Sommer

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg havde med et par gode venner investeret nogle penge i at låne et sommerhus. Det var blevet til et hyggeligt et af slagsen. Vi var knapt ankommet før vi alle fire stod og beundrede dette hus der nu skulle sættes til god brug. Vi havde været enige om fra start at sommeren skulle bruges på strandture og god mad.

Første aften blev hyggelig. Vi var faldet godt til og havde været lidt rundt på egnen. Sommerhuset overfor vores var besat af nogle unge kvinder. De havde sikkert været omkring 5 år ældre end os 18 årige fyre. To af dem lå og solbadede på græsset da vi gik forbi. Den ene var nøddebrun i forvejen, havde tyndt lyst hår og en enkelt tatovering på hendes fine hud. Den anden var lidt bleg og havde tykt mørkt hår og en detaljeret krop med fine optegninger.
Da vi kom tilbage til huset gik vi straks igang med at lave mad. Vi fik serveret en meget fornem italiensk pastaret af vores kokkelærlig.

Da vi sad midt i maden blev der pludselig ringet på døren. Jeg rejste mig og gik ud og åbnede. Drengene sad og udvekslede historier fra tidligere strandture. Udenfor stod den lyshårede pige fra tidligere. Hun kiggede lidt på mig og så lænede lidt til siden for at kigge ind. Jeg spurgte: “Er der noget du leder efter?” og hun rettede op, kiggede mig i øjnene, antog en mindre rød farve i hendes ellers brune kinder og svarede så: “Nej.. Jeg ville bare høre om vi kunne låne noget bestik hos jer? Udlejeren har åbenbart ikke troet der skulle være flere end to lejere i vores hus.” Jeg spurgte hende hvor meget bestik hun skulle bruge og det viste sig at de var fire piger i deres hus. Hun fik bestikket i hånden og jeg lukkede døren da hun havde smilet sit tak til mig og var begyndt at gå tilbage over grusvejen.
Inde i stuen sad drengene naturligvis klar med en masse spørgsmål. Jeg svarede lidt kækt på dem og lod det være genstand for lidt hyggelig latter.

Dagen efter stod den på strandtur. Vi havde hver vores håndklæde med ned på stranden, fik det foldet ud og lagde os på det. Der gik ikke mere end 5 minutter før solen pludselig forsvandt og jeg reagerede naturligt ved at skærme for øjnene og kigge op. Det viste sig at være en pige der sikkert stammede fra Asien. Hun havde grønne øjne og langt sort hår der blæste i den stille vind. Hun ventede lidt på at jeg skulle undersøge hele hendes krop med øjnene før hun spurgte: “Marie siger at du kender ham fyren jeg snakkede med tidligere idag?” Jeg kiggede til venstre og så at jeg lå alene tilbage. “De er nok ude og bade, de andre. Det må være en af dem du skal have fat i.” Hun drejede sig og udbrød: “Nårh ja! Der er han!” Og gik så afsted ned mod vandkanten.
Jeg smilede lidt for mig selv og kiggede en gang lige op i luften, før jeg vendte mig og kiggede til højre. Der lå hun. Den mørkhårede pige fra dagen før. Hun var utroligt køn at se på. Hun havde solbriller på og lå på maven og læste en bog. Jeg lod blikket løbe nedover hende og studsede lidt med det ene bryn over hendes perfekt siddende numse. Hun havde form. Kvindelig form. Og det var godt at se. Jeg beundrede hende helt ned til føderne, som hun lidt rastløs stille slog ned i sandet. Da jeg lod blikket vandre op ad hendes krop igen endte jeg med at få øjenkontakt med hende. Hun havde, i min opslugte tilstand, taget solbrillerne af og kiggede mig nu lige i øjnene. Jeg kom alt for sent i tanke om at få fjernet mit smørede smil, og fik gjort det i en lidt pludselig bevægelse der mindede lidt om at synke. Dette fik hun tydeligvis med, for nu grinte hun lidt for sig selv ned i sin bog.
Jeg tog mine solbriller på og rejste mig. I en rolig gang gik jeg over til hende, og på vejen priste jeg mig selv stille for at hun også lå med 3 håndklæder for meget. Jeg satte mig ned i sandet ved hendes side og spurgte hende hvad det var hun læste. Det viste sig at være en bog om erotik. Hun lagde brillerne og vendte sig om på siden så vi lå ansigt til ansigt, dog med lidt afstand. Hun spurgte mig om jeg også læste den slags, hvortil jeg svarede at jeg holdt mere af at skrive end at læse. Så snakkede vi lidt om det, og hun stilte mig en masse spørgsmål og var meget interesseret i at høre om hvad jeg ville med det jeg skrev osv. Hun afbrød den første pause der kom efter vi havde snakket længe ved at give mig et kys på kinden og sige at hun gerne ville prøve at læse noget af det jeg havde skrevet, hvorefter hun rejste sig og gik ud i vandet til de andre.
Marie optog mine tanker resten af dagen. Jeg var fraværende og fik ikke rigtigt svaret på spørgsmål fra de andre. Jeg grinte lidt med når der var noget at grine af, men ellers sad jeg bare og kærtegnede hendes kys på min kind. Jeg sad med stort smil på og overvejede om jeg mon skulle gå over og snakke med hende med det samme, men jeg endte med at slå det hen. Jeg synes ikke jeg ville forstyrre. De sad jo sikkert alle fire og hyggede sig, som det var meningen når man lejede et sommerhus. Hvilket jeg også burde gøre. Jeg tog en øl fra rammen, udråbte et skål og et leve for en god sommer og tog en tår. Vi drenge endte med at snakke længe den aften.

Næste dag var der naturligt nok strandtur igen. Jeg kom for sent op, fordi jeg gik for sent i seng og endte med at måtte gå i bad imens de andre gik ud af døren. Efter at jeg havde taget det obligatoriske lange bad jeg holder så meget af gik jeg ind i hoveddøren. Den stod på vid gab og blokerede derfor halvt for udgangen fra badeværelset. Den blev lukket og jeg hørte nogle lyde i form af en masse ord der blev slynget ud hurtigt. Jeg kom til mig selv og fandt mit spejlbillede. Efter jeg havde fokus så jeg at Marie stod bag mig og undskyldte mange gange. Jeg registrerede ikke så meget andet end at døren havde været ulåst. Jeg dykkede ned i vasken for at spjaske lidt vand i hovedet. Jeg kørte en hånd gennem håret, som jeg plejer, og kiggede op igen. Hun sagde ikke noget mere. Hun kiggede bare ned. Jeg havde ret god koncentration igen nu. Det gik op for mig at hun stod og kiggede på min røv. Jeg kom til at smile lidt da jeg bemærkede at hendes mund stod meget lidt åben. Jeg smilede stort nu. Og da hun lukkede læberne sammen igen og kiggede op hurtigt, fangede hun mit blik og blev rød i hovedet. Jeg havde øjenkontakt med hende i spejlbilledet i et stykke tid før jeg vendte mig om og stod med fronten til hende. Hun lagde to fingre på kanten af mit håndklæde, som jeg havde svunget om livet. Jeg har aldrig helt haft følelse for hvordan man bandt det håndklæde ordentligt, så allerede af denne minimumsbelastning var det ved at give efter, og jeg var snart helt nøgen. Jeg greb min intuition og jeg greb dagen og jeg greb hende og kyssede hende. Jeg kyssede hende intenst og længe. Hun havde det der i kys vi alle kender som man bare ikke kan få nok af. Det var et langt, sødt, fugtigt kys uden tunge der fortalte mig at hun var med på det her. Da mine læber slap hendes slikkede hun sig en enkelt gang om munden før hun med et fast tag flåede håndklædet af mig. Jeg stod nu helt nøgen, og havde allerede godt gang i blodomløbet. Hun stod tæt nok på mig til at blive kærtegnet af spidsen da min pik rejste sig. Hun gav et lille suk og trak maven ind, men holdt øjenkontakten. Hun gav mig et krævende kys mere og kiggede på mig en ekstra gang inden hun begyndte at kysse mig ned af kroppen. Hun kyssede mig på hagen, på halsen, på kravebenet to gange, på brystet, på maven, gik på knæ, kyssede mine lår og endeligt mødte mine øjne hendes igen.
Jeg udstødte et glædens suk da jeg mærkede hendes tunge ligge et vådt spor hele vejen fra roden op til spidsen, og jeg lukkede øjnene og rystede i knæene da hun første gang lod mig glide ind i varmen. Hun tog halvdelen af min pik i munden og lod den blive der, imens hun maserede den med med sin tunge. Hun lavede tre-fire sugebevægelser før hun trak sig tilbage, med læberne fast spændt om skaftet. Hun lod fingrene samle sig om mig og begyndte stille at stimulere mig med hånden. Jeg ventede med længsel til at se hvad hun nu fandt på. Hun tog fat ved roden og lod mig igen glide ind i hendes varme, våde mund. Jeg fik gåsehud i varmen. Hun lavde igen sugebevægelserne og trak mig langsomt ud igen. Denne gang kom jeg ikke helt ud. Hun beholdte hovedet i munden og gik til angreb med tungen. Jeg blev stimuleret voldsomt fordi hun imens løsnede grebet om skaftet med læberne og begyndte at bruge hånden istedet. Efter lidt tid gav hun slip og begyndte at sutte min pik på normal vis. Hun tog kun halvdelen ind, men det var stadig utroligt dejligt. Hun lod tungen arbejde løs imens hun vuggede frem og tilbage med hovedet og hele tiden lod mig mærke det bagerste i hendes mund. Hun strammede læberne om skaftet endnu mere og fortsatte sådan. Jeg kunne mærke blodet pulsere op igennem min pik. Det var helt utroligt dejligt at føle alle de stimulanser.
Hun sluttede af med at sænke tempoet og stille trække sig tilbage. Hun tog mig ud af munden og rejste sig. Hun gav mig et dejligt vådt kys inden hun vendte sig om, trak op i hende korte nederdel, bøjede sig forover og tog fat i en bordplade. Hun krævede at jeg skulle bruge hende som jeg ville. Jeg fugtede derfor en enkelt finger i munden, gik på knæ og lod den løbe op af hendes ene lår. Helt op. Og stoppede så inden nogen intimberøring. Så fugtede jeg den igen og førte fingerspidsen op ad hendes andet lår. Hun gippede lidt. Så rejste jeg mig op og førte mine hænder op under hendes tshirt og førte alle mine fingerspidser ned over hendes mave og op igen. Jeg tog fat om hendes bryster og klemte blidt. Hun havde dejlig blød hud og et par fine bløde bryster. Jeg lod håndfladerne finde hendes brystevorter og trak så langsomt udaf indtil jeg havde samlet fem fingre omkring klimaks. Jeg nev blidt. Så tog jeg igen om hendes bryster og endte denne gang med at have fat om hendes brystvorter med to fingre. Denne gang klemte jeg indtil hun stønnede. Herefter løb mine hænder nedover hendes ryg, nedover hendes røv og jeg tog fat om hendes ben og tvang dem til at sprede sig. Jeg lod min pegefinger glide henover hende. Jeg fandt hendes klit og begyndte at stimulere hende. Jeg gjorde det først blidt, roligt og i cirkler, og bagefter mere stædigt og i mindre cirkler og da hun begyndte at stønne godt og grundigt satte jeg tempoet op og satte hovedet helt ind, så hun kunne mærke mit åndedrag imod hendes skridt imens hun skulle til at komme. Da hun kom, kunne jeg se hvordan det løb ud af hende. Hendes safter løb ned og fugtede hendes klit imens hun sagde mit navn. Efter hun var færdig rejste jeg mig og begyndte at nusse hende lidt på ryggen. Hun vendte sig om og gav mig et frækt smil. Jeg bestemte mig for at jeg ville udnytte hende mere, men ikke nu. Jeg tog mine boxershorts på og sagde at hun skulle finde sine veninder. Og at jeg ville se hende igen her i huset præcis kl. 21. Jeg gav hende et kys og sagde at hun hellere måtte til at komme afsted så jeg kunne gøre det samme. Hun gav mig et meget lystigt, intenst blik og sagde ikke mere. Hun gik.
Efter Marie var gået kom jeg i nogle badebukser og begav mig ned mod stranden. Jeg havde aftalt med mig selv at den aften skulle være rigtigt spændende, så jeg ville tage en tur ind til byen og finde lidt inspiration.

Da jeg kom ned på stranden sad vennerne under en parasol og snakkede. Jeg satte mig hen til dem og blev straks stillet de obligatoriske spørgsmål. Hvorfor mit smil var selvsiddende, hvorfor badet tog så længe, om jeg havde lavet noget og alt det. Jeg besluttede mig for at fortælle lidt, så jeg fik stilhed og kom så med historien. De sad og vuggede lidt i sandet og den ene åbnede munden let. Da de havde hørt hvad der var at høre kunne jeg bedre tillade mig at bede om lidt ekstra plads samme aften omkring 9 tiden. Det blev vedtaget hurtigt da to af mine venner faktisk også havde arrangeret seperate aftaler. Jeg kiggede lidt på den tavse kok og klappede ham lige en gang på skulderen og rejste mig. Vi gik over og købte og en is og fik snakket lidt om det hele. Han fik udtrykt at han var lidt skuffet over at vi havde lavet planer, men at det nok skulle gå. Så vi vendte tilbage til de andre og aftalte med dem at vi skulle spise sammen samme aften og at morgendagen skulle bruges på bytur. Herefter kom en lille pause hvor vi sad på række og kiggede ud på de svage bølger. Jeg tænkte på Marie.

Efter nogle timer rejste jeg mig og gik tilbage mod huset. Jeg krydsede igennem det høje og skarpe græs for at kunne gå en lille omvej. Da jeg havde gået lidt kom der et hegn af pileflæt og dækkede for en grund inde til højre. Jeg kunne ikke dy mig for lige at kigge en enkelt gang, så jeg hoppede let og kiggede ind over hegnet. Et ældre ægtepar holdte til derinde. De sad på deres veranda og spiste frokost. Jeg smilede let for mig selv og kunne mærke at jeg også var sulten, så jeg satte tempoet lidt op og gik videre ad vejen. Jeg endte et helt andet sted end jeg regnede med og kom langt væk fra vores hus. Grusvejen endte ud i en hovedvej og jeg endte med at stå ude på vejen og kigge lidt. Jeg gik langs vejen tilbage. Med den nærmest ikke-eksisterende trafik der hersker på den slags veje kom jeg hurtigt til at lade tankerne vandre. Jeg tænkte på Marie igen. Jeg knugede hænderne og længtes efter at mærke hendes bryster. Jeg kunne se for mig hvordan hun havde stået foroverbøjet og ventet på mig, men jeg efterkom ikke hendes ønske. Jeg var tilfreds med at have ladet hende vente. Hun skulle have lov at bygge lidt forventninger op, ligesom at jeg ville have lov at bygge min lyst op. Masser af ideer sprang i tankerne på mig. Jeg ville have hende til at klynke efter mig. Hun skulle bede mig tage hende. Jeg ville ikke nøjes. Jeg ville vide med mig selv at hun virkelig havde lysten og først dér ville jeg give hende det jeg havde.

Jeg gik så opslugt i mine tanker om samme aften at jeg ikke opfangede at der blev kaldt på mig. Først da en spinkel hånd greb fat i min vendte jeg mig om og tørrede smilet af. En pige, der må have været på min egen alder, stod og smilede genert til mig. Jeg lagde hovedet meget let på skrå og spurgte til hvad hun ville. Hun havde åbenbart været midt i en diskussion om initiativ, og havde indgået et væddemål med hendes veninder om hvorvidt hun turde løbe op til den næste fyr de så fra deres veranda og invitere til frokost. Jeg smilede stort over den fine ændring i mine planer og gik med hende. Efter to skridt opdagede jeg at hun stadig holdt min hånd. Jeg klemte blidt hendes hånd let for at gøre hende opmærksom på det, og hun trak den øjeblikkeligt til sig og kiggede væk. Jeg fortsatte mit smil og kiggede lidt på hende. Hun var en slank pige med mørkerødt hår og en almindelig hvid farvet. Vi endte med at sidde til bords med hendes to veninder der snakkede livligt og fortalte en masse. Jeg sad lidt passiv spiste med. De havde varmet nogle brød, tilberedt en masse grønsager og lavet en god kødsovs, og det spiste vi som hjemmelavede sandwiches. Jeg fik aldrig deres navne men jeg lod mærke til at hende der havde hevet mig ind var meget smilende og rød i hovedet. De havde nok haft ret i at hun var genert. Jeg sagde pænt tak for god mad og begav mig så videre op ad vejen.

Resten af dagen brugte jeg på min bog. Jeg var midt i en roman, og jeg skrev fik lavet en god brainstorm hjemme på min egen veranda. Ind imellem faldt jeg i svime og kiggede udover det vildtgroende græs. Marie var hyppigt inde i min brainstorm.

Aftensmaden blev kinesisk. Så vi sad og hyggede os med diverse historier. Jeg fortalte om pigen der fra tidligere der havde inviteret mig på frokost, og det viste sig at vi nu alle havde planer for aftenen, for hende havde vores kok nemlig inviteret ud et par timer efter jeg var gået derfra. Der blev skålet for en god aften til alle.

Klokken blev næsten 9 og jeg havde klædt mig i en pæn skjorte og nogle jeans. Jeg stod og trippede lidt med tankerne alle andre steder end der hvor jeg var. Jeg fik aldrig kommet ind til byen, så jeg var nødt til bare at improvisere og så se hvad det kunne blive til. De sidste to minutter i hel brugte jeg et enkelt skridt fra døren. Jeg glædede mig til at se hende og jeg glædede mig til at opleve hende. Da hun bankede på holdt jeg vejret i fem sekunder og åbnede så. Hun lyste op i det dæmpede lys fra solnedgangen. Hun havde farve i kinderne og smilede bredt. Hun trådte ind og jeg lænede mig frem og kyssede hende og fik hurtigt varmen da hun kyssede igen. Jeg synes hun var utroligt smuk og tog sig godt ud. Jeg tog hendes hånd og førte hende ind i stuen. Vi satte os ned i sofaen og jeg lagde en hånd på hendes lår og begyndte igen at kysse hende. Jeg førte min venstre hånd henover hendes lår, op til hendes mave, og fortsatte videre op. Jeg kærtegnede let hendes bryst og videre op. Det endte med at jeg havde et langt, intenst kys med hende imens mine fingre kørte igennem hendes lækre, mørke hår. Jeg trak mig tilbage og lod min hånd falde nedover hendes ryg i en langsom bevægelse, så jeg endte med at have den på hendes lår igen. Jeg kyssede hende igen, fandt hendes mave og begyndte at nusse hende. Hun havde haft sin ene hånd på mit bryst, men lod den stille bevæge sig nedefter. Hun trak op i min tshirt og førte hånden ind under den. Hendes hånd var helt varm og jeg blev hurtigt vild med hendes kærtegn. Det fortsatte ikke længe før jeg kunne mærke en vis fysisk reaktion. Jeg holdt om hende og pressede hende ind til mig så hendes krop var helt ind til min, imens jeg kunne mærke blodomløbet samle sig. Mine jeans fik synliggjort min rejsning, og da hun trak sig tilbage fra mine læber og kiggede fandt hun hurtigt mit blik og begyndte at smile frækt. Hun sagde at hun så meget frem til at opleve mig, og jeg hævede bryn og smilede til hende. Jeg lod mine fingerspidser kærtegne hendes inderlår konstant nu. Frem og tilbage. Indtil jeg lagde mærke til at hun havde spredt benene let. Jeg tog med min frie hånd om hendes ene bryst. Jeg klemte blidt og kyssede hende igen. Nu sad hun med det ene ben over mine, så jeg tog fat om hende med mine arme og løftede hende op fra sofaen. Hun blevet båret ind på mit soveværelse og herinde klædte jeg hende af. Stille og roligt, bid for bid. Til sidst lå Marie på min seng helt nøgen. En utroligt smuk pige med alt hvad dertil hører. Jeg havde ikke set hendes bryster før, så jeg havde først nu udsyn over dem. Hun havde en fantastisk krop og jeg kunne ikke holde fingrene fra hende. Jeg tog om hendes bryster, hendes lår, hendes røv. Jeg kunne ikke få nok af hendes. Jeg havde også klædt mig af og lå nu sammen med hende. Da hun endelig lod en hånd glide fra mit lår til mit skridt måtte jeg sukke. Hun tog fat om mig og ville til at stimulere mig på den måde, men jeg tog hendes hånd og lagde den op over hendes hoved. Jeg lagde hende udstrakt på ryggen og gav hende et krævende kys. Jeg kyssede hendes hals, hendes kraveben, hendes bryst. Jeg lod min tunge kærtegne hendes bryst, bed med mine tænder meget blidt i hendes brystvorte. Hun stønnede. Jeg var selv så hård og stiv som jeg kunne blive nu, så jeg begyndte at sutte og suge lystigt på hendes bryst, alt imens min ene hånd var på opdagelse. Jeg begyndte at veksle imellem hendes bryster og fik dem gjort godt fugtige. Efter hun havde stønnet og sukket i et stykke tid begyndte jeg min nedstigen. Jeg kyssede hendes mave utallige gange og lod ind imellem min tunge berøre. Min tunge fik en glidetur. Jeg trak et vådt spor fra hendes navle og ned til hendes skridt. Jeg kiggede op ad hende og så at hun lå og holdt en pude over hovedet. Jeg kunne høre hende stønne og ind imellem den lyd der kommer når tænder pludseligt slipper et fast tag i stof. Jeg slikkede og suttede og kærtegnede og kyssede begge hendes inderlår. Hun tog en enkelt gang en hånd ned, men jeg smækkede hurtigt og kontant på den, og hun fik den til sig hurtigt. Jeg blev ved. Jeg ville have hende helt ud. Hun skulle klynke. Det skulle hun. Så jeg trak min tunge fra hendes inderlår op til hendes klimaks. Jeg trak den henover hendes åbning, som gav mig rigeligt med safter, op til hendes klitoris. Den angreb jeg med tungen og stimulerede med veksling imellem langsomme og hurtige træk. Jeg lod min tunge lege med hende. Rulle omkring, drille blidt, presse imod og til sidst tog jeg fat med læberne og sugede roligt på hendes klit, imens jeg lod min tunge slå smut henover den. Alt imens kunne jeg høre hvor vild hun blev. Hun begyndte at stønne højere og højere. Sukke og gispe. Hun var på vej. Jeg kunne mærke det. Hun begyndte at komme med små sætninger. “Ikke stop! Ikke stop!” Jeg eftergav og blev ved. Jeg satte tempoet op og stimulerede hende så godt jeg kunne. Hun blev ved med at stønne at jeg ikke måtte stoppe. Hun gispede, hev efter vejret og sank en klump ind imellem. Jeg fortsatte. Jeg pressede tungen flad og kørte den hurtigt henover hendes klit et par gange, før jeg igen optog normal rytme med tungen i konstant bevægelse. Hun var vild nu. Og så kom det. Jeg hørte hende klynke hendes orgasme ud. Jeg kunne høre hendes sige at hun ville have mig. Hun blev tavs, bed sig i læben og trak sig tilbage. Jeg slikkede mig om munden og blinkede med øjnene. Hun blev lidt rolig i kort tid, og jeg nussede hende imens. Så tog hun fat om mig igen og kiggede mig dybt i øjnene på den lystige måde. Jeg tog hendes hånd og fjernede den. Så rejste jeg mig så jeg sad på knæ og sagde at hun skulle lægge sig på alle fire. Hun var hurtigt i position. Jeg spredte hendes ben og fugtede min ene hånd i hendes safter mellem hendes ben. Jeg tog om hendes røv. Klemte hendes balder, før jeg spredte dem. Jeg tog et fast greb om mig selv og førte mig helt ind til hende, så hun kunne mærke spidsen. Hun lænede sig tilbage, som forventet, og jeg svarer med et klap på hendes fine balder, og skubbede hende væk. Jeg nærmede mig igen, så hun kun lige kunne mærke mig ved hendes åbning. Hun stønnede, sukkede og kom så med det. Hun klynkede. “Tag mig nu!” Jeg gav efter for min lyst og for hendes ønske. Jeg begyndte. Jeg trængte op i hende meget langsomt. Jeg kunne mærke hendes varme. Hendes fugt. Hun var rigtigt våd nu. Og jeg nød det. Da jeg var oppe i hende blev jeg lidt, jeg måtte gøre det, jeg var nødt til det. Jeg kradsede hende ned ad ryggen, imens jeg langsomt trak mig ud igen. Stille begyndte jeg at vugge frem og tilbage. Efter kort tid blev jeg mere insisterende fik hurtigt sat tempoet op. Jeg kunne trænge dybere op i hende for hvert stød jeg gav. Hun stønnede og gispede alt imens. Da jeg virkelig havde fået startet op måtte jeg tage fat. Jeg samlede hendes hår i min håndflade og holdt godt fast, imens jeg tog hende hårdt bagfra. Jeg kunne høre hun var lige så vild med det som jeg. Der var tempo på, hun blev taget hårdt. Jeg stod for det. Hun ville kneppes og det blev hun. Jeg gav alt hvad jeg havde og hun tog det hele. Hun stønnede højere og højere. Jeg blev ved. Hun ville have det, og nu fik hun det. Jeg var vild med at være i hende. Hun var stram omkring mig, og jeg kunne mærke at det var dejligt for hende. Ind imellem ramte jeg så dybt som jeg kunne, og det fik virkelig effekt. Hun greb efter puden og klynkede ned i den. Efter jeg havde taget hende sådan i lang tid, var vi begge meget svedige. Jeg skiftede stilling med hende og lagde mig ned ved hendes side for at tage hende i skeen, hvor hun lå lidt foroverbøjet. Hun blev hurtigt lige så vild som hun havde været da jeg tog hende bagfra. Det var helt utroligt at vuggende mærke hvordan hun fulgte med, og vi lå i takt. Hun modtog og var vild med at det blev gjort hårdt. Jeg fyrede det sidste brændsel af og brugte al min energi. Da jeg ramte hende lige hvor jeg skulle begyndte hun at sige mit navn igen. Hun var ved at komme igen. Jeg holdt tempoet og var lige ved at gå ned. Jeg må have været helt rød i hovedet, for blodomløbet var vildt. Hun bed meget hårdt i min arm som hun lå på, da hun kom. Hun gispede efter vejret fordi jeg havde taget fat om halsen på hende, jeg var nemlig også ved at komme. Det blev så vildt som det kunne da jeg til sidst kunne høre hende få sin orgasme i vild forløsning, samtidig med at jeg sprøjtede min sæd op i hende. Sådan varede det ved i ti sekunder, før jeg opgivende måtte stoppe. Jeg lå stille lidt, og blev overmandet af træthed. Hun trak vejret tungt. Jeg kyssede hendes nakke og udåndede min begejstring. Hun sagde stakåndet: “Det var helt fantastisk. Bliv hvor du er, og læg dig til at sove.” Og det gjorde jeg så…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmeantal: 16

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *