Pigen Fra Supermarkedet

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg mødte hende for første gang i supermarked da jeg var nede for at handle ind om torsdagen. Jeg opdagede hende først da jeg fik et glimt af en skikkelse der stod og lænede sig ind over frysedisken. Jeg rettede min opmærksomhed mod skikkelsen, og så at det var en ung kvinde, i tyverne hvis jeg skulle gætte. Hun var klædt i høje tykke grå sokker der gik op over knæene, et meget lårkort skørt, en smart trøje der matchede, og et par højhælede korte støvler. Hun havde halvlangt blondt hår, var slank, og var meget smuk, samt utrolig fræk at se på.

Jeg fik kontakt med hende ved at stille mig overfor hende, på den anden side af frysedisken og spurgte hende om hun vidste hvor jeg fandt en eller andet frysevare. Efterfølgende småsnakkede vi lidt, hvilket indenfor kort tid udviklede sig til en diskret flirten mellem os. Jeg kunne tydeligt mærke at hun også var interesseret i mig, hvilket fik mig til i sidste ende at invitere hende ud. Til min store lettelse takkede hun ja, og vi aftalte at gå ud og spise næste fredag.

Den efterfølgende fredag gik middagen rigtig godt, og vi svingede rigtig godt sammen. Hun hed Lotte, var 23 år gammel, og var uddannet sygeplejeske. Efter middagen valgte vi at tage på cafe bagefter, og senere endte vi i en hyggelig bar inde i byen. Ved 2.00 tiden blev vi enige om at tage hjem til mig, og lå nu sammen, nøgne i sengen, efter vi havde fået et par drinks.

Jeg kyssede hende blidt på munden, på hagen, og ned langs halsen, og fortsatte indtil jeg nåede hendes bryst. Jeg begyndte at massere hendes bryst med min hånd, mens jeg lod min tunge kærtegne hendes brystvorte, som reagerede ved at blive hård og stiv. Min anden hånd bevægede sig kærligt ned over hendes andet bryst, videre ned over hendes faste mave, kørte gennem hendes veltrimmede låse kønshår, og stoppede ved hendes klitoris, som jeg, i cirkulære bevægelser, begyndte at massere med min pegefinger. Hun spredte velvilligt benene og jeg hørte hende begynde at stønne lavt, i takt med mine bevægelser. Jeg førte hånden ned til hendes våde fisse, og førte forsigtigt en finger op i hende op. Hun udgav et højt støn, og tog fat hårdt i min hånd som stadigvæk kærtegnede hendes bryst. Jeg kørte min finger ind og ud af hende i større og større fart, og hele hendes underliv kørte nu op og ned.

”Kan du klare to finger ?” spurgte jeg, til hvilket hun stønnende svarede ”ja sagtens”, og jeg gled derefter pege, og lange finger blidt op i hende. Kort tid efter stønnede hun voldsomt, mens mine to finger kørte hurtigt ind og ud af hendes pjaskvåde mis, mens hun klemte min hånd hårdere. ”Stik en finger til op i mig” sagde hun ivrigt…jeg kommer snart, hvilket jeg gjorde, og fortsatte min hurtige håndbevægelser. Hun var nu så våd at mine tre finger glem op i hende uden det mindste problem.

Hun stønnede hurtigere, hendes vejrtrækning blev tungere, og jeg kunne mærke at hun var lige på bristepunktet. Jeg ændrede hurtigt stilling og flytte mit hoved ned mellem hendes ben og lod min tunge udskifte mine hænder. Hun pressede sin fisse ned mod mit ansigt, og jeg lod min tunge køre så langt op i hende som jeg kunne. Jeg mærkede hendes varme safter mod mit ansigt, hendes underliv kørte op og ned i voldsomme ryk, og hun stønnede nu højlydt. Jeg havde stadigvæk tungen dybt oppe i hende,da hun spændte hele kroppen mens hun kom i et langt og kraftigt orgasme.

Efter hendes orgasme stille og roligt havde aftaget lå hun afslappet på sengen, og træk vejret dybt. Jeg kravlede op til hende, hun kastede armene rundt om mig og hviskede ”det var fantastisk søde”. Vi lå og kyssede, og holdt om hinanden, jeg lå mellem hendes ben, med mit stive lem gnidende op og ned af hendes stadig meget våde fisse. Men pik gled ind mellem hendes skamlæber , som føltes som om de omfavnede mit lem.

”Knep mig” hviskede Lotte pludseligt, og jeg førte min pik ned til åbningen, og lod den langsomt ing. Den våde og varme fornemmelse jeg mærkede var ekstrem, og jeg gispede, mens en strøm af glæde løb gennem min krop. Jeg var total liderlig, klar til at eksplodere, og kørte min pik hurtig ind og ud af hende, mens vi kyssede lidenskabeligt. Det fortsatte ikke længe for jeg kunne mærke en orgasme arbejde sig fra mine nosser, og op gennem min pik, og jeg udbrød ”jeg kommer”. Hun tog hårdt fat i min baller og trak mig ind mod hende, og hviskede ”kom oppe i mig” i mit øre.

Min krop tog over da jeg kom, og ladning efter ladning sprøjtete op i hende, mens jeg krampede og stønnede. Lotte svingede imens benene og armene rundt om mig, og knugede sig ind til mig. Bagefter lå vi arm i arm, og nussede og kyssede indtil vi begge faldt i søvn.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.2 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *