De liderlige julefrokoster

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg var forelsket i Inger. Helt sikkert, jeg kunne fra ungdommen genkende den kriblende fornemmelse i underlivet, hjertebanken og svedeture, hver gang jeg så hende, talte med hende eller kom til at tænke på hende, og det er ikke særlig smart, når man har en elskelig kone og en datter derhjemme og er kollega med tankernes og følelsernes mål på den lille skole på landet.

Det havde stået på ret så længe, faktisk flere år, men jeg var ikke sikker på, om følelserne virkeligt var gengældt, blot at en gensidig stærk sympati var til stede. Vi snakkede især meget sammen til festerne, gerne om ret alvorlige emner, og der blev næsten hver gang ligesom lagt op til noget senere på aftenen, vi kunne sidde og holde i hånd, hun græd lidt nogen gange over livets uretfærdigheder, især når hun havde fået lidt rigeligt at drikke, og jeg var god til at trøste, uden at det var blevet til andet end lidt kæleri og strygen over håret i et dunkelt hjørne.

Dog var der ved sommerferieafslutningen sidste år stof nok til nogle senere små fantasier. I den forløbne uge havde Inger været til sin onkels begravelse, hvilket betød, at hun var noget nedtrykt ved festens start. Det fortog sig dog hurtigt, og noget senere ud på aftenen kom hun over og satte sig hos mig. En tåre trillede ned over hendes kind, mens hun lænede sig ind mod mig og hulkede stille. Jeg lagde en arm om hendes skulder og klemte lidt, trøstede så godt jeg kunne, indtil hun blev roligere. Hun rettede sig lidt op, så på mig med våde, men smilende øjne, gav mig et kys, inden hun atter puttede sig lidt ind til mig. Indrømmet, jeg tog det som en slags opfordring, og lagde prøvende en hånd på hendes bare knæ under kjolen.

Det udløste ingen reaktion, hvorfor jeg forsigtigt lod min hånd bevæge sig prøvende, kælende op ad det varme inderlår. Til min store overraskelse og fryd, reagerede hun ved at sprede benene en smule. Fuld af håb og forventning fortsatte min hånd sin vandring, og pludselig tog sagen en fin drejning, hun omfavnede mig, mens hun drejede det ene ben op på mit skød.

Der var hejst grønt lys for fremkørsel. Hurtigt fandt min hånd vejen længere og længere op, indtil den nåede frem til trusserne, bevægede sig lidt prøvende rundt, jeg tænkte en del over, hvordan den videre fremfærd skulle foregå, inden jeg fik trukket elastikken lige så tilpas til side, at en finger kunne smuttes indenfor. Bevægelsesfriheden var meget begrænset, men et strategisk punkt var tilgængeligt, hendes område omkring klitten. Mens vi sad og smånussede lidt, hun med hænderne på hovedet af mig, småkyssedes af og til, bevægede jeg min finger i en fast rytme under trusserne på hendes sparsomme hårpragt, blev ved og ved med de samme bevægelser. Trygheden hos hende var tydelig, hun forventede ikke nogen ændring i mit bevægelsesmønster og fik det heller ikke.

Hun hengav sig fuldstændig til mig, mere og mere kortåndet, indtil hun krammede mig ind til sig med tænderne begravet i min skulder. Hun trak sit ben til sig og klemte min hånd helt fast mellem lårene, mens et par små trækninger gik gennem hendes krop. Langsomt, langsomt slappedes hendes muskler, indtil hun rejste sig op, lænede sig ned til mig med trutmund. Jeg kyssede hende let, inden hun forsvandt ud på dansegulvet med et lille kindklap og et ”det var dejligt”.

De foregående to års julefrokoster, og hvad der ellers havde været af selskabeligheder i skole-regi, havde jeg også bagt kraftigt på hende, men hver gang var det endt med, bortset fra ovenstående lille episode, at hun på et tidspunkt var forsvundet sammen med Lars, for en halv times tid efter at vende tilbage til selskabet, noget opkogt og med røde kinder, blanke øjne og med håret knapt så ordentligt som før. Det var tydeligt for enhver, at de ikke bare havde været ude for at få lidt frisk luft, som de påstod.

I år ville jeg være forberedt og se, hvad der foregik, hvis hun igen koblede sig uigenkaldeligt på Lars. Jeg havde en anelse om, hvor de gik hen, når de forlod lokalet tæt omslyngede. Lars var skolebibliotekar, og inde i selve bibliotekslokalet havde han fået opbygget et lille glasbur i det ene hjørne. Han kaldte det sit kontor, udstyret med et stort skrivebord, en højrygget kontorstol og en god lænestol. (den sidste var til forberedelse til bogvalgsmøder, sagde han.)

Da jeg så, at det heller ikke denne gang var min tur med Inger, og hun og Lars havde gang i den på dansegulvet, mund mod mund og med deres respektive hænder skjult arbejdende under modpartens beklædningsgenstande, Lars havde sine hænder fast roterende på Ingers runde balder under nederdelen, mens Inger allerede havde knappet Lars’ skjorte op.

Med det forventede forsvindingsnummer som en sikker afslutning, listede jeg mig ind på biblioteket og gemte mig bag nogle boghylder. H.C. Andersen stod der på ryggen af bøgerne på denne hylde, meget aktuelt, men jeg var her nu ikke for at læse. Jeg sørgede for at fjerne et par gode tykke bøger, så der var frit udsyn til det indre af glasburet, uden at jeg kunne blive opdaget.

Der gik da heller ikke lang tid, før Lars og Inger kom ind. Hun nærmest hang på ham og gik på usikre ben, mens hun med en slags bedende øjne så op på ham. I guder, hvor jeg misundte ham. Det skar gennem mig at se hende være så forgabt i ham. Hun havde en knælang sort nederdel på med stor slids i den ene side, sorte netstrømper, en svagt turkisfarvet nedringet silkevest, hvorunder man kunne ane en matchende blonde-bh. Hun havde ikke store bryster, men havde valgt vesten et nummer for lille, så den strammede de rigtige steder.

Da de kom ind, dvælede de lidt i hinandens arme, storkyssende, Lars var samtidig i gang med den ene hånd op ad hendes lår, ind bag slidsen. Mine øjne fulgte sultent håndens vandring, og jeg nåede at se et stykke bar hud oven over strømperne, inden Inger lidt kildent kniksede sammen og trak sig tilbage. Det generede ikke Lars, han trak hende atter ind til sig og begyndte at knappe hendes vest op. Han nåede dog kun de to øverste knapper, inden Inger skubbede til ham med et smil, så han faldt bagover ned i lænestolen, mens hun med overdrevent vrikkende hofter gik over til skrivebordet, tændte arkitektlampen og rettede lyset mod sig.

Nu begyndte hun langsomt at bevæge hænderne rundt på sin krop med et sigende blik under de lange øjenvipper, mens hun så på Lars med forventningsfulde øjne. Det var næsten, som om hun også så direkte på mig, så tæt var jeg på dem bag mit skjul. Hun kælede for sine balder og lod den ene hånd køre ned langs låret, videre ned til læggen for til sidst at vrikke den ene sko af.

Hun havde lidt svært ved at holde balancen, men reddede det og begyndte med begge hænder at kæle op ad benet, op over knæet, og mens hun trak nederdelen med op, nåede hun op til kanten af de selvsiddende strømper. Hun satte sig på kanten af bordet og spredte det andet ben helt ud til siden, mens hun rullede strømpen af, på samme måde som man fjerner et kondom. På vejen op igen lod hun de spredte fingre klemme sig ind i låret, mens de vandrede op mod lysken, så der kortvarigt dannedes lysere striber i huden.

Hun lod begge hænder hvile et øjeblik ved den indbydende trekant, kun lige dækket af et meget tyndt, næsten gennemsigtigt stykke stof, der lige netop skjulte hendes kusse. Hun lod hænderne skiftevis bevæge sig hen over trekanten, trak lidt i stoffet, uden dog at afsløre for meget, inden hun fortsatte over på det andet ben, og inden længe var både sko og strømper væk.

Mit udsyn var ikke mere hindret, end at jeg nu kunne se Lars, der sank længere og længere ned i lænestolen. Han havde fået sine bukser trukket så langt ned, at hans strittende jern stod lige op i luften. Han pralede tit og ofte med dens dimensioner, især over for de kvindelige kolleger, men så lang var den nu heller ikke. Tykkelsen kunne han da godt prale lidt med, den var over gennemsnittet, i hvert fald noget tykkere end min. Han sad og bearbejdede den med tommel og pegefinger, lige så forsigtigt, mens han iagttog Ingers nummer.

Hun vendte nu enden mod os og bukkede sig lidt ned, mens hun svajede i ryggen. Hænderne begyndte en slags rundvandring, ballerne, lårene, hofterne. Nederdelen gled lidt med op hver gang og afslørede næsten som i slowmotion mere og mere af hendes bagdel med de spredte ben. Da den ikke mere gjorde nogen nytte, hægtede hun den af og lod den glide af sig selv ned på gulvet. De flade hænder blev kørt rundt på ballerne og spredte dem til det yderste med spidsen af fingrene, så g-strengen kom til syne som en tynd streg, der forsvandt ind mellem antydningen af et par indbydende skamlæber.

Hænderne vandrede opad, og snart vrikkede hun stropperne til g-strengen ned over hofterne, og med et par fikse dansetrin, hendes tilstand taget i betragtning, fik hun den helt af og kastede den med et skælmsk smil over i hovedet på Lars, der med noget der lignede kendermine indprentede sig duften. Inger havde stadig ryggen til os, mens hun med langsomme, alt for langsomme hænder kælede sig nedad, på ryggen, på siderne, på hofterne, på balderne, inden hun spredte benene yderligere og lænede sig fremad.

Hænderne gled helt ind om balderne og med spredte fingre trak hun dem fra hinanden, mens hun dansede fra side til side. Det første, der kom til syne i det skarpe lys, var hendes bageste hul. Omgivelserne var meget mørke, og man kunne se, hvordan de brune folder samlede sig ind mod hullet. Hun stod helt stille og skiftevis sugede med underlivet og pressede, så det næsten så ud som om hullet vinkede indbydende til os. Det var tydeligt, at hun i dagens anledning var glatbarberet, de to blodfyldte skamlæber forsvandt ind mellem hendes slanke lår.

Hun vendte sig om og lænede enden mod bordkanten, mens hun spredte benene vidt ud til begge sider. Det første blik på hendes kusse var et syn for guder. Jeg blev helt svimmel, aldrig havde jeg set noget skønnere, mere attråværdigt, og dog lignede den alle de andre kusser, jeg havde stiftet bekendtskab med. Mens hun sad og rokkede kussen mod bordet, knappede hun vesten op nedefra med den ene hånd, mens hun kælede rundt på det netop blottede område med den anden, længere og længere opad mod brystholderen.

Jeg var vild af liderlighed bag bøgerne, jeg havde kun på et tidligere tidspunkt følt på hendes ene, nøgne bryst ved en fest på en pædagogisk weekend, jeg havde aldrig set dem, og nu var jeg næsten ved målet. Inger løsnede en sidste knap i vesten, strakte armene bagud og lod den glide ned på skrivebordet.

Stillingen var perfekt, de bagudrettede skuldre fik brysterne til næsten at sprænge indpakningen. Den må have været ret snærende, hun lod straks stropperne glide ud over skuldrene og løsnede den lille, skinnende silkesløjfe mellem skålene. Bh’en forsvandt, uden jeg bemærkede hvorhen, dertil var synet af de befriede kloder for tiltrækkende, lidt hængende på grund af vægten, men med en perfekt form, rundingen nedefra var så stor, at de erigerede vorter nærmest strittede lidt opad.

Hun rykkede sig helt frem til bordkanten, og med den ene hånd begyndte hun nu at gnide på skamlæberne, men kun på de yderste, ganske bevidst, mens hun med den anden hånd skiftevis krammede brysterne næsten til ukendelighed. Man fatter ikke, hvordan så faste bryster (huskede jeg rigtigt?) kunne maltrakteres sådan. Langsomt, mens hun kælede, kom de indre læber til syne og ligesom voksede i størrelse, mens de spredtes. Det mindede mig lidt om synet af en kødædende plante, der åbner sig efter endt måltid, klart til det næste. Var det egentlig ikke også det, det hele gik ud på, det næste ”måltid”?

De var meget mørke, folderne, og inderst fik jeg af og til et glimt af det fugtige lyserøde indre. Mit blik var stift plantet på de mørke folder, fascinerende. Hun berørte dem slet ikke, kun lidt for oven, når hun smuttede fingrene hen over klitten, og alligevel åbnede de sig mere og mere. Nederst blev de afsluttet af et par lidt nedhængende flapper, der mindede om øreflipper. De sitrede lidt, når hun bevægede hånden sirligt rundt i området.

Hun lænede sig bagover og satte det ene ben op på bordet, rettede lidt på lampen, så hele kussen kom til at ligge badet i lys. Det skinnede vådt mellem skamlæberne, og lidt efter lidt samlede der sig et par dråber på de nedhængende flapper. Hun kastede hovedet bagover og lod nu den ene hånd glide ind mellem folderne, mens hun spredte dem med den anden. Først forsvandt der én finger, så en mere og snart havde hun tre fingre kørende i en fast rytme ind og ud i kussen, mens hun med håndfladen gnubbede sin klit grundigt. Belysningen var perfekt. Hendes safter skinnede på de arbejdende fingre, når de dukkede frem fra dybet, og af og til faldt der en dråbe af den ædle væske fra flapperne.

Mens den ene hånd, syntes det, hjemmevant arbejdet i kussen, lod hun den anden vandre fra bryst til bryst, og hver gang var det vorten hun gik efter. Hun klemte og trak i dem, mens hun kastede hovedet fra side til side. Hun trak fingrene ud af kussen og nøjedes nu med i en rasende fart at lade en finger smutte hen over klitten, af og til med en enkelt hurtig afstikker nedad, som for at opsamle lidt smørelse. Havde hun tænkt sig at tage en single-orgasme her midt på gulvet?

Nej, for med et rejste hun sig op, og fór hen og stillede sig overskrævs over Lars’s pik. Med begge hænder greb hun fat i skamlæbeflapperne, spredte dem vidt ud, så åbningen lyste mig i møde. Langsomt sænkede hun sig ned mod pikken og lod hovedet vandre lidt rundt i de rigelige safter, inden hun med bagoverbøjet hoved og halvt lukkede øjne lod sig spidde langsomt men sikkert helt til bunden. Her blev hun siddende lidt og vippede med underlivet.

Det var så virkeligt, at jeg næsten følte, at det var min egen pik, der sirligt blev klemt af de stramme folder hele vejen ned ad skaftet, mens hendes dybe bund kildede mit glatte, blanke følsomme pikhoved. Lidt efter lidt begyndte hun at hæve og sænke sig over pikken, der af og til næsten kom helt frem i lyset, glinsende af væde, inden den atter hastigt forsvandt op i hende.

Hun begyndte nu et hidsigt ridt, mens hun kørte en hånd rundt på klitten, en enkelt finger forvildede sig med pikken ind af og til, og meget hurtigt var hun helt klar. Hun pressede sig ned over pikken og kastede sig næsten bagover, mens hun holdt sig for munden. Lars havde grebet ud efter hendes bryster med begge hænder og æltede dem med rytmiske bevægelser, mens han skød sit underliv opad for at spidde hende mest muligt. Med tommel- og pegefingrene klemte han kraftigere og kraftigere om brystvorterne, og for at forhøje virkningen begyndte hun at vride overkroppen fra side til side i takt med de efterhånden høje gisp, der undslap hende, mens hun hurtigere og hurtigere lod sig falde ned over den frembrusende pik. Pludselig stoppede hun og lænede sig bagover, så brystvorterne næsten syntes at blive flået af, mens hun nærmest bed sig i hånden for ikke at skrige sin orgasme højt ud.

Langsomt klingede den af, mens hun faldt sammen over Lars, stadig med hans pik dybt begravet i sig, og hendes underliv kørende rundt i små cirkler. Lars greb hende om balderne og lænede sig frem. Hun lagde armene om hans hals, og i denne stilling lykkedes det ham at komme op at stå. Han bar hende over til skrivebordet og satte hende ned på kanten. Hun lod sig falde bagover og støttede på albuerne. Hun ville se det hele. Lars trak hendes ben op og bukkede dem sammen med knæene helt op ved siden af brysterne. Hun tog fat i knæhaserne og holdt dem der, mens Lars lænede sig frem og støttede hænderne på hver sit bryst. Uden at røre ledte han sin pulserende, tykke pik hen til hendes åbning, fugtighed var unødvendig, han havde kun været ganske kortvarigt ude af den kraftigt smørende skede.

Den fandt, hvad den søgte og langsomt og kraftfuldt begyndte han nu at kneppe hende, mens han æltede brysterne til ukendelighed. Hver gang trak han pikken langsomt netop så langt ud, at man kunne ane pikhovedet for derefter med et hurtigt stød at bore den helt i bund, så hun hver gang nærmest fik et puf fremad. Hun havde lænet hovedet bagover med lukkede øjne og koncentrerede sig om at møde hans stød med et lille vip med underlivet. Lars blev efterhånden kobberrød i hovedet af anstrengelse, og lige med et greb han fat om nakken på hende og trak hendes hoved op mod sig.

Samtidig flåede han pikken ud af hende og rettede den op mod hendes ansigt. 3-4 lange sprøjt ramte hende på kinderne og på brysterne, resten dryppede bedrøveligt ned på hendes mave. Hun lod en hånd køre rundt og fordelte væsken over området, inden hun puttede to fingre i munden med halvt lukkede øjne. Hun lod sig falde tilbage og svingede de spredte ben ned på gulvet. Hendes kusse var helt åben og våd, man kunne næsten fornemme varmen fra den. Lars satte pikken til og lod de sidste rester af stivhed komme den til gode. Han lod den langsomt glide ind og ud, indtil det ikke længere kunne lade sig gøre.

De skyndte sig begge at komme i stand, køkkenrullen ved kaffemaskinen blev flittigt brugt, og lidt efter blev lyset slukket. De var gået tilbage til festen, Inger noget opkogt med røde kinder, blanke øjne og med håret knapt så ordentligt som før.

Året efter var alting forandret. Lars havde fået stilling som viceinspektør på en anden skole, og skæbnen havde maget det sådan, at jeg, efter diverse kurser, havde fået tjansen som skolebibliotekar – med ret til glasburet i hjørnet. Inger var stadig lige dejlig og julefrokosten nærmede sig.

Selve frokosten formede sig nærmest som den plejede. Øl og snaps gjorde hurtigt sin virkning på munterheden – og hos nogle – på liderligheden. Nogle af de lidt ældre kolleger gik ret hurtigt hjem, der var ikke rigtig noget at komme efter, andre blev afhentet i passende tid af deres ægtefælle, to måtte ringe hjem for at blive afhentet før tiden grundet for meget sprut drukket alt for hurtigt, at de dog ikke kan lære det. Ud på aftenen var kun den hårde kerne tilbage, den høje hurtige rockmusik var blevet skiftet ud med blidere toner, det var tid til sjæleri. Jeg fik danset og kælet lidt med et par af de unge vikarer, der stadig holdt ud.

Der var på dette tidspunkt af aftenen næsten ingen grænser for, hvor og hvor meget man fik lov til af gramseri, man var der jo frivilligt på dette sene tidspunkt. Især Helle var glad for berøring. Jeg tror egentlig ikke hun var ude på noget eventyr, kunne bare godt lide at føle hænder på sin krop – og der var mange, der var mere end villige til at opfylde hendes behov. Jeg fik min del af kagen, da jeg på et tidspunkt fik fat på hende ovre i det lidt dunkle hjørne ind mod depotet. Vi stod lige så stille og bevægede os til rytmerne, mens mine hænder gik på opdagelse. Jeg kuplede dem ned om hendes balder med fingerspidserne begravet i folden ned mod lårene. Det var utroligt ophidsende at mærke bevægelserne, stramning og afslapning i balderne, mens hun langsomt lagde vægten fra ben til ben.

Mine fingerspidser krabbede sig ivrigt rundt på den nederste del af balderne, så kjolen bevægede sig opad, indtil jeg mærkede den varme, bare hud. For hvert tag pressede jeg hendes balder lidt fra hinanden og lod fingrene søge dybere og dybere ind i revnen, ind mod hendes åbninger. Jeg bemærkede, at hun ingen trusser havde på, kun bar hud. Der blev varmere og mere fugtigt, jo mere jeg nærmede mig, og endelig var jeg ved vejs ende, troede jeg. Hun havde g-streng på, og da jeg nåede så vidt, greb hun bagud og fjernede mine hænder. Hun lænede sig atter ind mod mig, mens hun tog en hånd ned mellem mine ben. Hun kunne straks mærke min tilstand.

– ”Du trænger da vist til at komme hjem til din kone”. Hun smilede skælmsk til mig, gav mig et stort smækkys og takkede for dansen. Så svansede hun ud på gulvet, hvor hun straks blev ”opfanget” af en kollega. Jeg var ved at gå til af liderlighed, mens jeg så på, hvordan han næsten med det samme fik en hånd op under hendes bluse, uden hun protesterede. Ville det have været det samme, hvis det var min hånd, der havde bemægtiget sig hendes bryst? Lidt forsmået stod jeg og funderede over livets uretfærdigheder. Jeg følte mig næsten sat tilbage til klassefesterne i midten af tresserne, hvor jeg var noget mere tilbageholdende end nu, ja nærmest genert, misundende mine kammerater, der valsede rundt med pigerne og fik deres berøringslyst styret.

Men pludselig stod hun der, Inger, let svajende, ikke direkte beruset, men lettere overrislet. Hun lignede en, der allerede havde været lidt afsides, men det vidste jeg hun ikke havde. Jeg havde hele aftenen holdt lidt øje med hende, godt nok afbrudt af den lille episode med Helle, men måden hun havde danset med de andre på, havde mere og mere gejlet mig op, samtidig med misundelsen og på en måde vrede over måden, hun var indladende på. Nu stod hun der, smilende med tunge øjenlåg og lagde stille og roligt armene om min hals. Hun stod bare der og så mig dybt i øjnene, mens hun smøg sig ind til mig. Alle mine tanker fra før var forsvundet op i den blå natteluft. Jeg lagde armene om hende og trykkede hendes krop mod min.

Jeg behøvede ikke at presse ret meget, før hun gengældte mine hede indestængte tanker og pressede sit underliv ind mod min ene hofte. Mens hun smilede uudgrundeligt, bevægede hun sig langsomt forbi min efterhånden velvoksne pik og over til den anden hofte – og tilbage igen. Jeg tog hænderne op og pressede hendes hoved ind mod mig. Hun lagde det lidt på skrå og lod blidt sine læber bevæge sig hen over mine. Vores tungespidser ramte til at begynde med hinanden lidt tilfældigt, men efterhånden søgte de hinanden helt målrettet. Indrømmet, jeg var besvimelsen nær, forventede hvert øjeblik, at hjertet ikke kunne holde til belastningen. Om det var den atter vågnende forelskelse, eller ren og skær liderlighed skal være usagt, det var bare helt ubeskriveligt dejligt.

Mens vi flettede tunger, førte hun sine hænder ned og begyndte at kæle rundt på min ryg, mine sider og ind på min mave. Jeg måtte senere prøve at forklare den manglende skjorteknap for min kone. Sådan stod vi et stykke tid, og som om hun lige skulle tage mod til sig, trak hun pludseligt med den ene hånd ud i mine bukser, mens den anden hurtigt gled ned og søgte – og fandt – min pik. Hun trak den op langs maven, og da hånden gled ned langs skaftet, pressede hun forhuden tilbage. Hånden begyndte langsomt at malke mig, ikke nogen ubehagelig tanke, og følelsen var himmelsk. Havde hun tænkt sig det store eventyr her midt på gulvet? Jeg trak blidt hendes hånd væk og hviskede, mens jeg bed hende lidt i øreflippen:
– ”Ikke her, kom med!”

Jeg tog hende om skulderen og førte hende over mod døren til biblioteket, mens hun så på mig med et lidt indforstået smil. En stemme råbte fra den anden ende af lokalet. Det var Per, der havde set hvor det bar hen.
– ”Hyp, hyp, hyp” lød det.
Smilende, men uden at vende mig, stak jeg ham en finger. I støjen kunne jeg ikke høre hans svar, med det gik vist nok på noget med den der finger. Jeg låste døren til biblioteket efter os. Egentlig var det ikke nødvendigt, der var en eller anden uskreven kollegial aftale om ikke at blande sig.

Mens vi søgte hen mod glasburet, var Inger igen på vej ned i mine bukser. Jeg lod hende gøre det, men hvordan havde hun tænkt sig at komme videre? Jeg ville til at begynde med holde mig lidt passiv og lade hende styre begivenhederne. Da vi var kommet ind bag glasset faldt hun åbenbart ind i nogle kendte mønstre, hun slap mig, gik over til skrivebordet, tændte lampen og rettede den mod sig selv. Straks begyndte hun på noget usikre ben at knappe sin skjortebluse op. Hun stirrede med en form for brændende øjne på mig, mens hendes bh og maveskind blev mere og mere synligt. Blusen gled på gulvet og hun smøgede skulderstropperne ned.

Hænderne kom hurtigt om på ryggen og hægten blev løsnet. Stropperne gled ned langs siden, mens bh’en blev hængende på hendes bryster, holdt oppe af hendes ekstremt erigerede brystvorter. Hun smilede og tog hænderne kuplede op og dækkede for udsynet. Langsomt strakte hun armene og fjernede bh’en. For pokker, hvor var det godt lavet. Jeg havde svært ved at holde mig i ro. Ikke blot hendes krop var perfekt, også måden hun udstillede den på, kunne svært gøres bedre. De strakte arme trak brysterne lige netop så tilpas i vejret, at det var, som blev de båret af en usynlig push-up.

Hun slap bh’en med en fiks lille bevægelse og kom hen til mig. Hun tog mine hænder og førte den ene op til sit ene bryst, hvor hun pressede den hårdt ind mod sig. Den anden førte hun ned til indersiden af sit ene lår mellem de spredte ben. Langsomt førte hun hånden opad. Følelsen var ubeskrivelig, den bløde varme hud, der blev varmere og blødere, jo længere hånden kom op ad låret. Inden den nåede helt op til trusserne, førte hun min hånd rundt i små cirkler på sit inderlår. Jeg kunne fornemme en fugtig varme brede sig ned fra hendes skød.

Hun var godt nok optændt, den små Inger, det næste jeg mærkede var de små flapper ved hendes skamlæber. Overraskelsesmomentet var stort, hun havde ingen trusser på. Væden fra hendes våde kusse fugtede kanten af min hånd, og jo længere op mod kussen hun førte hånden, jo mere våd blev den. Hun stod med lukkede øjne og forventede måske et udspil fra min side. Jeg begyndte at stritte med tommelen, og straks førte hun den til sin åbning samtidig med, at hun gik lidt ned i knæene. Den varme fugtighed føltes næsten ekstrem på de sarte nerver på spidsen af fingeren, mens den banede sig vej mellem de endnu flade folder. Hun pressede hjælpende sit underliv ned over den og begyndte at ride med frem- og tilbagegående bevægelser i underkroppen, mens hun trak nederdelen over hovedet.

For hvert tag krummede jeg fingeren ud i de indre folder, hver gang fulgt af et lille grynt langt nede i hendes strube, mens hun kastede hovedet bagover. Jeg måtte lægge min anden hånd om hendes nakke, for at hun ikke skulle dratte ned. Hendes bryster strittede lige ud i luften, og jeg havde ingen ledige hænder. Hun var ikke sen til at presse min mund ned mod de lækre vorter, og mens jeg begyndte at sutte det bedste jeg havde lært, blev hendes bevægelser langsommere, men mere intense. Det var som om min tommel rakte længere op, end den egentlig var i stand til, og hendes brystvorter voksede til en størrelse, jeg ikke havde troet muligt.

Jeg er ellers ikke til vold, men vorterne indbød til lidt bid. Jeg satte tænderne i næsten helt inde og bed sammen, ikke vildt, men med et vist pres. Hun stivnede et øjeblik som for at overveje situationen, men behandlingen må have behaget hende, for mens jeg langsomt øgede presset med mine tænder, blev hun mere og mere aktiv. Hun trakterede sin kusse oven over min arbejdende tommelfinger med en vildskab, jeg ikke havde tiltænkt hende, samtidig med at hun nærmest lavede mavedanserøvelser på min tommel for at få den endnu længere op.

Kussen begyndte at krampe, samtidig med hendes mere og mere stakåndede vejrtrækning. Jeg øgede presset med tænderne til en størrelse, så jeg næsten var bange for at bide brystvorten af, inden hun med et lille skrig flåede mit hoved væk og hengav sig til den ultimative nydelse.

Pludselig gav hendes knæ efter. Med hovedet kastet bagover og med en dyb brummen sank hun sammen foran mig, som om hun var besvimet. Jeg prøvede at holde hende oprejst, men hun landede på knæene med kinden mod min mave. Her sad hun og sundede sig lidt, mens hendes underliv rystede på en underlig måde, inden hun langsomt vågnede op igen. Hun lod sig ikke mærke med noget, tvært imod. Hendes hænder begyndte en langsom vandring op bag på mine ben, klemte musklerne bag på lårene inden de landede på mine balder.

Hun kælede lidt rundt, inden hun fulgte livremmen om til forsiden, hvor hun med en kenders bevægelser hurtigt fik løsnet spændet, lynlåsen kom ned, og et par velrettede træk fik bukserne til at glide ned. Hvilken lettelse, min overspændte pik stod og pulserede i underbukserne, som hun med en vis forsigtighed fik ekspederet samme vej. Hun sad lidt og kiggede ligesom lidt beundrende på den, hvordan kunne hun andet, fór det gennem min hjerne, sjældent havde jeg set den så ivrig. Med lukkede øjne begyndte hun at lave trutmund, mens hun placerede pikhovedet ved læberne. Forsigtigt lod hun hovedet glide ind i munden, mens hun strammede læberne sammen. Jeg lagde ansigtet i de rigtige folder og indstillede mig på et godt blow-job. Mine hænder gled om bag hendes nakke, klar til at styre mine stød længere ned, end hun måske havde tænkt sig.

Da hun havde suttet pikken ind et par gange, skubbede hun sig med et bagover og satte sig ned på hælene. Hun lukkede den ene hånd om skaftet og sad lidt og lavede malkebevægelser, mens hun så op på mig.

– ”Den er længere, end jeg er vant til, men ikke så tyk.” Hun smilede et underfundigt smil og klemte stramt sammen om skaftet.

– ”Men det så du jo sidste år.” Hun lavede et hovedkast over mod reolen med H.C. Andersen. Jeg må have set ud som en, der lige var faldet ned fra månen. Hun lagde hovedet tilbage og lo.

– ”Lyset skinnede i dine briller. Det var vildt ophidsende med tilskuer på. Jeg gjorde også lidt ekstra ud af det, – for din skyld.”

Jeg lagde hænderne på hendes hoved og aede anerkendende det lange hår, mens jeg pressede hovedet nærmere mit strittende jern. Hun stemte lidt imod, dog kom den halvåbne mund nærmere og nærmere til mit trængende, stive lem.

Pludselig stoppede hun den fremadskridende handling og så op på mig med lidt rynker i panden og sænkede skuldre, næsten lidt opgivende.
– ”Jeg prøvede at få Lars”s helt ned, – du ved,- den var for tyk, men jeg vil så gerne prøve det.” Hun tog et kraftigt tag i kalorius, rystede den lidt med et næsten kærligt smil.

– ”Er du med på, at jeg prøver?” Hun satte sig med hovedet lidt på skrå, så det lange hår nærmest flød ud til siden. Hun lignede det nærmeste, man kan komme på de kvinder, sirenerne, Odysseus måtte lade sig binde til masten på sit skib, for ikke at blive bjergtaget af. Et er at voldbolle en pige langt ned i halsen, noget helt andet og meget sjældent må dog være ligefrem at blive spurgt, om man har noget mod at stikke organet så langt ned i halsen på en ungmø, som man lyster!!! Jeg nikkede opmuntrende til hende, lagde en hånd om hendes nakke, den anden styrede pikhovedet direkte mod hendes læber. Hun strakte halsen frem, åbnede munden på fuldt gab og lod stå til.

Langsomt, men sikkert gled stiverten hen over tungen, videre ind, stødte mod ganen og blev styret et stykke ned i halsen, inden hun knækkede sammen og trak sig tilbage med tydelige brækreflekser.

Med et par hurtige gisp og slim om munden meddelte hun, at det nok ikke kunne lade sig gøre. Med lidt psykologi vidste jeg, at det var muligt, så med et par opmuntrende opfordringer, samtidig med et klart påbud om at slappe totalt af, når der kom den mindste antydning af ubehagelighed. Igen lod jeg min pik glide ned i dybet, ganske forsigtigt, denne gang med en hånd under hendes hage. Det virkede, jeg mærkede, hvordan spidsen af pikken blev presset sammen, mens den gled nedad, der manglede kun et par centimeter, før vi var ved målet.

Men det blev ikke denne gang, Inger kastede sig næsten bagover, mens hun gurglede og hostede. Dog var hun glad for, at det næsten lykkedes. Jeg lokkede. Når hun komme så langt, kunne hun også gå det sidste stykke, blot med et lille pres. Hvis nu hun ikke kunne trække sig tilbage, når fornemmelserne kom, hvad så? Hun mente jo, at så ville hun brække sig, men med overbevisning gjorde jeg hende det klart, at det jo var umuligt, med halsen optaget af ”andre ting”.

Hun indvilligede i at prøve, med den klausul, at hun kunne fortryde, hvis det skulle gå helt galt. Jeg spredte benene lidt og gik i stilling. Inger satte munden til og lod pikken glide nedad, mens jeg nu satte begge hænder om hendes nakke. Forsigtigt vuggede jeg hendes hoved frem og tilbage over pikken, længere og længere ned. Da vi kom ned til grænsepunktet, 4 cm. manglede endnu, mærkede jeg hendes krampetrækninger.

Jeg lod hånt om meddelelsen, foldede hænderne om hendes nakke og pressede til, rettede mit underliv ud mod hende, mens jeg trak hendes hoved ind mod mig. Presset mod pikhovedet blev større, men pludselig var det som om det lettede, den sidste rest forsvandt. Jeg var helt nede!! Hendes næse blev klemt flad mod mit skamben, mens halsens synkebevægelser malkede omkring mit skaft. Hun rynkede panden og lukkede øjnene, for et øjeblik efter at trække hovedet voldsomt bagud. Med åben mund og højt lydende gisp efter vejret, tørrede hun sig om munden. Langsomt lagde hendes ansigt sig i de vante folder. Et sidste gisp og hun lyste op i et stort smil.

– ”Jeg gjorde det!! Jeg gjorde det!! – Det var ikke så slemt, som jeg havde troet.” Hun drejede sig lidt og så på pikken lidt fra siden som for at danne sig et indtryk af sin egen præstation. Hun greb om skaftet og omsluttede hovedet med sine bløde læber, sugede sig lidt længere ned for derefter at trække sig ud med et højt svup. Hun gjorde det endnu engang, som om hun skulle tage tilløb, og pludselig satte hun begge hænder på mine baller, tog en dyb indånding, satte læberne mod stangen og trak sig fremad.

Som et lokomotiv, der kører i remise, forsvandt pikken ind i hende, ikke i et stort hug, men ganske stille, mens hun spillede med tungen på undersiden. Vild af liderlighed ventede jeg på den herlige indtrængen i det snævre halshul. Da hun nåede så langt ned, lukkede hun øjnene og rynkede brynene, mens hun med et kraftigt tag i mine baller endnu en gang lod sig spidde til skaftets bund. Det var som at presse pikken i en jomfrukusse, snæver, stram, men dog med besvær indtrængelig. Inger pressede sig ind, så godt hun kunne og for at forhøje nydelsen, begyndte hun at virre med hovedet.

Da hun løb tør for luft, trak hun sig kontrolleret tilbage og smilede stolt.
– Kom, jeg vil prøve noget.”
Hun nærmest beordrede mig ned på gulvet. Liggende på ryggen med hele udstyret strittende i vejret skrævede hun ind over mig med ryggen til, gik ned på knæ og lod bagdelen sænke sig ned mod mit hoved. Jeg rettede mig lidt til undervejs, så da hun kom helt ned, lå hendes kusse stort set lige over min mund. Jeg greb ud efter hynden på stolen og fik den placeret under min nakke, nu var jeg i ”arbejdshøjde”.

Hun pressede sine skamlæber ned mod min mund, der begærligt tog imod. Det var begrænset, hvor meget jeg kunne bevæge hovedet, men min tunge gjorde åbenbart god fyldest, hendes klit føltes helt tydeligt, jeg kunne næsten mærke den vokse for hvert slik. Lidt mærkeligt at lade tungen vandre modsat i forhold til normalt, startende ved skambenet, glide hen over skaftet, smutte over den lille hårdhed med tungen fra side til side, videre ned over spidsen og ind mellem de mørke inderste læber, presse dem fra hinanden, mærke den våde, velsmagende væske, der langsomt flød fra hendes indre, for endelig at lade den hårde tungespids trænge så dybt op i hende, som det var muligt. Hun hjalp godt til ved at bevæge underkroppen i takt med mine slik. Jeg lod hende selv styre, hvor tungen var bedst for hende, til tider svajede hun bagud, klitten var det foretrukne lystpunkt, for derefter at krumme sig sammen, så tungen kunne muntre sig ved hendes indgang.

I den anden ende var hun begyndt på et stykke arbejde, der kun kunne slutte på én måde. Uden at hun brugte hænderne, mærkede jeg et par bløde læber omslutte min pik, lod lige netop hovedet smutte ind mellem tænderne, bed blidt og behageligt lige bag hovedet og lod tungen køre rundt på spidsen. Jeg lod samtidig min tunge spille på klitten, vores kroppe smeltede sammen til en ekstatisk klump, sjældent har jeg oplevet større spænding, især ved at mærke Ingers små vedvarende rystelser, hver gang tungen smuttede på en bestemt måde over klitten. Langsomt fandt vi ind i en rytme, hvor mine slik blev mere intense, mens Inger langsomt lod pikken glide længere og længere ned for hvert vip. Snart kunne jeg mærke halshullets forsnævring og sammenpresningen af spidsen. Hun lod den kun lige komme så langt ud, at hun kunne få lidt luft hver gang. Jeg koncentrerede mig om hendes tilstand, for ikke at komme for hurtigt til den herlige afslutning, plirrede klitten med skiftevis blød og hård tunge, hvilket havde sin virkning, jeg kunne se, hvordan hendes lukkemuskel begyndte at arbejde kraftigt, hun var tæt på.

Jeg lod mine hænder vandre op over hendes ryg, videre op til nakken, nussede hendes hår, gled dem op på hovedet og faldt ind i hendes rytme. Mit underliv begyndte at følge med, lettede lidt for hver gang stangen nu gled helt ned i dybet, mens mine hænder trykkede hendes hoved tilpas fremad, for at presse den om muligt endnu længere ned.

Koncentrationen bar frugt, hendes krop begyndte at ryste let, det var et spørgsmål om sekunder. Jeg ville være med, så jeg greb fat i hendes hår og tvang hovedet bagover, hun skulle lige have lidt luft. Hun tog et par dybe indåndinger og kastede sig med vildskab atter over min trængende stang. Hun sugede mig helt ned, og samtidig med hendes malkende synkebevægelser, pressede hun kussen så kraftigt ned mod min mund, at jeg knap kunne få luft. Det kriblede velkendt i mellemgulvet, jeg begyndte at få krampebevægelser i underlivet, og så kom det første sprøjt.

Jeg pressede atter hendes hoved kraftigt ned over pikken, så de næstfølgende ladninger fulgte den første godt til dørs, en rent ud sagt overdådig udløsning, sansemæssigt forhøjet af Ingers samtidige himmelflugt, tydeligt markeret med kraftig rysten i bækkenpartiet, efterfulgt af en lille strime saft fra hendes vidåbne kusse, der i sirlige cirkler kørte rundt på mine læber. Hun lettede samtidig presset lidt og løftede hovedet for at få luft. Hun tog et par dybe indåndinger, mens hun sank et par gange og sluttede det hele af, da hun lagde hovedet på min hofte, tog en hånd op til min efterhånden hensygnende pik og førte den til munden, lod lige netop hovedet suge ind et par gange, inden hun sluttede med at give den et velment kys.

Jeg lå bare og følte mig som manden i en af ”Personals” seneste historier, ”Den sidste skovtur”, helt og aldeles udtømt.

Jeg lod lige min tunge plirre lidt ved hendes klit, hun svarede ved at vippe velbehageligt med hoften, inden hun hurtigt vendte sig om og lagde sig oven på mig, støttende på albuerne og underlivet behageligt pressende mod min pik. Hendes strittende brystvorter kildede lige netop mit bryst, mens hun så på mig med glødende øjne. Hun bukkede sig ned og nærmest lagde sin mund i min. Vi legede lidt tungeleg med halvt åbne munde, jeg mærkede hendes mundvand sive ned til mig, var der reminiscenser fra før?

Langsomt genvandt vi normaltilstanden, jeg beundrede hendes krop, mens hun klædte sig på, det var næsten lige så ophidsende, som da hun gjorde det omvendte. Hvor lang tid, der var gået, før vi atter kom ind på lærerværelset, ved jeg ikke, men de dansende, kælende par på gulvet var der stadig, nogle med nye partnere, andre med den samme udkårne, som før. Ingen bemærkede tilsyneladende vores tilbagekomst. Inger blev lidt efter budt op af en kollega. Med et kærligt smil og en aende hånd på min kind gik hun ud på gulvet med et ”jeg er tilbage hos dig om lidt”. Jeg satte mig ved et bord med en øl og ventede…….

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *