Sex Bag Scenen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Den var svært at høre andet end den dundrende bas. Det var en lun aften, med en stor og fuld måne, som lige var kommet frem fra sit skjul bag horisonten kun et øjeblik efter, at solen var gået ned. De havde planlagt at skulle på festival lige siden sidste sommer. Tre dage med både kendte og mindre kendte bands, boder med diverse souvenirer, øltelte og udendørs spisesteder. De havde lejet et værelse i byen lige ved festivalen, i tilfælde af at de havde brug for lidt fred og ro. Fra balkonen kunne de høre musikken fra den store scene, som var der de største af navnene skulle spille. Her på tredjedagen, havde de dog besluttet at tage ned på festivals pladsen for at slå deres telt op, så de kunne fornemme stemningen, inden det store hovednavn skulle på scenen kl. 21.00. De havde placeret deres ejendele inde i teltet, og havde gået på opdagelse rundt på pladsen, et par timer før koncerten. Efter en god vandre tur rundt på området, havde de fået lidt og spise og var nu på vej tilbage mod deres lejer, som de lige ville se til inden den store scene lukkede op for publikum. De havde valgt at gå en mere rolig vej tilbage og havde drejet om bag et par boder, for at forsøge og finde en genvej.

De kunne høre musikken i det fjerne fra et af de mindre kendte bands, som var på en af de mindre scener. De gik under en teltdug, som i første omgang, så ud til at føre videre. Det viste sig dog hurtigt at det var et lukket område, hvor der ikke var nogen andre mennesker. Der stod en masse kasser og lydudstyr. Det måtte være et opmagasinerings område.

Lige da hun skulle til at vende om for at gå tilbage mod den hemmelige indgang ved teltdugen, kom han op bag hende og tog hende om livet. Hun kiggede en smule bagud og smillede – hun var så glad for de var kommet af sted i år. Han kyssede blidt hendes nakke – hun følte hvordan kuldegysningerne gik igennem hele hendes krop. ”vi er alene herinde… tror du der kommer nogen?” Lød det fra ham. Gør det virkeligt noget, tænkte hun. De kunne godt lide at være en smule vovede. Hun blev altid så tændt og elskede spændingen ved tanken om at blive opdaget, endda nok en smule mere end han gjorde. De kiggede sig rundt og så et par store sække, som lå i en bunke i det ene hjørne af lager området. Han kiggede ned i dem, og fandt ud af at det ikke var skrald, men en masse stof, tøj og presenninger. Han vendte sig om mod hende og kyssede hende.

Hun skulle lige prøve, og satte sig ned i den store sækkebunke. Hun gled dybt ned i bunken, som nærmest virkede som en sækkestol. Hun kæmpede for at komme op igen og fik til sidst kæmpet sig op på knæenen, ved at holde fast om hans hofter.

Som hun sad der foran ham efter at have genvundet balancen på knæene, begyndte hun at åbne hans bukser. Hun fik dem hurtigt trukket ned, så han stod foran hende i hans boxershorts med den lille djævel på, som hun havde foræret ham.

Hun lod sin hånd glide op lags maven for at fjerne hans T-shirt, og begyndte at kysse ham omkring navlen. Han begyndte at smile. De vidste begge to at der hvert øjeblik kunne dukke nogen op. De kunne høre folk på den anden side af teltdugen snakke mens de gik forbi. Uvidende om hvad der skete få meter fra dem. Han gav et lille spjæt, da hendes anden hånd kørte op langs med hans lår. ”undskyld den er lidt kold”, sagde hun med et frækt smil. Han klappede hende blødt på hovedet mens han sagde ”Helt fint”. ”hey, jeg er ikke en hund” udbrød hun. Han fortsatte drillende ” dygtig pige”.

Hun kiggede frækt op på ham og blinkede til ham. ”ja jeg er meget dygtig”. I glidende bevægelse trak hun med begge hænder hans shorts ned. Hun begyndte at kysse lige nede under navlen, og langsom bevægede hun sig længere og længere ned. Begge hendes hænder lod hun glide hun langsomt glide op langs med hans ben, og de endte i et fast greb om hans baller. ”det kilder så dejligt”, hviskede han. Hans lem begyndte at vokse. I en fast rytme begyndte hun langsom at slikke fra hans nosser og op efter, indtil den stod helt stiv. Hans hænder tog fat i hendes lyse hår – på ikke hård facon. Han lod fingrene glide gentagende igennem håret. Hendes tungespids nåede til hans yderste del af pikken. Han rystede en smule. Hun lod tungespidsen pirre rundt om pikhovedet i langsomme bevægelser. Det var frækt at tænke på de kunne blive opdaget. Måske der allerede stod nogen og så på i det skjulte.

Hun begyndte at lade sine læber føre rundt om lemmet, som nu var hårdt og dunkende. I rolige bevægelser begyndte hun at sluge mere og mere af lemmet, mens hun kørte op og ned. Til sidst tog hun hele pikken i munden til roden.

De kunne høre trommer i det fjerne. Hun begyndte at følge rytmen. Hun begyndte at stønne sagte, for at drille ham lidt, og samtidig gik hun lidt hårdere til værks. Så stoppede hun igen, ligesom for at pirre ham, som han også nogen gange gjorde mod hende. Hun var selv begyndt at blive meget opstemt. Hun kunne mærke hvordan hans pik dunkede og var sjask våd. Hun lod den ene hånds negle bore en smule ind i ballen på ham, og trak ham tættere. Den anden hånd havde fundet vej til hendes nederdel. Hun lod den glide op under og fjernede hurtigt sine små trusser. Hun var driv våd, og lod sin ene finger glide langs med revnen et par gange inden den gled op i hende. Hun begyndte at gnide i det samme tempo som hun suttede på ham. Hun lod fingeren køre rundt i cirkler og ind og ud. Hendes safter var begyndt at drive ned over hendes hånd.

”Er du klar skat” stønnede han. Hun nikkede uden at stoppe sin rytme. En spasme gik igennem hans krop. Igen og igen. Spermen løb ud af hendes mund, og ned over hagen. Et øjeblik efter gav hun et lille skrig, da hun også kom.

Han kyssede hende på panden og begyndte at trække sine bukser op. En lyd fik dem begge til at kigge i samme retning. Teltdugen svirbede lidt, da de så ryggen af en person som var på vej væk fra det aflukkede område. De var blevet opdaget. De kiggede på hinanden og smilede, med lidt røde kinder. De var helt sikkert blevet opdaget. Hvor længe havde personen set på og havde han eller hun måske leget med. Det tændte dem begge at tænke på. Trommerne begyndte at spille fra den store scene og overdøvede alt. Årets store band var lige gået på. De måtte hellere skynde sig, hvis de skulle se det.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Stemmeantal: 0

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *