Sofa Sex

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg læner mig over mod hende og siger, mens jeg kigger hende dybt i øjnene, ”Kom her skat”. Samtidig prikker jeg ømt med min pegefinger på hendes næsetip. Hun smiler frækt og bider sig selv lidenskabeligt i læben, mens vores ansigter nærmer sig hinanden. Da vores læber mødes, lægger vi armene omkring hinandens kroppe. Det lange kys tænder os begge endnu mere. Jeg lader mine hænder glide i masserene bevægelser op og ned langs hendes ryg. Et lille frækt grin undslipper hendes læber.

Hun lader sine arme glide op over hovedet for at antyde, jeg skal hjælpe hende med at få hendes kortærmede top af.. Hurtigt lader jeg mine hænder trække den op over hendes hoved. Hendes bryster titter frem, kun dækket sparsomt af hendes sexede bh. Hun læner sig forsigtigt bagover, indtil hun ligger med hovet på sofaens bløde armlæn. Jeg læner mig ind over hende og vi kysser lidenskabeligt igen. Mens jeg støtter på den ene arm, bruger jeg den anden til at trække en smule ned i hendes bh, så brystvorterne kommer til syne. Jeg kysser hende fra munden, ned langs halsen og videre til hendes bryster. Forsigtigt nipper jeg i hendes brystvorter. Jeg sænker min krop ned over hendes.

Efter et stykke tid, hvor imens hendes vorter er blevet hårde, rejser jeg mig op. Jeg begynder at knappe hendes tætsiddende cowboybukser op. Hun kigger frækt på mig med fugtige øjne. Hun får selv kæmpet sin bh af, samtidig med at jeg trækker hendes bukser ned. Derefter ryger hendes trusser samme vej. Hendes ”mis” er veltrimmet og indbydende. Hurtigt får jeg smidt min egen T-shirt og bukser. Hun spreder benene helt fra hinanden, så hendes revne er let spredt. Jeg lader min tunge kærtegne hendes klit. Hun stønner sagte med åben mund, og jeg kan mærke hun nyder det på hendes spændte krop. Med mine hænder masserer jeg i et fast tag hendes perfekte baller. Hendes åndedræt bliver hurtigere, da jeg lader tungen glide ind i hende. Hun udstøder nogle korte høje hvin. ”Årh ja skat, bliv ved”, stønner hun. Jeg fortsætter et øjeblik, så skubber hun mig forsigtigt væk fra hendes våde revne.

Hun skubber mig bagud, så jeg ender med at sidder bagud lænet i sofaen. Min pik er allerede helt stiv og står lige op i vejret. Hun tager fat om den og begynder at onanere den for mig, imens vi kysser. Hun sidder på knæ i sofaen bøjet frem efter, så hendes store, og naturlige bryster klasker mod den af hendes hænder som er i gang med min pik. Hendes læber trækker sig væk fra mine. Hun lader sig bukke mere forover og begynder med tungen at slikke på mit pikhoved. En kort stund efter har hun hele min pik i munden. Hendes ene hånd har fat på siden af min ene balle. Den anden kærtegner mine nosser. Jeg kan mærke min vejrtrækning bliver tungere, og til sidst kan jeg ikke holde stønnene tilbage. Hun sørger hele tiden for at det ikke går for stærkt, og holder mig i denne trance i mange minutter.

Da hun stopper lægger vi os ned, og begynder at kæle. Jeg finder hurtigt hendes revne med pikken. Den glider forsigtigt op i hende. Vi stønner sagte begge, da jeg med hofterne begynder at trække mig frem og tilbage. Hendes hænder er over alt på min krop. Vores tunger kæmper om pladsen i vores munde. Mine hænder tager fat om hendes bryster og jeg masser og ælter dem imens tempoet og rytmen tager til i fart.

Hun stønner højlydt nu. Da jeg kan mærke at hun er ved at komme, trækker jeg mig ud af hende. Jeg sætter mig i sofaen og hiver hende hen til mig. Hun sætter sig overskrævs på mig og lader sin drivvåde fisse opsluge mit stive lem. Hendes bryster er lige ved mit ansigt og jeg presser hende ind mod mig, så mit ansigt bliver begravet i hendes bløde bryster. Jeg kysser dem og slikker hendes brystvorter. Hun bevæger sig i langsomme gnidende bevægelser frem og tilbage over mit lem og maveskind. Vores safter driver udover min mave og får hendes bevægelser til at glide helt flydende. Jeg er dybt oppe i hende og følger hendes omvendte takt med mine egen hofter. Jeg rammer det helt rigtige sted. Hun udstøder små høje skrig ved hvert stød. Jeg spreder hendes baller, og min ene finger begynder at lege rundt om hendes røvhul. Hun bliver vildere og vildere. Hendes liderlige skrig får også mig til at blive mere liderligt Det er tæt på nu.

Hendes negle borer sig ind i nakken på mig. Jeg tager hårdere fat i hendes baller. Hun har sat farten op og er begyndt nærmest at hoppe op og ned over min pik. Hendes bryster hopper med i takt, og rammer mig engang imellem i ansigtet. Jeg kan mærke min sperm er ved at løbe op igennem pikken. Hundes fisse er klar til at modtage den.

Vi kommer næsten samtidigt. Vores orgasmer pulser igennem vores kroppe. Hun knuger sig ind til mig og ryster igen og igen. Jeg støder op i hende igen, og mærker min sperm sprøjte ud gennem mit pikhoved. De næste stød op i hende bliver mindre hver gang, indtil der ikke kommer flere udladninger af sperm. Vi sidder et par minutter og jeg kan mærker hvordan safterne driver ud af hende. Så rejser hun sig forsigtigt fra min pik, som næsten er blevet slap. Hun tager fat om den, og kysser den forsigtigt. Så tager hun den i munden og slikker den ren for sperm. Hun kigger op på mig og siger smilene, ”Jeg er klar igen, er du”?

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *