Hemmelige Drømme – Del 3

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Vi lå i sengen og kyssede, Mia nederst, og blodet havde for længst forladt mit øverste hoved. Mia havde benene rundt om mig, og pludselig kunne jeg mærke at jeg ikke var den eneste der var godt liderlig. Det var en ophidsende, men samtidig også mærkelig oplevelse at mærke hendes stive pik gnide sig op af min. Vi lå og kyssede i et godt stykke tid, da Mia begyndte at tage tøjet af, og lå til sidst kun i bh, trusser, og selvsiddende strømper. Jeg klædte mig også af til boksershorts, og mens vi kyssede videre begyndte Mia at massere min pik gennem mine boksershorts. Jeg var nær ved at komme på stedet, og kæmpede for at holde igen. Mia kiggede på mig og spurgte om jeg nogensinde havde været sammen med en ladyboy før til hvilket jeg ærligt svarede nej til. Hun tog min hånd, og førte den ned mellem hendes ben, og et sus for igennem mig da jeg mærkede hendes stive pik gennem hendes trusser. Hun spurgte om jeg var ok, og jeg smilede og trak hendes trusser ned, og begyndte at spille pik på hende. Efter at have leget med hinanden tog vi resten af tøjet af, dog beholdt Mia til min store glæde sine selvsiddende strømper på.

Vi lå nu nøgne i sengen og kyssede, mig nederst, og med Mia mellem mine ben. Hun kyssede rigtig godt, og meget lidenskabeligt, og jeg følte at jeg kunne kysse hende hele natten. Mia bevægede sig kyssende ned af min krop, og kyssede min hals, mit bryst, min mave, og endte mellem mine ben, med hoved over min pik. Hun trak forsigtigt min forhud tilbage, før hun satte læberne rundt om min pik, og begyndte at køre hendes tunge rundt på pikhoved. Det føltes fantastisk, og jeg var tæt på at eksplodere i munden på hende, jeg kiggede ned på hende og hun kiggede frækt tilbage på mig, mens hun suttede min pik. Efter at have fået det nok bedste blowjob nogensinde kravlede hun op til mig igen, og vi kyssede vildt og intenst. Hun kiggede smilende på mig med et glimt i øjet, og spurgte mig om jeg havde tænkt mig gengælde tjenesten.

Nu lå jeg mellem Mia´s ben, med hoved over hendes pik, som ikke var helt lille for at sige det mildt, og jeg kunne mærke nervøsiteten komme op i mig. Det kunne Mia åbenbart også, for hun lagde hånden mildt på mit ansigt, kiggede sødt på mig og sagde ”det er ok hvis du ikke har lyst”. Jeg smilede til hende, tog en dyb indånding, og satte læberne omkring hendes pik. Mia kastede hoved tilbage og stønnede højlydt, og jeg kunne mærke hvordan der kom en dråbe sperm ud fra toppen af hendes pik. Til at starte med suttede jeg kun på hendes pikhoved, men Mia pressede stille og roligt mit hoved længere og længere ned over hendes pik, og til sidst kunne jeg mærke hende helt nede i halsen. Mia nød det tydeligt, og stønnede højlydt, og det ophidsede mig endnu mere at mærke hende så liderlig.

Efter min første orale oplevelse med en transseksuel, var min nervøsitet i forhold til Mia næsten ikke tilstædeværende mere, og vi virkede begge klar til at gå skridtet videre. Mia rejste sig fra sengen, og hentede en tube glidecreme fra en skuffe i hendes kommode, og begyndte at gøre sig klar. Hun lå på ryggen i sengen, og jeg lagde mig mellem hendes ben og vi begyndte at kysse. Hun tog fat i min pik, og førte den ned til hendes røv, hun tog derefter fat i mine baller, og pressede mig ind mod hende. Min pik gled langsomt og i hende, og stønnede højlydt, og Mia stønnede ligeledes mens hun svingede benene rundt om mig. Mia kungede sig ind til mig, og holdt om mig med både arme og ben, mens jeg kneppede hende hurtigere og hurtigere. Efter at have kneppet i missionærstilling spurgte Mia om jeg ikke ville tage hende bagfra, og efter mit svar (som åbentlyst var ja) vendte hun sig om, og lagde sig på alle fire. Jeg gled min pik mig op i hende igen og jeg kunne mærke at jeg snart ikke kunne holde mig tilbage længere. Efter at have kneppet hende fem minutter mere, kunne jeg mærke orgasmen ufrivilligt blive fremprovokeret, og fik fremtvunget ordne “jeg kommer”. Til min store overraskelse træk Mia sig væk fra min pik, vendte sig om, og begyndte at sutte min pik hurtigt, og jeg tog fat i hendes hår, trak hendes hoved ind mod mig, og eksploderede i munden på hende. Jeg kom hårdere end jeg troede muligt og kunne ikke undgå at brøle at glæde, mens alle muskler i min krop sitrede, og følelsen af glæde og ekstase væltede ind over mig. Mia kiggede op på mig, og jeg smilede kærligt til hende, og igen overraskede hun mig, da hun med et fræk glimt i øjet, kastede hoved bagover, og slugte min sperm. Jeg var helt mundlam, og reagerede først da Mia kyssede mig, og vi lagde os ned igen og kyssede, mens vi holdt om hinanden.

Mia spurgte om jeg havde lyst til at vi byttede roller, og selv om jeg kunne mærke nervøsiteten komme op i mig igen, svarede jeg “ja”, og nu var det pludselig min tur til at ligge nederst. Vi lå i missionærstilling med mig nederst, og Mia kyssede mig blidt, og lovede mig at hun nok skulle være forsigtig, og derefter trængte hun langsomt op i mig. Det gjorde lidt ondt i starten, men føltes samtidig fantaskisk, og efter tid lidt gjorde det slet ikke ondt mere. Mia var meget blid, og rigtig
hensynsfuld hvilket gjorde hele oplevelsen rigtig behaglig. Efter lidt tid slappede jeg mere og mere af, og Mia satte tempoet op, mens hun begyndte at lege med min pik, som trods mit vilde orgasme var ved at blive stiv igen. Det føltes vidunderligt at mærke Mia oppe i mig, og samtidig kunne jeg se på hende at hun virkelig nød det, og under hele forløbet kysse hun mig, og fortalte mig hvor dejligt det var. Efter missionærstilling tog hun mig bagfra, og mens hun kneppede mig spillede hun pik på mig samtidig. Jeg kunne mærke at jeg nærmede mig at komme igen, og jeg overtog selv pikspilleriet. Mens Mia kneppede mig hårdt bagfra kom jeg igen, og denne gang kom jeg med Mia oppe i mig, hvilket føltes næsten ubeskrivligt. Lidt efter bøjede Mia sig ned over mig, og hviskede liderligt i mit øre “jeg kommer skat, jeg kommer”, og jeg kunne mærke hendes pik vokse indeni mig indtil hun stønnede vildt, og kom i røven på mig. Vi kastede os begge udmattet ned på sengen, og vi endte ligge i ske med Mia sovende i mine arme, mens jeg nussedehende i håret. Mens Mia sov lå jeg og smilede for mig selv og tænkte på aftenens oplevelse, og jeg var lykkeligere end jeg have være længe.

Det meste af den weekend brugt jeg i sengen med Mia, og i dag, 3 måneder
efter min første transseksuelle oplevelses hedder min nye kæreste Mia…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *