Kig op i min åbne fisse

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg er en helt almindelig pige omkring 50. Som så mange andre danskere har jeg fået 3 børn, er blevet skilt og lever nu sammen med en ny mand. Min første mand havde jeg det rigtig godt sammen med, men han ville hellere side i sin stol og se fjernsyn end have sex med mig. Jeg har altid haft en stor sex lyst og skal helst have min orgasme en gang om dagen. Jeg er en spinkel pige på 53kg uden ret mange former som motionerer meget. Jeg har mange gange tænkt på at får forstørret mine bryster, men har ikke haft råd eller kunne overskue det.

Mit sexliv startede da jeg var ganske ung og fat ud af at en pik skulle op i min fisse. Tanken om min fisse skulle udvides tænde mig lige fra starten og er i dag en meget stor del af mit sexliv. Min første oplevelse var da jeg var ca. 15 år, der så jeg for første gang en stiv pik. Jeg skulle ud og tisse sent om aftenen efter jeg var kommet i seng. På vej derud gik jeg forbi min storebrors værelse. Døren stod på klem og der var stadig lys derinde. Der låg han på sengen, dynen var skubbet til side og han havde sin stive pik i hånden. Jeg gik hurtigt igen da jeg var meget bange for at han skulle opdage jeg stod og smug kiggede. Da jeg kom tilbage på mit værelse og låg på min seng kunne jeg ikke lade være med at tænke på det jeg lige havde set. Jeg vidste god hvad han lavede og viste godt at når man boller skal den ind i fissen. Tanken om jeg skulle have sådan en op i mig rejse mange spørgsmål i mit sind og jeg havde sådan lyst til at prøve det. Jeg kiggede mig omkring i mit værelse efter noget som kunne ligne min brors pik. Det at ikke det jeg havde mest af, alt hvad jeg fandt, var en tyk blyant. I ved sådan en på ca. 1 – 1,5 cm. Efter at have kigget på den og fantaseret mig til at det var en pik, begynde jeg at massere min åbning med blyanten.

Ganske langsomt gled den ind mellem mine skamlæber og mod mit uberørte hul. Til min egen forbavselse gled den ret let op og en behagelig varme forplantede sig i mit underliv. Varmen stoppede bræt da den mødte modstand i form at min mødom sprang. Blev chokket over, jeg begyndte at bløde. Den gang fik vi ikke samme undervisning i sex som i dag, så jeg var ganske uforstået. Det skræmte mig og der gik nogle måneder før jeg igen skulle udforske mit underliv. Efterhånden som jeg fik lært at onanere steg min lyst til sex og lysten til at mærke noget i min fisse. I en alder af 14år onanerede jeg hverdag og gerne flere gange om dagen. Jeg havde fundet min egen serie af ting jeg brugte til at tilfredsstille en krævende fisse. Jeg kunne godt lide at mærke ting som fyldte mig ud, de var på størrelse med en stor agurk.

Jeg begyndte at sove med dem oppe i mig og gå rundt med dem når jeg var alene hjemme. Ofte sad jeg foran et spejl med to fingre fra hver hånd og åbnede min fisse så jeg kunne kigge op i den. Bare synet af at kunne kigge langt op og den kolde luft som kommer ind, kunne få mig til at komme. Jeg øvede mig i at slappe af i fissen så den holdt sig åben selv efter jeg fjernede fingrene. På den måde kunne jeg massere mig selv mens jeg kiggede op i mit indre. Jeg kunne nu holde min fisse åbent i 20-30sek. Med tiden er jeg blevet meget bedre til at slappe af i fissen i rigtig lang tid.

Samtidig med min lyst til at udvide og kigge på i min fisse steg, steg lysten til at andre skulle se det også. Jeg var for bange til bare at vise mig frem, så jeg udtænkte snedige planer til hvordan jeg ”tilfældigt” kunne visse min åbne fisse til andre. I Skolen når vi havde gymnastik i baderummene kunne jeg visse min fisse. Jeg gik ud på toilettet og onanerede så min fisse var klar til at blive åbnet. Så spredte jeg skamlæberne fra hinanden og holdt dem sådan noget tid, så jeg vidste fissen stod åbent når jeg gik ind igen. Første gang jeg gjorde det, gik jeg direkte ind i badet for at vaske mig. Meget bevidst vente jeg røven og mod to piger som, jeg vidste, kiggede den retning jeg stod, bukkede mig ned for at sætte shampooen på gulvet og blottede min stadig åbne fisse for dem, så de kunne kigge en 5-8 cm op i mig gennem den åbning jeg kunne holde på ca. 2cm. Jeg kunne høre den én lavmælt sige: se der!! Hvorefter de fniste og røde i hovederne forsatte med at tørre sig. Jeg ved de snakkede om mig bagefter, men ingen har nogen sinde sagt noget til mig om det. Efter hånden som min fisse blev mere og mere udvidet voksede min skamlæber også.

De var begyndt at lave en markant bule i mine trusser. I stramt siddende bukser kan bulen tydeligt ses og jeg får mange blikke af specielt pigerne. Jeg skulle altid klæde om når jeg havde nogle piger med hjemme. Elskede at stå i trusser foran dem og bukke mig ned så de kunne se mig bagfra. Skiftede også trusser i deres nærværd. Specielt en veninde var jeg helt vild at vise mig frem for. Hun fik altid sådan et sagligt udtryk i øjnene når jeg præsenterede hende for bulen i mine trusser og mine blottede skamlæber. En Dag hun kom på besøg låg jeg og onanerede med en STOR agurk. Jeg nåede lige at høre hun kom og fik agurken ud og gemt og fik trusser på. Jeg var så liderlig og nu måtte jeg simpelthen vise hende min åbne fisse. Jeg kom med et påskud om jeg lige var i gang med at skifte og begyndte at tage min trusse af igen.

Gik hen til skabet og lod som om jeg ledte efter en bluse på nederste hylde. Jeg kunne ud af øjenkrogen se hun nærmest stirrede på min åbne fisse. Jeg kunne ikke lade være, faldt ned på knæ med spredte ben og nede på alle fire løftede røven lige i vejret. Hun må have fået et chok fordi da jeg kiggede om på hende sad hun med åben mund. Hun kunne kigge lige op i min fisse og rigtigt studere hver en detalje lang oppe i mig. Min lille impulsive plan må have hvilket fordi da jeg fandt en bluse og rejste mig op igen sad hun stadig med åben mund, nu også med spredte ben og den ene hånd på sit ene bryst. Jeg stillede mig nu foran hende med front mod hende og gav mig god tid til at tage min bluse på. Jeg spredte mine ben lidt og vippede underlivet frem så hun kunne se. Hun sad bare og kiggede hæmningsløst på min fisse.

Med min ene hånd begyndte jeg at massere min klit foran hende. Blev hurtigt mere modig og begyndte at sprede skamlæberne så hun se det jeg så gerne ville vise hende. Jeg lagde mig på sengen med underlivet mod hende og gjorde det jeg så ofte havde gjort når jeg var alene. Begyndte med begge hænder at åbne min fisse for hende. Hurtigt fik jeg hende til at hjælpe med at holde mig åben. Det var første gang nogen anden end mig selv rørte min fisse. Der var jeg lige fyldt 16år. Det udviklede sig ikke til så meget, hun åbnede fissen og kiggede op i mig mens jeg onanerede mig til min kraftigste orgasme den gang. Flere gange efter hjalp hun mig med at åbne og udvide min fisse. Hun var den første som havde en hånd op i mig. Jeg fortalte hende om mine fantasier og det med at jeg ofte sov med ting oppe i min fisse. Hun ville også gerne prøve at få udvidet sin fisse, så aftalte sove sammen samme aften. Da vi gik i seng den aften var vi begge nøgne og godt liderlige, der gik ikke mange sekunder før vi låg og pillede ved hinanden. Hendes fisse var ikke så udvidet som min og jeg kunne efter lang tids trykken og massen får fire fingre ind op til knoerne.

Sådan låg vi og masserede hinanden, mig med fire fingre oppe i hende og hende med en hel hånd. Vi kom ca. samtidig i to voldsomme orgasmer. Vi skulle passe på de andre i min familie ikke hørte os når vi kom med vores halvt kvalte skrig. Da vi havde ligget og villet os lidt ville hun til at tage sin hånd ud igen, jeg spurgte om hun ikke nok ville lade den blive oppe i mig hvilket hun indvilliget i, men jeg skulle tage min ud fordi det strammede. Den nat vågnede jeg flere gange fordi jeg kom, fordi hver gang hun vågnede, kørte hun sign hånd frem og tilbage i min fisse. Jeg ved ikke hvornår hun tog sign hånd ude igen, men jeg havde fået adskillige orgasmer. Næste morgen kunne vi igen ikke lade hinanden være og ville begge fyldes ud. Hun var meget opsat på hun ville have hele min hånd op i sig denne gang.

Vi brugte noget at min fugtighedskrem og lage flere kræfter i denne gang. Ufattelig langsom lykkedes det os at få lirket min hånd op i hendes fisse og hun kom næsten omgående i en kraftig orgasme hvor safterne sprøjtede ud af den udspilede fisse. Hun kunne ikke holde sit skrig tilbage. Kort efter bankede min mor på døren, jeg er sikker på det var fordi hun hørte skriget. Vi kom hurtigt til os selv, men hun spændte nu så meget i fissen at jeg ikke kunne trække hånden ud igen. Ind kom min mor og der låg vi under dynen, jeg med hånden fastklemt oppe i hendes fisse. Vi forsøgte at skjule situationen så godt som muligt. Selvfølelig havde min mor flere ting hun skulle fortælle inden hun gik. Hun ville komme igen om 5 min og støvsuge, så hun ville gerne vi stop op nu….. Nu var gode råd dyre, jeg skulle have min hånd ud, men den sad stadig meget klemt fast. Det gjorde det ikke bedre for nu gik hun i panik og begyndte at spænde endnu mere. Hun kunne slet ikke slappe af. Vi blev enige om at vi skulle have hende til at blive liderlig igen så hun kunne slappe af.

Så jeg masserede hende og kælede det bedste for hende jeg vidste. Reaktionen udeblev heller ikke, hun begyndte at små stønne og langsomt slappe mere og mere af. Men hver gang jeg ville trække hånden ud begyndte hun at spænde igen. Det var lige ved at lykkedes, men så kom min mor ind med støvsugeren. Jeg kunne mærke på min veninde at hun snart ville komme, heldigvis var min mor så optaget af at støvsuge og den larmede så meget at min hun ikke kunne høre hende skrige da hun kom. Hun fik en så voldsom orgasme at hun låg og rystede over hele kroppen. Hendes skede muskel spændte nu så meget at min hånd sad helt fast. Jeg kunne over hovedet ikke rokke den. Sådan låg hun og rystede i over 30 sekunder inden hun faldt sammen. Det fik hende til at slappe af og jeg kunne trække min hånd ud igen og min mor forsvandt ud af værelset. Det var starten på vores veninde forhold og fælles udblokning af vores underliv.

Siden hen har vi begge haft mange forskellige ting oppe i os. Min trang til at skule ud blokke min fisse blev ikke mindre med tiden og efter jeg flyttede hjemme fra fik jeg fat i sådan en der udvider sig når man skruer på den. Det var næsten fast hver dag efter at jeg komme hjem at jeg skulle skrue den op på alt hvad jeg kunne klare, blev faktisk afhængig af det skulle gøre ondt fra min fisse før det var godt. Nogle gange brugte jeg også min oppustelige dildo. Jeg havde fået fat i en ekstra stor en. Når alt luften var lukket ud af den var den ca. 8cm i diameter og 25cm lang.

Første gang jeg brugte den kom jeg flere gange bare ved at kigge på mig selv i spejlet. Ikke fordi den var det største jeg havde haft oppe i mig, men fordi når jeg pustede den op kunne jeg se det på min mave. Jeg komme næsten til at se helt gravid ud, jeg fik en helt lille top mave. Det skal lige siges at den gang var jeg meget spinkel og havde absolut ingen mave. Så når jeg trak den lidt ud og ind kunne jeg tydeligt se at den bevægede sig inde i mig. Tanken om jeg kunne udvide min fisse sådan oppe i mig tændte mig helt vildt, jeg pustede den op hverdag jeg kom hjem og beundrede min fisse og mave at den kunne udvides sådan. Det mest frække ved det hele var at jeg ikke kunne passe min bukser nå jeg havde pustet den meget op. Så jeg kunne kun have en elastisk nederdel på, den kunne også skjule dildoen og hvis jeg havde en striktrøje på kunne min udvidet mave heller ikke ses. Ofte når jeg var ude og handle eller lave andre ting havde jeg min oppustelige dildo godt begravet i min efterhånden meget udvidet fisse. jeg havde en periode på nogle år, hvor jeg brugte dildoen hele tiden og flere gange om dagen skulle finde et afsides sted og onanere.

Min trang til at vise min åbne fisse fra tog igen til og jeg kunne efter hånden holde den meget åben i lang tid. Faktisk stod den altid lidt åben og specielt når jeg var godt liderlig. Når jeg lige havde haft min udvider oppe i mig og tog den ud, kunne jeg holde min fisse så åben at jeg kunne stikke hele min hånd op næsten uden at den rørte min fisse. Min fisse lukkede sig slet ikke i de år. Når jeg var liderlig kunne min G-strengs trusser ikke dække min åbne fisse og man kunne tydeligt se op i mig når jeg bukkede mig forover. Det gjorde bare at jeg altid var liderlig og elskede at vise min fisse frem.

Når jeg var inde og handle tøj elskede jeg at bukke mig ned så ekspedienten kunne se min fisse og det mine trusser over hovedet ikke kunne dække. Nogle gange havde jeg en G-streng med kun en snor i mellem så man rigtigt kunne se hele min fisse. Stod inde i prøverummet og åbnede min fisse med begge hænder så meget jeg kunne og var efterhånden blevet god til at holde den meget åben i lang tid. Det kunne ses som om jeg stod op fordi jeg var så spinkel og mine lår var så tynde at man tydeligt kunne se min åbne fisse. Specielt når jeg var udenbys viste jeg mig frem. Kunne stå med begge hænder i fissen og derefter rette trusserne til og kalde på en ekspedient, når hun så gik efter det nye stykke tøj bukkede jeg mig så ned efter noget i min taste så alle i butikken kunne kigge op i min fisse.

Flere gange har en ekspedient trukket gardinet for igen for ikke man kunne kigge op i mig. Hvilket bare tændte mig, fordi så vidste jeg at hun havde kigget op i mig. Tog meget i svømmehallen for at vise mig frem, inden jeg tog derhen havde jeg min udvider oppe i min fisse og tog den først ud når jeg skulle klæde om. Så jeg kunne gå ind i badet med et gabende hul på over 5cm og man kunne kigge langt op i mig.

Også uden jeg bukkede mig ned kunne man se at jeg stod åben. Jeg elskede at se folks blikke når de kiggede op i mig.

Mange stod og kiggede helt uhæmmede op i mig. Det gjorde mig bare endnu mere liderlig, så safterne for alvor begyndte at løbe og jeg måtte gå ud og onanere. Engang blev jeg grebet i at side og onanere inde i saunaen men hun smilte bare til mig og sagde det så hyggeligt ud. Hun satte sig over for mig men hendes ben oppe på bænken så jeg også kunne se hendes fisse. Jeg var så liderlig at jeg ikke kunne holde mine ben helt samlet og lod hende kigge uhæmmet dybt op i min fisse. Langsomt spredte hun sine ben og jeg kunne se at hun var blevet meget våd, det tændte mig helt vildt at sidde og kigge på hendes fisse og vide at en helt fremmed kiggede langt op i min fisse. Jeg tog mine hænder ned fra hver side og spredte mine baller fra hinanden, stak 4 fingre fra hver hånd op i fissen og åbnede den alt hvad jeg kunne for hende, så hun rigtigt kunne kigge op i mig. Det havde sin virkning på hende jeg kunne se hvordan det nærmest begyndte at løbe ud at hende og hun begyndte at kæle for sin fisse.

Jeg har aldrig se en blive så våd og det var meget slimet det der kom ud af hende. Så meget at det hang i en lang tråd mellem hendes baller og ned på bænken hun sad på. Det syn gjorde mig helt vild og var næsten ved at komme. Tog fat i hendes fod og satte den for det store hul til min fisse. Lod den langsomt glide op i min fisse men jeg onanere på fuld tryk. Sad der og red hendes fod mens jeg kiggede på det løb med slim ud af hendes fisse. Det varede ikke mange sekunder før jeg kom i en kæmpe orgasme og gled endnu længere ned over hendes fod. Jeg sad og rystede med hele hendes fod oppe i mig da hun også kom.

Det fik en masse slim til at vælte ud af hendes fisse og hang i en lang tyk tråd ned til bænken. Hun løftede sig da hun kom og tråden blev bare længere og længere. Det var for meget for mig og jeg kom med det samme igen. Sad med hele hendes fod oppe i mig og lænede mig frem og lod min hånd glide henover hendes til slimet fisse. Jeg blev nød til at smage på det, det var simpelthen for frækt til jeg kunne lade det gå forbi. Det var så slimet at jeg kunne trække en lang tråd fra hendes fisse og op til min mund af hendes udflåd. Det gjorde mig øjeblikkelig liderlig igen, kravlede af hendes fod og gav mig til at slikke hendes slimede fisse.

Det blev hun ikke mindre våd og slimet af jeg slikkede hende. Kort efter havde jeg hendes slim i hele mit hoved og nød det på fulde drag. Jeg måtte komme igen og lod min frie hånd finde vej til min åbne fisse og stak den voldsomt op i mig. Det var nok meget godt der ikke kom nogen ind lige der, men tanken tændte mig helt vildt. Tanken om jeg lå med den ene hånd oppe i fissen og hovedet mellem hendes ben smut ind i slim, mens jeg slikkede hendes fisse. Mit slikkeri fik hende hurtigt til at komme igen, denne gang kom der ikke så meget slim ud. Jeg rejste mig op og smilte til hende og gik ud for at vaske mig. På vej ud gik jeg næsten ind i en ældre dame som sad og slappede lidt af. Hun kunne tydeligt se slimen hænge i ansigtet på mig og jeg gjorde intet for at skjule det, var helt lige glad.

Kunne ikke mere efter mine 3 orgasmer inde i saunaen. Kort efter kom hende fra saunaen ud og jeg kunne se hvordan slimen hang i tråde mellem hendes ben når hun gik. Hun smilte sødt til mig da hun gik ud at satte sig på bænken. Jeg kunne se derfra hvor jeg stod hvordan det forsatte med at løbe ud af hende og hang i tråde ned til gulvet. Jeg blev helt liderlig igen, men kunne ikke mere og gik i stedet ud for at klæde om. Jeg kom der mange gange siden, men har desværre ikke set hende siden. Jeg tænder meget på når det løber ud af mig igen og elsker at gå rundt efter min mand er kommet oppe i mig, mens det løber ned at mine lår.

Min mand tænder også helt vildt på min fisse når den står åbent, men syntes ikke det er så fedt at kneppe mig i fissen, da hverken han eller jeg kan mærke noget, så han tager mig kun i røven, mens jeg fister mig selv nogle gange med to hænder. Det bedste vi begge ved er når han er ved at komme, så ligger jeg mig på ryggen med kun røven oppe på sengen så fissen ligger opad. Så kommer han ned i min fisse på den måde, bare synet og følelsen af det løber ned i mig kan få mig til at komme.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmeantal: 13

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *