Hemmelige Drømme – Del 2

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg gav hende roserne og vi gik indenfor, og efter at have smidt overtøjet i gangen, rykkede vi ind i stuen hvor Mia havde en åben flaske rødvin og 2 glas klar til os. Mens vi delte et par glas vin fik jeg muligheden for at lære hende bedre at kende, og dette gjorde hende kun mere attraktiv. Udover at være rigtig sød og åben, virkede hun også intelligent og selvstændig, og efter en lille halv times tid var jeg fuldstændigt fortryllet af hendes charme. Hun var opvokset i Thailand, men var flyttet til Danmark som 11 årlig med hendes mor, og arbejdede nu som grafiker med tryksager. Udover det spillede hun også violin i sin fritid, hvilket også imponerede mig.

Hun rejste sig og satte noget stille musik på, smilede til mig, og spurgte om vi skulle tage den dans, vi aldrig fik til festen. Jeg smilede tilbage, takkede ja, og gik over til hende. Vi dansede stille, kærligt, og tæt, og jeg kunne mærke hele min krop sitre ved at være så tæt på hende, og føle hendes nærvær. Efter en par minutter stoppede vi næsten med at bevæge os, kiggede bare på hinanden, og i netop det øjeblik følte jeg tiden stod stille, og at alle dagligdagens problemer ophørte med at eksistere….jeg følte mig fortryllet.

I det øjeblik trodsede jeg min normale nervøsitet, og frygt for at blive afvist; jeg aede hende kærligt på kinden og lænede mig frem for at kysse hende, men til min store frygt bukke hun hoved ned, og jeg fik straks alle de velkendte følelser, som følger med til at blive afvist. Jeg blev sur på mig selv for at have fejlbedømt situationen så meget, og måske ødelagt mine chance hos hende.

Min første reaktion var at undskylde at jeg gik for hurtigt frem, men Mia afbrød mig med det samme, og bad mig om ikke at undskylde. Jeg kunne tydelig se at hun virkede nervøs, og jeg spurgte hende om hun var ok, og om hun kunne fortælle mig hvad der var galt. Mia forklarede mig at hun rigtig god kunne lide mig, men at hun havde noget vigtigt at fortælle mig, hvis vi skulle fortsætte hvor vi slap. Hun tøvede i længere tid før hun fortalte mig at hun var en kathoey, og det var der at det slog mig, hun var ikke afvisende over for mig, men derimod nervøs over min reaktion på at hun var en ladyboy. Jeg følte mit hjerte falde på plads, og følte en kæmpe lettelse, hun spurgte om jeg vidste hvad en kathoey er, jeg svarede ja, smilede, og kyssede hende.

Denne gang bøjede hun ikke hoved, men lagde armene om mig, og kyssede mig lidenskabeligt tilbage. Følelsen af hendes tunge mod min ophidsede mig vildt, og jeg blev hurtig vildt liderlig. Jeg kunne næsten ikke tro på at jeg rent faktisk stod og kyssede med en ladyboy efter at have gået med fantasien i så mange år, det var en nærmest himmelsk oplevelse. Vi stod og kyssede i længere tid i stuen, med romantisk musik i baggrunden, før Mia spurte om vi skulle rykke ide i hendes soveværelse. Det svarede jeg selvfølgelig ja til, og vi bevægede os kyssende hen mod soveværelse. Hendes soveværelse var flot og med en stor sort dobbeltseng i midten af rummet, placeret op ad væggen. Mia tændte stearinlys og slukkede derefter lyset hvilket gjorde øjeblikket endnu mere romantisk. Hun kyssede mig igen, tog mine hænder i hendes, og trak mig med over til sengen…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Stemmeantal: 0

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *