Mine naboer

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Tanya og Michelle er mine naboer, vi har hilst på hinanden, når vi er mødtes på trappen. Men ellers kender jeg dem ikke. De ser godt ud, og jeg vil gerne lære dem bedre at kende. Helst meget bedre, og jeg fantaserer ofte om dem. Tanya er slank med lange ben, store, svulmende bryster, frække øjne og langt, lyst hår. Michelle er mindre, slank, med store bryster, skulderlangt, brunt hår og en stor fyldig mund.
En dag, hvor jeg er hjemme, hører jeg hvin og latter inde fra dem, og jeg bliver nysgerrig. Får lyst til at se, hvad de laver, måske er der en chance for et eller andet. Jeg tjekker mig i spejlet, inden jeg går ud, det ser ok ud.

Jeg ringer på, og Michelle lukker op. Hendes øjne skinner, hun smiler skælmsk, da hun ser mig, er iført en halvvåd t-shirt, trusser og stiletter. Jeg lader øjnene glide ned over hendes krop, hun er lækker. Hun spørger frækt, om jeg fik det hele med, og jeg svarer ærligt, at jeg skam gerne vil se mere. Hun ler.
Jeg fortæller, at jeg har hørt dem larme, og spørger med et grin, hvad det er de har gang i. Hun lægger hovedet på skrå og siger, at jeg gerne må komme med ind og se, men hvis jeg skal have lov til at være der, skal jeg gå med til at blive bundet. Jeg kigger overrasket på hende, og min pik rører allerede på sig. Jeg går med til det, tanken ophidser mig voldsomt.
Michelle fører mig ind i et soveværelse med et stor dobbeltseng og binder mig der til et kors, som er på væggen. Hun lader sine hænder kærtegne min krop og min pik gennem min bukser, og jeg forsøger at kærtegne hende, inden mine hænder låses fast, men hun undviger.
Tanya dukker op fra badeværelset, smiler og hilser mig velkommen. Hun er også iført en halvvåd t-shirt, trusser og stiletter. Jeg skælver, kan næsten ike vente på at se, hvad de har gang i. Min liderlighed gør mig ør.
Jeg står nu bundet i soveværelset, men så jeg samtidig kan se, hvad der sker i badeværelset, hvor Tanya og Michelle er gået ud og har tændt for vandet. De leger med bruseren, pjatter og sprøjter vand på hinanden. Jeg nyder synet. Jo mere våde de bliver, jo mere gennemsigtige bliver deres t-shirts. Deres bryster bliver mere og mere tydelige, de våde t-shirts klæber helt tæt ind til kroppen på dem. Først ses formen og brystvorterne gennem stoffet og derefter også farven på det mørke omkring deres brystvorter. Lige til at spise.
De trækker deres våde t-shirts af, kommer ind i soveværelset, sender mig frække blikke. Deres bryster er store og gyngende med vanddråber på og med strittende brystvorter. På vej op i dobbeltsengen kysser Michelle Tanyas baller og tager hende i skridtet, mens hun holder mit blik fanget. Tanya udstøder en lille kælen lyd og skubber sit underliv op mod Michelles hånd. Jeg stønner. Det her bliver hårdt.
Michelle og Tanya er i den store dobbeltseng, iført trusser og stiletter. De kigger drillende på mig og begynder så at kysse. Tanya og Michelle kysser hinanden, leger med hinandens tunger, kæler med hinandens tunger. De tager på hinanden, kærtegner hinandens bryster og brystvorter. Tanya slikker Michelles bryster, slikker dem med sin tunge og napper i hendes brystvorter med sine læber og tænder. Michelle stønner svagt, nyder det, lader sine hænder glide rundt på Tanyas krop.
Tanya lægger sig ned på ryggen. Michelle trækker Tanyas trusse til siden, så hun kan komme til hendes fisse, som er helt glat. Michelle lader sin tunge glide hen over Tanyas klit, slikker hende i fissen, på inderlårene, i fissen igen, stikker tungen helt op i Tanyas fisse. Det er ekstremt dejligt at se på. Bare jeg kunne være med, men jeg er tvunget til bare at se på og høre lydene. Tanyas mund er halvt åben, hun ligger med lukkede øjnene og stønner af nydelse.
Michelle går ned på alle fire. Står som en hund. Tanya finder en stor, sort dildo frem. Lader dildoen kælent kærtegne åbningen på Michelles fisse. Michelle stønner, at hun vil have dildoen op og gennemkneppes, og Tanya stikker dildoen ind i hendes fisse. Da dildoen glider ind, kan jeg høre en våd, slurprende lyd fra Michelles fisse, så våd er hun. Tanya knepper Michelle med dildoen, langsomt, hurtigt, blidt, hårdt. Michelle stønner højt, kæler med to fingre for sin klit imens, gnider på sin klit. Hendes krop glinser af sved. Tanya knepper hende hårdt med dildoen. Den store, sorte, hårde dildo bevæger sig ind og ud, ind og ud, ind og ud af Michelles fisse.
Tanya trækker dildoen ud af det mellemste hul på Michelle, lader den i stedet kærtegne åbningen på hendes bageste hul. Dildoen er våd af safterne fra Michelles fisse. Jeg stønner ved tanken om snart at se den store, sorte dildo oppe i Michelles stramme røvhul. Tanya presser dildoen ind. Åh ja. Knepper Michelle i det bageste hul med den. Michelle jamrer med lukkede øjne, hendes krop bliver kastet fremad, når dildoen stødes ind. Jeg river og flår i mine bånd, men de giver sig ikke en tomme.
Tanya trækker dildoen ud, rejser sig, går hen til mig, løsner mig og klæder mig langsomt af. Det risler ned ad ryggen på mig, og min pik dunker. Fører mig hen til sengen, hvor Michelle nu sidder på knæ. Tanya og jeg kravler op i den store seng til hende. Jeg lægger mig på ryggen med ansigtet under Michelle, trækker hende ned over mit ansigt, så jeg kan stikke min tunge op i hendes fisse, hun gisper. Jeg slikker hende, knepper hende med min tunge. Presser en finger op i hendes bageste hul imens og knepper hende i røvhullet med min finger. Tunge og finger, tunge og finger, tunge og finger. Jeg mærker, at Tanya tager min stive pik i munden, sluger den til roden. Hun suger, slikker, kæler, suger igen, tager den ind og ud af sin mund. Åh, hvor er det godt. Jeg ligger med ansigtet og tungen godt oppe i Michelles fisse, og med fingeren oppe i hendes andet hul, samtidig med Tanyas mund helt fantastisk tager sig af min pik. Michelle tager imod min tunge, hendes stønnen går over i små skrig, hun bevæger underlivet frem og tilbage, river og flår i mit hår. Jeg kan mærke, at hun er ved at komme. Samtidig går Tanya til den, hun sætter sig nu over min pik, begynder i et meget højt tempo at bevæge sig frem og tilbage, rider min pik voldsomt. Hun er stram, meget stram. Og det er fantastisk. Jeg har det som om at alt er ved at sprænges. Svulmer. Stønner. Jeg giver Michelle den sidste dosis, og hun kommer med en voldsom sammentrækning af hele underlivet over mit ansigt, hun skriger, mit ansigt bliver vådt af væske. NU er Tanya og jeg ved at nå det højeste punkt, Michelle ruller væk fra mit ansigt, og Tanya rider mig vildere og vildere, råber højere og højere, jeg kan ikke få vejret, jeg vil rides, rides, rides, rides. Jeg råber. Højt. Brøler. Igen. Igen. Og Igen. Det hele eksploderer, vi kommer samtidig, det er som om at vi bliver revet i stykker. Jeg skyder, skyder, skyder, skyder. Falder sammen. Tanya falder sammen over mig.
Vi ligger stille, langsomt falder vores vejrtrækning ned igen. Michelle kysser først mig og derefter Tanya, og så putter hun sig ind til mig. Tanya glider ned fra mig og lægger sig ved den anden side af mig. Vores kroppe er varme, svedige, og rummet er fyldt af lugten af vores safter og væsker. Jeg har smagen af Michelles skønne fisse i min mund. Min pik har nydt Tanyas mund og min pik er blevet redet af hendes vidunderlige fisse.
Jeg har en arm om hver af dem, kan ikke holde øjnene oppe, er fuldstændig udmattet, fuldstændig afslappet. Øjnene glider i.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmeantal: 6

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *