Poolmanden

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Sandy var en smuk 32 årige ejendomsmægler. Hun var omkring 175 cm høj, og vejede cirka 65 kg. Hun havde dybe blå øjne, blondt hår og et smittende smil. Hendes skønhed og venlighed havde hjulpet med til, at gøre hende til en meget succesfuld ejendomsmægler. Hun havde kæmpet sin vej til toppen af ejendomsmægler markedet. Hendes hårde arbejde havde givet hende en høj position. Hun boede i en stor toetagers ejendom med stor have, pool og tennisbane. Selvom Sandy var klog, attraktiv og venlig, var hun stadig single. Hun beklagede sig ofte til sine venner om over de dates hun var på. Hun påstod de fleste af de mænd, hun gik ud med opførte sig mere som bankfolk eller børsmæglere, end de var reelle og var sig selv. Hendes dates endte normalt med at der blev snakket forretninger, fast ejendom og andre investeringer end at være romantiske aftener. Hvad hun ønskede, var en mand, der ville behandle hende som den unge, sexede, kvinde, hun var. Desværre blev de “rigtige mænd” hun var tiltrukket af ofte intimideret af hendes succes. Vedligeholdelsen af Sandys hus og grund blev udført af to unge mænd, der arbejdede fuld tid for hende. Michael og hans assistent Brian. Derudover var der Tanya, Sandys stuepige, hun holdt huset rent. Sandy betalte dem godt, og behandlede dem mere som venner end ansatte. Så de gjorde deres bedste for at holde Sandy hus og grund i upåklagelig stand. Michael var 25 år gammel med mørkt, tætklippet, hår, 190 høj og var muskuløs bygget. Han var en af den type mænd som Sandy fantaserede om. Det var ærgerligt han aldrig havde den frækhed at spørge hende ud.

Det var højsommer og det havde været en af de varme, klæbrige, eftermiddage som engang imellem kunne opstå midt i august. En potentiel køber havde udsat en aftale, og Sandy var gået hjem lidt tidligere end sædvanligt. Tanya var ude at handle til middag, så Sandy havde huset for sig selv og ville tage et brusebad for at køle lidt af i sommervarmen. Mens hun gik op ad trappen, tænkte hun at hun måske lige kunne få et glimt af Michael, som nok gik i bar overkrop, nede ved poolen eller tennisbanen og vedligeholdte. Da hun kom ind i sit soveværelse, kiggede hun ud af vinduet. Ganske rigtigt – Michael gik og ordnede tennisbanen. Hans skjorte hang hen over nettet. Hun kunne se hans muskuløse ryg som skinnede i solen. Han så ud som om at han nød sit arbejde og gik og dansede lidt til et musiknummer som han fik ind gennem et par høretelefoner. Da hendes vinduer var dækket af reflekterende film vidste Sandy at hverken Rick eller nogen anden, kunne se hende. Hun sparkede skoene af og begyndte at klæde sig af. Lige som Michael, begyndte Sandy at svaje til en langsom, uhørt, musikalsk rytme, som hun forestillede sig spillede i sit hoved. Hun løste langsomt knapperne ned ad hendes kjole. Forsigtigt gled den fra hendes skuldre, og ned ad hendes arme. Med et lille vrik fra hendes pæne runde røv faldt kjolen langsomt til gulvet og ned omkring Sandy fødder. Hun trådte ud af kjolen. Uden at tage øjnene fra Rick, bøjede hun i taljen og lod hænderne glide ned af ydersiden af hendes glatte ben.

Hvis bare han viste hvad Sandy lavede hemmeligt bare for ham. Sandy rejste sig langsomt med let spredte benene. Hendes hænder gled op ad indersiden af hendes ben, og forsigtigt over hen over hendes trusser som dækkede kærligheds læberne. En våd plet var begyndt at dukke op på hendes trusser. Hun hægtede spændet af hendes forreste lukning på bh’en og lod hendes faste c-skål bryster falde ud. Selv efter 32 år, var der ikke et tegn på fald i hendes naturlige bryster. Hun tog et bryst i hver hånd og klemte til. Hendes brystvorter var allerede hårde, og Sandy gav dem et lille klem. Et blødt klynk undslap Sandys hals. Med en længsels suk, vendte Sandy sig fra vinduet og gik mod badet for at få en skyller under bruseren. Hun smed sine trusser på gulvet, netop som Tanya vendte tilbage fra sin shopping tur.

Da Sandy havde parkeret i garagen, var Tanya ikke klar over at hendes arbejdsgiver allerede var hjemme, da hun kom ind ad høveddøren. Hun begyndte at satte dagligvarerne på plads. Tanya bemærkede Michael som arbejder på Tennisbanen. Så kom hun pludselig i tanke om det utætte Blandingsbatteri i bruseren i chefens badeværelse. Tanya blev lidt irriteret på sig selv. Hun skulle have sagt langt tidligere på dagen til Michael. Hun kaldte ud til Michael, som lidt efter trådte ind i huset. Tanya fortalte ham om lækagen. Klar over at Sandy snart ville være hjemme, ønskede både Tanya og Michael at få blandingsbatteriet i orden før hun ankom. Michael smed hvad han var i gang med og hentede hurtigt hans værktøjskasse Han skyndte sig op af trappen til Sandys baderum. Sandy havde i mellemtiden fået vasket sig færdig og havde sænket vandtemperaturen for at nyde den kølige spray på hendes krop. Med lukkede øjne var hendes hoved kastet tilbage. Sandy lod det kolde vand køle og afslappe hende.

Med musik i ørene havde Michael ikke hørt vandet løbe i badeværelset. Han løb nærmest ind i badet, men stivnede øjeblikkeligt da han og Sandys blik mødtes. Meget bedre var det ikke med Sandy. Hele hendes krop gav et spjæt og hun frøs da døren gik op. Michael forsøgte at sige noget, men alt, hvad han kunne fremstamme var: “Jeg øh, jeg øh, jeg øh, øh.” Han stod uden at røre sig. Det eneste, han kunne gøre, var at stirre. Han havde set Sandy i en beskeden todelt badedragt. Han vidste, at hun var en smuk kvinde. Men her var hun foran ham, helt nøgen. Michael kunne ikke tage sig selv sammen. Han blev betaget af Sandys skønhed. Hun stod foran ham med hænderne ned langs siden, mens mousserende dråber af vand gav hele hendes krop en sølvskinnende glans. Hendes bryster strittede smukt frem med en dråbe vand hængende fra hver fremtrædende brystvorte! Der var ingen hår ved fissen. Absolut ingen! Sandy var lige så chokeret som Michael. Da Michael pludselig havde åbnet hendes dør var hun også frosset. Selv om hun havde fantaseret mange gange om ham, havde hun bestemt ikke forventet, at han pludselig dukkede op, da hun stod nøgen i hendes bruser.

Da Sandy begyndte at komme ud af hendes chok, scannede hun Michael. Hans muskuløse bryst, faste flade mave, og stærke arme tiltalte hende. Og så, var, der en bule i hans jeans som så ud til at blive lidt større. Et smil begyndte at krybe over Sandy ansigt. “Jeg jeg s s så ked af det, Sandy.” Fremstammede Michael, da han begyndte at bakke ud af Badeværelset . I det øjeblik greb hun øjeblikket. Sandy sagde, “Det er i orden, Rick.” En fræk tanke var opstået i Sandy sind. “Du skal da ikke gå når du nu er her. Nu har du allerede set mig nøgen, ville du have noget imod at vaske min ryg? Det er så svært at nå.” sagde hun og rakte ham en vaskeklud. Rystede som et blad i vinden, rakte Michael ud og tog kluden. Sandy vendte ryggen til ham.

Sandys røv var ligesom hendes bryster, runde og meget velformede. Michael begyndte at vaske Sandys ryg. Langsomt førte han kluden rundt i små cirkler på midten af Sandys ryg. Sandy stønnede sagte og lænede sig tilbage mod Michael. Cirklerne blev efterhånden udvidet, indtil han fuldstændig havde dækket hendes ryg. Pludselig, uden varsel, tog Sandy fat i hans hånd og førte den om til hendes bryster. Han var igen ved at stivne i bevægelsen. “Du skal ikke stoppe nu.” hviskede Sandy. “Du har altid afsluttet dine andre job.” Sandy havde genvundet kontrollen, i det mindste hendes egen. Michael begyndte igen at vaske Sandy. Først nu var han begyndt at slappe af og begyndte at vaske hendes bryster. Han vaskede grundigt Sandys skuldre, glatte flade mave, og begge faste bryster. Sandy stønnede hendes godkendelse. Hendes støn blev lidt højere, når Rick forsigtigt klemt hver brystvorte. Sandy var lidt skuffet, da Rick stoppet uden at vaske hendes fisse og røv. Med et bredt smil, sagde hun: “Det er din tur nu. Hvorfor klæder du dig ikke af og kommer ind i badet med mig?” Rick var stadig tøvende overfor at tage sig sådanne friheder over for hans chef, selv om hun var smuk og villig. Michael spurgte: “Er du sikker?” Ricks smil var næsten lige så bredt som Sandys, da hun sagde, “Drop de skide bukser, og komme her ind. Du har arbejdet hele dagen og har brug for et bad.” Sandy var ikke kommet så langt i verden uden at kunne skrue op for kommandoerne og uden at kunne tage kontrollen under stressende omstændigheder.

“Ok.” Michael smed sine sko, sokker og bukser. Han havde intet undertøj på. Sandys gjorde store øjne, da hun så, hvad som havde forårsaget bulen i Hans jeans. Det var mange år siden hun havde fået taget sin mødom, men hun havde ikke været sammen med mange mænd. Lemmet foran hende var større end nogen anden pik, hun nogensinde havde set. Den var vel omkring 20 cm lang og tykkere end de fleste. Da hun rakte ud og tog hans pik i hendes hånd, var hun ikke helt i stand til at lukke hendes hånd helt rundt omkring den. Forsigtigt trak hun ham i hans pik, ind under bruseren sammen med hende. Hun tog vaskekluden og vaskede grundigt Michael fra top til tå. Da hun vaskede hans solide bryst og mave, fortalte hun ham om hendes frustrationer med hendes tidligere dates og mangel på et kærlighedsliv. Michael var ikke højtuddannede, men han var temmelig skarp. Før hun kunne bevæge sig ned for at vaske hans pik og røv, tog han Sandy ind i hans arme, trak hende ind til sig. Hendes bryster blev knust mod hans bryst, da han lidenskabeligt kyssede hendes læber. “Oh!” . Sandy faldt på knæ på gulvet og vaskede kærligt hans pik, nosser og røv. Hun kyssede og slikkede samtidigt alle de steder hun vaskede. Da hun kyssede hans pikhoved, voksede hans pik sig helt stiv. Hun åbnede munden og tog så meget af ham, som hun kunne. Lidt efter kunne hun mærke hvordan Michael langsomt trak sig ind og ud af hendes mund, alt imens hun fortsatte med at vaske hans røv og ben. Da hun var færdig med at vaske, rejste hun sig op, og han lagde igen sine stærke arme omkring hende. Med det kølige vand sprøjtende ned over dem, kyssede han lidenskabelig Sandy igen. Hendes tunge mødte ivrigt hans da hans tunge begyndte at udforske hendes mund. Samtidig begyndte Michaels hænder at massere hendes faste bryster. Han klemte hårdt, men ikke hårdt nok til at såre hende. Sandy gav et anerkendende støn. Hans berøring af hendes brystvorter forårsagede at Sandy lod sine bryster komme tættere på hans ansigt. Han begyndte at kysse ned af hendes ører og kysse hendes hals, og fortsatte ned til brysterne, samtidigt lod han en hånd glide ned langs hendes mave mod hendes nøgne fisse. Michael var begejstret over den måde hendes nyligt glatbarberet fisse føltes. Der var så blødt og glat. Sandy spredte hendes ben så han fik nemmere adgang til hendes fisse. Hun var drivvåd af både vand og fisse safter. Hans finger gled let ind i den dejligt varme revne, da han flyttede hans Kys til hendes bryster. En anden finger blev tilføjet til hendes fisse. Han sugede og nappede hendes stenhårde brystvorter.

Michael satte sig på knæ og tog en balde i hver hånd, og klemte dem. Han begyndte at kysse på lige ovenover Sandy glatbarberede kusse. Sandy lod instinktivt hendes hofter presse fremad for at give ham bedre adgang til sin grotte. Han begyndte forsigtigt at slikke hendes revne. Et lejlighedsvis svirp med tungen mod hendes klitoris fik Sandy til at gispe.

Hun tager hænderne om bag Michaels hoved og trækker hans ansigt tættere til hendes sultne hul. Han kan høre hende sige blidt, “Åh Gud, ja! Må ikke stoppe.” Hendes fisse safter drev ned over hans ansigt. Michael rejser sig pludselig op, stadig med en hånd på hver af hendes balder. Han løfter Sandy op fra gulvet, og presser hendes ryg mod muren, mens han selv læner sig ind mod hende. Langsomt, åh så langsomt, sænker han hende ned over hans ventende stenhårde pik. Da det yderste af hans pik røre Sandys ydre skamlæber, ligger hun sine arme om hans hals og hendes ben omkring hans hofter. Michael fortsætter med at sænke Sandy ned over hans stive lem. Hendes ydre skamlæber åbner sig for at imødekomme hans store pik. Cm for cm, sænker han Sandy ned over hans saft fyldte pik. “Åh, åh, åh!” Sandy gisper ved hver ekstra cm. Han tøver et par sekunder, for til sidst at lade Sandy glide de sidste par cm af hans pik. Hun begynder at dreje i hendes hofter. Michael støder det sidste af pikken op i hende. Sandys øjne, som havde været lukkede, står nu vidt åbne. “Oh fuck! Jeg er fyldt helt ud! “Udbrød hun.” Er du okay? ” spørger han.” Åh ja! Jeg har det fint. Jeg har bare aldrig haft så meget mand inde i mig før. Shit det føles godt. “svare hun. Efter at have givet Sandy et minut til at vænne sig til at have hendes fisse så fuld, begynder han rytmisk at hæve og sænke hendes røv. Han spidder gentagne gange hendes fisse på hans pik. Sandy grynter, hver gang hun blev sænket ned over Michaels pik. Snart hjælper hun selv til ved at skubbe ned ved hvert af Michaels opadgående fremstød. Hendes bevægelser nedad synes efterhånden at få mere og mere pres, indtil hun skriger: “Jeg kommer! Oh fuck! Knep mig hårdt, kom nu! knep mig hårdt. “Michaels bliver mere og mere liderlig, han klemmer hendes røv, og skubber hende tilbage mod væggen, og gentagne gange støder han sin pik op i Sandys sultne fisse. Hendes røv mod væggen, bliver mast flad hver gang Rick vædrer hans pik ind i Sandys stramme hul. Det tager ikke mange stød før han stønner til Sandy, “Jeg kommer nu.” “Kom i mig, Michael. Det er OK! Jeg er på p-piller, og min fisse er så sulten efter at bliver sprøjtet i.” Michael pumper fire, fem, seks gode solide skud af sperm dybt ind Sandys pjaskvåde grotte. Han tilføjer et par dråber da de bagefter holder hinanden stramt, stadig låst sammen. De kysser lidenskabeligt indtil Sandy mærker hendes ben, der stadig er viklet rundt om Michaels hofter, begynder at blive trætte. Sandy lader langsomt sine ben falde ned, mens Michael forsigtigt sænker hende ned til gulvet. “Har du planer for middag?” spørger Sandy

Efter brusebadet, klæder de sig på, og spiser middag. Ingen af dem vil huske, hvad Tanya serverede. De var for optaget med hinanden. Michael kunne ikke komme over, hvor heldig han var. Hun var hans drøm som blev virkelighed. Sandy tænker igen og igen, “Jeg har endelig fundet en rigtig mand, der vil behandle mig som om jeg er en sexet kvinde, og ikke bare en forretningspartner.” Aftenen kunne nemt vise sig at være starten på et vidunderligt forhold.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *