Trussernes herskerinde

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Samtalen imellem dem stoppede, da deres øjne mødtes i et intenst fastlåst blik. Det stod med det sammen dem begge klart, at den første der vendte hovedet bort havde tabt en intern magtkamp imellem dem. Begge prøvede de at lade være med at blinke for meget. Minutterne der passerede føltes som evigheder.

Til sidst mistede situationen selv sin pinlige karakter, men ingen af dem ville bøje af og lade sin vilje kue af modparten. Derfor sad de nu bare stirrende, tavse og stædige.

Det var ikke et spørgsmål om fjendtlighed, men om dominans, og som tiden gik blev det ikke kun et spørgsmål om simpel overlegenhed, men om at beholde sin egen suverænitet. Det mindste tegn på svaghed kunne være afgørende for, hvordan resten af begivenhederne ville udvikle sig.

Sekunderne tikkede af sted. De to mennesker registrerede intet ud over hinanden, hvilket var godt det samme for der var ingen andre tilstede.
Først da deres øjne var ved at løbe i vand af intensitet, valgte han at tage det første skridt hen mod en løsning på konflikten. Det var ham kun alt for tydeligt, at intet ville blive afgjort blot ved denne blikkets duel. Dertil var de begge for stærke af sind.

Hans mund søgte langsomt hendes, alt imens deres øjne bevarede kontakten, indtil den blev umulig at opretholde, på grund af deres ansigters nærhed. Først da vendte hun sit hoved bort.

Hvor let troede han egentlig dette spil var? Troede han virkelig, at han kunne kysse hende, kneppe hende og sige: “Okay, det blev uafgjort”? I så fald måtte han tro om.

Lige siden de var faldet i snak på perronen, havde de stukket til hinanden med underforståede seksuelle provokationer. Han havde selv været med til at starte et spil, han nu måtte spille til ende. Lige såvel som hun betingelsesløst måtte lege med. Dette forkvaklede forsøg på at opnå en stiltiende accept af, at de begge måtte opgive, ville hun under ingen omstændigheder godtage. Hun havde leget denne leg mange gange før, og havde aldrig lidt nederlag. Hvis han ikke ville bøje sig for hendes vilje, ved hendes blotte blik, da var det kun et spørgsmål, om at tage skarpere midler i brug.

Hun vendte igen hovedet. Så, at han havde sat sig mageligt tilbage i sædet, og betragtede nu landskabet ud af vinduet. Hun greb chancen, nu da det ikke var muligt at blive fanget i en øjnenes udmattelseskrig. Hurtigt førte hun hænderne ned til hans lynlås og lynede ned.
Han vendte forvirret hovedet, og hendes øjne blev nu mødt af et forundret blik, der ikke besad en brøkdel af den vilje, der før havde virket så stålsat. Til sin overraskelse fandt hun, at han ikke var iført underbukser, da hendes hånd søgende gled ind i åbningen. Det gjorde det kun ekstra let at få fat på hans stav, som hun tog ud af bukserne. Hun klemte den blidt og trak forhuden frem og tilbage inden deres blikke atter mødtes. Hans var ikke længere forundret.

Ansigtet havde lagt sig i mere afslappede folder, undtagen øjnene, der stirrede glødende og trodsigt ind i hendes. Det var absolut ikke, hvad hun havde forventet, og upåagtet kom hun til at spærre sine øjne en smule op, så et forbavselsens udtryk faldt over hendes ansigt. Et smilehul dannedes hånligt ved hans højre mundvig ved synet af hendes tydelige befippelse. I et par sekunder var hun slået ud. Han var stærk af sindelag. Det havde hun allerede registret tidligere. Men hvor længe?
Hun havde bevaret fatningen, hvilket han også havde. For hende var det en kun en alt for kærkommen opfordring til at tage hårdere midler i brug. Uden at deres øjne slap hinanden, lagde hun hovedet på skrå og lod sin hånd forlade hans halvstive pik, for i stedet at glide over til hendes ben, og ned til kjolekanten, som hun langsomt begyndte at trække op i. Hans blik forblev forankret i hendes i et par sekunder endnu, før han modstræbende lod det falde ned til kanten på kjolen, der var på vej op over hendes lår, for til sidst at åbenbare hendes hvide trusser for hans øjne.

En mørk plet på trusserne markerede hendes fugtige kønslæber. Uden tøven pressede hun ryggen mod sædet, trak trusserne ned over numsen, henover lårene og ned på gulvet, hvor fødder gjorde resten af arbejdet med at få dem helt af. Derefter satte hun sig sidelæns på sædet, så hun havde front imod ham. Hun krængede sit højre ben op over hans lår, så foden støttede på vinduet bag ham og skød underlivet en smule frem. Derved fik han frit udsyn til hendes glinsende skød.
Sin bluse løftede hun op over brysterne, så de frodigt strittende brystvorter kom til syne. Venstre hånd lod hun nu på skift ømt massere et bryst, mens fingrene ømt nappede i de lyserøde brystvorter, der begge var så anspændte af sanselighed, at den mindste berøring fik hende til at sitre svagt.

Højre hånds pege- og langefinger borede hun ind i sit køn, som med sin fugtighed føltes som en mund, der på det nærmeste sugede de to fingre ind i sit lyserøde, ventende indre. Fingrene kørte hun i nogle sekunder rundt i den grådige hule, så de kunne opsamle så meget af hendes væske som muligt. Det øverste af hånden masserede med cirkelbevægelser hendes klitoris, der, som en blomsterknop, stak sit lille hoved frem mellem det svulmende kød.

Næsten øjeblikkeligt måtte hun dog stoppe denne håndtering af sig selv, da det kun var med det yderste af sin viljestyrke, hun undertrykte lysten til at fortsætte masturbationen, der ville føre til orgasmens befriende saglighed, fra den brændende lyst i hendes indre.

Mens hendes leg med sig selv havde stået på, var hendes øjne lukkede. Han så nu, hvordan de langsomt åbnede sig, mens de to fingre med rolig sikkerhed gled ud af hendes skød. Da deres berøring ikke længere tilfredsstillede den lille grotte faldt hendes krop en smule sammen. Den kraftanstrengelse hun netop havde fortaget, havde tæret alvorligt på hendes kræfter. Dog vidste både han og hun udmærket, at hendes akt ikke kun havde været en prøvelse for hendes vedkommende.

Hans pik stod stift op ad hans mave og hovedet funklede af væske, hvilket kun alt for godt afslørede, hvordan lysten til at lade disse safter blande sig med dem i hendes våde hul, rasede i hans indre. Hans ansigt var fanget i en anspændt, delvist undertrykt, måben og nu var det hendes tur til ringeagtende at løfte mundvigene i en spydig gestus, der lod forstå, at bolden var spillet over på hans banehalvdel.

Han måtte ikke give efter for sin lyst nu, hvor trækket var hans. Med iskold rolighed rakte han med højre hånd frem mod den hånd, der for et øjeblik siden havde stimuleret hende, og som nu dækkede for hendes tillokkende åbning. Fingrene skinnede af den væske, der havde omsluttet dem og så venligt taget dem i et varmt og behageligt indsmurt favntag. Han greb om hendes håndled. Ved den blotte berøring med hendes hud mærkede han en svimlende og umenneskelig lyst til at berøre mere af hendes vidunderlige krop.

Han måtte fjerne sit blik fra hendes runde bryster, der med deres frodige udseende gav ham lyst til at smage på disse frugter fra edens have, bide i dem og sutte på de modne knopper. Han måtte koncentrere sig om sit mål. Hans hånd havde nu løftet hendes væk fra den lyserøde skede. Ved synet af denne lille have af varm og glinsende femintet, overrumpledes han af en intens lidenskab, der kun ønskede, at han skulle begrave sit ansigt i hendes bløde folder og smage på den bitre væske. Han måtte stå imod.

Derfor lukkede han sine øjne, for ikke at lade sig forføre videre ind i begærets magtesløshed, hvor han ikke længere ville være herrer over sin vilje, men overladt i hendes kontrol, kun med det håb, at hun ville se nåde i hans liderlige legemes afmægtighed. Med lukkede øjne førte han hendes pege- og langefinger op til sin mund, men ved den blotte, let syrlige, lugt som de våde fingre udsendte, var han ikke langt fra at lade hånd være hånd, og kaste sit ansigt ned i hendes skød, for at tilfredsstille alle sine sansers flammende behov for berøring, lugt og smag. Ikke mindst ønskede han at høre hende klynke veltilfreds med sin sejr over ham, mens hans tunge fornøjede hendes sensuelt ulmende skridt.

Kunne det være så meget at forlange at få lov til at tilfredsstille hende, når nu lysten i hans krop næsten alligevel var ude af kontrol? Kun med det yderste af neglene holdt han fast i sin vilje, der til stadighed fortalte ham, at han måtte være standhaftig og ikke bøje sig i støvet for denne gudinde af rå lidenskab.

Læberne åbnede sig med sindig ro og kontrol. Tungen strakte sig frem efter de to våde og velplejede fingre: først prøvende med en hurtig berøring med det yderste af tungespidsen, men den korte smagsprøve gjorde intet for at bringe hans sind i ligevægt. Tværtimod begyndte hans mund nu at brænde efter mere smag, og fingrene forsvandt derfor hastigt ind i munden. Læberne lukkede sig omkring dem, og tungen pressede sig begærligt imod dem for ikke at gå glip af den mindste smule af smagen fra den saft, de havde med fra hendes lyserøde hule. Smagen var så voldsom og kraftig, at han følte, at her mødte hans sanser alt, hvad der var kvindeligt samlet i et stærkt koncentrat, der som elskovsgift slørede al tankekraft og fjernede det sidste gran af vilje fra hans krop.

Han var nu klar til at lade hende svælge i sejrens sødme, og overlade sin vilje i hendes herskerindehænder. Han åbnede sine øjne, og mødte hendes hede blik, der begærligt beskuede ham. Han var gået til den yderste grænse af sin egen formåen, trådt ud over kanten, og nu styrtede han mod afgrunden. Munden slap sin omfavnelse af fingrene. Hånden faldt slapt tilbage på hendes lår. Han kastede sig fremad. Rakte med begge hænder frem efter hendes bryster, der stadig med moden fylde struttede frem under blusekanten. Hænder tog fat på hver sin side af brysterne, og klemte dem mod hinanden.

Da hans mund nåede frem til de små lyserøde knopper, kunne han på skift, uden at bevæge sit hoved ret meget, suge brysterne helt ind i sin mund, og lade deres formfuldendte, runde magi tilfredsstille sin umættelige tunge, der grådigt slikkede på den bløde hud, som var den lavet af alt det, han havde kært her i livet. Når hans mund slap det ene bryst, for straks at indlade sig på det andet, måtte hans tænder først bide blidt i den lille brystvorte. Han følte, at denne spæde lille knop med sin fortættede hårdhed, gav næring til al den lidenskab, han følte for den kvinde den tilhørte. Den kvinde han så blindt havde kastet sig i armene på, uden det mindst håb om frelse.

Hun havde i mellemtiden lænet sig skråt tilbage i sit sæde, og støttet af sin højre arm, der hvilede på armlænet bag hende, betragtede hun ham tage for sig af hendes kvindelighed. På de heftige sug, der rykkede i barmen og kroppen, når hans mund omsluttede et bryst, kunne hun mærke den voldske passion, der strømmede fra ham. Den fik hende til at føle sig stærkt begæret, men ikke mindst var sugenes intensitet et bevise på, at han var hende hengiven, hvilket gav hende styrke til at stå imod den lyst, der brusede igennem hende med et eneste ønske, om at glide ned over hans pik, og lade den udfylde hendes kusse med hård lidenskab.

Han var en god dreng, hendes yndling, og fordi han næsten uden at kny havde vist, at han kun ønskede at stille hende tilfreds, og havde resigneret så hurtigt da han indså at modstand var nyttesløs, ville hun nu belønne ham.

Hun tog sit ben ned fra hans lår, mens hun med sin frie hånd skubbede hans hoved væk sin overkrop. Kun modstræbende slap han sit tag i det bryst han havde suttet i sig. Begge bryster var fuldstændigt dækket af væde, der glinsede i det svage lys fra lamperne i loftet, hvilket kun med al ønskelig tydelighed viste hans forfald hen i liderlighedens leje. Han kiggede bedende på hende, men mødte ingen barmhjertighed, for hendes brændende læber ville også nippe og omslutte, hendes tunge smage og slikke og hendes mund sutte. Desuden troede hun næppe, at han ville stille sig utilfreds overfor den belønning, hun trods alt havde tænkt sig at give ham.

Hun bøjede sig ned over hans stive lem og pressede læberne mod hovedet. Uden at bruge hænderne åbnede hun munden og lod den glide ind. Det var en pragtfuld pik, han havde: normal af længde, men enormt tyk, hvilket dog ikke forhindrede hende i at lade den glide helt ned i halsen. Hun sugede nu til, som ville hun sluge den, mens hun sløvt lod sin mund vandre op ad skaftet. Det rykkede i hele hans underliv og hun kunne mærke hvordan pikken, som allerede fyldt hendes mund godt ud, kæmpede og pumpede for at vokse sig større. Hun var ikke rigtig klar over hvorfor, men lige siden hun havde suttet pik på en dreng for første gang, på en studietur med gymnasiet, havde hun elsket fornemmelsen af, hvordan den voksede sig mægtig mellem hendes læber. Det var nok mest af alt den følelse af, at det var hende selv, der gjorde pikken klar til brug mellem sine ben. For op i hende skulle den, især når det nu var sådan en dejlig tyk stolpe, der rigtig kunne spænde hendes åbning ud, som hendes yndling havde.

Hun gentog den langsomme behandling af hans pik et par gange, og var meget forsigtig med ikke at gøre noget for hurtigt. Hun kunne smage sædsekretet, der flød i en lind strøm fra toppen af det omfangsrige hoved. Det var et klart varsel om, at han var på bristepunktet, og var hun for lidenskabelige nu, ville hendes mund utvivlsomt blive fuldt med hans sperm, inden der var gået ret længe. Derfor var hun meget forsigtig, men kunne alligevel ikke nære sig for engang imellem heftigt at slikke den tykke væske på hovedet i sig.

Til sidst måtte hun dog også holde op med det, da hun kunne mærke, at hans krop blev spændt ud i en bue, og havde hun ikke hurtigt bidt ham var det sikkert gået galt.

Bidet var ikke hårdt, kun en kort markering lige under kraven på hovedet, så det ikke skulle ende med udløsning.. Det var dog imidlertid hårdt nok til, at der fra hans mund undslap et højt og kort smerteudbrud. Hans før så tykke pik mistede omgående noget af sin spændstighed. Det var det hun havde ventet på, og omgående rejste hun hovedet, for at kiggede ind i hans forfjamskede blik. Dette var et spil, hun havde spillet mange gange før. Hun havde ikke tal på de alle de gange, hun havde taget mænd til den yderste grænse, for derefter at affærdige dem med et bid. Det var en klar manifestation af, at det var hende, der havde kontrol over situationen. Nogle mænd blev vrede, men for det meste blev de bare forvirrede, ligesom hendes yndling gjorde nu. Med et køligt øjekast lod hun forstå, at hendes handling var til deres fælles bedste. Han accepterede.

Nu var der imidlertid ingen tid at spilde. Straks kravlede hun over på hans sæde, satte sig overskrævs på ham, tog den halvslappe pik i hånden og tvang den ind i sit pjaskvåde indre. På trods af den manglende spændstighed gled den ind uden problemer. Sine ben spredte hun ud til siden, så hans lem kunne trænge længst muligt ind. Følelsen, der øjeblikkeligt indtraf, tappede hendes kræfter med hensynsløs hastighed og efterlod hende sitrende og svækket. Hun følte det, som borede hun et vellystens spyd ind i sig. Kødet omkring spyddet greb det grådigt, som søgte det at knuse denne velgører. Hver en muskel i hendes krop spændtes, og en fornyet fremmed energi strømmede ind i hende, erstattede den tabte og overtog kontrollen med hendes handlinger. Hun lænede sig fremad, så brysterne pressede sig mod hans ansigt, og som havde hun tabt forstanden, begyndte hun hårdt og brutalt at banke sit underliv op og ned. Det var som en hammer mod en ambolt.

For hvert slag ned blev hun fyldt med fornyet vildskab og lod det næste nedslag ramme med den dobbelte styrke. Hun kunne mærke gløderne springe frem mellem sine ben, kun for at blive slukket af hendes væde. Igen og igen måtte hun fremkalde disse gløder, så de udgjorde et konstant flammehav af brændende og fortærende begær.
I sin febervildelse huggede hun sine negle ind i hans tindinger og rev dem gentagne gange nedad, så de afsatte lange blodige striber nedover hans kinder.

Blændet af hendes bryster sad han passiv og handlingslammet, og modtog hendes dyrisk vildskab med en slaves underdanighed. Han mærkede neglene, der maltrakterede hans ansigt, men kunne intet andet gøre end at underkaste sig hendes vilje. Knapt sansende søgte hans tungen ud for at smage på hendes vildskab. Tungespidsen ramte hendes hud og smagen af salt og blod væltede ind over ham, og som en besat slikkede han denne væske i sig, indtil han mærkede forløsningen komme.

Igen blev hans krop spændt ud i en bue, og hun mærkede, hvordan spydet udslyngede sit fluidum, og hendes yndling gennemrystedes af voldsomme krampetrækninger. Men det var hende ligegyldigt. Det eneste der betød noget, var flammehavet i hendes skød. Derfor bankede hun til stadighed sin underlivshammer ned over hans pik. Hun hørte knapt de smertens nådeshulk, der undslap hans læber. Hun så ikke hans fingre, der borede sig ind i armlænet, knoerne, der blev hvide og ansigtet, der fortrak sig i lidelse dannet af svien fra hans underliv, der modtog den brutale tortur fra hendes krop.

For hende var det kun et spørgsmål om hendes udfrielse. Han var blot et middel til at nå målet, og endelig, endelig kom lønnen for hendes hårde arbejde.

Et glødende sværd delte hende køn, og med en eksplosiv hastighed bredte flammerne sig ud i alle dele af hendes seksuelle væsen. Som prøvede hun at undgå ilden, smed hun sig tilbage i sædet, mens et frydens gisp rejste sig fra hendes strube. Tilbagelænet, og stadigvæk med spydet begravet i sit indre, lod hun bølge på bølge af befriende orgasme strømme ind over sig.

Da hun mærkede at impulserne blev svagere, blev hun panikslagen, og kastede sig fremad for at bore spydet dybere ind i sit kød, så ikke et fragment, af alt, hvad hun måtte være istand til at trække ud af dette våben, kunne gå tabt. Nye forstærkede pulserende bølger begyndte at rulle ind over hende, men efterhånden døde også de samtidig med at ilden langsomt slukkedes, og det selvom hun af alt magt pressede sig ned over ham.

De røde tal på digitaluret i IC-3 toget viste 00:45. Togpersonalet informerede passagerne om togets snarlige ankomst til Odense.
Hun lå svedig og hivende efter vejret ovenpå ham, men da hun hørte denne meddelelse, rejste hun sig vaklende. Hun trak sin bluse ned over barmen, tog sin taske ned fra bagagebæreren og forlod kupéen uden så meget som et nik til farvel.

Herskerinder bestemmer selv, hvornår de kommer og går, og behøver aldrig at undskylde sig selv. Ventende ved udgangsdørene mærkede hun væske sive ned af sit ben. Noget af det dryppede direkte ned på gulvet, hvor det dannede små tykflydende klatter, der lå som vidnesbyrd om hendes tilstedeværelse, efter hun var steget ud.

Han sad alene tilbage, mørbanket og forlegen. Knapt havde han nået at få lynet sine bukser op, før en ny passager kom ind i kupéen. Det var en mand. Den nyankomne kiggede forundret på hans blodige og svedige ansigt, men kommenterede det ikke. I stedet bøjede han sig ned og samlede de hvide trusser op fra gulvet, og spurgte om de tilhørte ham. Han nikkede kort og tog trusserne.

Længe sad han og snusede til den fugtige plet, der efterhånden tørrede ind. Trusserne var det eneste fysiske bevis på, at denne naturkraft, der havde fanget hans vilje i et jerngreb, nogensinde havde eksisteret. Derfor puttede han dem i lommen, som så mange andre havde puttet et par af hendes trusser i lommen, før ham.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.2 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *