Camlir med naboen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

En af de mange gange, hvor jeg havde navigeret rundt på nettet på jagt efter sider med frække fyre, var jeg stødt på en hjemmeside med noget gratis camsex. Her kunne man finde både mænd, kvinder og par, der sad og viste sig frem og legede med sig selv foran webcams. Ved at logge sig ind kunne man chatte både med dem, der lod sig filme, og med de andre besøgende på nettet.

Jeg koncentrerede mig om fyrene. Her var alle afskygninger repræsenterede fra bøsser via biseksuelle og bi-nysgerrige til heteroseksuelle. Nogle så man fra ansigtet ned til navlen, og rigtig mange så man fra halsen ned til lårene. Nogle enkelte viste både ansigt og genitalier.

De var selvfølgelig de mest interessante. De sad mestendels og onanerede, alt imens de lod sig stimulere af chats fra besøgende på nettet, som de ind imellem tog sig tid til at besvare og således kunne lade dilleren passe sig selv lidt.

Chatsene var mestendels komplimenter og fantasier om, hvad man ville gøre, hvis man kom i fysisk kontakt med de flotte fyre. Ofte var der også opfordringer til at vise noget røv eller til at sperme.

Man kunne se på chatsene, om de kom fra mænd eller kvinder. Selvom nogle af de fyre, der viste sig frem, betegnede sig som heroer, lod de til at skønne på komplimenter fra andre mænd, og de efterkom også mange gange ønsker fra kønsfæller, når de bad dem om at løfte eller sprede benene eller vende sig, så man også fik røven med. Og nogle gange kunne også mænd få heteroer til at sperme. Det var som om, det først og fremmest var det at udstille sig selv, der tændte dem. Om tilskuerne så var mænd eller kvinder, var mindre væsentligt.

Jeg vendte regelmæssigt tilbage til denne hjemmeside, og efterhånden blev det næsten den eneste hjemmeside, jeg besøgte. Dels tilfredsstillede hjemmesiden mine voyeuristiske tilbøjeligheder, og omvendt kom jeg også til at leve mig ind i blotternes situation. Så meget, at jeg efterhånden kom til at identificere mig med dem.

Således modnedes tanken lidt efter lidt om selv at få installeret webcam. En dag var det så vidt, og jeg traskede hjem fra byen med et webcam. Med en brugsanvisning i hånden fik jeg installeret min nyanskaffelse, og jeg tog prøver på mig selv i brystformat og helkropsformat. Med tøj på, forstås!

De første gange jeg vovede mig ind på hjemmesiden med camsex, viste jeg mig kun i brystformat, siden fra halsen og ned til lårene. Jeg ville jo helst ikke genkendes ude i den virkelige verden. Efterhånden blev jeg dog revet med af situationen og viste alt uden forbehold, ansigt, mave, pik, nosser og røv. Reaktionerne udeblev da heller ikke fra de besøgende, og jeg indhøstede løbende kommentarer som ”dejlig krop”, ”god pik og nosser”, ”flot røv”, eller ”din liderlige so” og ”din luder”.

Jeg vendte og drejede mig efter de besøgendes ønsker, og nogle gange tændte situationen mig så meget, at jeg begyndte at sprøjte, hvilket udløste stort bifald.

På et tidspunkt dukkede der en besøgende op i mit chatroom ved navn Nxtdoor. Han kom i begyndelsen med et par kommentarer til min krop, og senere spurgte han mig, om jeg kunne tænke mig at få besøg. Jeg regnede med, at det bare var en del af cam-flirten, og svarede uden betænkeligheder: ”Ja, gerne”. Det blev da også bare ved den flirt, som gentog sig et par gange senere. Jeg svarede ham skiftevis, at han var velkommen, og at jeg så frem til hans besøg, og nu måtte han snart gøre alvor af det.

En dag svarede Nxtdoor tilbage, at jeg skulle gå ud og åbne min entrédør på klem og sætte mig ind til computeren og kameraet igen uden at kigge mig tilbage. Jeg tøvede en kende, for jeg havde jo ikke ventet, at det skulle blive til noget med Nxtdoor.

De andre besøgende pressede på og sagde, at selvfølgelig skulle jeg lukke ham indenfor, når jeg nu selv havde sagt, at han var velkommen. Tøvende rejste jeg mig og søgte noget af mit tøj, men fik prompte en lavine af beskeder om at blive i mit Adamskostume og ikke være en tøsedreng. Og desuden havde Nxtdoor jo allerede flere gange set mig både nøgen og totalt liderlig.

Utroligt så meget magt mine beundrere havde over mig ude i det virtuelle rum, for jeg rettede mig efter dem og gik ud og lukkede op. Jeg kiggede ud i opgangen gennem dørsprækken. Intet videre at bemærke! Eller stod døren ved siden af også på klem? Nå, jeg gik ind igen og satte mig atter til computeren, som jeg havde fået besked på.

Efter et stykke tid hørte jeg entrédøren blive lukket og et par tunge tøvende skridt hen over gulvet. Og så en stor varm hånd, der lagde sig over mine øjne, mens en anden gled kærtegnende ned ad min krop. For til sidst at mærke et par store varme læber mod mine og en tunge, der banede sig vej for at lege med min tunge.

Nu fjernede han sin hånd fra mine øjne for at åbenbare sig som den pensionerede håndværker, der boede ved siden af mig. Han var langt fra nogen drømmeprins, men det var ophidsende at sidde nøgen og blive set på og rørt ved af en ældre fuldt påklædt mand. Han fik mig op stå for selv at sætte sig i min stol og trak mig ned igen på sit skød.

Han fortsatte med at kærtegne min krop, alt imens vi snart lod vore tunger lege med hinanden og snart slikkede hinanden i ansigtet. Snart sad vi ansigt til ansigt, og snart havde jeg ryggen mod ham, mens de andre besøgende var vidne til, hvordan han snart æltede mine balder og stak en finger op i anus og snart æltede mine ædlere dele.

Imellem kyssene kiggede vi lidt adspredt i computeren, hvor der var en lind strøm af opfordringer til min gæst om at tage tøjet af. Vi lo først lidt over det, men da opfordringerne blev mere og mere massive, knappede jeg hans skjorte op. Nå da, sikken stor og behåret vom! Jeg fortsatte med at åbne hans bukser og trække dem og underbukserne af ham.

Hans lår og det, der var imellem dem, lod ikke hans vom noget efter. Dejligt at mærke varmen fra hans nøgne krop. Men tilskuerne var umættelige, nu ville de også have ham til at bolle mig. Vi tog endnu et par krammere og et par kysseture, inden han spurgte mig, hvordan jeg havde det med at blive bollet, og slikkede mig i øret. Jeg svarede lidt undvigende og henholdende, hvorpå han lagde mig på spisebordet med benene og numsen i vejret.

Han rettede kameraet hen mod den nye scene, masserede mine baller og mit hul. Han gned hullet godt ind i spyt og olie, hvorefter han stak sin enorme pik ind. Av, det gjorde ondt, men der hjalp ingen kære håndværker. Nu skulle tilskuerne – og han – få det, som de ville have det. Og – ja – det var jo også fantastisk frækt at blive bollet af en ældre firskåren håndværker med publikum på. Hvad der måtte ske, det skete.

Først kom jeg og derpå han ud over min mave. Han masserede mig ind i spermen fra os begge – og sikke han kunne tage fat – før han gav mig lov til at gå i bad.
Fra den dag af legede vi jævnligt med hinanden. Ofte med kameraet tændt, men også ind imellem uden kamera for blot at være os selv.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 2

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *