Vinterferie med overraskelser

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Anne sad derhjemme og tænkte lidt over sit liv og sin situation. Hun havde nu været single i næsten et år og var ved at blive træt af det. De havde jo været enige om at gå fra hinanden dengang, men det var kedeligt ingen at have at hygge med og oven i købet havde det været en kold og lang vinter og Anne trængte bare sådan til en ferie.

Hun fik fri fra arbejdet og besluttede sig for en uge på Mallorca. Bare nyde det, slappe af og være sig selv. Hun skulle rejse den kommende lørdag og hun glædede sig som et lille barn juleaften.

Endelig kom dagen og hun stod rejseklar i Kastrup. Flyet var selvfølgelig lidt forsinket, men det skulle ikke ødelægge noget som helst. Da hun var kommet frem ville hun lige have et bad inden hotellet blev forsket. Mmmm det var dejligt med de varme stråler mod hendes nøgne krop, det var noget hun virkelig havde brug for efter rejsen. Anne trådte ud af badet og svøbte sig ind i et stort håndklæde, gik ind på værelset igen og stille sig foran det store spejl for at rede sit hår. Hun lod håndklædet falde på gulvet og begyndte at studerede sin krop. Den var nu ret pæn syntes hun selv, c-skåls brysterne sad lige der som de skulle, faste lår og balder og en flad mave. Hun trænede jo også fast to gange om ugen, så det burde da kunne ses igen.

Anne fandt lige en sort g-streng og matchende blonde BH frem og tog dem på sammen med et par selvsiddende strømper. Stod lidt og betragtede sig selv og tænkte at det ville være sjovt at gå ned i baren sådan her, så skulle hun nok få noget respons fra fyrene. Fnisende tog hun dog en kort nederdel og en stram bluse på. Fandt de højhælede sandaler i kufferten, tog håndtasken med og gik ned for at udforske baren og det øvrige hotel ud.

Efter at have gået lidt rundt og var blevet enig med sig selv, at det var et ret godt hotel hun havde fundet. Der var en opvarmet pool udenfor og den var ”gemt væk” bag nogle træer, så der kunne man da sagtens få en halvnøgen aftendukkert uden at der var nogen som lagde mærke til det.

Anne gik ind i baren og bestilte en drink, satte sig ved et lille bord ud til siden, så hun kunne se ud over hele baren. Da hun havde siddet der en halv times tid lagde hun mærke til at en gruppe fyre kom ind i baren. De grinede og pjattede og virkede lidt drengerøvs-agtige hele bundet. Hun kunne høre at de var danskere.

De var helt sikkert bare der for at score tænkte hun. Efter et øjeblik var der en af dem der kom over til hende og spurgte på gebrokken engelsk om han kunne købe hende noget i baren. Anne fniste og sagde at han da godt måtte spørge på dansk, han så noget fortumlet ud, men fattede det da hurtigt og hev hende op af stolen og slæbte hende med over til gutterne. Han nærmest råbte til de andre: se lige her drenge, jeg har fundet en dansk tøs. Nå, men hun kunne vel lige så godt få en hyggelig aften ud af det, i stedet for at sidde alene og glo. Der var specielt en af dem hun lagde mærke til, han hed Henrik. Han var høj og veltrænet, var lidt mørkere i det end de andre, men han havde en eller anden charme over sig som hun ikke helt kunne modstå. Da de havde siddet der i nogle timer sagde Anne at nu ville hun trække sig tilbage, det havde jo været en lang dag.

Anne var træt og gik i seng, men hun kunne bare ikke falde i søvn. Hun lå og tænkte på Henrik, tankerne blev til fantasi og inden længe lå hun og tog sig selv på brysterne, masserede dem blidt, den ene hånd fandt vejen ned ad maven og ned til fissen. Hun var faktisk allerede meget våd og hun ville bare ønske at hun havde taget en dildo med. Men når hun nu ikke havde sådan en ved hånden måtte hun jo bare finde ud af det selv. Hun forestillede sig at det var Henriks hænder som æltede hendes bryster og hans tunge, som var dybt begravet i hendes varme grotte. Hun kunne mærke orgasmen indtage hendes krop, og der gik ikke lang tid inden hele hendes krop sitrede. Uhhh det var godt tænkte hun og faldt endelig i søvn.

Dagen efter stod Anne tidligt op og ville se sig lidt omkring. Hun fandt ud af hvordan hun kom ind til byen og tog af sted. Hun strejfede gennem de hyggelige gader, fik en kop kaffe på en café, købte lige nogle souvenirs. Pludselig var der noget som fangede hendes interesse, en sexshop lige foran næsen på hende. Der var alt hvad hjertet kunne begære. Hun så sig omkring og fandt lige den dildo hun ville have, en af dem som bare kan det hele: vibrere, snurre rundt, stimulere klitten, ja den kunne vist det hele. Anne så sig lidt mere omkring og fandt en meget lækker bikini, g-streng og stropløs top.

Hun nød bare at gå og være anonym og afslappet, spiste et aftenmåltid og drak noget vin på en restauration, og slentrede siden mod hotellet igen. Hun stak hovedet ind i baren, men gutterne var ikke at se nogen steder, de var nok taget på diskotek eller et eller andet sted hen. Det var da også fint nok, for hun havde andre ting i hovedet end at hænge ud med drengerøvene.

Efter at have rodet værelset til med alt det hun havde fået købt, fik hun den geniale ide at hun ville tage sig en aftendukkert i den opvarmede pool. Hun smed tøjet på en stol og fiskede den nye bikini frem. Hun var glatbarberet så der var ikke noget hår som stak ubelejligt til alle sider. Hun tog en slå om kjole og en top på og snuppede et håndklæde under armen. Anne var så heldig at hun havde fået værelse i stueetagen med udgang tæt på poolen.

Hun så sig omkring og konstaterede at der ikke var en sjæl i nærheden, hun smed toppen og kjolen og sprang i poolen. Åhhh den var dejlig varm og lækker at være i efter sådan en hård shoppingtur. Da hun havde svømmet lidt så hun sig lidt omkring, og da hun ikke kunne se nogen, besluttede hun sig for at smide bikini toppen. Efter et øjeblik syntes Anne at hun kunne fornemme at nogen kiggede på hende, men hun kunne stadig ikke se nogen. Hun slog det hen og svømmede videre, nød nøgenheden i det varme vand. Pludselig var der en stemme som spurgte om hun havde brug for selskab. Hvem var det? Hvor kom den stemme fra? Hun kunne høre en stol blive skubbet til side og hun anede en skikkelse i mørket. Det var Henrik, som havde siddet og kigget på hende længe.

Han havde set hende gå ud til poolen og var derfor gået ind i baren for at hente drinks til dem begge. De andre var taget af sted ind til byen og feste, han gad bare ikke tage med. Da han havde set hende i den lille bikini havde han bestemt sig for at han lige ville nyde synet lidt. Anne var lidt flov over at være så nøgen overfor en hun lige havde mødt et døgn tidligere og gemte sig ved kanten af poolen, så det kun var hendes hoved han kunne se. Henrik kiggede på Anne og sagde: det er jo ingen grund til at du gemmer dig der nu vel? Jeg har siddet og studeret hver centimeter af din fantastiske krop. Hold kæft hvor ser du godt ud. Han stillede glassene på kanten af poolen, kiggede frækt på Anne og smed siden shorts og T-shirt.

Så sprang han i iført boxershorts. Han svømmede over til Anne og tog det ene glas i hånden og sagde skål. Anne tog så også sit glas og skålede. Isen var ligesom brudt og de begyndte at snakke om løst og fast. De svømmede frem og tilbage og pjattede rundt i poolen og kom ved flere lejligheder at røre ved hinanden mere eller mindre bevidst.

Anne var ved at blive godt liderlig og det kunne Henrik ikke lyve sig fra at han også var, for bulen i boxerne voksede sig større og større. Pludselig var Henrik væk, han var dykket under vandet og kom op igen lige foran Anne. Han tog om livet på hende og løftede hende op, så hun nu lå som et småbarn i hans arme. Han kiggede begærende på hende og sagde: hold kæft hvor er du bare dejlig og hvor vil jeg bare have dig. Det var nok for Anne og hun slyngede armene om halsen på ham og kyssede ham inderligt og længe.

De gned sig op ad hinanden og deres hænder var over alt på hinandens kroppe. Henrik løftede Anne op, så hun havde benene slynget godt fast om hans talje. Henrik fik et fast tag om hendes baller og sneg den ene hånd ind mellem hendes ben. Han begyndte at kæle blidt for hendes fisse udenpå g-strengen, men der gik ikke lang tid inden strengen blev flyttet til siden så han kunne komme til Annes fisse. Henrik fik stjerner i øjnene da han opdagede at hun var helt glat. Jeg MÅ smage din dejlige fisse sagde han og de fik bevæget sig over i hjørnet af poolen så Anne kunne støtte sig til kanten.

Anne åbnede båndene i siden af g-strengen og nærmest rev den af. Henrik holdt Anne oppe i vandfladen med en arm under hendes ryg og baller og hun fik slynget benene op på hans skuldre. Hold da helt op hvor kunne han bare slikke. Han tog sig rigtig god tid, slikkede først hendes ydre skamlæber inden han bevægede sig stille indad til de indre skamlæber. Da han kunne mærke at Anne var godt opvarmet slikkede han sig roligt op at til klitten. Anne stønnede af total liderlighed nu. Han tog hånden til hjælp, kørte stille to fingre op og ned langs skamlæberne mens han fortsatte at slikke og sutte klitten. Siden stak han først en finger op i hendes fisse, kørte den frem og tilbage samtidig med at de to andre stadig kælede for skamlæberne.

Anne støttede godt med benene, så han tog hånden væk fra ryggen og begyndte at kæle for brysterne og nive lidt i brystvorterne indimellem, samtidig med at kan slikkede og fingerkneppede Annes fisse. Hendes åndedræt begyndte at blive hurtigere og hurtigere og hun var ikke langt væk fra at komme i en kæmpe orgasme. Det kunne Henrik godt fornemme og stak yderligere to fingre ind i hendes fisse. Han satte farten op med fingerknepperiet og slikkede og suttede mere og mere intenst på hendes klit.

Anne kom i en kæmpe orgasme, men Henrik syntes ikke at hun skulle komme ud af den med det samme, så han fortsatte med at slikke og fingerkneppe hendes liderlige fisse til hun kom i en endnu større orgasme. Det to lidt tid for Anne at komme til sig selv igen. Henrik holdt hende tæt ind til sig og kælede hende ømt overalt på kroppen. Uhhh det kræver da noget af mig at gøre gengæld med sagde Anne og kiggede frækt på Henrik.

Anne trak ned i Henriks boxere og et pragteksemplar af en pik kom til syne. Hun kælede lidt for den inden hun tog en dyb indånding og dykkede ned for at tage den i munden. Hun suttede og slikkede hans pik og masserede nosserne med den ene hånd. Da hun kom op for at få luft fortsatte hun at spille pikken med den ene hånd. Det var en lækker fornemmelse for Henrik som han aldrig havde oplevet før, følelsen af at få suttet pik under vand, uhmm han rystede nærmest af liderlighed. Da Anne igen kom op for at få luft sagde Henrik til hende, at det ikke ville vare længe inden han kom. Hun smilede bare og dykkede ned igen og tog pikken helt ned i halsen samtidig med at hun med en hånd masserede nosserne og den anden hånd trykkede hun hårdt på mellemkødet. Det var mere end Henrik kunne klare og en kæmpe orgasme rystede hele hans krop. Anne slugte hver eneste dråbe sperm som kom ud af pikken.

Var det godt? Anne kiggede smilende på ham. Hvor fanden har du været hele mit liv? sagde Henrik, jeg har da aldrig nogensinde oplevet. Tja, natten er ung, ikke? Sagde Anne. Jeg har værelse lige herovre og jeg vil gennemkneppes nu. Det skulle hun ikke sige flere gange, Henrik samlede deres tøj sammen og så løb de nøgne og liderlige hen imod hendes terrassedør.

De var dårligt nok kommet ind gennem døren da de omfavnede hinanden i et langt tungekys. Henrik løftede Anne op og satte hende op på et skrivebord som stod lige indenfor døren. Jeg må lige smage dig en gang til, du bare smager fantastisk sagde han og satte sig på en stol lige ud foran hendes fisse. Han begravede sig ned i hendes varme og villige grotte. Efter et kort øjeblik kiggede Anne bønfaldende på ham og bad om at få pik.

Jeg vil mærke din dejlige pik i min liderlige fisse nu, åhhh jeg trænger sådan til det. Henrik rejste sig op, satte pikhovedet ud for fisseåbningen og i et hug var han i bund. Anne stønnede. Åh ja, knep mig, knep mig hårdere, hårdere. Skal vi ikke rykke over i sengen? Sagde Henrik. Og med et snuptag havde han løftet Anne op og båret hende over på sengen. Anne sad nu ovenpå og begyndte at riden Henriks pik i lange seje stød. Henriks hænder fandt vejen op til hendes bryster og begyndte at ælte dem. Annes ridt blev vildere og vildere og de var lige ved at komme begge to, da Henrik lige pludselig løftede Anne af sig. Han satte sig op på sine knæ i sengen og bad Anne om at sætte sig over hans pik igen.

Nu havde han mulighed for at slikke, nappe og bide blidt i hendes brystvorter mens hun red ham. Han listede lige et par fingre ned for at stimulere hendes klitoris og der gik ikke mange minutter før de begge skreg deres orgasmer ud i natten. Annes sammentrækninger i fissen malkede Henriks pik for alt hvad den havde i sig. De faldt udmattede om på sengen og lå bare og nussede hinanden i lang tid. De besluttede sig for at tage et bad sammen og efter badet faldt de i søvn i hinandens arme.

Morgenen efter vågnede Henrik tidligt, han havde en skøn fornemmelse i hele kroppen. Han lå bare og beundrede dette skønne kvindemenneske som lå ved siden af sig. Pludselig fik han øje på noget som lå sammen med en masse rod. Det var Annes kæmpe dildo, som hun havde købt dagen inden. Han tænkte, at sådan en dildo kunne man vist lige få noget sjovt ud af. Han rejste sig stille og roligt op af sengen og tog dildoen i hånden. Han tog den med ud på badeværelset for ikke at vække Anne for at finde ud af hvilke funktioner den havde. Da han havde fundet ud af det gik han ind på værelset igen og listede over til sengen, skubbede dynen helt væk og begyndte at kæle stille og roligt op ad Annes ben, videre op ad hendes inderlår.

Anne snurrede som en killing i søvne og spredte endda benene en smule, så Henrik bedre kunne komme til. Han kælede blidt for hendes fisse, stak en finger indenfor, tog den ud igen og smagte på den. Gud hvor er hun bare skøn, tænkte han. Henrik spredte forsigtigt Annes ben og begyndte at slikke hendes fisse. Anne vågnede ved denne skønne behandling og sagde: vil du ikke være sød og vække mig sådan hver dag? Åhhh det er dejligt.

Henrik fortsatte med at slikke og kæle for hendes fisse et kort øjeblik. Så lagde han sig op til hende og hviskede hende i øret: hvad siger du til et ordentligt morgenknald inden vi står op? Uhmmm lyder vidunderligt, sagde Anne. De kyssede hinanden længe og inderligt og Henriks hånd fandt vej ned til hendes allerede godt liderlige grotte, stak et par fingre indenfor og lod håndfladen hvile på klitten. Sådan lå de i nogle minutter, indtil Anne skubbede Henrik om på ryggen og lagde sig selv oven på ham i en 69’er. Sådan lå de og slikkede og suttede hinanden i nogle minutter. Anne havde Henriks pik langt nede i halsen flere gange og Henrik fingerkneppede Annes fisse godt og grundigt. De kom begge to, men ikke i så kraftige orgasmer som aftenen før.

Da de havde sundet sig lidt bad Henrik Anne om at stille sig op på alle fire. Han kørte hendes kussesafter rundt i hele underlivet så hun var godt fedtet ind over det hele. Han stak pikken ind i fissen og lænede sig over Anne mens han sagde: Anne stol på mig, jeg ved hvad jeg gør. Hun forstod ikke helt med det samme hvad han mente, men da han begyndte at massere blidt rundt om anus var hun straks med. Åhhh ja Henrik, jeg elsker at få pik i røven, det er bare alt for længe siden jeg har oplevet det. Henrik stak prøvende en finger indenfor, ringmusklen gav sig hurtigt og han fik en finger til derop. Han lod lige Anne vænne sig til at have to fingre deroppe, så han lod dem hvile lidt der mens han kneppede hendes fisse i lange seje stød.

Efter få minutter bad hun om at få en finger til i røven og det fik hun. Henrik begyndte stille og roligt at fingerkneppe Anne i røven, og da han syntes at hun var afslappet nok tog han pikken ud af fissen og satte den ud for anus. Han lod pikken glide stille og roligt en lille smule indenfor, ventede lidt inden han gled længere ind. Anne stønnede af vellyst. Da han havde fået sin kæmpe pik i bund i røven på Anne lod han den blive der lidt, så hun kunne vænne sig til den, inden han begyndte at kneppe hende i dybe stød. Han tog ud efter dildoen, som Anne ikke vidste at han havde, holdt den lidt i hånden for at varme den lidt. I et hug, jog han dildoen i bund i Annes fisse. Anne skreg af forskrækkelse, men et splitsekund efter stønnede hun igen af liderlighed og vellyst. Henrik pumpede løs i Annes røv og dildoen snurrende i hendes fisse og den lille dims på dildoen vibrerede mod hendes klitoris, hver gang Henrik stødte dildoen i bund. Det hele blev for meget for Anne og hun skreg en kæmpe orgasme ud i rummet. Henrik tog dildoen ud af hendes fisse og fortsatte at kneppe Anne hårdt i røven indtil han sendte en ordentlig ladning sperm langt op i hendes endetarm. De var helt udmattede efter sådan en omgang, men besluttede sig dog for at nyde en tur under bruseren inden de ville gå over og få noget morgenmad.

Da de kom over i restaurationen sad gutterne der allerede. De fik store øjne da de så hvad deres ven havde formået at få fingrene i, mens de var ude i byen for at feste. Uhhh hvis de bare vidste hvad der var foregået mellem de to…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.1 / 5. Stemmeantal: 12

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *