Den vilde flirt

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det hele begyndte faktisk for mere end et halvt år siden. En ny pige blev ansat på det reklamebureau hvor jeg havde været i 4 år. Hun skulle sidde i receptionen. Jeg lagde mærke til hende allerede den første dag. Lyst hår, smukke store øjne, ikke særlig høj og med et smil der bare satte mig helt til vægs. Jeg kan huske jeg fik sagt til min nærmeste kollega første gang jeg så hende: ”Hun har da nogen gode nødder”. Det skulle jeg senere finde ud af, at hun faktisk havde.

Jeg fik æren af at holde lidt introduktion med hende, og sætte hende ind i dels hvordan hele afdelingen var bygget op, men også hvilke opgaver hun havde i det daglige. Vi kom hurtigt i snak, og det slog mig allerede på det tidspunkt, at når hun kiggede lige på mig, virkede det som om hun kunne afsløre mig totalt. Okay allerede på det tidspunkt syntes jeg hun var lækker. Den oplæring og introduktion jeg skulle give hende, Rikke hed hun, havde også noget med tøj at gøre. Chefen for firmaet, gamle Olsen, havde gennemtrumfet at alle piger der skulle sidde i hans reception skulle bære uniform. Og uniformen havde han valgt. ”Den gamle gris” tænkte jeg ofte. Men den dag var der jo en fordel ved det, for jeg skulle vise Rikke ned i kælderen hvor vi skulle kigge på tøj. Vi fulgtes ad derned. Jeg husker at hun havde en hvid bluse på, som sad stramt om hendes flotte bryster. Hun havde desuden et par stramme jeans på, som sad rigtig godt om hendes lille gode røv. Jeg må indrømme at allerede på dette tidspunkt tænkte jeg på den uniform jeg vidste Rikke allerede dagen efter ville have på. Og jeg vidste at den bestod af en hvid skjorte og en kort sort nederdel. Jeg så hende for mig. Kom kort til at tænke på frøken Jørgensen der sad deroppe i dag. Græmmede mig lidt ved tanken, og tænkte videre på Rikke. ”Vi skal ind her” sagde jeg og åbnede døren til kælderrummet. Hun gik først ind, og jeg fik endnu engang mulighed for at smugkigge på hendes gode bagdel. ”Vi skal jo finde ud af hvilken størrelse du skal bruge” sagde jeg, og håbede at hun ikke tænkte grimt om mig da jeg sagde: ”Der er faktisk ikke noget omklædningsrum hernede, men jeg kan lige gå ind ved siden af mens du prøver.” Desværre viste det sig ikke nødvendigt, for Rikke kunne lynhurtigt se hvad størrelse hun skulle bruge. Men pludselig fik jeg synet, som tændte mig utroligt meget, og som jeg stadig den dag i dag kan tænke tilbage på. Rikke tabte en nederdel, og da hun bøjede ned i knæene for at samle den op, gled hende bukser så langt ned, at jeg tydeligt kunne se en hvid G-streng om hendes gode røv. Mine øjne klistrede fast på hendes røv, og jeg måtte virkelige anstrenge mig for ikke at blive stående og kigge på hende efter hun havde rejst sig op. ”Tag dig sammen Søren” sagde jeg til mig selv. Du har vel set en god røv før. Men faktisk aldrig så god en røv, og aldrig så tæt på. Tænk ½ meter længere fremme, og jeg kunne have lagt min hånd på den, og mærket om den var lige så fast som den så ud. ”Vi skal samme vej ud”, fik jeg fattet mig nok til at sige. På vej op af trappen til kontoret, fik jeg et ekstra kig, og tænkte om jeg turde gå i gang med at lægge an på ”den nye pige i klassen”.

Tiden gik, og Rikke kom godt ind i jobbet. Hun var utrolig smuk som receptionist, og jeg beundrede altid hendes lange lækre ben, hvor de sorte nylonstrømper smøg sig op af hendes slanke lår. Jeg fik faktisk en gang i mellem et nærmere kig på hendes ben, hvis jeg spurgte hende om lige at hjælpe mig med at finde nogen sagsmapper i arkivskabet. Når hun strakte sig ind over skufferne, synes jeg, at jeg kunne skimte lidt bar hud over strømpekanten. Jeg var ved at gå til.

Gennem de seneste måneder, har jeg lært Rikke bedre og bedre at kende. Vi taler sammen næsten dagligt, og er nogen gange også lidt frække i vores tale til hinanden. Jeg har ikke lagt noget særligt i det, for jeg mener ikke selv jeg er specielt attraktiv som mand. Jeg er ikke sportstrænet og slank, men har et godt humør og laver meget spas og sjov i dagligdagen. Derfor lagde jeg heller ikke så meget i det, da Rikke en fredag eftermiddag på jobbet sagde: ”nå har vi så en fræk aftale i morgen”. Det havde vi sagt så mange gange før, men der var alligevel noget i hendes blik der fortalte mig, at der nu var mere i det. Om lørdagen skulle vi rent faktisk være sammen, for der var arrangeret en lille firmafest i den nærliggende Bowlinghal. Jeg sagde naturligvis som jeg altid sagde – ”ja naturligvis har vi en fræk aftale”. For jeg vidste med mig selv, at Rikke sagde det i sjov. Vores computere på bureauet har en funktion der gør det muligt at sende små beskeder til hinanden. Efter 10 minutter fik jeg en besked fra Rikke. ”Jeg glæder mig rigtig meget til vores frække aftale i morgen”, stod der. Jeg tror jeg begyndte at få røde ører, men tænkte at hun legede lidt med ilden nu. Jeg vidste at hun havde en kæreste som hun boede sammen med, og jeg vidste også at hun var klar over min situation. Jeg var gift men var i et rigtig dårligt forhold. Det eneste der hindrede mig i at bryde ud af forholdet, var vores fælles barn. Så der skulle ikke så meget til at tænde mig, eftersom det var ca. 4½ måned siden jeg sidste havde ”fået noget”.

Rikke gik hjem for den dag, og jeg havde ”vundet” vagten. Jeg skulle arbejde for en kunde sammen men 4 andre kolleger både fredag aften og lørdag indtil festen. Rikke havde spurgt mig før hun gik, om hun ikke måtte få mit mobilnummer. Jeg sagde at hun da bare kunne kigge i vores interne telefonsystem. Jeg fik også hendes nummer. Efter et par timer med kedelige tegneopgaver tænkte jeg mere og mere på Rikke. Jeg tænkte at jeg kunne jo sende hende en SMS og se hvad hun svarede. Jeg skrev noget så useriøst som ”kom du godt hjem”. Hun svarede hurtigere end jeg havde forventet: ”ja men jeg ville hellere være på arbejde”. Jeg skrev igen ”nå ja sammen med dine gode kolleger”, hvorefter hun svarede ”nej kun sammen med dig”. Min hjerne begyndte nu at arbejde på højtryk. Mener hun noget med det, og i så fald hvor meget er hun til. Og hvor meget er jeg til? Mobilen blinkede igen. ”Jeg glæder mig altså rigtig meget til i morgen” skrev hun. Jeg tænkte at der måtte være noget i det. Jeg skrev et par SMS til hende i løbet af aftenen, men ikke noget mere seriøst.
Om lørdagen sendte hun en SMS tidligt om morgenen. Hun skrev og spurgte om jeg skulle drikke om aftenen. Det måtte jeg svare ja til, for jeg var lige klar til fest. Hun skrev at jeg selvfølgelig skulle huske at sætte mig ved siden af hende når vi skulle spise. Det skulle jeg nok.

Dagen snøvlede sig af sted, men endelig blev klokken 17 og vi 5 arbejdende kolleger kunne køre til Bowlinghallen for at mødes med de andre. Jeg så hende lige da jeg kom ind af døren. Hun var i sorte høje støvler, et par sorte netstrømper, en kort sort nederdel og en stram nedringet top. Det var ved at tage pusten fra mig. Jeg tænkte at nu var det vist på tide at få gjort noget ved sagen. Mens vi ventede på vores bord, skrev jeg en SMS til hende: ”Hvor ser du lækker ud. Jeg er nødt til at tage dig på lårene hvis vi sidder ved siden af hinanden ved bordet”. Jeg tænkte at nu måtte det briste eller bære. Hun havde bare ikke sin mobil fremme på noget tidspunkt. Jeg begyndte at blive skuffet. Tiden nærmede sig, og fik jeg ikke svar fra hende, var min plan røget i vasken. Jeg ærgrede mig, men så nemt skulle hun ikke slippe. Jeg gik hen bag hende, og viskede uden at de øvrige 25-30 kolleger så det: ”Du har ikke svaret på min sidste besked”. Hun drejede hovedet, og sagde så ordene: ”kan jeg ikke bare sige ok”? Jeg nikkede og adrenalinen begyndte nu at pumpe hurtigere rundt i kroppen på mig.

Vi fik sat os ved bordet, og heldigvis var der dug på som gik langt ned om siderne, og skjulte vores ben. Der gik ikke længe før jeg tog min højre hånd ind under bordet, og gav Rikkes lår et lille klem. Hun smilede bare til mig. Vi skålede med alle de andre, og snakken gik lystigt. Jeg blev mere modig og lod min hånd ligge et øjeblik på hendes lår, men jeg kiggede et helt andet sted hen. Jeg begyndte at føre min hånd lidt frem og tilbage over hendes lår. Jeg kunne mærke at jeg ikke selv var upåvirket af sagen. Der begyndte at ske noget. Stille førte jeg hånden højere op mellem Rikkes ben. Hun spredte dem så jeg kunne komme til. Jeg ventede lidt, vi skålede igen, og så fortsatte jeg under bordet. Jeg mødte modstand. Det føltes som blonder. Hun havde spredt sine ben så meget, at hendes trusser var trukket over til den ene side, og jeg kunne mærke at de var lidt fugtige. Jeg kiggede på hende, så hende dybt i øjnene, og tænkte ”hold kæft hvor er hun lækker”. Jeg førte hånden højere op, og kunne mærke at hun var helt glatbarberet. Det tændte mig helt vildt. Jeg beholdt min hånd liggende i hendes skød et øjeblik, også for at nyde det faktum, at hun virkelig tændte på mig, og at mine kolleger ville være vildt misundelige hvis de vidste at jeg var i gang med at score kontorets nye lækre pige. Jeg førte hånden en lille smule ned og 2 fingre kørte ind mellem Rikkes læber. De to fingre blev meget våde. Hvis der kom en og fjernede dugen nu, ville de kunne se at mine bukser var ved at springe ved lynlåsen. Jeg var så hård dernede. Jeg ville have hende nu. Der var ingen vej uden om. Mine fingre gled hele vejen ned mellem de våde læber, indtil jeg mærkede åbningen for neden. Jeg lod mine fingre glide en lille smule ind i hende, og kunne mærke at det gav et lille gip i hende. Vi smilede begge to til kolleger, og jeg deltog da også i samtalen, men kun med enstavelsesord. Jeg var virkelig optaget nu af Rikke. Hold da kæft hvor var hun dejlig. Jeg førte fingrene opad igen, og kørte dem blidt hen over hendes allerede stive knop. Rikke kunne pludselig ikke sidde stille mere. Jeg var nødt til at stoppe lidt op. Jeg fjernede hånden ved at føre den ned ad låret igen, og trak et vådt spor efter mine fingre. Jeg tog hånden op over bordet igen, og jeg ved at Rikke kiggede på mig, da jeg førte hånden op til munden og uden at nogen så det slikkede på mine to fingre. Whaauu – hun smagte himmelsk. Jeg havde så meget lyst til bare at lægge mig ned under bordet, rive trusserne af hende og slikke hende til hun så sol, måne og stjerner. I det samme mærkede jeg Rikkes hånd på mit lår. Dækket af dugen, førte hun hånden op mellem mine ben, og lagde den direkte oven på bulen i mine bukser. Her lod hun den blive liggende et stykke tid. Vi skålede igen ved bordet, men jeg koncentrerede mig kun om Rikkes hånd. Den begyndte at vibrere lidt nu. Hun gned op og ned over bulen, og jeg tænkte at det ikke ville gå ret meget længere. Det ville da være pinligt at gå ned og spille bowling med en stor hvid plet lige på det sted. Reddet af gong-gongen. Chefen rejste sig og sagde velbekomme. ”og lad os så gå ned og spille”. Rikke fjernede straks sin hånd, og jeg kunne ånde lettet op. Efter at have drukket et par mundfulde øl, og efter at jeg lige under dugen havde rettet mine bukser til, så det så rimeligt pænt ud igen, rejste jeg mig sammen med alle de andre og gik ned for at spille bowling.

I 2 stive timer spillede vi. Det var et helvede. Ikke fordi jeg ikke kan lide at spille bowling, det ser smadder sjovt, men mere det, at efter et par små grå, og en løftet stemning, begyndte folk at komme lidt tættere på hinanden. Hele to gange var Rikke henne hos mig og gned sin lækre røv op af mig. Jeg var så liderlig nu. Endelig sluttede det, og chefen skulle hente resultater i baren og uddele præmier. Jeg sagde at jeg lige skulle ud og trække lidt frisk luft. Der gik kun 2 minutter, så kom Rikke ud til mig. Hun kom hen til mig, og vi mødtes i et hedt tungekys. Hendes tunge bevægede sig stille men sikkert inde i min mund, og jeg kunne bare stå og tage imod. Jeg lod mine hænder glide ned over hendes baller, og fik drejet hende omkring så hun stod op af væggen. Jeg rykkede os et par meter så vi stod i skygge af et træ. Vi kyssede stadig, det mest intense tungekys jeg nogen sinde har fået. Jeg tog fat om Rikkes baller, og mærkede at det var en G-streng hun havde på. Jeg masserede ballerne, og mærkede Rikkes hånd ved min lynlås. Jeg tænkte: ”nu sker det”, og det gjorde det. Rikke fik min lynlås ned, knappede mine boxershorts op og tog fat i min næsten helt stive pik. Hun gned på den og den stod rank hen i mod hende. Vi kyssede stadig, det var så godt. Jeg løftede op i hendes nederdel, førte den ene hånd hen foran, og trak hendes trusser ned. Jeg tog igen hånden mellem hendes ben, og mærkede igen Rikkes fantastiske varme, våde, glatte mis. Hun trak mig ind mod sig, og da jeg kom helt tæt på, løftede hun sit ene ben op, og førte mig ind i sig. Hun stønnede, og jeg stønnede om end højere. Det var en så dejlig følelse at mærke hendes varme køn og jeg forsøgte at komme helt op i hende. Hun smilede til mig, lagde hovedet på skrå, og sagde, ”ja kom op i mig”. Jeg begyndte at støde op i hende uden at tænke på hendes ryg og tøj op af betonvæggen. Jeg tænkte kun på, at denne pige have tændt mig så meget hele aftenen, og nu skulle jeg om lidt komme op i hende. Jeg kyssede hende igen meget dybt, og uden at tænke på nogen form for beskyttelse eller p-piller, kom jeg op hende. Jeg sprøjtede min sæd op i Rikkes varme fisse, som havde tændt mig så meget hele aftenen. Hun fortsatte med at kysse mig dybt, og ganske stille gik vores rytme i stå, og vi stod bare og så hinanden i øjnene. Jeg kunne mærke at ”hævelsen” stille forsvandt, og blev lidt flov over at jeg måske var blevet lidt for voldsom over for hende. Men hun smilede bare til mig, og sagde ”Det var rigtig lækkert – det må vi gøre om en anden dag”. Jeg fik udstyret pakket sammen, og hun satte sit tøj, og vi gik hver for sig tilbage til festen. Vi skulle jo nødig vække for meget opsigt. Jeg er ellers en habil bowler, men den aften havde jeg spillet så dårligt, at jeg ikke kom bare i nærheden af nogen af præmierne. Hvad mon jeg tænkte på?

Efter den aften, havde Rikke en uges ferie, men i morgen kommer hun tilbage til jobbet. Jeg har ikke talt med hende siden, så jeg er meget spændt. Tænk hvis hun stadig har lyst.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.3 / 5. Stemmeantal: 23

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *