Efterårsmanøvre

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Mmmmmmmm— hun strakte sig under dynen ved vækkeurets summen.

Åååhh — aldrig mere, mumlede hun da rejste sig fra sengen, gud hvor har jeg ondt i hovedet, jeg må holde op med at drikke for mig selv og se fjernsyn til så langt ud på natten. Men hun havde været alene nu i et år, efter at hendes kæreste gennem et par år var rejst fra hende. Han havde aldrig brudt sig særligt meget om livet ude på landet, og hun elskede den lille gård som hun havde arvet efter hendes forældre. Hun havde et deltids job inde i den lokale farvehandel og ellers drev hun det lille landbrug som et økologisk landbrug, med høns, grise og køer.

Om aftenen når dyrene var fodret af, havde hun fået for vane at snuppe en sjus og så sidde og se fjernsyn til langt ud på de små timer, og i aftes havde der været en sen film og hun havde vist fået mere end en sjus.

Hun stod ud af sit morgen bad, trak i tøjet og gik ud for at se til dyrene inden hun skulle ind og skifte til arbejdet i farvehandlen.

I dag havde været en lang dag på arbejdet, ikke i timer men det havde været nogle trælse kunder der havde været inde i butikken. Hun kørte hjemad i hendes efterhånden aldrende bil, da hun pludselig måtte hugge bremserne i, fordi der kom en soldat springende ud på vejen foran hende. Soldaten, med græs på hjelmen og hele udstyret på, vinkede hende videre mens hun så at hele grøften og marken bagved vrimlede med soldater.

Hjemme på gården skiftede hun tøj og gik ud for at passe dyrene, da hun havde fodret og samlet æg, gik hun i gang med at smide halmballer op på høloftet.

Mens hun arbejdede med det, kom der en militær bil kørende ind på gårdspladsen. En soldat steg ud af førerhuset og kom hen til hende. Goddag kunne man måske komme til at tale med ejeren af denne gård, sagde han. Ja det er mig, hvad kan jeg hjælpe med, spurgte hun.

Vi er i gang med en større øvelse her i området, og vi ville gerne forhøre os om det var muligt at have et par køretøjer til at opholde sig her på Deres gård et par dage?

Jo det kan vel godt lade sig gøre hvis i kan love at der ikke bliver noget skyderi her, for mine dyr er ikke vilde med alt for høje lyde.

Det kan jeg næsten love, fordi den enhed der skal ligge her, er langt bag “fronten”.

Han gik hen til vognen og steg ind, talte lidt i en radio og kørte så ud af gårdspladsen igen.

Hun fortsatte med at smide halmballer op på loftet igen og der gik vel et kvarters tid til hun kunne høre et par lastbiler komme ind på pladsen. Hun hoppede ned fra høvognen da lederen af soldaterne gik hen imod hende. Tak fordi vi må være her, sagde han, hvor må vi parkere vores køretøjer?

Ja hvis i gerne vil holde indendørs, så kan i holde omme i den gamle ladebygning, ellers kan i holde mellem bygningerne, bare i ikke går ind i stalden, for det vil jeg ikke have.

Det er i orden, vi skal nok forsøge ikke at være til nogen ulejlighed.

Hun gik ind for at tage en kop kaffe, mens bilerne kørte om til laden.

Da hun kom ud igen havde de gemt deres biler inde i den gamle lade og hængt nogle camuflagenet op rundt om uden på bygningen, så det lignede buskads, hvor under de havde forskelligt udstyr stående.

Hun skulle lige til at begynde at smide halmballer op igen, da et par af soldaterne spurgte om ikke de skulle gøre det for hende, og det syntes hun da var en meget god ide.

Det gav hende lejlighed til at få muget ud ved dyrene lidt før end beregnet. Efter mugningen gav hun sig til at fodre, og kom tilfældigt til at kigge ud at et af staldvinduerne. De soldater der havde smidt halm op på loftet, var nu færdige og havde rigget et interimistisk brusebad op som bestod af hovedet fra en gammel vandkande og en haveslange. Da hun kiggede ud af vinduet var den ene soldat ved at trække tøjet af og snart stod han der i bar figur. Han var ganske veltrænet og da han vendte sig om også ganske veludstyret. Hurtigt sæbede han sig ind, og i mellemtiden havde et par af de andre soldater også klædt sig af. Imedens hun stod der bag ruden lige så stille, betragtede hun hvordan alle fem mænd badede, de var alle veltrænede og rimeligt muskuløse og i hendes øjne var de alle udstyret til den gode side af det mandlige gennemsnit. Faktisk måtte hun indrømme at hun var blevet godt ophidset af at stå og nærmest lure på disse glinsende våde mande kroppe der ugenert og uden at vide at de blev betragtet nu kun iført deres under bukser lagde sig i græsset for at tørre i solen.

Hun var nu så smask liderlig at hendes bukser allerede var blevet våde udenpå. Hun skyndte sig ind i huset og flåede tøjet af smed sig på sengen og gnubbede på sin kilder så hun nærmest eksploderede i en orgasme med det samme. Hun lå og gispede efter vejret et lille stykke tid, hvorefter hun hurtigt vaskede sig og trak en næsten gennemsigtig hvid sommerkjole på og ingen undertøj, greb vasketøjet og gik ud. Nu skal jeg give dem noget at kigge på, tænkte hun.

Det passede netop sådan at hendes tørrestativ gav hende solen ind sådan at hun kom imellem solen og mændene der stadig lå og slappede af i aftensolen. Hun gav sig til at hænge vasketøjet op små nynnende og omhyggeligt sørgede hun for at strække sig mest muligt og vise sig i profil, så de kunne se hendes formfuldendte bryster og hendes brystvorter der var stive som aldrig før. Hver gang hun skulle ned efter et nyt stykke tøj, skrævede hun lidt med benene og vendte røven lige imod dem.

Hun kunne høre at de talte lavmeldt sammen, og da hun vidste at det var om hendes krop, var hun allerede godt våd igen.

Pludselig stod hun helt stille, da en stemme sagde, skal jeg hjælpe dig. Han stod lige bag hendes ryg, ja tak sagde hun, og bukkede sig ned efter et stykke tøj. Da hun bukkede sig skød hun røven en lille smule bagud og ramte med ballerne mod hans stive pik i hans boksershorts. Hun blev ved med at stå bukket medens hun forsigtigt pressede enden mod hans pik. Hun hørte ham stønne og forsigtigt ligge en hånd på hendes røv, samtidigt hørte hun de andre mænd mumle højt.

Hun mærkede hvordan han langsomt løftede hendes kjole op så han kunne se hele hendes fuldmodne røv, og da han lod sine shorts falde og førte pikken ind mellem hendes baller stødte hun imod så han gled op i hendes våde kusse med et svup, så våd var hun. Han begyndte at kneppe hende med hårde stød og et fast greb om hendes røv, da hun hørte de andre mænd nærme sig, hun så sig om og det eneste hun kunne se omkring sig var hårde mande maver med endnu hårdere og stive pikke, det næsten sortnede for hendes øjne og hun kunne ikke tænke på andet end : knep mig..knep mig..knep mig.

Hun tog en stor pik i munden og suttene på den som en gal, greb en pik i hver hånd og masserede dem .

Så mærkede hun at ham bag ved trak sig ud og hun blev trykket ned mod den femte mand der havde lagt sig ind under hende. Hun satte sig overskrævs på ham og gled ned over den største pik hun nogensinde havde prøvet, men da hun allerede havde fået pik, gled hun nemt ned over det store dyr.

Stadig med en pik i munden og en i hver hånd, ridende på en lækker stor pik, kunne hun mærke at den første mand , stadig våd af hendes safter, trykkede pikken op i hendes røv.

Nu fik hun pik som aldrig før, i alle huller og begge hænder, hendes orgasme kom rullende som et damplokomotiv for fuld drøn, samtidig med at mændene krampagtigt sprøjtede deres udløsning ud over og ind i hende.

Det blev fast kutyme at når der var militær øvelse i området, så var hendes gård åben for “liggende gæster”.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *