Bulen var ikke til at tage fejl af. Den var blevet større og bevægede sig en smule. Katrines blik blev nærmest suget imod den store bule. Hun kunne mærke hun blev varm og fugtig imellem benene.

”du må gerne kigge”, brød dr. Pedersen ind. Hun kiggede op på ham. Han smilede til hende. Hun smillede lidt genert tilbage. Ih hvor havde hun dog lyst til at knappe den kittel op. Hun kunne mærke liderligheden komme frem i hendes krop.

Dr. Pedersen rejste sig op og gik et skridt nærmere Katrine. Han var nu lige foran hende, og hun kunne ikke undgå at kigge på bulen. ”Er.. du sikker på det er i orden.. jeg kigger” fremstammede Katrine. Hendes åndetræt var i takt med, at hendes varme og fugt i mellem benene var blevet større, samtidigt også blevet intensiveret.

Doktoren tog forsigtigt fat om hendes håndled ”ja du må gerne kigge, og du skal også være velkommen til at mærke”, lød det fra ham. Han førte langsomt hendes hånd over mod bulen på kitlen. Katrine kunne mærke sit hjerte hamre. Hun burde ikke gøre det, men hun kunne ikke lade være. Hun var alt for nysgerrig og opstemt af situationen.

Hendes hånd rørte ved den nu meget store bule. Hun tog hurtigt sin anden hånd til hjælp og begyndte at knappe kitlen op lige ovenover bulen. Et stykke bart mave kom til syne. Så den næsteknap.. og en til.

Dr. Pedersens store opsvulmede pik sprang ud af kitlen, og stod helt stiv. ”Uh”, udbrød Katrine. Hun havde ikke set så stor en pik før. Den måtte være mindst 20 cm tænkte hun. Hun fik hurtigt knappet et par ekstra knapper op, således at hun også havde adgang til doktorens nosser. Hun tog forsigtigt fat om hans nosser med den ene hånd og begyndte at massere og hive lidt i dem. Hun kiggede op på ham og smillede. ”Den er godt nok stor”, sagde hun.

”jeg er glad for. du kan lide den”, kom det med et smil tilbage.

Katrine tog et fast greb omkring hans pik og begyndte langsomt at gnide op og ned. Doktoren begyndte at trække vejret hurtigere efter kun et par gnub. Hun slap grebet om nosserne og lod hånden glide ned til sit skød. Den lille nederdel var ingen hindring for adgang til hendes efterhånden meget fugtige revne, som nu kun var dækket af hendes små trusser. De blev i en hurtig bevægelse skubbet til side med den ene finger.

Hun kunne ikke dy sig. Hun måtte have den i munden. Forsigtigt lod hun sine læber glide ned over pikhovedet, imens hun stadigt kørte op og ned over den lange stive pik med hånden. Langsomt satte hun tempoet op. Et forsigtigt støn undslap dr. Pedersens læber.

Doktoren lod sine hænder føre ned over Katrines hår og skuldre for at ende med at tage fat om hendes bryster. Han fik hurtigt knappet hendes bluse op og trukket ned i hendes bh, så hendes velformede bryster nu var helt afdækkede. Katrine kunne mærke en strøm af liderlighed skylle igen sig, da han begyndte at massere brystvorterne. De var på et øjeblik blevet stenhårde.

Katrine lænede sig frem og rejser sig op. Stadigt bøjet frem efter med doktorens pik i munden pressede hun dr. Pedersen bagud, indtil han kunne sætte sig ned på skrivebordet bagved. ”Jeg vil mærke den oppe i mig”, hviskede hun hæst af lyst, og øjeblikket efter havde hun smidt sine stilletter og var i gang med at trække sin bluse over hovedet.

Samtidigt med at doktoren smed sin kitlen, trak hun sin nederdel op over hofterne og sine røde blonde trusser ned. Doktoren satte sig på bordet, hvor han begyndt at spiller pik, imens Katrine løsnede sin bh og lod den falde til jorden.

Katrine gik over mod ham, mens hun kiggede frækt på hans kæmpe pik. Hun tog fat omkring roden på pikken og bøjer sig med ansigtet ned mod den. Med tungen slikkede hun hele vejen fra nosserne og op til det store dunkende pikhoved. Hun lagde sin krop glidende langs med pikken fra halsen og videre ned til hendes c-skålbryster. Så kravlede hun op på bordet og lod sine knæ stødte på bordet på hver side af doktorens hofter. Hun kunne mærke hans pik rørte hende på inderlåret helt oppe ved fissen. Katrine sænkede sig ned over pikken og lod den glide langsomt og dybt op i hende. ”Fuck, hvor er den stor”, stønnede hun sagte. Dr. Pedersens hænder gled ned over hendes ryg og begyndte forsigtigt at ælte hendes bløde runde baller. Katrine lod i rytmiske bevægelser sin fisse glide op og ned over pikken, mens hun begyndte at stønne højere og højere. Hendes bryster hoppede i rytmisk takt til hendes underliv, og hun kunne høre hvordan de klaskede mod doktorens krop. ”Ja bliv ved, hårde, hårde” nærmest råbte doktoren. Han stønnede kraftigt nu. Katrine var næsten i ekstase. Doktorens store pik fyldte hende helt ud. Hun havde aldrig prøvet noget lignende. Hun satte farten op og et øjeblik efter kom hun i et lille undertrykt skrig.

Katrine sad et øjeblik og gned sit underliv mod hans stadig uforløste pik, inden hun løftede sig op og med et frækt smil kravlede ned fra bordet. Hun satte sig på knæ og tog fat i pikken. Hendes tunge begyndte forsigtigt at pirre hans pikhoved. Hun slikkede drillende hele vejen rundt om pikken. Hun kunne mærke doktoren spænde mere i kroppen og viste, han var lige ved at være der. Med et fast greb om pikken bevægede hun hånden i hurtige bevægelser op og ned. Doktoren stønnede højt. Hun kunne mærke pikken dunke. Så sprøjtede han. Hans krop gik i krampende ekstase og sprøjt efter sprøjt stod ud af hans pik. Spermen flød ned over Katrines hånd og arm. Hun fortsatte et øjeblik med at gnide hans pik, indtil der ikke var mere sperm, og den begynder at blive slap.

”Årh, det var skønt”, fremstammede dr. Pedersen, efter at han var kommet til sig selv. Katrine greb chancen og sagde med et glimt i øjet, ”Jeg håber, du kan lide mit cv dr. Pedersen”.

”Ved du hvad, jeg er efter nøje overvejelse kommet frem til, at du skal have jobbet. Du er absolut den bedst egnede af dem, jeg har haft til samtale. Dig og min anden sekretær Anne – ja hende må du have mødt ude ved skranken – vil uden tvivl kunne få et godt samarbejde”.

Et øjeblik efter står Katrine igen ude i ventesalen. Et frækt smil har sat sig på hendes læber. Det bliver en interessant tid hun går i møde, tænker hun.

”Nå, fik du så jobbet”, lyder Annes stemme fra skranken af. Katrine kigger over mod hende. ”Ja, han var meget tilfreds” svare Katrine og kan mærke sine kinder blive varme. ”Det glæder mig. Jeg ser frem til, at vi alle tre skal arbejde sammen” siger Anne med et skævt smil og et frækt glimt i øjet.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *