Drømmen om direktøren

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det hele startede med en drøm. Jeg vågnede en morgen, hvor jeg var meget ophidset.
Jeg havde drømt en meget underlig drøm, som slet ikke burde tænde mig.

Jeg møder på arbejde, og jeg får startet min computer op. Mine kollegaer møde ind og vil taler lidt om vind og vejr. Direktøren kommer ind af døren, smiler og sige godmorgen.
Min vejrtrækning bliver hurtigere, hvorefter jeg kommer i tanke om min drøm.

Jeg drømte at jeg var selv på kontoret med direktøren, han kom ind og satte sig på kanten af mit bord. Vi taler lidt, og griner lidt af de sjove ting der er sket i tidens løb.

Jeg havde printet noget ud på printeren og rejser mig op for at hente det. Direktøren bliver siddende og tager om mine hofter. Han kigger på mig med et glimt i øjet og slap så grebet om mine hofter. Jeg gik ud efter mit print, hvor jeg lige fik min puls ned igen.

Jeg tog mit print og var på vej tilbage, men direktøren stod lige bag mig.

Han bukker sig ned og kysser mig på kinden, mens han visker ”jeg har lyst til dig”. Jeg kigger ham i øjnene og trækker ham indtil mig og kysser ham. Han løfter mig og tog mig med ind på hans kontor, han låser døren efter sig, hvis der nu skulle komme nogen.

Han satte mig på bordet og begyndte at knappe min skjorte op, og kærtegnede mine bryster. Jeg trak hans bluse af og kunne mærke hans veltrænede krop. Han løftede mig forsigtigt og trak min kjole op, og mine trusser ned. Han rørt ved mine lår og strejfede min mis, jeg kunne mærke jeg blev mere og mere ophidset. Jeg lagde mig ned på bordet, så han havde fri adgang. Han kom to finger op i mig, jeg kunne ikke holde min stønnen tilbage længere.

Pludselig stoppede han, og blev helt stille. Jeg så forvirret op på ham, han gjorde tegn til at der var kommet nogen ind.

Der var nogen der tog i håndtaget, da de ikke kunne komme ind, bankede det på. Jeg hoppede ned fra bordet og fik fat i mit tøj, direktøren fik sin bluse på og tog telefonen og begyndte at snakke. Jeg skyndte mig hen bag døren, så han kunne lukke vedkommende ind, der stod på den anden side.

”undskyld, jeg havde ikke set at låsen var slået til, og jeg sad netop og talte med advokaten.” sagde direktøren. Jeg havde stadig ikke fundet ud af hvem der var kommet ind. Jeg prøvede at kigge ud, men jeg kunne ikke se noget. Pludselig hørte jeg en kvindestemme. Shit, tænkte jeg. Det er garanteret hans kæreste.

Hun begyndte at skælde ham ud. ”Du er aldrig hjemme længere, hvad er det du går og laver?” Han svarede hurtigt ”Jeg har fortalt dig om det nye projekt vi har gang i, det kræver en masse tid, og det vil det gøre et par måneder endnu.” hun blev helt stille, jeg kunne høre de begyndte at kysse.

Nu skulle jeg til at høre på at de havde sex. Jeg kunne se hvordan hun så ud nu, hun var meget flot. Hun havde langt lyst hår, flotte lange ben og meget stilet. Hun stod foroverbøjet ind over ham, hun spurgte ham og de ikke skulle have sex. Han afviste hende og sagde at advokaten ventede på hans opkald. Hun rejste sig op og kiggede surt på ham,

”Du er hjemme indenfor en time, ellers sover du i gæsteværelset.” Og vendte sig og gik ud af døren.

Direktøren så på mig, og undskyldte mange gange. Jeg gik hen til ham og kyssede ham blidt på munden,

”Har du stadig lyst?” han smilede til mig og jeg kunne mærke hans lem var på vej op igen.

”Det tager jeg som et ja”. Vi låste kontoret af og kørte sammen af sted i hans bil. Jeg knappede hans bukser op mens han kørte og fik hans pik frem, jeg begyndte at sutte på den. Jeg blev vildt ophidset, og det samme gjorde han. Jeg kunne begynde at mærke at han var ved at komme. ”Stop!” sagde han. Jeg tørrede mig om munden pakkede hans pik væk igen.

Vi kørte ind på et hotel, jeg gik direkte over i elevatoren og ventede på ham der.
Han havde fået et værelse på 6. sal. Han låste døren op, han virkede meget afslappet og naturlig, men døren var kun lige gået i, da han holder mig op af væggen og begynder at kysse mig voldsomt. Han rev min skjorte op og trak mine trusser ned. Han knappede hans bukser op og tog hans bluse af. Han løfter mig op, og jeg tog benene om ham og han kom op i mig. Han startede stille og roligt. ”Tag mig hårdt” viskede jeg i hans øre, han satte tempoet op, og jeg kom som en eksplosion.

Han lagde mig på sengen, jeg trillede rundt og kom op på knæene. Han kælede for mit forbudte hul, jeg blev mere og mere tændt. Jeg tog hans pik og pressede den ind imod mit hul, han holdte om mine hofter og pressede stille pikken længere og længere ind, indtil han var helt i bund. Han stønnede og begyndte at kneppe mig, jeg sagde frække ting til han, og bad han tage mig så hårdt han kunne.

Han lænede sig ind over mig og tog fat om mine bryster med den ene hånd og den anden fandt vej ned til min mis. Han kom to finger op, og fandt mit g-punkt. Jeg begyndte at skrige af nydelse, han kneppede mig langsomt i røven, mens han havde fingerende op i min mis. Jeg kom og han trak fingerende ud og knepper mig hårdt i røven mens jeg kom og han kom med et brøl.

Han trak sig ud af mig og vi faldt ned på sengen. ”Skulle du ikke være hjemme inden en time?” Han kiggede på mig og sagde ”Gæstesengen er slet ikke så dårlig.” Vi begyndte at grine og jeg lægger mig ind til ham.

Jeg vågnede med et sæt da alarmen gik.

Mine kollegaer kigger søgende på mig, jeg havde ikke opdaget at de havde snakket til mig. Jeg skubbede tanken om direktøren fra mig, og går i gang med mit arbejde.

Klokken blev 13 og kollegaerne er ved at pakke sammen, jeg havde nogen dokumenter der skulle være færdig inden jeg kunne tage på weekend.

Jeg opdagede at det kun var mig og direktøren tilbage, jeg gik ned på hans kontor for at høre om han låste kontoret af. Han bad mig komme ind og sætte mig ned. Jeg fik et sug i maven, og satte mig ned.

Han havde lagt mærke til at jeg kiggede anderledes på ham hele dagen, han ville høre om der var noget han kunne gøre for mig. Jeg rystede på hoved og sagde

”Jeg har bare var i godt humør i dag.” Han smilede ”Du må gerne være i det humør hver dag, det klæder dig” jeg smilede til ham ”Jeg kan ikke love noget, men jeg skal gøre mit bedste. God weekend”. Jeg rejste mig fra stolen og gik ud og pakkede mine ting sammen, og tog hjem.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmeantal: 1

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *