Hemmelige Drømme – Del 1

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Selv om jeg aldrig har indrømmet det over for nogen, selv ikke min bedste ven, har jeg i mange år drømt om at være sammen med en transseksuel, også kaldet shemale eller ladyboy . Jeg har aldrig delt dette med nogen da jeg var lidt flov og nervøs over hvad andre ville tænke, og derfor har det indtil for nylig kun været en hemmelig drøm. Dette ændrede sig på et øjeblik, og det hele startede fra 2 uger siden da mig, og min kæreste var inviteret til fest hos en af vores venner. Mig og min kæreste Jeanna har været sammen i snart 2 år, og jeg elsker hende rigtig meget, men tanken om sex med en shemale er ikke blevet mindre af denne grund. Jeg har flere gange været fristet til at tale med Jeanna om det, men har aldrig ture af frygt for at hun ikke ville være sammen mig mig mere, eller ikke kunne forstå mig.

Tilbage til festen, var der som altid gang i den, og godt med fulde mennesker der hyggede sig. Jeanna var faldet i snak med to af hendes gamle veninder, og jeg sad ved et bord og talte med et par fyre jeg ikke havde mødt før denne aften. Snakken gik om alt muligt, men da jeg virkede som den eneste med en fast dame, gik snakken sjovt nok primært om de mange søde damer, der var mulighed for at score. En af fyrene ved bordet, Mikkel, fik øje på en smuk asiatisk pige der stod og dansede, og begyndte at plapre løs om hvor smuk og lækker hun var. En at de andre ved bordet kæmpede med at holde det tilbage, indtil han brød ud i latter, og efter noget tid hvor vi alle ved bordet kiggede på ham, og undrede os over hvilken joke det var vi missede, var han endelig faldet nok ned til at forklare hvad det var der var så sjovt. Hvad han vidste, som vi andre ikke gjorde, var at den smukke asiatiske pige, som hed Mia var en af hans veninder, også var en kathoey ? Vi var stadig lige uforstående, indtil han forklarede at kathoey en den Thailandske betegnelse for ladyboy, dvs. en mand til kvinde transseksuel. De andre ved bordet brød ud i latter, og stakkels Mikkel blev flov over sine tidligere kommentar om hvor lækker hun var. Jeg grinede lidt dumt med, mens jeg straks begyndte at tænke på hvordan jeg kunne komme i kontakt med Mia, uden at det ville skabe problemer med hverken drengene ved bordet, og Jeanna for den sags skyld. Efter noget tid rykkede jeg over til et andet bord, hvor jeg i fred kunne holde øje med Mia på danse gulvet uden at virke for åbenlys. Efter noget tid fik vi øjenkontakt, og til min store overraskelse smilede hun rigtig frækt til mig. Jeg blev helt mærkelig og anede for et kort øjeblik hvor jeg skulle gøre af mig selv, men snappede ud af det, og det lykkedes mig at sende et smil tilbage.

Efter lidt tid havde jeg hendes opmærksomhed, ligesom hun havde haft min det meste af aftenen, og da det næste nummer stoppede, takkede hun sin dansepartner, og begynde at bevæge sig over mod mig. Jeg kunne mærke min hjerte pumpe hurtigere, og blandingen af glæde, og nervøsitet begyndte af fylde min krop, da jeg pludselig mærkede Jeanna´s hånd på min skulder. Jeg nærmest sprang op, og følte den øjeblikkelige panik ved tanken op hvad det næste minut af mit liv ville bringe med sig.

Mia reagerede cool og gik bare forbi os, og sendte mig et stor smil på vejen. Jeanna krammede mig og spurgte om havde lyst til at danse, hvilket jeg sagde ja til. Vi dansede og hyggede os resten af aftenen, og andet end et par hurtige smil, og søde blikke blev det ikke til mellem mig og Mia. Klokken var blevet mange og mig og Jeanna var så småt begyndt at kigge efter vejen hjem. Vi stod i gangen og tog tøj på, da jeg pludselig mærkede nogen stikke noget i hånden på mig, og da jeg kigger til min venstre side ser jeg Mia passere diskret forbi mig. Jeg kommer forsigtigt papiret jeg har fået i lommen ubemærket, og kigger derefter op på Mia som har passeret os i gangen. Hun vender sig om og smiler og giver tegn til at vi tales over telefonen. Dagen efter ringede jeg spændt til Mia, og vi blev enige om at mødes den efterfølgende fredag kl. 18.00 hjemme hos hende…..det ville blive en lang uge.

Da det endelig blev fredag og det nærmede sig fyraften, kunne jeg næsten ikke vente mere. Jeg havde allerrede aftalt med Jeanna at vi ikke skulle ses, da hun skulle over og besøge familien i Jylland, og jeg skulle arbejde lørdag. Efter arbejde skyndte jeg mig hjem. Jeg havde fundet mit pæneste sæt tøj frem, og havde købt en buket roser til Mia på vej hjem. Da klokken var 17.50 stod jeg udenfor hendes opgang, og tog en sidste dyb vejrtrækning inden jeg ringede på. Hun svarede, og lukkede mig ind i opgangen. Da jeg kom hed til hoveddøren stod hun i døråbningen og ventede på mig, og her ædru og i dagbelysning kunne jeg virkelig se hvor smuk hun var. Hun var ca. 175 cm høj, faste bryster pakket ind i en i en flot top uden ærmer, sort-brunt hår , brune dådyr øjne, og det sødeste smil. Hun smilede, bød mig velkommen og inviterede mig indenfor. Jeg gik indenfor med mit hjerte hamrende i brystet, og spændt på hvad aftenen ville byde…….

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmeantal: 1

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *