Min frække engelsklærer

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Her er lige en virkelig historie, som foregår på min skole. Jeg går på IT-Skolen et sted i DK.

Denne dag kommer til at blive en af de bedste dage i min skoleperiode.

Min engelsk lærer, kommer ind af døren, som hun plejer om tirsdagen. Og så skal vi have 3½ times engelsk. Tænker ØV, gider ikke i dag.

Da vi kun er mødt tre op til den dag, skal vi kun lige snakke lidt engelsk i en times tid. Den time går så langsom, men til sidst siger hun da at vi må gå. SKØNT.

Hun siger til mig, at jeg lige skal blive! tænker hvad har jeg nu gjort ..

Hun kommer over og sætter sig ved siden af mig. Hun sidder og snakker lidt om karakterer.

Jeg giver hende ret i det hele hun siger.

Har siddet og kigget på hende i en periode, syntes godt om hende. Selv om hun er ca. 10-12år ældre end mig. Men lidt fakta om hende:
Det skal siges at hun har gode former, ca. 170cm høj, ca. 80d, og ca. 31-33år. Lidt mørkblond hår.

Jeg er selv 21år, 180cm høj.

Hun opdager at jeg sidder og skæver over til hendes bryster, hun spørger om jeg kan lide hvad jeg ser. Jeg bliver mundlam og rødmer lidt, ved ikke hvad jeg skal sige. Hun spørger om jeg ville se dem rigtig, jeg nikker bare ja.

Hun tager sin skjorte af, og der vises en fyldig barm i en blonde silke BH uden stropper. Det ser sku frækt ud. Hun tager den af og begynder at kæle for sine bryster. Hun spørger om jeg ikke kan hjælpe hende med at massere dem. Det behøves hun ikke og sige to gang .

Rækker hænderne over og begynder at massere stille og roligt, det kan hun lide for hendes brystvorter er stive nu.

Hun rejser sig op, og hiver mig med op. Hun tager om livet på mig, og trækker mig ind til sig. Hun begynder at kysse mig meget hårdt og intenst. Jeg tager mine hænder om på hendes baller, og trykker hende ind mod mit skød. Masserer hendes balder. De er dejlig bløde. Vi står og kæler lidt.

Jeg trækker mig væk fra hende, og tager min t-shirt af. Hun tager sine bukser af, og der kommer en lille g-string frem af silke. Jeg tager også mine bukser af, og det skal siges min pik har været stiv et stykke tid. Så der er kæmpe bule i mine boksershorts.

Jeg sætter mig ned på knæ foran hende, og kysser hendes inderlår blidt.

Tager hendes g-string, af og ser en helt glatbarberet fisse. Det er så smukt.

Begynder at kysse og slikke på skamlæberne. Hun stønner stille. Hun presser let mit hoved ind i skødet på hende. Hun sætter sig ned på en stol, og min tunge følger med. Hun har nu spredt sine ben så meget hun kan, og er nu helt blottet.

Det er et frækt syn. Jeg slikker hendes fisse i et stykke tid, og fingerknepper hende først med en, så to, så tre, så fire finger. Til sidst hele hånden kører ind og ud af hende fisse. Det ser sku mega frækt ud.

Hun kommer i en meget kraftig orgasme. Hun gisper efter været i et par minutter. Jeg kravler op til hendes og kysser hendes intenst og frækt.

Hun siger så må jeg jo hellere få din pik at se. Hun skubber mig op, og tager mine boksershorts af i et snuptag. Min pik springer frem.

Hun kysser den nænsomt op af skaftet og på mine glatte nosser. Hun smilede frækt, og sagde: Det tænder mig vildt når en fyr er glat.

Hun tog hånden om min pik, og trak forhuden tilbage. Hun tog pikhoved i munden og suttede kun på det, og spillede med tungen på det. Det var fantastisk skønt, det havde jeg aldrig oplevet før at en pige gjorde det på den måde.. Det var vildt ophidsende.

Hun begyndte at sutte min pik af helt ned til roden, uhmm det var så skøønt. Hun blev ved til jeg kom i munden på hende. Hun slugte hver en dråbe. Og slikkede sig om munden bagefter.

Jeg spurgte hende om hun ikke havde lyst til en 69, for sådan en havde jeg ikke prøvet før. Hun sagde selvfølgelig. Læg dig op på bordet, det gjorde jeg så.

Hun stillede sig overskrævs over mit hoved og lagde sig ned over mig.

Jeg lå med en våd fisse lige over munden. Det dryppede lidt fra den. Hun var begyndt at sutte igen, jeg begyndte at slikke hende klit med lange bløde støj.

Hun havde svært ved at ligge stille. Sådan lå vi i et kvarters tid, indtil først hun kom i et brag af en rystelse af en orgasme. Lidt efter suttede hun mig færdig til en orgasme.

Hun vendte sig om til mig, hvor vi så lå og kyssede og kælede for hinanden.

Hun spurgte om jeg kunne igen, jeg smilede og kiggede ned. Det gjorde hun også, der fik vi svaret den rejste sig op med det samme igen. Så grinede vi lidt af det.

Hun spurgte om hun skulle ride mig lidt, jeg sagde ja det må du meget gerne.

Med et snuptag sank hun stille og roligt ned over min pik. Det føltes fantastisk stramt. Hun begyndte stille, og bevæges sig op og ned på min pik. Tempoet blev øget stille og roligt.

Med den ene hånd kælede jeg for hendes bryster, og den anden kælede for hendes klit.

Hendes smukke bryster hoppede op og ned i takt med kneppebevægelserne.

Vi kysses heftigt en gang i mellem.

Efter ca. 10 minutter sagde jeg, at nu ville jeg gerne knappe hende. Vi vendte os om, og jeg begyndte at kneppe hende. Det var skønt at se min lære ligge og stønne stille og roligt, og bare nyde det. Vi lå og kyssede stille og roligt, imens min pik kørte ind og ud af hende våde fisse.

Efter lidt tid kom hun i sin 3. orgasme, hende fisse trak sig meget hårdt samen omkring min pik: Og malkede den med sine fissemuskler. Det var bare så frækt, det udløste at jeg sprøjte også for 3. gang.

Vi faldt udmattede sammen i hinandens arme. Vi lå og kyssede og snakkede sammen i ca. 10 minutter, hvor efter vi tog tøj på og kyssede hinanden farvel.

Hun skrev en sms om aftenen, hvori de stod: Hej Smukke. Tak for i dag, det var en fantastisk oplevelse. Sidder her og kæler for mig selv til jeg kommer.: -D. Håber vi kan finde en anden gang, og hygge os. Ses næste uge. Kys fra Mette.

Et par uger efter denne skønne oplevelse, har vi engelsk igen.

Vi slutter en time før, ved ik hvorfor det sagde hun ikke. Men det var da skønt..

Jeg var den sidste tilbage og var ved at pakke mine sager sammen. Det samme var hun.

Jeg sagde tak for sidst til hende, hun sagde selvtak.

Der blev lidt tavshed. Hun spurgte hvor jeg boede her i byen, svarede et par gader væk.

Hun smilede til mig, kan jeg komme med dig hjem nu spurgte hun.

Øhh ja svarede jeg lidt tøvende.

Har du da ik lyst spurgte hun, du lyder lidt genert.

Jo smilede jeg, jeg har vildt lyst til dig.

Er du kørt herom spurgte jeg, ja sagde hun så køre vi nu.

Okay, du kan samle mig op ude ved vejen, om fem minutter.

Hun kyssede mig heftigt, ses om lidt.

Stod og ventede lidr. Hun kom kørende, satte mig ind og vi kyssede lidt.

Nå hvor skal vi hen af du, hun kørte og jeg forklarede.

Vi ankom og jeg låste os ind, det gik temmelig hurtig for vi var begge meget tændte. Låste døren efter os og straks efter stod vi tæt omfavnende og kyssede, krammede, kælende og udforskende.

Vi fik slået sengen ud, så der var mere plads at hygge på. Vi lagde os tæt ind til hinanden og kyssede og kælede videre. Efter ca. 5 minutter fik vi tøjet af.

Hun var så smuk at se på, og så dejlig blød at røre ved.

Jeg begyndte at kysse mig ned til hendes bryster, hvor jeg lå og suttede og slikkede på de nu stive brystvorter. De var så dejlig bløde og faste.

Efter lidt tid videre ned over maven og ned i mellem hendes lår. Hun spredte med det samme benene, hvor der var den skønneste glatbarberede fisse.

Jeg legede lidt med tungen over lårene og skamlæberne. Men ik direkte på klitten eller fissen.

Det var for meget for hende, hun tog fat om mit hoved og pressede det ned imellem hendes skamlæbe. Sådan det var umuligt at slikke andet end fissen. Hun smagte fantastisk sødt, og det drev ud af hende med de gyldne dråber.

Hun lå mere urolig og stønnende end dengang omme på skolen. Jeg tog et par fingre til hjælp, og fandt hendes g-punkt, det var alt for meget for hendes fisse den strammede mega meget om mine fingre.

Hun kom hun i en brag af en orgasme.

Ååååååhhhh jjaaaaa ååååhhh ja jajajajj kooooooommmmmeeeer nuuuu…… skreg hun ud i rummet, efter at have fået pusten igen lå vi og kyssede og kælede.

Hun smilede til mig og sagde, så må jeg vil hellere få ordnet den stiveret dernede, den er vist ved at sprænge.

hun kyssede sig ned til min pik, og begyndte at kysse den. Hun trak forhuden ned og begyndte at kysse pikhovedet. Hun sank ned over pikken med læberne, og det føltes som at komme i den syvende himmel med den legende tunge hun har.

hun suttede og suttede, men der gik ikke lang tid før jeg kom op i munden på hende, med mange kastader af spærm.. Hun klemte læberne hårdt sammen om pikhovedet for ik at miste noget af spærmen. Hun slugte alt. Og det var en fantastisk følse.

Vi lagde os tæt sammen og lå og kyssede og kælede.

Jeg spurgte hende om hun havde prøvet en dildo med vibrator før, hun svarede nej.

Vil du prøve en, øøhh ja svarede hun. Hun spurgte hvorfor en dreng havde den.

Kort forklaring: “En af mine pige venner skulle have en, og hun spurgte om jeg ville købe den til hende.

Jo det kunne jeg da godt. Men da den var kommet med posten, ville hun ik have den alligeveller, og sagde jeg måtte beholde den.

Så den er helt ny.”

Okay svarede Mette.

Jeg hentede den og hun sagde hun ville ligge i en 69 og have den i fissen. Okay det kunne vi godt.. Hun sagde hun kunne ligge nederst Jeg lagde mig ind over hende og hun begyndte at sutte min pik igen.

jeg tændte for første trin på dildoen og kørte den op og ned af hendes skamlæber, hun sukkede dybt da hun mærkede den.

Jeg førte den langsomt op i hendes drivvåde fisse. Jeg slikkede på hendes klit i mens at jeg begyndte at kørte dildoen hurtigere og hurtigere ud og ind af hendres fisse. Nu var den oppe på fuld styrke dildoen. Det påvirkede hende meget kraftigt, så hun var begyndt at ligge meget uroligt. jeg var også tæt på at komme da hun kom i en brag af en orgasme. Da det skete var hun meget hårdt suttende på min pik, og det kunne den ik modstå så endnu engang kom jeg i munden på hende.

Jeg tog langsomt dildoen ud af kussen på hende. Jeg lagde mig og op til hende og kyssede hende. Jeg lagde dildoen imellem vores læber og vi slikkede den ren i fællesskab.

Vi lå og slappede af og kyssede og kælede.

Jeg lagde mig ind over hende og førte min pik op i hende, og begyndte langsomt at bolle hende i en god missionærstilling. Vi kyssede stille og heftigt på skift. Det var så fantastisk.

Efter ca. 20 minutter kom jeg oppe i hende.

Hun sagde tak, kyssede hende og sagde selvtak smukke.

Vi lagde os tætomsluttet af hinanden og slappede af. Indtil hun tog af sted.

Så må vi se om i får en ny fortælling om vores hede sexlyster sammen. På gensyn.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmeantal: 30

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *