Sex Lektionen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Hun lukkede bogen sammen og kiggede ud mod os i lokalet. ”Det var det, tak for i dag, vi ses på torsdag.” sagde hun. Der blev en larmende uro i lokalet, mens alle rejste sig og begyndte at samle deres ting sammen fra deres skrivepulte. Samtidigt gik snakken lystigt. Det var fredag, og den sidste lektion slut. Nu skulle der holdes weekend og fredagsbar. Folk begyndte at vandre ud af døren til forelæsningssalen i små snakkende grupper.

”Vi ses om lidt nedenunder. Så skal vi have os en fredags øl, ik” Sagde jeg til Mark. Han stak tommelfingeren i vejret og nikkede. ”skal du ikke med nu?”, kom det fra ham. ”Nej, jeg skal lige snakke med Jette om min sidste aflevering.. Har nogle spørgsmål angående mit analyserende afsnit”, sagde jeg. ”Når ok, vi ses dernede”, sagde Mark, hvorefter han vendte sig og fulgte de sidste andre studerende ud af døren til salen.

Jeg tog chartekket med min sidste opgave og gik ned mod Jette, som stod alene foran den store tavle, og var ved at putte sine bøger i tasken. Vi var de eneste tilbage i salen.

”Jeg har lige et par spørgsmål til nogle rettelser i min sidste opgave – altså hvis du har tid”, sagde jeg mens jeg tog de sidste skridt hen imod kateteret. Jette var en nydelig yngre underviser, som havde klaret at blive professor i dansk litteratur på rekordtid. Hun gik altid i sko med hæl, nederdel med tynde strømper under, en åbenstående skjorte, som elegant viste at hun var en kvinde med store ”fordele”, men uden at være vulgær i sit udtryk. Yderst tiltrækkende tænkte jeg ved mig selv.

Jette kiggede på mig og smilte; ”ja selvfølgelig, det en virkelig god opgave med mange gode pointer.” Jeg trak papiret ud af chartekket og fandt hurtigt stedet, som mine spørgsmål omhandlede. Jeg rakte det til hende. Hun kiggede undersøgende på det. Så satte hun sig ned på stolen ved siden af kateteret. ”Du kan bare lige snuppe en stol og komme herover, så gennemgår vi det lige”, kom det fra hende.

Et øjeblik efter sad vi og gennemgik hendes kommentarer. Hun duftede af en dejlig parfume, og jeg blev lidt distraheret af at hun var så tæt på mig. Det gjorde det ikke nemmere, da jeg opdagede at hendes bluse bulede en smule ud imellem hver knap og afslørede en stor del af hendes bryster, der ikke var særligt dækket til af hendes meget lille bh. Jeg forsøgte at holde øjnene for mig selv, men det var utroligt svært.

Måske hun godt viste at jeg kiggede, for pludseligt sagde Jette; ”Er du koncentreret om opgaven, eller mine bryster Martin?” Blodet steg mig til hovedet og jeg begyndte at sved øjeblikkeligt, men fik alligevel fremstammet ”Undskyld, det må du meget undskylde, jeg hører efter.” jeg kiggede over på hende med et blik der var så undskyldende, som jeg kunne mønstre i øjeblikket. Hun smilede skævt og frækt på mig. Vores øjne mødtes, og jeg følte hun tændte på mig i samme øjeblik.

”Det er helt i orden, vi er jo alle mennesker” sagde hun med en blid stemme, som fik mig til at føle mig en smule bedre tilpas.

Så mærkede jeg hendes berøring på mit lår. Jeg holdt vejret. ”Jeg har faktisk også kigget lidt på dig engang imellem” sagde hun og fortsatte. ”det kan vi jo sagtens indrømme over for hinanden, når vi nu er alene herinde” Hendes hånd begyndte at bevæge sig op lags med mit ben. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Jeg kunne mærke mine bukser stramme om mit lem, som var begyndt at røre på sig. ”Jeg har ikke så lang tid, så vi får svært ved at nå begge emner i denne omgang. Så du må nok tage stilling til hvilken af de to du helst vil have vejledning i, i dag; opgaven eller bryster?” sagde hun med en indbydende stemme, samtidigt med at hun rykkede længere frem på stolen og dermed kom lidt nærmere mig.

Jeg kunne ikke tro det, var jeg så heldig? Valget var ikke svært, og instinktivt røg det ud af munden på mig – ”Bryster”. Ingen tvivl i mine tanker, selvfølgelig bryster. Hendes anden hånd rørte nu også mine lår, og begge hænder var nu i bevægelse langs mine lår med retning mod skridtet. Hun lænede sig frem efter, og bed forsigtigt i min øreflip, hvorefter hun hviskede, ”Jeg låser lige døren. Så kan du jo tage din pegepind frem. ”

Hun rejste sig og gik mod døren. Jeg begyndte at knappe mine bukser op.

Øjeblikket efter var hun tilbage, og var godt i gang med at knappe sin bluse op. Jeg fik hurtigt trukket mine cowboybukser ned og stod nu foran hende med stiv pik. ”Sæt dig over på kateteret” sagde hun. Jeg satte mig.

Hendes bh var meget lille, og dækkede kun lige hendes brystvorter. Hun kom over til mig og stillede sig mellem mine ben. Så lænede hun sig fremover og tog fat omkring hovedet på mig. Vores læber mødtes og jeg kunne mærke hendes tunge masse sig ind i min mund. Nu kunne jeg vel godt tillade mig at røre ved hende, hvilket jeg ikke helt kunne få mig selv til før. Jeg lod mine hænder mærke over hele hendes krop, samtidigt med at jeg begyndte at udfordre hendes tunge med min egen.

Jeg ved ikke hvor lang tid der gik, men jeg faldt hen i en slags trance imens jeg kyssede og følte hende overalt på kroppen. Hendes hænder var også begyndt at udforske min krop, og havde retning mod mit skridt, denne gang oppe fra og ned lags med min overkrop. Da vi slap hinandens læber og igen kom en smule til os selv, havde jeg pillet hendes bh af, og hun stod nu med sine velformede bryster direkte foran mit ansigt. Den ene af hendes hænder nåede mine nosser, og hun begyndte at lege med dem. Jeg tog fat og begyndte at massere det ene bryst og trak med den anden hånd hendes krop nærmere. Jeg satte munden til det andet bryst og nippede forsigtigt i brystvorten. Hun fik lidt dybere vejrtrækning.

Begge hendes hænder var nu koncentreret om mit skridt og hun begyndte at pille ved min pik. Efter at hun havde spillet pik på mig i et par minutter, satte hun sig på hug og begyndte at sutte pik på mig. Jeg var nu vildt liderlig, og klar til at komme når som helst.

”Uhm, jeg vil mærke din stive pik oppe i mig” sagde hun med stille hæs stemme, mens hun rejste sig igen med et stadigt fast greb om min pik. Jeg lod min ene hånd løbe ned langs ryggen og røven på hende. Jeg fik hurtigt trukket lidt op i hendes knælange nederdel og lod derefter min hånd føre ind under den. Jeg fandt hurtigt hendes strømpebuksekant og trak ned. Derefter var det hendes trusser der røg af. Jeg lod begge mine hænder massere hendes stramme baller.

Jette slap min pik, som nu drev af safte. Så vendte hun sig om, samtidigt med at hun knappede sin nederdel op og lod den falde til gulvet. Jeg lænede mig lidt frem og tog fat om livet på hende. Jeg tog fat om roden på min pik og fik mast den ind under hende mens hun stod på tær. Så sænkede hun sig og min pik gled op i hende. Et lille støn undslap os begge. Jeg trak hende lidt længere tilbage og fik hende i en position, så vi begge var i en forholdsvis afslappet stilling. Hun begyndte at bevæge hofterne frem og tilbage, og begyndte samtidig hun at massere sine egne bryster. Mine hænder fulgte hendes hoftebevægelser, men tog engang imellem et afstik fra hofterne, for at mærke hende andre steder på kroppen.

”Du skal komme op i mig”, Stammede hun efter et lille stykke tid og fortsatte. ”Jeg vil mærke dig sprøjte inden i mig.” Vi stønnede begge højt, men stadigt med øje for, at vi ikke skulle høres af hele universitetet. Hun var vild nu og havde sat farten i vejret. Jeg var nær udløsningspunktet. Lige meget hvad ville jeg ikke kunne stoppe på nuværende tidspunkt.

Så kom der et kort højt støn fra hende, og hendes krop rystede, og gjorde det svært for hende at fortsætte tempoet. Men hun forsøgte. Et øjeblik efter var det min tur. Jeg tømte alt min sperm op i hende i flere voldsomme stød.

Fem minutter efter lukkede jeg døren ind til salen bag mig. Fuldstændig afslappet, noget rystet, og jeg kunne ikke holde et kæmpe smil tilbage. Jeg havde ikke fået svar på mine spørgsmål, men det virkede ikke så vigtigt på nuværende tidspunkt. Det kunne da kun blive en god weekend efter sådan en fantastisk fredagslektion. Jeg vendte mig om og gik hen mod trapperne. Nu skal det gøre godt med en fredagsøl, tænkte jeg ved mig selv.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 2

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *