Sex Med Stuepigen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg vågnede ved at det bankede på døren til mit hotelværelse. ”Hr. er de vågen” lød det fra stemmen uden for. Jeg kiggede på uret. Den var lidt over 10. ”ja jeg er vågen, kom ind” svarede jeg højt tilbage. Døren åbnede og ind kom stuepigen bærende på en bakke med min morgenmad og kaffe. Hun kiggede på mig og smilede. ”Gider du komme herover med den søde”, sagde jeg lidt søvnigt. Hun kom nærmere. Hun var en smuk kvinde med lange ben og store bryster som hendes stuepige uniform ikke formåede at dække helt. Jeg kunne mærke min pik blive stiv under lagenet.

Pludseligt faldt hun. Bakken med kaffe, juice og diverse andre ting røg fra hende. Juicen og en tallerken med brød, landende oven på mit tynde lagen, der straks sugede alt juicen til sig. Stuepigen endte på knæene ved sengekanten. Jeg satte mig op i sengen med et ryk.” Er du o.k.”, spurgte jeg. ”Erj, det er jeg virkelig ked af Hr. Kaffen ramte dig forhåbentlig ikke. Nu skal jeg rydde op og hente en ny bakke til dig” Hun rejste sig op, og begyndte at samle tingene sammen. ”Lagenet er også blevet helt våd” sagde hun mens hun kiggede med et undskyldende blik på mig.

Hun stivnede, da hun kiggede nærmere på det våde lagen. Jeg kiggede ned. Min pik var næsten helt synlig igennem det våde lagen. ”Årh undskyld”, sagde jeg og forsøgte at dække over min halvstive pik med hånden. Hun smilede til mig ” Du er jo blevet helt våd af juice. Måske jeg skulle hjælpe dig lidt med det der, som en undskyldning og et plaster på såret.”

Et øjeblik efter havde hun fjernet lagenet og blotlagt min pik, som rekord hurtigt var blevet helt stiv. ”Den er godt nok stor Hr.” sagde hun med et frækt smil. Hun satte sig ned på sengen og lod sin hånd glide op langs med mit inderlår, indtil den nåede mine nosser. ”Det er en flot pik og nogen lange store nosser du har”, hviskede hun. Jeg kunne se hun var dybt fokuseret på min pik. Jeg lænede mig tilbage i sengen. Hendes hånd begyndte at lege og kæle med mine nosser. Jeg mærkede hendes anden hånd på mit maveskind. En kuldegysning gik igennem min krop. Forsigtigt lod hun sine fingerspidser glide ned over maven på mig, hvorefter de nåede til pikroden. Jeg gøs. Hun lukkede hånden om pikken og begyndte forsigtigt at trække frem og tilbage.

Jeg kunne ikke lade være, og jeg lod min hånd føre op til hendes bryster. Jeg forsøgte at få dem pakket ud af hendes stuepigeuniform, og det lykkedes også efter et ganske kort øjeblik. Hendes brystvorter var stive, og jeg hørte en svag og stønnene lyd fra hende, da jeg begyndte at hive og massere dem.

Samtidigt med at hun stadig legede med mine nosser, tog hun min pik i munden. Jeg var helt vild. Jeg lænede mig fremefter for bedre at kunne nå hende, og begyndte at pille hendes tøj af hende. Til sidst var hun helt bar fra hofter og opefter.

Hun rejste sig op fra sengen og afklædte sig det sidste tøj. Hendes fisse var helt glat. Jeg tog fat om pikken og begyndte at onanere, mens jeg kiggede på hende. Hun kravlede op i sengen igen, og satte sig overskrævs på mig. Med den ene hånde tog hun fat omkring mit pikhoved og førte det hen til sin fisse. Langsomt gled hun ned over pikken. Hun var ret stram, men også meget våd. Vi stønnede begge da hun satte sig helt ned over mig. Hun bevægede sine hofter i små glidende og forsigtige bevægelser. Jeg tog fat med begge hænder om hendes store bløde patter. Hun satte tempoet i vejret. Og jeg kunne mærke at hun strammede til med fissen omkring min pik. ”Årh for satan, hvor er det dejligt” fik jeg sagt i en lidt skinger og bævende tone.

Jeg lod mine hænder glide ned over hendes hofter og tog fat for at hjælpe til med at trække tempoet en smule op.

Hun kiggede på mig med helt våde øjne og en åben mund. Hendes ansigt udtrykte en nærmest tranceagtig tilstand. Jeg kunne mærke min sperm begynde at samle sig og løbe op i pikken. Jeg stoppede hende og trak mig ud, samtidigt med at jeg ledte hende rundt, så hun endte på maven. Så trak jeg hendes røv op fra sengen, så den stod lige op i vejret. Hun spredte sine ben så langt fra hinanden som hun kunne. Jeg kunne se hendes fisse drive med safter.

Jeg klappede hende forsigtigt bagi, og tog så min pik i hånden og gik på knæene helt hen bag hendes røv. Jeg klaskede et par gange min pik mod hendes åbne fisse. Hun stønnede sagte, ”Ja, årrh, knep mig bagfra. Jeg er så.. tæt på at komme”. Jeg onanerede min pik et par gange og lod den så glide dybt ind i hendes grotte. Et langtrukkent støn afslørede, at hun var meget tændt og liderlig og nok også på nippet til at komme. Jeg lod mine hofter køre frem og tilbage – meget langsomt – for at strække den skønne tilstand, som vi begge befandt os i, så lang tid som muligt.

Jeg kunne mærke at det var meget tæt på nu. Jeg kunne ikke holde den længere og min liderlighed fik overtaget. Jeg øgede tempoet og vi stønnede begge ukontrolleret. Så skreg hun. Jeg kunne mærke at hendes skamlæber maste sammen om min pik i ryk efter ryk. Jeg pressede pikken op i hende et par gange mere.

Så trak jeg mig ud, lige i samme øjeblik som min pik sprøjtede. Bølge efter bølge af nydelse drev igennem min krop, og pulserede ud af pikken og ud over hendes ryg og baller. Hun lå stadigt med hovedet i madrassen og rystede af liderlighed.

Ti minutter efter havde hun været i bad og var påklædt igen. Hun kiggede på uret og sagde, ”uha, jeg er godt nok sent på den. Jeg skynder mig ned og henter en ny bakke med morgenmad”.

”Det skal du ikke tænke på. Bare fortsæt med hvad du skal. Jeg klarer mig. Desuden har du lige serveret den bedste morgenmad på sengen, jeg nogensinde har fået” sagde jeg smilende tilbage. Hun smilede frækt og blev en smule rød i hovedet. Så samlede hun tingene på bakken og gik ud af døren.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmeantal: 14

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *