Gymnasiefest med gruppesex

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Svend slæbte et par kasser øl og en kasse sodavand ind i huset. Han satte så meget som muligt i køleskabet og pladserede resten uden for terrassedøren. Nu havde han så gjort sin del, og han håbede at Tine havde fået alle aftaler i stand.

Da hun lidt senere kom hjem slæbende på nogle varer fra købmanden, grinede hun, fordi han så spørgende på hende. “Tag det roligt, Svend. Gitte var temmelig interesseret, da hun hørte om din pik. Jeg bildte hende ind at jeg havde set dig i bad, hvor jeg overraskede dig, mens du var ved at onanere. Hun mente, at jeg nok overdrev, men at det nok var en fest værd. Hun har tilbragt alle frikvarter med at rende hviskende rundt til veninderne, og hun fortalte på vej hjem, at der nok kommer 7 – 8 piger og nogle af dem har en kæreste med.”

Tine og Svend var alene hjemme, mens forældrene var 2 uger i Kenya. De gik begge på gymnasiet i 1G, dog ikke i samme klasse. Et par aftener før havde Svend overværet sin lillesøsters sexlege med veninden Gitte, som er en veldrejet negerpige fra Tines klasse. Senere samme aften havde de to søskende vist sig nøgne for hinanden. Tine havde til sin overrakelse fundet ud af, at den 13 måneder ældre Svend havde en virkelig præmiepik, og hun havde lovet ham, at hans mødom snart skulle ryge sig en tur, hvis man kunne sprede rygtet om hans piks dimensioner på gymnasiet. Mødommen havde hun nu selv taget i bare ophidselse ved synet !

Et par timer senere begyndte gæsterne at ankomme. Først kom 3 veldrejede teenagepiger, der alle fniste, da de hilste på Svend. Den ene havde sin fyr med. Han så både undrende og lidt sur ud over det fniseri. Senere kom endnu 3 par og snart var de alle igang med øl, vin og snacks.

Til Svends ærgrelse var Gitte endnu ikke ankommet, og han spurgte Tine, hvor hun blev af. I det samme ringede det igen på døren. Da Tine og Svend lukkede op stod Gitte uden for og lignede en tordensky. Hun forklarede, at hun var blevet tvunget til at tage sin lillebror med, da forældrene skulle i byen. Han stod ude ved vejen i færd med at låse sin cykel. Da han kom ind præsenterede hun ham som John. John hilste surt og spurgte Svend om han havde nogle gode blade. Svend viste ham sit værelse og snart var han opslugt af en stak gamle Superman-blade.

Nedenunder var festen i fuld gang. Gitte sad og snakkede med Tine, der spurgte om det var et problem, at John var i huset. Hun fortalte at lillebroderen, der var 13 år ikke plejede at sladre. Han havde før overværet et par af Gittes fester, der var blevet lidt vilde.

Da sprutten begyndte at virke kom der gang i dansen. Til at begynde var det hele meget uskyldigt. Ingen dansede med Svend, men af og til stak et par af pigerne hovederne hviskende sammen og fniste, når de så over på ham. Da dansen var godt igang kom en af de ledige piger over til Svend og spurgte om han ikke skulle danse. Han nikkede og snart efter dansede de sammen. Han fik at vide, at hun hed Lise, og han var ikke upåvirket af hendes udseende. Hun havde langt, lyst hår og brune øjne, og hun havde en enkel lårkort kjole på hvorunder man af og til så et glimt af et par sorte trusser, når hun snoede sig i dansen. Da de havde danset et par gange, kom der et stille nummer. De dansede tæt. Lise smøg sig ind til ham, og pludselig mærkede Svend hendes tunge i øret. Samtidigt pressede hun sit underliv mod Svend og stødte ligesom tilfældigt sit venusbjerg ind mod ham. Hun tog begge hans hænder og førte dem ned til sine baller. Svend fik snart ståpik af hendes provokerende bevægelser og af hendes tunges ivrige slikken i øret.

Da Lise mærkede Svends rejsning stødte hun ivrigere mod ham i en stadig hurtigere rytme. Svend listede begge hænder ned i hendes trusser og krammede ivrigt hendes røvballer. Pludselig opdagede Svend, at de fleste stod stille på dansegulvet og stirrede fascineret på deres liderlige dans. Et par af de andre fyre, der ellers var der med kæresten, havde helt tydeligt ståpik ved synet af Tines baller, der blev æltet af Svend. Han havde krænget hendes trusser et stykke ned for bedre at kunne komme til. Efterhånden stirrede alle bare på den liderlige pige, der onanerede helt åbenlyst ved at gnubbe sig mod Svend. Musikken stoppede uden at hun bemærkede noget. Hun kom pludselig med et skrig og klamrede sig til Svend. Der var fuldstændig stille i stuen bortset fra Lises tilfredse stønnen. Da hun havde pustet lidt sagde hun højt: “Ved I hvad piger ? Jeg er næsten sikker på, at Svends pik lever op til de vilde rygter på skolen. Skal vi kigge efter ?” Da ingen protesterede satte hun sig på knæ og åbnede Svends bukser. Ud sprang så den berygtede pik Hun tog den straks i munden og slikkede løs. Alle stirrede på Svends pik og på Lises behandling af den. Lidt efter flåede hun kjolen af, trådte ud af trusserne, smed sig på gulvet og opfordrede Svend til straks at bore sin store dejlige hestepik op i hende. Uden at ænse de mange tilskuere gjorde Svend, som hun bad om. Lises blonde fisse blev gennemhøvlet til den store guldmedalje.

Da de lidt senere fik orgasme var de fleste i lokalet i gang med en eller flere partnere og rummet genlød af stønnen og kroppe der klaskede sammen. Pludselig var hele to piger over Svend. Snart havde han slikket og kneppet dem begge til udløsning. Bortset fra de, der havde medbragt kæreste havde han nu kneppet alle festens piger undtagen Gitte og Tine. Han så sig om og fik øje på en lidt kraftig, rødhåret pige, der søgte at sluge kærestens pik til roden, mens hendes røv stak lige i vejret. Svend smuttede hen bag hende, tog et godt greb om de brede hofter og begyndte at lirke pikken ind i den røde kusse. Snart efter skød han ladningen af dybt i hende og gik på jagt efter en ny kusse. I køkkenet fandt han en pige liggende på ryggen på spisebordet stønnende mens kæresten kneppede hende i munden og en anden fyr tog sig af kussen. Da hun fik øje på Svend bad hun de to fyre stoppe. Hun fik Svend til at lægge sig på gulvet, så hun kunne bestige ham. Da hun havde lirket Svends pik på plads bad hun de to fyre fortsætte, hvor de slap. Snart fik hun sperm i tre huller samtidigt, mens hun gennemrystedes af sin anden orgasme.

Da festen var 4 timer gammel havde Svend kneppet alle piger, Lise endda to gange. Det vil sige Gitte havde han ikke set længe, så han gik rundt i huset for at finde hende. På et tidspunkt kom han ovenpå, hvor han så John stå og lure ind af Tines dør. Han havde sin sorte pik i hånden og havde slet ikke bemærket Svend, der listede hen for at se med. Gennem døren så han Gitte ligge på knæ mellem Tines ben. Hun slikkede Tines glatbarberede fisse. Svend gik ind til dem og John listede efter. Før Svend selv fik taget sig sammen til at gøre noget havde John stukket sin pik op i sin storesøsters kusse. Svend begyndte at protestere, men Gitte sagde: “Lad ham bare. Han får af og til lov, fordi han aldrig sladrer om mig.”

Inden længe kom både John og de to piger. Tine og Gitte lå og hviskede sammen lidt. Så sagde Tine: “Nu har i stået og gloet på Gitte og mig; nu er det vores tur til at se jer slikke hinanden !” Svend og John protesterede længe, men måtte til sidst give efter for pigernes overtalelse. De lagde sig på siden i sengen med hovedet hver sin vej og begyndte at slikke hinanden. Svend syntes til at begynde med, at det var lidt ulækkert, men lukkede øjnene og gav sig til at sutte og slikke den sorte negerpik. Da de havde slikket lidt erklærede pigerne sig tilfredse. Gitte genoptog sit slikkeri af Tine, mens hun bad Svend om pik.

Det var opfyldelsen af Svends drømme ! Han stillede sig bag Gittes lækre røv og førte sin store hvide pik mod hendes sorte kusse og førte den ind. Han tog sig god tid for rigtig at nyde synet og den fløjlsbløde fornemmelse af Gittes kusse. Snart glemte hun alt om at slikke Tine.

John sad på sengekanten og kiggede på trekanten, gloede er vel det rette ord. Hans store sorte pik stod dunkende lodret, og den var det første Tine fik øje på, da det gik op for hende, at Gitte var for optaget til at slikke hende mere. Hun skubbede sig over til John og slugte hans pik. Den var stor og tyk, og selvom den ikke kunne stå mål med Svends, var den i hvert fald over gennemsnittet. Den sorte hud gjorde den ikke mindre spændende. Tine havde hovedet inde i munden og lod tungen rotere rundt og rundt, mens hun blidt masserede Johns nosser. Så lagde hun sig ned ved siden af Gitte og trak John ind over sig. Hun førte ham ind, og snart var de begge langt væk i erotisk ekstase. Oppefra mindede Tines seng om et skakbrædt: Hvid på sort og sort på hvid. Da Svend og Gitte lidt senere kom samtidigt, lå de og nød synet af deres yngre søskende, der var fuldstændig optaget af det fælles mål: orgasme. Snart pumpede Johns pik i et vildt tempo ud og ind i Tines fisse, og pludselig skreg hun sin orgasme ud. Et øjeblik senere trak John sig hurtigt ud og kom ud over Tines bryster og ansigt.

Gitte lænede sig ind over Tine og kyssede og slikkede brorens sperm i sig, hvorefter hun gav sig til at slikke hans pik. Svend smuttede ned mellem Tines ben og slikkede fissen til hun begyndte at sukke og stønne. Gitte og John lagde sig lidt efter sammen i en 69´er, og da Tine lidt efter begyndte at tigge om pik fandt Svends lem snart vej op i hende. Lidt efter begyndte Gitte og John at blande sig, så Svend samlede lillesøsterens ben og trillede rundt, så hun lå øverst. Gitte sad på hug og kyssede dem begge på skift. Imens gik John i stilling og pressede sin pik op i Tines tarm. De to kneppede nu i hvert sit hul, mens Gitte krammede hendes bryster og kyssede hende. Da Tines orgasme kom ville Svend have Gitte igen, hvilket hun var helt villig til, men hun foreslog, at de skulle gå nedenunder alle sammen.

De tre piger, der havde kærester med var i fuld gang med at slikke den kraftige rødhårede pige. En af dem havde sat sig på hendes mund og bevægede sig voldsomt på randen af en orgasme. Den anden æltede hendes bryster mens den sidste lå mellem hendes ben og slikkede den ildrøde kusse til stor fryd for ejerinden. Imens blev hendes kæreste røvpulet af den kusseslikkende piges kæreste.

Svend og Gitte fandt sig en ledig plads på gulvet hvor de gik i gang med en intens 69´er. Da Gitte var kommet red hun Svend til udløsning. Imens blandede John og Tine sig i den bunke, der var omkring Lise. John røvpulede hende mens Tine lagde sig ned og blev slikket til endnu en orgasme.

Efterhånden ebbede festen ud og alle gik hjem. Tine og Svend udsatte oprydningen til næste dag og gik udmattede i seng.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmeantal: 2

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *