Sex i skoven på firmaskovturen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Den årlige firmaskovtur stod for døren.

Vi mødtes ved det store grønne område, lige i nærheden af firmaet. Alle med partner og børn, altså dem der havde nogle. Jeg var i slutningen af tyverne, og havde ikke nogen partner p.t.
Jeg satte mig sammen med nogle af ”de gamle” som heller ikke havde børn med, og her kom jeg i snak med en kontordame, som hed Marianne. Hun var midt i fyrrende, og var single, dog ikke efter eget valg. Hendes mand var smuttet med en yngre model.

Hun havde en lidt kedelig nederdel på, samt en matchende skjorte, som var tækkeligt knappet. Vi fik godt med pilsnere under den flotte frokost, som skovtursudvalget havde sørget for.

På et tidspunkt nærmede samtaleemnet sig sex. Jeg havde på dette tidspunkt ikke tænkt på Marianne rent seksuelt overhovedet.

Hun fremlagde rimelig åbenlyst, hvordan hende og hendes tidligere mand havde haft et noget kedeligt sexliv.

I min munterhed kunne jeg ikke holde min kæft, og det nærmest fløj ud af mig, ”Så er det sgu´ nok derfor han er smuttet med en yngre model” Marianne kikkede på mig, med nogle øjne der kunne dræbe.
”Hvad fanden mener du med det” snerrede hun.

Satans, tænkte jeg, jeg må da for fanden snart lære at holde min kæft på det rigtige tidspunkt.
”Jamen, hvis Jeres sexliv var så kedeligt, som du hentyder til, så kunne det jo være at det ikke var kærlighed, men sex som din mand søgte”

Pyyyy-ha, jeg synes da selv at jeg fik reddet den nogenlunde i land igen.

Marianne sad og så meget betænksom ud. ”Tja, du har måske ret” sagde hun.
Men jeg har altid haft svært ved at tale om sex og sådan noget” sagde hun

Eftermiddagen var efterhånden ved at være gået, og mange af kollegaerne var ved at fordufte. Marianne og jeg havde ordnet hele verdens situationen, og havde gentagne gange været forbi emnet sex…..

Jeg begyndte at spørge hende om flere personlige ting, så som, om hun kunne li´ at sutte pik, og om hun havde været samme med flere på én gang osv.osv.

Hun kommenterede flere gange at det lød til at jeg havde mere erfaring end hende, hvortil jeg svarede at hvis hun mente at jeg kunne lære hende noget, så ville jeg da gerne stå til rådighed.

Da vi efterhånden kun var en fem-seks stykker tilbage, brød vi op, og gik hver til sit.
Marianne og jeg gik mod S-tog stationen, gennem parken. Da vi var nået ca. halv vejs gennem det menneske fyldte grønne område, meddelte hun vi skulle skyde os, da hun var mega tissetrængende. Jeg kikkede lige rundt, og så en lille smal sti ind mellem nogle træer, jeg greb hendes hånd, og trak i hende, ”kom med herind” sagde jeg. Hun gik modvilligt med mig. ”Hvad nu?” sagde hun. Da vi var kommet et lille stykke væk fra folkemængden, sagde jeg, ”her kan du da roligt sætte dig og tisse” ”Her” udbrød hun, ”jamen, hvad nu hvis……..” Jeg afbrød hende. ”har vi ikke lige snakket om at overskride nogle af sine grænser” sagde jeg, ” Hvis du sætter dig og tisser her, mens jeg også tisser, så har du overskredet en af dine grænser…..”

Jeg stillede mig med siden til hende, lynede bukserne ned, og hev sjoveren ud i det fri. Marianne gloede vildt på mig, mens hun hev sin nederdel op om livet. Hun så mega genert ud, mens hun trak sine ´mormor´ trusser ned. ”Nej-nej-nej” sagde jeg, mens jeg rystede på hovedet. Hun kikkede forskrækket på mig, mens de gyldne stråler rislede ud af hende. ”Hvad??” sagde hun.

”Hvad er det for nogle erotikforskrækkere du har på der” sagde jeg og pegede på hendes trusser. ”Jamen” sagde hun” de varmer så godt” hendes mørkhåret fisse dryppede kun lidt nu. ”Tag dem af” sagde jeg strengt til hende. Hun lignede et stort spørgsmålstegn,

”Tag dem nu af, når jeg siger det” snerrede jeg igen. Hun listede trusserne af, mens hun kikkede forundret på mig. ”Tør din fisse med dem” sagde jeg. Hun tørrede sig, uden at sige noget. Derefter rejste hun sig, og foldede trusserne sammen, og puttede dem i sin taske. Jeg havde fået puttet sjoveren indenbords igen.

Jeg stillede mig lige overfor hende, kikkede hende lige ind i hendes flakkende øjne. ”Har du gjort det godt nok” spurgte jeg hende stille. ”Hva´..” jeg lagde en pegefinger på hendes læber.” shhhh” hviskede jeg, mens jeg trak hendes nederdel langsomt op. Den ene hånd smuttede ubesværede ind mellem hendes ben. Jeg gned stille mine fingre hen over den bløde behårede fisse. Den var tør efter hun havde tisset, men da jeg lod en finger smutte ind mellem skamlæberne, var hun meget fugtig. Jeg kyssede hende på kinden, bed hende let i øret, mens jeg hviskede til hende” Du er jo dejlig våd….Du er måske en smule liderlig?” Marianne svarede ikke, men sukkede dybt.

Jeg trak mine fingre til mig, fik hendes nederdel ned igen, tog hendes hånd, og gik ud i det åbne grønne område igen.

Hun kikkede desorienterede på mig. ”Er der noget galt” spurte jeg hende. ”Du er da ikke så lidt fræk” sagde hun stille. ”Mig, fræk??” sagde jeg.

”Hvem er det lige der render rundt i en offentligt park, uden trusser på” Jeg lagde armen rundt om hende, så langt nede, at jeg kunne kramme hendes bare røv, altså gennem nederdelen. Jeg stoppede op, kikkede hende dybt i øjende. ”For fanden, hvor vil jeg gerne kneppe dig” Vi kyssede hinanden, godt og grundigt med tungen og det hele. ”Det er meget længe siden at jeg sidst har dyrket sex, og det er også længe siden af jeg har haft lyst til det, men det kan jeg forsikre dig om at det har jeg nu” hviskede hun. Vi krammede hinanden, og gik så videre mod stationen.

Marianne stoppede op ved en bænk. ”Skal vi ikke lige sidde lidt” spurte hun. Vi sad og kælede rimeligt uskyldigt, men da vi sad med ryggen mod nogle træer, og man derved ikke kunne se os bagfra, trak jeg forsigtigt i nederdelen. Hun kikkede spørgende på mig. ”let numsen lidt” hviskede jeg til hende. Det gjorde hun, så hun nu sad med den bare ende på bænkens varme brædder. Jeg listede min hånd ind mellem hendes baller, så langt at jeg kunne mærke hendes varme skamlæber. Hun løftede sig en smule, næsten ubemærket. Derved kunne jeg langsomt lade to fingre glide ind i hendes våde fisse. Hun sad nu lidt uroligt, mens jeg bevægede fingre så godt jeg kunne. Hendes øjne var blanke, da hun kikkede på mig. ”Hvor ville jeg gerne mærke dig oppe i mig” stønnede hun svagt.

Jeg kikkede ind mellem træerne. De var mere åbne ende der hvor vi før var inde og tisse, men hvad fanden. Hun ville ha´ min pik, og det ville jeg gerne give hende.

”Kom” Sagde jeg og gjorde tegn til at rejse mig. Igen tog jeg hendes hånd, dog fulgte hun mere villigt med denne gang.

Inden imellem tæerne kunne man tydelig se ud i parken, hvilket vil sige, at man lige så tydelig kunne se os, hvis man altså kikkede ind mellem træerne.

Jeg lukkede hendes nederdel op, og lod den falde til jorden, hvorefter jeg blidt skubbede hende op ad et af træerne. Hun kikkede ud i parken, ”Vi er meget let genkendelige, sådan som vi står her” hviskede hun. Jeg havde i mellem tiden sat mig på hug, og min tunge legede med hendes tykke bløde skamlæber. Hun lænede sig helt tilbage mod træet, og svingede det ene ben op om min skulder. Hendes skamlæber spredte sig en smule, og jeg spredte dem endnu mere med mine fingre, mens min tunge legede lige rundt om den blodfyldte klitoris.

Hun stønnede dybt, og da min tunge havde ramt den hårde knop et par gange, rystede hun over hele kroppen, og hendes ben på min skulder blev meget tungt. Jeg støttede hende, mens hun satte sig ned ved siden af mig. ”Er du klar over at det er den bedste orgasme jeg har fået i meget meget lang tid” sagde hun, hvorefter hun betroede mig, at det eneste erfaring hun havde mht. sex, var med hendes tidligere mand, som hun havde startet med at komme sammen med i skolen.

Jeg blev noget overrasket, over at hun kun havde haft én mand i sine 46 år.

Hun lænede sig frem for at nå sin nederdel, og dermed blottede hun sin dejlige brede røv lige mod mig. Jeg lod mine hænder kæle for ballerne, hvilket hun god kunne li´. Jeg fik listet min kampklare pik ud i det fri, og stillede mig bag hende. Da hun mærkede spidsen af min pik mellem sine skamlæber, skød hun sin røv bagud. Hendes åbne og modtagelige fisse ventede på at blive fyldt op, om med sikker hånd førte jeg den langsomt ind i varmen, lige indtil jeg ikke kunne komme længere. Vi stønnede begge rimeligt højlydt, hvorefter Marianne lige mindede os om hvor vi befandt os henne.

Vi kikkede begge ud på bænken, hvor hun lige havde siddet med sin bare ende. Der sad firmaets nye piccolo, en fyr på ca. 18-19 år, sammen med en af kontoreleverne, en ganske køn pige først i tyverne. ”Shhhhhhhhhh” hviskede Marianne. Langsomt og næsten lydløst kørte jeg min stive pik ind og ud af hendes våde fisse. Hun havde taget nederdelen op og bed i den for ikke at stønne for højt.

Hendes skedemuskler krammede om min pik, og jeg lænede mig ind over hende, mens jeg pressede min pik lige så langt ind i hende som jeg kunne. ”Hvis du bliver ved med at klemme sådan om min pik, så fylder jeg din dejlige fisse op med mit sæd” hviskede jeg til hende. ”Ja, tak, vil du ikke gerne gøre det” mumlede hun tilbage. Jeg køre min pik et par gange helt i bund, hvorefter jeg igen pressede den så lang ind i den dejlige fisse, mens jeg tømte alt min sæd op i hende.

Uden ét ord, musestille, fortrak vi ud mellem træerne, og ud i parken.

Mette og Jens så os, da vi kom gående rundt om hjørnet , og vi prøvede at se overraskede ud.
”Hvad søren”, sagde Mette, ”jeg troede at i var taget hjem”

Vi mumlede lidt om parken, det gode vejr, og at vi lige så godt kunne afslutte dagen her ude…
Vi blev stående og talte med dem, mens de sad på bænken. Jeg kunne se at Marianne blev lidt urolig, og Mettes blik var stivnet på Mariannes lår / knæ.

Noget meget fugtigt rendte langsomt ned af hendes ben.

Mette rejste sig op, og tog Marianne i hånden, og gik lidt væk fra Jens og mig. Jeg satte mig ved siden af ham, og snakkede lidt og vejret, osv. osv.

Jeg kunne se at Mette og Marianne kikkede over på os et par gange, mens de fniste som to teenagere.
Så kom de tilbage til Jens og mig.

”Vi er blevet enige om at vi tager hjem til mig” sagde Marianne, ”så bestiller vi et par pizzaer, og deler en flaske rødvin eller to”

Vi rejste os, og gik mod stationen. Ved den førstkommende lejlighed spurte jeg Marianne, hvad Mette og hende havde aftalt.

”Mette gættede på at det var sæd der løb ned af mit ben, og hun forslog at vi alle fire skulle tage hjem og få os en hyggelig lørdag aften”

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *