Ulovligt blowjob

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Biiib…biiib…..biiiib

Jeg fjerner hånden fra vækkeuret og fører den ind under dynen igen. Jo den er god nok, det må have været en saftig drøm for mit lem er helt stift. Jeg kæler lidt for hovedet mens jeg vender mig rundt og kigger over på min kone. Hun ligger med ryggen til og dynen er gledet ned så hun ligger bar fra hofterne og op.

Mens jeg ligger og ser på hendes ryg, der slanger sig fra de buttede hofter gennem hendes solbrune tynde talje op til hendes spinkle skuldre dækket af det lyse hår, kommer noget af drømmen tilbage til mig. Det var noget med min kone og en anden kvinde, og jeg erindrer svagt at de lå nøgne på vores seng og kyssede hinanden.

Tanken om det får mit lem til at dunke og det begynder at føles ømt. Jeg kravler over til min kone, trækker dynen til side og stikker mit stive ømme lem ind mellem hendes varme bløde baller. Hun reagerer med et svagt ”hmmmmm…”, og jeg fører min venstre hånd om på hendes mave og lader den glide op til hendes fyldige bryster der ligger klemt sammen under hendes ene arm.

”…hmm, ikke nu skat jeg er træt” siger hun søvnigt og trækker dynen op til skuldrene.

”Mo-ar, Fa-ar, hvornår skal vi have morgenmad?”
”Skat, det er din tur”, siger min kone halvt begravet under dynen. Jeg sukker dybt og indser nederlaget, står op og begynder at klæde mig på. Mit lem har også indset det og er begyndt at pakke sammen igen med uforrettet sag.

Senere, da min datter på 4 og jeg (31) sidder ved morgenbordet og sludrer over de sædvanlige ting der skal ske i løbet af dagen, kommer min kone ned. Hun har iført sig overdelen af sin silkepyjamas og hendes bryster bølger blødt under den da hun går på trapperne. Jeg tager en tår af min kaffe.

”Var det en hård vagt i går skat?” spørger jeg.
”Ja der var meget at lave på afdelingen, vi måtte kalde en ekstra sygeplejerske ind”, svarer hun mens hun rækker op efter en kop på hylden. Bevægelsen får hendes pyjamasoverdel til at glide lidt op og hendes baller kommer til syne. Hun har taget de sorte blondetrusser på hun ved jeg elsker. De smyger sig i en halv bue henover hver solbrune balle, og får hendes numse til at stritte så sexet. Hun hælder en kop kaffe op, og går hen til os andre ved bordet.

”Skat, gå ud og tag dit overtøj på så i kan komme af sted”. Vores datter løber ud for at tage tøjet på, og min kone bøjer sig ned og giver mig et kys på kinden.

”Undskyld skat, jeg var bare så træt.” Hun fortsætter kyssene og ender ved øret, hvor hun hvisker, “hold fast ved den drøm der gav dig det stive lem på. Så skal du få lov til at pule mig med den stivert i aften! ”. Det giver et ryk i mit lem.

”Ja, ja men der er jo lang tid til i aften,” siger jeg med et smil og giver hendes ene balle et klem.

Hun griner og siger henkastet, ”så må du få din sekretær til at tage trykket indtil da”. Vi griner begge og giver hinanden et lidenskabeligt tungekys.

”Fa-ar, kom nu, skal vi køre eller hvad?”
”Ja jeg kommer nu skat.”

Efter at have afleveret min datter i børnehaven kører jeg videre på arbejde. På vejen stopper jeg for rødt ved et kryds og kommer tilfældigt til at kigge ind i bilen ved siden af i yderbanen. I bilen sidder en mand og en kvinde. Han har en stor overkrop, kantet ansigt og begyndende grå stænk i det sorte hår, mens hun har sit kastanjebrune hår sat stramt op og et charmerende solbrunt ansigt. Han hviler ansigtet i hånden og holder øje med signalet. Hun sidder og lægger læbestift på i pyntespejlet. Hun er meget omhyggelig og følger langsomt læbernes kant rundt der blødt giver efter for den røde stift.

Pludselig, mens jeg sidder og gætter på deres alder, vender hun sig rundt mod mig og kigger på mig med sine mørke øjne. Hun må have fornemmet at jeg sad og stirrede på hende. Med manden siddende ved siden af, sender hun mig et frækt smil, åbner munden lidt og slikker sine læber fugtige med tungen mens hun ser direkte på mig. Hun tager læbestiften op foran munden og drejer på den så stiften kører op og ned. Et stød går gennem mit lem og jeg sanser ikke at signalet skifter.

Idet bilen ved siden af kører sender hun et fugtigt kys gennem ruden til mig. I forbavselse bliver jeg holdende og kigger efter bilen, og straks starter et kor fra de bagved holdende biler.

I mit forsøg på at kører, går bilen ud for mig og inden jeg får startet den, er signalet skiftet til rødt igen.

”Godmorgen hr. Lauritsen.”
”…øh, godmorgen Lila, øhm… er der kommet noget post?” Jeg stopper op ved min sekretærs skrivebord. Hun kigger spørgende op fra sine læsebriller.

”Den ligger som sædvanlig på dit bord Lauritsen, du virker lidt distræt her til morgen?”

”Øh.. ja og.. tak Lila.” Jeg går ind på mit kontor og lukker døren. Lila er i midten af halvtredserne og lidt af den gamle skole, så hun insisterer på at kalde mig ved efternavn mens jeg konsekvent kalder hende ved fornavn. Jeg tror hun nyder ’spillet’ imellem os ligeså meget som jeg gør og generelt har vi også en ret bramfri tone imellem os. Hun har arbejdet for mig i knap 2 år og hun er meget dygtig til sit arbejde. Mens jeg begynder at læse dagens post, kommer jeg til at tænke på de to i bilen. Gad vide om de var gift. De så ud til at være nogenlunde jævnaldrende. Hun så godt ud, sexet. Jeg bliver afbrudt i min tanke, da det banker på min dør og Lila stikker hovedet ind. Jeg ved hun ikke er gift, for hun insisterer på at jeg kalder hende frk. Strahm, men om hun bor sammen med nogen ved jeg ikke.

”Da du virker lidt distræt vil jeg lige minde dig om at du har en aftale her om en time Lauritsen, skal jeg sætte din mobil til at ringe eller mener du, du er i stand til at huske det?” Hun blinker til mig med det ene øje.

Jeg griner tilbage til hende. ”Nej Lila, jeg skal nok huske det. Sig mig engang Lila, jeg kom til at tænke på om du egentlig bor alene?” Jeg kan, på den lange pause, mærke spørgsmålet ligger udenfor hvad hun mener vi skal vide om hinanden.

”Ja”, siger hun og rømmer sig, ”det har jeg altid gjort.”

”Hvordan kan det være?,” spørger jeg hurtigt. Jeg har ’fordel’ i vores lille ’spil’ og hun ved det. Hun åbner døren helt, går ind og kigger på mig med et lille skævt smil.

”Skal vi ikke bare sige at på grund af min livsstil, har en fast mand ikke rigtigt passet ind”.
Jeg skal lige til at spørge mere ind til emnet, men hun kommer mig i forkøbet.

”Hvordan kan det være at Lauritsen er så distræt her til morgen?” Hun har sat armene i siden og kigger på mig med et selvtilfreds udtryk i ansigtet. Jeg overvejer om jeg skal undvige at svare og lade hende løbe med sejren, eller give mig selv fordelen tilbage ved at fortælle hende om hvordan min morgen er forløbet indtil videre. Jeg beslutter mig for at jeg skal vinde den her ’duel’ og svarer hende ærligt.

”Det er fordi jeg er vildt liderlig”, jeg kigger på hende for at se hendes reaktion. ”På vej i bilen imorges sad en smuk kvinde i en anden bil og lagde op til mig, og inden da var min kone for træt til et morgenput, selvom mit værktøj var så stift og parat som det ikke har været længe”. Stadig ingen reaktion at læse i hendes ansigt, jeg fortsætter. ” Min kone drillede mig endda med at hvis jeg ikke kunne vente til i aften kunne jeg få min sekretær til at lette trykket for mig”. Jeg ser hende lige i øjnene, hun tager hænderne ned fra siden og kigger roligt på mig.

”Husk nu din aftale.” Hun går ud og lukker døren.
Jeg vender tilbage til dagens post i ti minutter men indser at jeg ikke kan samle tankerne om den og beslutter at hente mig en kop kaffe. Da jeg kommer ud af min kontor dør kigger Lila op fra sit skrivebord.
”Øhm.. du må undskylde hvis jeg gik for vidt, jeg er bare så..”

”Jeg forstår,” afbryder Lila og smiler. Jeg går ned efter kaffen og sætter mig ind på kontoret for at få læst den post. Af posten fremgår det at et af firmaerne ønsker en tilbagemelding og jeg kalder Lila ind på kontoret for at tage et diktat. Hun kommer ind, lukker døren og sætter sig på stolen overfor mit skrivebord. ”Det er til direktøren af Danplast,” siger jeg og Lila begynder at skrive på sin blok. Imens jeg dikterer begynder jeg at sidde og iagttage Lila. Hun er faktisk en ret køn kvinde og at dømme efter hendes ansigt skulle man umiddelbart ikke tro hun er i midten af halvtredserne. Hun har sat sit grå hår op i en knold i nakken så hendes tynde, lidt aflange, spinkle ansigt er frit. Bag de smalle læsebriller kan jeg skimte hendes kølige lyseblå øjne der kigger ned på blokken. Brillernes stel har en mørk lilla tone der svarer til læbestiften hun har kommet på sine læber. Munden er trykket sammen som en lige streg. Mens jeg fortsætter min diktat læner jeg mig frem i min stol, for at få bedre udsyn over hendes overkrop. Hun har en hvid satinagtig skjorte på med puder i skuldrene. Skjorten sidder løst på hende, undtagen over hendes brystparti hvor den strammer så man kan skimte hendes bh indenunder.

Hun har godt nok nogle store jader, tænker jeg ved mig selv, og indser samtidig at jeg sidder og fantaserer over min ca. 25 år ældre sekretær. Jeg forsøger at ryste min liderlighed af mig, ved at rejse mig og gå rundt i kontoret samtidig med at jeg dikterer videre. Det varer dog ikke længe før jeg tager mig selv i at stå skråt bag hende og i smug iagttage hendes bare ankler. Jeg lader blikket glide op langs hendes bare ben, der ender oppe under en mørkeblå nederdel, der strækker sig hen over hendes brede røv. Jeg kommer en hånd i min lomme, for at skjule min begyndende begejstring. Jeg ser på hendes læber og tænker at jeg skulle tage min kone på ordet og bare kneppe Lila hårdt i munden.

”Undskyld Lauritsen, jeg nåede ikke at få det sidste ord med.” Lila kigger stadig ned på sin blok.
”Øh.. hvad?” siger jeg forvirret. Hun vender sig rundt og kigger på mig hen over brillerne.
”Ja, du sagde jeg skulle tage min kone på ordet og bare kneppe Lila hårdt i…? Det sidste ord fik jeg ikke fat i.”

Så går det op for mig, og jeg ser forlegent ned i gulvet. Stilheden i kontoret er øredøvende. Jeg kigger forlegent på hende. ”Munden..” siger jeg svagt.

Hun skriver ordet på blokken, tager brillerne af, lægger dem og blokken på skrivebordet, og ser smilende på mig. ”Nu har du jo dikteret det Lauritsen, så må jeg hellere følge diktatet, ellers får du da ikke lavet dagens gode gerning i dag så distræt og liderlig som du er. Kom her hen!”

Omtumlet og pinlig berørt adlyder jeg. Hun knapper mine bukser op og lyner dem ned. Så stikker hun hånden ind og hiver mit halvstive lem ud, trækker forhuden tilbage, slikker lidt under hovedet og tager den i munden. Hun sutter blødt på pikken for derefter at lade den falde ud af munden igen. Så trækker hun mine bukser og boxershorts ned, og tager igen pikken i munden. Det her har frk. Strahm vist prøvet før, konkluderer jeg og nyder hendes tunges bløde kærtegn og synet af hendes mørke læber rundt om min pik. Hendes behandling gør hurtigt min pik stiv og Lila lader den svippe ud af sin mund så den står ret op foran hendes ansigt glinsende af hendes savl. Hun kysser undersiden og kærtegner mine nosser med sin ene hånd. Så hiver hun ned i mine nosser, så min pik kommer til at stå lige ud i luften. Hun kigger op på mig og smiler.

“Det er et flot stort eksemplar du render rundt med Lauritsen.” Hun åbner munden og placerer mit pikhoved på sin tunge. Hun placerer sine hænder på mine baller og skubber mig så langsomt ind i munden. Halvvejs inde over min pik gør Lila en bevægelse med hovedet, kommer med et lille grynt og skubber resten af min pik ind i munden og ned i halsen. Hun griber mere fast i mine baller og, med næsen trykket mod min mave, begynder hun at gøre en bevægelse med tungen så det føles som om min pik bliver malket nede i hendes hals. Jeg lægger hovedet tilbage, og nyder hver en bevægelse og bliver lidt skuffet da Lila efter et stykke tid slipper sit tag i mine baller og trækker sig tilbage. Hun kigger op på mig med sine blå kølige øjne, mens der hænger tråde af savl mellem mit lem og hendes mørklilla læber.

“Var det godt?”, spørger hun med let forpustet og skælvende stemme.

“Vidunderligt” siger jeg og tørrer med en bevægelse det værste savl af mit lem der efter massage turen i Lila”s hals er blevet en smule slapt. Hun tager igen mit lem i munden og begynder de bløde kærtegn med sin tunge, alt imens hun knapper sin skjorte op. Hun krænger sin bh til side og hvert bryst falder tungt ned og hænger indbydende med en strittende rød brystvorte. Lila hiver fast i brystvorterne og nulre dem. Jeg kigger ned på hendes ansigt med de nu lukkede øjne og hendes mund der sutter villigt på min pik, og pludselig går det rigtigt op for mig at det er min sekretær der sidder der foran mig og sutter min pik. Jeg bliver mere tændt og begynder at bevæge mit underliv frem og tilbage i små bevægelser. Kort efter trækker Lila hovedet tilbage og kigger op på mig. “Hrm hrm, dikterede Lauritsen ikke at jeg skulle kneppes hårdt i munden? “.

Hun tager mine hænder og placerer dem oven på sit hoved. Så putter hun pikken i munden igen og tager et fast greb i mine baller. Så har hun sgu også selv bedt om det, tænker jeg og begynder at støde til. Jeg holder hendes hoved og maser, for hvert stød, min pik længere ind i hendes mund, som havde det været hendes kusse jeg pulede. Lila svarer igen med et halvkvalt støn hver gang min pik rammer i bund, og strammer læberne omkring min pik for at undgå at den kommer for langt ind. Hendes stramme læber får det til at dunke i min pik, og jeg knepper hendes mund endnu hurtigere, så hendes store hængebryster dasker frem og tilbage og hun borer sine negle ind i mine baller. Jeg kan mærke at jeg er på nippet til at komme, og pludselig rykker Lila sin hånd lidt og presser en finger op i røven på mig. Jeg reagerer instinktivt skubber mit underliv frem for at undgå fingeren, og presser derved min pik ned i hendes hals. Her holder hun mig fast og begynder igen på malkebevægelsen. Min pik overgiver sig og sender stråler af varmt, tykt sperm ned i hendes hals.

Jeg knækker sammen over Lila og holder fast i hendes knold i nakken, så hun ikke skal trække sig tilbage inden den sidste ladning sperm er sendt af sted. Langsomt vender jeg tilbage til kontoret ved lyden af Lila”s heftige åndedræt gennem næsen. Hun trækker sin finger ud og jeg mit slappe lem. Hun rejser sig fra stolen og begynder at sætte tøjet og frisuren på plads igen.

“Tak frk. Strahm det trængte jeg til.”
“Selv tak… Dan” hun smiler til mig. “Det er efterhånden også længe siden jeg har fået en stor, varm cremet ladning”. Hun tager sin blok og briller og går hen mod døren.

“Åh Lila lige et øjeblik!”. Hun stopper, vender sig om mod mig og jeg peger på min mundvig. Hun tager en finger op til sin mund og tørrer en klat sæd væk som hun sutter af fingeren.

“Jeg tager fri resten af dagen Lauritsen.” siger hun idet hun vender sig om og går ud gennem døren.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmeantal: 14

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *