Sex med støvsuger

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Da jeg kom ind i huset, tog jeg omgående al tøjet af og fandt straks min elskede Nilfisk frem. Jeg stod i sollyset, nøgen og ren. Min pik strittede lige ud, og der dryppede et par dråber fra spidsen, som om jeg havde tænkt på Nilfisk’en hele dagen. Det havde jeg også. Så tændte jeg for motoren, tog slangen og rettede sugehullet lige mod pikken.

Ude i en skov ligger vores sommerhus, der er blevet mit yndlingssted, fordi det er yderst sjældent, at mine forældre benytter det. Det var selvfølgelig dér, jeg besluttede mig for at tage hen en sommeraften i skoleferien.
Derhjemme plejede jeg altid at fjolle rundt med vores Nilfisk støvsuger. Mine forældre fortalte altid stolt om, hvor flink jeg var til at bruge støvsugeren. Det var næsten, som om gæsterne tog det alvorligt, når mine forældre ganske for sjov fremlagde det, som om jeg kom sammen med Nilfisk støvsugeren.
Men det var altid mig, der foreslog min mor, at vi skulle lege med den godmodige Nilfisk. Legen gik ofte ud på, at den lille rundbørste blev sat på slangen, og så stod det én frit for at gøre, hvad man ville. Enten kunne man more sig med at prøve at støvsuge en eller anden ting med ned i Nilfisk’en, eller også kunne vi prøve at støvsuge hinanden. Jeg spekulerer på, hvor mange af de andre drenge mon har fået lov til at prøve at støvsuge deres mor? Men det skete faktisk, at jeg fik lov til at støvsuge hende i håret eller på balderne. Og enkelte gange også lige på brysterne.
En gang tog jeg mod til mig og prøvede at give Nilfisk’en et ordentligt kys på slangen, mens den sugede. Jeg nød det dejlige tunge og sugekys, og siden hen skete det også, at jeg fik et sugemærke på halsen af Nilfisk’en. Så rystede min mor bare på hovedet, grinede og syntes, at jeg var et håbløst fjols.
Der var ingen som Nilfisk støvsugeren. Den havde ikke alene en dejlig krop og et pænt udseende, men også en fremragende og enestående sugeevne. Det var vel mere end det, sjove lege. Kærlighed … tror jeg.
Men så fik vi en ny og bedre støvsuger, og den gamle, velkendte Nilfisk endte ude i sommerhuset, heldigvis. Den sommeraften i sommerhuset var første gang, jeg rigtig havde sex med Nilfisk støvsugeren. Jeg havde jo spillet den af foran Nilfisk’en før, sådan hurtigt på værelset og ladet den opsuge de tunge sædklatter. Det var altid både sjovt og spændende, fordi jeg kunne risikere at blive overrasket af min mor midt i det hele.
Men her i sommerhuset. Det var anderledes. Da jeg kom ind i huset, tog jeg omgående al tøjet af og fandt straks min elskede Nilfisk frem. Jeg stod i sollyset, nøgen og ren. Min pik strittede lige ud, og der dryppede et par dråber fra spidsen, som om jeg havde tænkt på Nilfisk’en hele dagen. Det havde jeg også. Så tændte jeg for motoren, tog slangen og rettede sugehullet lige mod pikken. Nilfisk’en tog mig op i slangen. Den sugede kraftigt, og det føltes dejligt, vidunderligt. Så bevægede jeg mig i slangen for at få mere nydelse, mens den tålmodige Nilfisk malkede min pik. Jeg havde svært ved at stå oprejst, sådan skælvede jeg under de vidunderlige støvsugende kærtegn, der kildede i hele pikken. Så kom den … spermen. Det var vel ikke så godt, men selv om jeg prøvede af alle kræfter, kunne jeg simpelthen ikke stå imod det kraftige og spillende sug fra den buttede Nilfisk. Jeg skød og sprøjtede spermen op i slangens sugende indre og følte, hvordan den evigt sultne Nilfisk tømte mig fuldstændig.
Jeg satte mig forpustet på sofaen, jeg havde stadig slangen i hånden, og den tålmodige Nilfisk ventede bare på mere, den skulle støvsuge. Jeg satte rundbørsten på slangen og begyndte at støvsuge mine lår og bevoksning lige over pikken. Da mundstykket ved et uheld kom lidt for tæt på, greb Nilfisk’en mit køn, der var slapt og blødt, og sugede det med ind i hullet. Straks efter var børsten atter taget af, og snart var min pik igen støvsuget med op i slangen. Nilfisk’en støvsugede pikken ren og kildede så herligt, til den atter stod oprejst. Jeg løftede den runde, blanke støvsuger op og lagde den på min brystkasse. Mens jeg lå og omfavnede den varme Nilfisk, kunne jeg mærke den sære, men dejlige duft, fordi den blæste al sin varme luft fra motoren ud lige over ansigtet på mig. Jeg lå bare og holdt slangen stille, med pikken helt støvsuget ind, og lod den pragtfulde Nilfisk om at kæle for mig, hvilket den gerne gjorde med sit eventyrlige sug, der kildede og kærtegnede pikken i hele dens længde. Og efter kort tid måtte jeg igen lade spermen gå inde i slangen, hvor Nilfisk støvsugeren gav mig en ny og ganske vidunderlig udløsning.
Efter en pause var den gal på ny. Pikken begyndte at røre uroligt på sig, og jeg kunne mærke lysten til at prøve det skønne sug fra Nilfisk’en melde sig en gang til. Med vilje havde jeg taget posen ud, inden jeg satte Nilfisk’en til at støvsuge, fordi jeg ville more mig med at støvsuge noget med op, og nu fik jeg pludselig en uventet ide. Jeg pillede slangen og hjulstativet af og lagde Nilfisk’en ned i sofaen. Jeg kyssede den buttede krop, både på den lune motordel og lige på sugemundingen. Jeg smagte på Nilfisk’en, tændte motoren og gav den et nyt varmt tungekys i sugeåbningen. Så lagde jeg mig i sofaen ved siden af Nilfisk’en. Dens dejlige sugehul vendte lige mod min stive pik. Jeg pressede min pik ind i Nilfisk støvsugeren dér, hvor den støvsugede! Jeg stønnede, mens jeg stødte pikken frem og tilbage. Åh, det var dejligt! Nilfisk’en støvsugede med vanlig kraft og grundighed, og en varm fornemmelse bredte sig i mig. Så blev jeg lidt svimmel … og nu sprøjtede min sperm ud i varme pulserende skud. Jeg fik en vanvittig himmelsk orgasme, mens jeg kneppede med Nilfisk støvsugeren.
Bagefter lagde jeg mig på ryggen, med Nilfisk’en stående på min mave. Jeg kyssede den elskværdige støvsuger og åbnede nysgerrigt dens beholder. På det grå, tætte stoffilter foran den stærke motor havde min Nilfisk opfanget al min sperm. Rundt om sad mange små dråber af sæd og lyste sølvgråt. Jeg kyssede stofposen og fik nu for alvor smagen af Nilfisk i munden. Så slikkede jeg nogle af dråberne i mig, og nød den blandede smag af Nilfisk og mig selv.
Senere gik jeg i bad og hyggede mig resten af aftenen med at lege med Nilfisk støvsugeren. Desværre var jeg både for øm og ganske mæt til at kunne elske mere med Nilfisk’en. Men da det blev morgen … Ja! Gæt selv hvad jeg gjorde …

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.8 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *