En varm sommer

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Sidste år holdt jeg en del af min sommerferie ved Stenbjerg – et tidligere lille fiskerleje i Thy. I dag er der mest sommerhuse. Jeg var sammen med Linda og hendes forældre. Det var den uge på året, hvor sommeren var i Stenbjerg. Flot solskin hver dag og ikke for megen vestenvind. Linda er en jævnaldrende håndboldveninde. Hendes forældre havde lånt et sommerhus, men skulle hver dag på udflugt til skagen, Hanstholm, Hirtshals og Aalborg. Linda og jeg blev hjemme i sommerhuset og nød det gode vejr.

Linda er en af den slags piger, der bare er skabt som af en kunstner. Hun har en flot ren hud, lyst hår og en harmonisk krop med lækre bryster og flot svungne hofter. Hendes øjne tindre og jeg sitre bare ved tanken om hende. Vi skulle bo i et værelse med to enkeltsenge op mod hver sin væg. Allerede den anden dag, da Lindas far og mor var kørt, begyndte de lækreste oplevelse, som to piger kan have med hinanden. Først sad vi bambusmøbelerne i stuen –kun iført små trusser og t-shirts. Lindas bryster nærmest pressede sig ud af blusen. Jeg kørte kælent en hånd fra hendes knæ op ad låret.

Hun så på mig med halvtlukkede meget frække øjne og foreslog, at vi skulle tage et tæppe og gå ned i klitterne og så ligge helt nøgne i den friske luft og kæle med hinanden. Vi nærmest sprang af sted. Vi fandt også lækker gryde med læ for vinden og gode muligheder for at være lidt ugenert. På nul sekunder havde vi bredt tæppet ud og lagt os ned. Linda begyndte straks, at kæle med mine bryster. Lade fingrene køre rundt i cirkler og så kysse og sutte på brystvorterne. Jeg var sitrende varm og liderlig, men lå stille og nød alle hendes kærtegn. Jeg spredte benene og begyndte selv at pille ved min kilder, men fik straks flyttet hånden over mellem Lindas vidt spredte ben. Så rejste hun sig op og skrævede hen over mig og sænkede langsom sin flotte helt glatte fisse ned mod mit ansigt, men hun sad ret op og ned og krammede sine bryster. Jeg stønnede af ophidselse og tog op om hendes hofter og trak den fantastsik velduftende fisse ned til mine læber.

Åhhh hun bevægede sig bare en lille smule frem og tilbage, så mine læber rørte hendes skamlæber og jeg mærkede de klistrede safter, der allerede var på vej. Åhhh jeg nærmest sugede mig fast mellem hendes velsmagende skamlæber, jeg mærkede hun pressede sig ned over mit ansigt og nød hvordan hun klemte min bryster og legede med mine brystvorter. Linda vidst, hvad jeg kunne lide. Hun lagde sig ned over mig i en skøn 69’er, hvor vi bare nød hinandens køn og nærmest smaskede løs i hinanden. Jeg rystede og dirrede allerede og min første orgasme var på vej.

Åhh bare at ligge der mellem Linde lår og skamlæber og mærke hendes kilder mellem læberne og hendes vidunderlige røv mellem hænderne. Så pludselig begyndte hendes safter at pible ud af hende. Hun brød næsten hulkende sammen over mig samtidig med, at hun åbnede alle sluserne lige over min mund. Jeg drak og labbede alt hvad jeg kunne. Alligevel kom der flere safter end jeg kunne nå at drikke, så det vældede og over mit ansigt og åhhhh jeg kom selv i en knap så voldsom orgasme, men alligevel. Jeg elsker at blive helt plasket ind i sådan nogle safter – også selvom meget af det er tis.

Det er bare så vidunderligt, at være sammen med et andet menneske, der bare lader alle sine hæmninger flyve væk og nyder det hele i fuld flor. Det kunne Linda og jeg de dage i Stenbjerg. Hendes vidunderlige krop bølgede op og ned og hendes safter vældede ud over mig. Hun næsten hulkede af glæde. Det var en orgasme, som hun havde sparret op til. Da hun fladt om på ryggen med spredte ben lagde jeg mig ind mellem benene og lige så stille slikkede og suttede hende tør for safter. Jeg nippede i skamlæberne og legede blidt med kilderen, mens hun bare nød det. Efter en halv times tid var jeg færdig og havde meget lyst til et glas af den kolde hvidvin, vi havde taget med. Linda satte sig op og gav mig en kram og et kys, så det sang i hele min krop. Så drak vi et glas vin og talte om at gå i vandet. Der var kun strandgæster oppe i klitterne – ingen i vandet.

Så vi tog hinanden i hånden og løb ned over stranden uden tøj på og ud i vandet. Uhuuu det var koldt – alligevel gik vi ud til 2 revle, hvor vi på vejen havde vandet helt op til skuldrende. Der midt i det hele stod vi så og kælede med hinandens kroppe i det kolde vand. Vores brystvorter var stive af kulde, men vi nød alligevel vore gensidige kærtegn. Jeg krammede min hånd om Lindas venusbjerg og legede lidt med kilderen, men det var meget koldt og vi skyndte os op på revlen, hvor vi gik og pjattede lidt inden vi gik ind ad igen. Da vi gik op på stranden så vi godt, at der lå mindst 3 eller 4 par oppe i klitterne og lurede på os.

Vi lod som ingen ting og tog vores håndklæder og tørrede hinanden. Det er er lækker fornemmelse, sådan at få tørret sine krop efter et koldt strandbad – og vel vidende at der ligger nogen og lurer på een. Vel tilbage i gryden lagde vil os på ryggen og lod os gennemvarme af solen. Tæppet var stadig lidt vådt på midten af Lindas safter. Det var svært at holde sig fra hinanden og vi lå da også og holdt hinanden i hånden et stykke tid. Da jeg vendte mig og lagde mig på maven, begyndte Linda at kysse min ryg og stryge hænderne rundt på mine balder. Det er en gysende lækker følelse. Jeg nød det i fulde træk. Lidt efter lidt kom kyssene nærmere min allerede liderlige røv, der snart strittede i vejret. Hendes kys lige der hvor ryggen skiller sig og bliver til to balder, fik min til at ryste af ophidselse og jeg skød numsen i vejret, så hun kunne slikke mig ind mellem balder og lege med min våde fisse samtidig. Åhhhh det var sommer.

Og Linda kunne slikke og lege med min underkrop. Hendes kælen med min kilder og min altid liderlige fisse og hendes slikken mig bag i-åhhh det var så skønt. Så begyndte hun at finger bolle mig – først med to fingre foran og så med en finger bag i. Jeg er meget stram bag i, men hun gjorde det alligevel. Jeg kunne mærke fingrene inde i mig. Jeg hvinede stille i en stang pervers følelse af at være helt underlagt Lindas krav. Hun kunne gøre med mig, hvad hun ville – jeg nød det bare. Pludselig spurgte hun, om hun måtte tisse mig direkte i munden. Jeg havde kun oplevet sådan noget i forbindelse med at partneren var midt i en orgasme og slet ikke kunne holde sig tilbage. Nu spurgte Linda, om hun måtte gøre det med fuld overlæg – fordi hun rent faktisk skulle tisse. Jeg ved ikke, hvad der for gennem mit hoved, men jeg følte bare, at det måtte hun bestemme og vendte mig om på ryggen og åbnede munden fuldt og helt for at tage i mod. Linda satte sig på knæ hen over mine bryster og trak sine smukke skamlæber fra hinanden og kom med et mægtigt tryk i en kraftig stråle lige ned i min mund. Jeg var lige ved at kløjs i det, men fik alligevel styr på det og slugte hvad der kom ind.

Det var en meget underdanig fornemmelse, men jeg blev samtidig voldsom liderlig. Åhhh hvor var hun sød. Bagefter nærmest spiste hun mine skamlæber og slikke og fingerbollede mig, så jeg kunne høre englene synge. Åhhhh hvor jeg nød det og kom mange gange i piblende kaskader af elskovssafter, som hun drak og slikkede i sig. Jeg nød det og lod bare alle hæmninger falde og følte mig næsten som et elskovsdyr, der bare ikke kunne få nok. Jeg tror, at jeg kom mindst ti gange, før Linda ikke havde kræfter til at fortsætte. Jeg kyssede hende med et dybtfølt tungekys og vi faldt om på ryggen begge to og bare nød solen. Midt på dagen gik vi hjem for at få noget frokost. Vi besluttede os for at prøve at gå hjem uden at tage tøj på, men allerede på vej op af gryden ændrede vi det, da der var kommet folk i flere af gryderne og de fleste havde badetøj på, så vi nøjedes med at gå topløse forbi de andre strandgæster.

Til gengæld virkede det også ophidsende på os begge to, så vi smed trusserne lige så snart vi nåede vores egen sommerhusgrund. Folk kan jo bare lade være med at glo ind til os sagde Linda. Vi smurte mad og spiste på terassen splitter nøgne. Vi sad også og fantaserede om, hvordan det ville være, hvis man godt kunne tillade sig at gå nøgen rundt alle steder. Det fik vi megen sjov ud af. Eftermiddagen gik med at vi spillede badminton og drak kold hvidvin bag fyrretræerne på sommerhusgrunden, mens vi ind imellem kælede med hinanden. Vi var dog begge to allerede blevet lidt ømme for neden. Det blev imidlertid meget være de næste dage.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmeantal: 24

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *