Sommerferie sexjob

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det hele startede med, at jeg i 8. kl. kom i erhvervspraktik hos en blikkenslager – et lidt pudsigt sted, da jeg havde bedt om en kontorplads, men nå ja, nu var jeg her, så jeg kunne vel ligesågodt lære noget nyt…faktisk gik det så godt, at jeg den følgende sommer fik et sommerferiejob der. Og der starter min skønne oplevelse…

Som sædvanligt blev jeg sendt ud med en svend på dagens opgaver – den første af slagsen var efter sigende en utæt radiator i et af byens rigmandskvarterer. Jeg havde på det tidspunkt været der i 3 uger, og kunne sagtens selv fikse DET problem, så jeg aftalte med svenden, at han kørte videre til næste opgave og samlede mig op, når han var færdig.

Som sagt, så gjort – vi kom ind, så at det VAR bare termostaten, der skulle skiftes, så jeg hentede reservedele og værktøj, og gik i gang. Det var kun kvinden i huset, der var hjemme – en pæn dame på ca. 35, brunette med dejlige faste bryster og en rund numse.

Nå, men jeg gik i gang med at skifte termostaten, mens hun vimsede rundt og lavede hvad det nu var hun lavede. Mens jeg lå og rodede, spurgte hun, om jeg ikke også lige kunne kigge på radiatorerne i soveværelset – de varmede ikke rigtig som de skulle – hun ville tage et bad imens. Da jeg blev færdig i stuen, gik jeg ind i soveværelset og kiggede lidt på radiatorerne der.

Den ene var bare noget rust, der skulle bankes løs, men på den anden sad termostaten uhjælpeligt fast, så jeg gik i gang med st skifte den også. Bedst som jeg havde fået den afmonteret, og skulle til at sætte den nye på, kom hun ud fra badeværelset, som jeg ikke havde set lå op til soveværelset, kun iført et minimalt håndklæde, som lige dækkede hvad det (ikke) skulle.

Lettere forfjumsket fortsatte jeg mit arbejde, mens hun gik hen til klædeskabet. I det ene hjørne stod en af de der pålædningsskærme med et spejl ved siden af, og hun valgte noget tøj og gik om bag skærmen. “Nå ja, så kan jeg da ihjertfald arbejde uden at blive distraheret”, tænkte jeg, men en skam var det da…indtil jeg fandt ud af, at spejlet stod, så jeg kunne se lige om bag skærmen, og se alt hvad hun lavede!!!

Det kan jo nok være at jeg fik lange øjne – der stod en taburet bag skærmen, og min øjne KLÆBEDE til hende (via spejlet), da hun smed håndklædet, og satte sig på taburetten for at tage sine nylon strømper på. Fin dame, sådan med nylonstrømper på en hverdag…Derefter kom en hofteholder med mange blonder og flæser, eller hvad de nu hedder – pænt var det ihvertfald!

Ligesom jeg begyndte at glæde mig til at se hendes trusser og BH, begyndte hun at føle sine bryster. Hvad var nu det, ville hun til at lege med sig selv med mig lige på den anden side af skærmen? Hun vidste selvfølgelig ikke at jeg kiggede med, men alligvel!

Men jo, det var åbenbart planen, for en hånd begyndte at pille ved de hårde brystvorter mens den anden gled ned mellem hendes lår, og selvom jeg ikke kunne se helt derind (desværre!!!), behøvede jeg ikke ligefrem en universitetsuddannelse for at regne ud, hvad hun lavede! Sådan lurede jeg et stykke tid, mens hun pillede sig selv i kussen og nev sine brystvorter.

En gang imellem kiggede jeg op på hendes ansigt, og så at hun tydeligt var et helt andet sted end i hendes soveværelse med en efterhånden temmeligt liderlig arbejdsdreng på den anden side af hendes skærm! Men alt godt må jo ende: I min iver glemte jeg, at jeg havde værktøjet liggede lige ved siden af mig, og jeg fik skubbet til stakken, så det raslede højlydt. Hendes øjne fløj åbne, kiggede over på mig i spejlet, og…SMILEDE?!?

Hun kom ud fra bag skærmen, splitternøgen, og stillede sig op foran mig og sagde “Kan du godt li” sådan at lure på voksne piger?”. Jeg vadede rundt i ordene, mens jeg prøvede at undskylde samtidig med, at jeg forsøgte at benægte, at jeg havde kigget…men det var selvfølgelig håbløst – min ansigtskulør, hvis ikke bulen i mine arbejdsbukser, fortalte en helt anden historie end de få ord, jeg fik fremstammet.

Hun kiggede ned på mig, lagde sig så på sengen og sagde “Kom her dreng – hvis du så gerne vil kigge, så skal du få noget at se på!”. Jeg rejste mig og vaklede over til sengen, hvor hun kommanderede mig til at lægge mig med hovedet mellem hendes spredte ben, så jeg kunne se lige op i kussen på hende. Så begyndte hun at lege med kussen igen, spredte de våde læber og gned på den lille, hårde tap. Efter et stykke tid begyndte hun at sukke og stønne højt, og jeg lå og blev mere og mere liderlig – jeg havde rodet rundt med at par piger på min egen alder, og nød at slikke en dejlig våd kusse, men det her var bedre end alt hvad jeg havde set før!

Da hun begyndte at sukke “Åhhh jeg kommer snart, kig på min kusse når jeg kommer, knægt!” kunne jeg ikke nære mig mere…Jeg stak forsigtigt en tungespids frem og ramte hendes bløde, våde skamlæber. Hun spjættede voldsomt og stoppede! PANIK…ville hun smide mig ud og ringe til mester – jeg ville jo sikkert blive fyret! Men nej, hun kiggede ned på mig med et liderligt blik, og spurgte, om jeg kunne li” at slikke fisse?

Lidt mere selvsikkert denne gang fik jeg svaret, at jeg elskede at slikke fisse, og at hun smagte så dejligt. Hun tog mig om nakken og skubbede mit ansigt ned mellem lårene igen, og jeg beggyndte at slikke det bedste, jeg havde lært. Imens legede hun med sine bryster, og det varede ikke længe, før sengen rystedes af hendes orgasme. Jeg labbede alle hendes skønne kussesafter i mig, mens hendes orgasme langsomt ebbede ud til en stille klynken…

Efter at have sundet sig lidt forlangte hun, at jeg smed tøjet – jeg havde jo set alt af hende, så nu ville hun se alt af mig. Stadig lidt genert – det her var jo en voksen dame! – begyndte jeg at tage tøjet af. Min pik var (selvfølgelig) hård som en klippe, og parat til at sprænges! Nu skulle jeg lægge mig på ryggen og lege med min stive pik, mens hun kiggede på.

Meget rød i hovedet begyndte jeg at gnide pikken med hendes øjne klistret til mig denne gang. Efter et minuts tid havde hun fået nok af bare at kigge, og hun satte sig ned over min stive pik. FUCK, hvor var det skønt at mærke hendes varme våde kusse omfavne min dunkende pik! Langsomt begyndte hun at ride mig, og jeg vidste, at jeg ikke ville kunne holde længe. Jeg smånev hendes stive brystvorter mens hun gned sin stive klitoris – hun red mig efterhånden hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere, og pikken bankede nu i bund i hende hver gang han hamrede sin underliv ned mod mit…det var mere end vi begge kunne tage, og med et mærkede jeg hendes kusse nærmest snøre sig sammen om min pik og malke den i små korte sug eller klem – hun stønnede højt og kastede hovedet rundt, mens orgasmen skyllede gennem hendes krop. Nu kunne jeg ikke holde den længere, og med et løvebrøl (eller ihvertfald en lille kattekilling) sprøjtede jeg hendes kusse fuld af min varme, klæbrige sperm, mens hun faldt sammen henover mig.

Sådan lå vi lidt før hun løftede hovedet, kyssede mig, rejste sig og gik ud i badeværelset. Da jeg kunne høre bruseren stod jeg op, tog mit tøj på og blev færdig med at montere termostaten. Da jeg var færdig, kom hun ud fra badeværelset i en sød lille sommerkjole. Hun gav mig et flygtigt kys, og stak mig 500 kr. “Drikkepenge – du er vist helt tørlagt nu, ikke? Tak for din gode service…hvis jeg skal bruge en blikkenslager igen, skal jeg nok sørge for at ringe efter dig”, sagde hun med et glimt i øjet. Jeg tog pengene, kyssede hende tilbage og gik ud og tændte en smøg, mens jeg ventede på, at min svend kom og hentede mig. Det skulle ikke blive sidste gang, at jeg kom for at fikse “utætheder” hos hende, men mere om det en anden gang…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmeantal: 44

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *