Otte mænd og en dame

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Min kone ved jeg er biseksuel og accepterer det fuldt ud, for som hun siger ; Når man ved hvor lækker en pik er kan man godt forstå det.”, hun var lidt chokeret i starten da hun fik det at vide, men efter at have sundet sig et par dage over det havde hun det helt fint med det. Min kone er meget blufærdig og holder helst sex inden for sovekammerets fire vægge, hvorimod jeg elsker alt hvad der er frækt og lækkert, men bortset fra det er hun den bedste elskerinde man kan forestille sig.

En aften da vi havde siddet og kigget lidt på en fræk film vi havde lejet chokerede min kone mig pludseligt;” Hvorfor ikke finde flere der som du er biseksuelle, og lave en sommerlejr et sted?,” jeg kunne ikke tro mine egne ører, det lignede slet ikke hende at foreslå sådan noget, så jeg tøvede lidt med at svare. “Jeg ved hvor gerne du vil have sex med en mand, og på den måde møder du andre der har det som du,” fortsatte hun, jeg var målløs over min kones pludselige indskydelse, men jeg indvilligede naturligvis i at det skulle forsøges, imod at hun gjorde det opsøgende arbejde. Det aftalte vi så, og så kan det nok være konen brugte tid på computeren, og da weekenden kom, var der 6 mænd meldt til foruden mig selv og naturligvis min kone som ville være den eneste kvinde der.

Jeg ankom til sommerhuset sammen med konen, godt liderlig og meget nervøs, tænk sig , nu skulle det være, endelig skulle jeg have pik, det var næsten ikke til at fatte, og pludselig føltes de små marineblå badebukser temmelig små, og bulen så ud som om den til enhver tid kunne flænse bukserne i stykker og hoppe ud i den fri luft.

Vi var som planlagt de første der ankom, vi var også kørt i god tid, eller så god tid som man nu kan når man har en kone der skal prøve ti forskellige sæt tøj, frisurer og makeup`er inden hun er klar, så det 2 timer lange planlagte forspring havde snævret sig ind til en time. Vi gik i gang med borddækningen, alt skulle være tip top, intet måtte være overladt til tilfældighederne, der skulle jo gerne skabes en god atmosfære gæsterne imellem, så der var ikke sparet på noget der; levende lys, blomsterstande, dug og matchende servietter blev sirligt stillet an på bordet, vin blev åbnet og servicen nøjsomt lagt på, nu ventede vi bare på maden, den skulle egentlig have været ankommet allerede, men catering firmaet var nok blevet lidt forsinkede, og der var jo en halv time endnu til de andre 6 skulle komme, så vi tog det stille og roligt. Konen kom hen og gav mig et kæmpe knus samtidigt med at hun klemte blidt om bulen i mine bukser, jo jeg var vist mere end klar til weekendens udskejelser. “Skal vi ikke have et hurtigt knald inden de andre kommer?,” spurgte konen, jeg blev helt lamslået, for hun plejer som sagt at være meget blufærdig.
Jeg svarede lamslået at det kunne vi godt , og som sagt så gjort, vi kunne ikke lige finde noget sted vi kunne gemme os helt, men i køkkenet var vi da lidt afskærmede, så der gik vi hurtigt ud. Jeg nærmest flåede trøjen og brystholderen af hende, for jeg var så liderlig så jeg bare måtte mærke hendes nøgne krop, jeg tog mig dog tid til at kysse hende, først på munden, og derefter ned af halsen, og hele vejen ned til hendes bryster, jeg lod tungen lege med skiftevis hendes højre og venstre brystvorte, og der gik ikke længe før de strittede lige ud i luften. Konen proklamerede at nu ville hun have slikket sin lille våde fisse, hvorefter hun smed resten af tøjet og lagde sig op på køkkenbordet der heldigvis havde lige den rette højde til at jeg kunne sidde på knæ og slikke hendes fisse.

Jeg havde aldrig før oplevet hende så våd, safterne drev simpelthen fra hendes fisse.
Hun små stønnede da jeg lod tungen cirkle omkring klitten, og videre ned til hendes hul, hvor jeg lod tungen smutte ind og ud et par gange, inden jeg lod tungen ramme klitten. Hun gav et lille skrig fra sig, og der gik ikke længe inden hun vred sig og klynkede; “Ja skat, lige der!, ah hvor er det lækkert, jeg eksploderer snart ud over din tunge. .ah ah.!!”

Eksploderede var lige netop ordet, hendes safter sprøjtede simpelthen ud over mit ansigt på en måde jeg før kun havde set på film, hold da op det var frækt at være smurt ind i hendes safter.

jeg stillede mig op, tog resten af tøjet af, og borede min stive pik op i hende og pumpede løs som en gal tyr, hold kæft hvor var jeg liderlig, jeg kunne slet ikke tænke, jeg måtte bare have fisse, og der gik ikke længe inden jeg sprøjtede min varme sperm langt op i hendes kusse, og vi skreg begge vores orgasme ud, så det måtte kunne høres i hele nabolaget. vi orkede ikke at flytte os ud af stedet de første sekunder, men da jeg drejede hovedet og så at der var 15 minutter til gæsterne var inviteret kan det nok være vi kunne få fart under fødderne, hurtigt klædte vi os på, lod som ingenting, tog en dyb indånding og åbnede køkkendøren.

vi kiggede lige ind i ansigterne af 2 mænd klædt i hvide kitler, de smilede smørret og fortalte at de var kede af de var blevet forsinkede, men nu var de her med maden. Vi takkede mange gange, og spurgte om de havde fri eller de skulle ud med mere mad nu? . De havde fri, og vi inviterede dem til at blive og spise med efter som vi kunne se de havde et par pæne buler i bukserne, og vi kunne da ikke lade dem køre herfra i den tilstand, insisterede vi, og de var forbavsende nemme at overtale, og de lovede at give et nap med i køkkenet til gengæld.

Vi fik anrettet maden i en fart, buffeten var hurtigt sat op nu vi var fire om det, og den første bil, en sølvgrå Citroen, trillede ind på gårdspladsen lige som jeg fik tændt det sidste stearinlys, så det kunne ikke være timet mere perfekt, selv om vi jo endda havde en bollepause der ikke var planlagt.

En ung flot fyr kom ind af døren, han havde lyst krøllet hår, og de lækreste blå øjne, han præsenterede sig som Lars, han fik en drink stukket i hånden, og blev bedt om at tage plads ved bordet. De 5 andre ankom stort set samtidigt, og jeg opgav at gøre rede på hvem der kørte i hvilke biler og så videre, det var jo ikke lige det der fyldte mine tanker. Der var Niller, den lidt feminine og ret søde type, Ole den lidt generte og stille fyr, Per den lidt rå og maskuline type, Torben der umiddelbart så helt almindelig ud, ikke en man ville vende sig om efter på gaden og som rosinen i pølseenden kom så Sten, han var svær at beskrive, han var det man kunne kalde en glad person, hele tiden et stort smil på læberne.

Vidt forskellige var de, men alle søde og lækre, der var ikke en af dem der ikke ville kunne overtale mig til en hyrdetime, det var virkelig heldigt at det var så søde mennesker alle sammen. Mens vi spiste blev der ikke sagt meget, vi skulle lige se hinanden an alle sammen. Jeg bankede på glasset da vi var færdige med maden, og tog ordet; “Velkommen til alle sammen, jeg har ikke planlagt den helt store tale, for det er jo lige så meget jeres weekend som det er min, Jeg håber vi får en rigtig sjov og ikke mindst fræk weekend sammen.” Der blev klappet og jeg gik sammen med min kone ud i køkkenet for at hente islagkage og kaffe som desserten bestod af.

Jeg ved ikke om det var den rigelige mængde vin der gjorde udslaget, eller om folk bare havde set hinanden an, men snakken gik i hvert fald lystigt rundt omkring ved bordet, og Lars som jeg havde fået til sidekammerat ved bordet viste sig at være en rigtig herlig fyr, vi havde nogenlunde de samme interesser, og vi havde en rigtig god kemi imellem os. Alt imens han sad der og fortalte om hans store interesse, nemlig radiostyrede fly, lod han diskret en hånd glide ned under bordet, hvor han kærtegnede mit lår.

Min pik rejste sig omgående ved berøringerne fra Lars, godt den var skjult under bordet, ellers ville jeg da blive til grin. Han rykkede hånden lidt, og fik knappet mine bukser op, og masserede min nu meget stive pik igennem mine boxershorts. Hold kæft hvor var jeg blevet liderlig nu, jeg kiggede mig hurtigt rundt, og sneg derefter en hånd ind under bordet hvor jeg behændigt fik knappet Lars`s bukser op, og sad med hånden rundt om hans også ret stive pik. Sådan sad vi et stykke tid, indtil Lars fik sneget hånden indenfor mine underbukser, og onanerede min kampklare pik, så blev det for meget for mig, jeg var ligeglad med hvad de andre tænkte, vi var her jo for at få sex alligevel, og selv om vi havde aftalt at ingen rørte hinanden inden der var vasket op kiggede jeg på Lars og spurgte bedende om han ikke mente min stive pik fortjente at mærke hans mund omkring sig??

Det lod han sig ikke sige 2 gange, han nærmest sprang ned af stolen, ind under bordet og tog min dunkende liderlige pik i munden, og suttede som om han aldrig havde bestilt andet. Jeg ænsede ikke andet end hans mund om min pik, jeg holdt ham i håret og små klynkede af liderlighed, hold kæft hvor var han god til at sutte. Jeg var tæt på at komme, så jeg skubbede Lars væk fra min pik, nu måtte jeg altså have en pause. Da jeg var kommet til mig selv og Lars atter sad ved siden af mig kunne jeg se at vi langtfra var de eneste liderlige personer i lokalet, der blev kælet og nusset og pettet alle vegne, jo nu var der sandelig gang i festen.

Niller og Ole havde fundet sympati for hinanden åbenbart, for Niller var i hvert fald godt i gang med at bearbejde Oles røvhul med tungen. Det så frækt ud som han lod tungespidsen cirkle rundt om Oles glatbarberede hul, og endnu frækkere var det når han lod tungen kigge indenfor i hullet, imens Ole stønnede af fryd, det gjorde mig endnu mere liderlig at se dette skue, nu var min pik ved at eksplodere, men jeg ville ikke overgive mig endnu, jeg ville trække forventningen ud lidt endnu imens jeg betragtede de andre.

Per og Sten havde også fundet sammen, og lå i en varm fræk niogtresser, og suttede løs på hinandens stive og temmelig store pikke, de havde virkelig hørt efter i skolen da de havde “mundtlige fag”.

Steen sad bare og nød synet ligesom jeg selv, imens han kælede for sin stive pik.

Jeg kunne ikke lade være at tænke på hvad konen mon mente om dette her, men jeg behøvede bare dreje hovedet for at få svaret; Hun havde såmænd fundet sammen med vores 2 catere som åbenbart slet ikke havde travlt med at komme hjem, den ene stod med sin lille tynde pik i hendes mund imens den anden slikkede hendes kusse som var helt glatbarberet i dagens anledning, hold da kæft hvor så det frækt og liderligt ud, min kone med en anden mands pik i munden, nu måtte jeg altså snart gøre noget ved den bule der truede med at sprænge mine boxers i stumper og stykker, synet af konen var lige dråben der var meget tæt på at få bægeret til at flyde over. Jeg kiggede på Lars som sad med sin vildt lækre stive pik i hånden, lagde mig på knæ og tog den i munden. Han smagte smadder lækkert, han havde bare den lækreste pik jeg nogensinde havde set, endsige haft i munden, ham ville jeg godt se noget mere til i fremtiden da. Jeg kunne mærke han var tæt på at komme, så jeg stillede mig i stedet på alle fire, og bad ham indtrængende om at kneppe mit snævre Jomfru hul sønder og sammen.

Han tog glide-cremen på bordet, og smurte mit hul ind i det, og derefter hans pik, hold da op hvor jeg glædede mig til at mærke ham, nu skulle det endelig være, efter lang tids fantasier.

Jeg mærkede hans pikhoved imod mit hul, og mærkede hvordan han langsomt pressede hårdere og hårdere, og med et svup trængte han op i mig, jeg gav et lille skrig fra mig, for det gjorde faktisk lidt ondt, men da han begyndte at kæle for min pik samtidigt med at han kneppede mig blev smerten hurtigt afløst af liderlighed, en liderlighed som jeg aldrig havde følt før, jeg glemte alt omkring mig, tænkte kun på at få pik. “Knep mig hårdt Lars, Åh ja, sådan der, tag mig din frække tyr, giv mig din store tyre pik, ja sådan, Knep min stramme røv,” Jeg havde aldrig brugt sådanne ord før, jeg var normalt den søde stille type i sengen, men nu havde liderligheden bare overtaget.

Han stoppede pludseligt, trak sig ud af mig, og gemte pikken tilbage i bukserne med et drilsk smil, jo nu måtte jeg pænt vente.

Han gik igen hen til bordet og bankede på et glas, og alle som en holdt inde med deres forehavende og der var helt stille i lokalet. “Nu er vi jo taget hertil for at være sammen, og det virker måske lidt asocialt at vi er delt op på den måde, skal vi ikke alle sammen lave noget sammen?,” spurgte han, og nu kom der for alvor gang i festen; Lars kom igen hen til mig, og nu smed han alt tøjet, og opfordrede os andre til at gøre det samme, så nu var alle nøgne, og hvis man kiggede rundt ville man kunne se at alle også var liderlige, der var ikke en pik der ikke stod forventningsfuldt op.

Vores to catere var ikke vilde med ideen om mandesex, så jeg bad konen ordne dem mens vi andre så på. Hun suttede og slikkede og kælede for deres nosser, hun kunne virkelig sit kram, og hvordan hun så end gjorde det lykkedes det hende at få dem begge til at komme samtidigt, den ene ud over hendes bryster, og den anden i hendes mund, hun slugte grådigt hver en dråbe der var kommet i munden på hende. Bagefter sagde de begge “tak for i aften,” og kørte derfra.

Jeg gik hen til konen der lagde på gulvet med sperm ud over brysterne, satte mig på hug over hende, og slikkede hendes bryster rene for sperm som jeg gav videre til hende igen, igennem et vådt tungekys.

Jeg lagde mig ned på ryggen og lod konen kravle op på min pik, hun elskede at ride, og heldigvis elskede jeg at blive redet. Da hun var kommet op og havde fået min pik op i sig gik Sten hen bag hende, smurte glidecreme på sin pik, og trængte forsigtigt op i hendes røvhul, det gik rimelig nemt, for jeg havde sommetider været heldig at få lov at kigge indenfor i det forbudte hul, så det var ikke helt nyt for hende. Lars fik på en eller anden måde møvet sig nederst, så jeg nu lå på hans pik, med min pik oppe i konen, hvor jeg kunne mærke Stens pik imod min, og pludselig kom også Niller til, og lod mig tage hans pik i munden. Per kneppede Torben som havde sin pik begravet i Nillers røv, jo nu skal jeg love for alle var med i legen, det var ikke videre nemt at kneppe i disse stillinger, men det var enormt frækt.

Pludselig sortnede det for mine øjne, det eneste jeg kunne registrere var pikken der kneppede mit røvhul så dejligt, og nillers pik der voksede sig større og større i min mund. Nu skete det, Lars skød hele sin varme ladning op i mit liderlige røvhul, og i det samme eksploderede min pik op i konen, som skreg og klynkede sin orgasme ud.

Jeg lagde ikke mærke til i hvilken rækkefølge de andre kom, for det gik så hurtigt, alle kom inden for bare et par minutter, og der var sperm over alt, både på gulvet som vi lagde på, og mange af vores kroppe.

Vi sagde alle sammen godnat, fandt vores senge og sov, glade og tilfredse, og nogle af os med lidt ondt i røven, men det var det værd, og der var ingen tvivl om at successen skulle gentages i morgen, og gerne mange mange flere gange hvis det blev muligt.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *