Den lækre og frække genbopige

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg hedder Peter, jeg bor i en stor by i Jylland, og jeg er en lykkelig mand.

Det ville du også være, hvis du var så heldig at bo i min lejlighed, for lige over for mig, bor der den dejligste tøs, du kan forestille dig.

Hun er ung, slank, ser godt ud, lyshåret og går ofte klædt meget sexet, og det bedste af det hele, hendes badeværelses vindue vender ud mod mit soveværelses vinduer, så når hun går i bad, har jeg det skønneste overblik over disse yndigheder.

Mennesket er jo et vane dyr, og jeg har fundet min genbos bade vaner, så når hun bader, så er jeg en ivrig tilskuer.

Det er et utroligt skuespil, meget bedre end selv de bedste scener fra Big Brother.

Hun står der i bar figur, med det lyse hår, de sødeste små bryster der strutter i al sin herlighed.

Først står hun og bruser sig over, så sæber hun sig ind, og hun ved ikke at jeg står der og følger hver en bevægelse og leger at jeg er der sammen med hende og “hjælper” hende meget intenst med at sæbe hende ind.

Jeg er en verdensmester i at sæbe søde piger ind, ryggen, de bløde baller, de skønne lange lår, underlivet og fissen får altid en grundig omgang, så op ad den faste mave, først det ene lille skønne bryst, rundt om brystvorten, så det andet dejlige bryst, og rundt om brystvorten, op langs halsen, det søde ansigt, munden, næsen, ørerne,

Åh, det er bare det bedste jeg ved, at stå der efter en lang arbejds dag og lade liderligheden vokse sig, sammen med min pik.

Når tøsen, er sæbet grundigt ind, bruser hun det af igen, mens hun grundigt vasker sig.

Og snart kommer det bedste af det hele, – det er når tøsen skal tørres, det er simpelthen et studie i liderlighed, måske ved hun, at jeg står der, for det foregår i slow, så alle bevægelser kan følges.

Særligt interesseret er jeg når hun masserer og tørrer de skønne små bryster, ballerne, og når hun næsten til sidst rigtig får tørret sig mellem de bløde lår, måske får hun selv en lille orgasme, når hun gør det, der bliver nemlig tørret meget intenst og et saligt udtryk er i hendes øjne.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg får en lille spiller, imens.

Men heller ikke mere, for jeg ved at om et øjeblik, får jeg besøg af min dejlige veninde, hun hedder i øvrigt Anja, hun er 18 år, ægte blondine, med et flot langt hår, hun ser hammer godt ud, har de sødeste små bryster, går ofte meget sexet klædt, når hun kommer til mig, dufter hun altid rent og nyvasket.

Det er det mest vidunderlige syn du kan tænke dig, når hun ligger der, med spredte ben og venter på at jeg skal give hende det som jeg ved hun sukker efter.

Forstår du nu at jeg er verdens lykkeligste mand.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3 / 5. Stemmeantal: 1

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *