Pikluderen om natten

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Ja, vil fortælle lidt af det jeg har oplevet som luder pige… Er en frisk fyr, meget normal til hverdag, men så snart det bliver mørkt, ser jeg mig selv som en fræk luder…

Det startede en dag jeg sad på internettet og ville spille pik.. Kiggede lidt på sexshops, da jeg skulle bruge en dildo. Så faldt ligepludselig for et lingerisæt “ludertøj”.

det bestod af, nylonstrømper med broderet kant, sort g-streng, hofteholder, meget lårkort lak nederdel, og en top. Den var så fræk, så den måtte jeg bare have.
Kiggede efter en paryk, og fandt en mørk paryk.

2 dage efter kom tingene hjem… Jeg gik i bad, gjorde mig klar i røven, så jeg kunne kneppes af dildoen og for at forberede mig på den lange nat jeg havde i sigte.
Tog tøjet på, parykken på, sminkede mig selv – jeg lignte virkelig en luder som skulle have pik.
Min pik blev stiv af bare at se mig selv i spejlet.

Begyndte at spille den blidt, nederdelen blev hevet op og jeg kørte roligt på den…
Lagde mig over på sengen, spredte ben….tog lidt spyt fra munden og smurte mit hul ind…Dildoen kom lidt ind…Åhhhhh, jaaa…..det var så dejligt..lod den være lidt hvor jeg pludselig pressede den helt i bund….Årrrh jaaaa hvor var det skønt. Kneppede mig selv hurtigere og hurtigere og spillede pik……Lige før jeg kom, tog jeg dildoen ud, spermede på den, og slikkede den ren…uhhhm, jeg smagte virkelig godt….

Jeg var nu kneppeklar…

Bor 5 min fra stationen(siger dog ikke hvilken), så gik derop i ludertøj. Havde en lang frakke på..
ventede så på toget og det kom..gik ind i første kupé, der sad 2 mænd i 40″erene….For at pirre dem, satte jeg mig lige over og spredte ben lidt….

Sad sådan lidt, og kunne se på den ene at hans pik rejste sig…De prøvede at rejse sig, men tog fat i den enes pik og sagde : ” I skal da ikke gå, jeg skal have pik NU! “.

De kiggede lidt på hinanden…..Jeg tog frakken af og lagde den på sædet…. ” Tag jeres pik frem, sagde jeg”… De tog dem frem og de var helt stive…

“Nå, i er liderlige efter mig hva? “….. “Ja”, sagde den ene…. “Jeg skal kneppe mig din lille luder”….Det tændte mig og jeg tog hans pik i munden..Hele hans pik.

Vil skyde på at den var omkring 21 cm lang, og 5 cm bred. Var ved at blive kvalt, men det var ligemeget…Det var en dejlig pik.

Jeg slikkede og suttede alt det jeg kunne…og gaggede over den. Den kom helt ind i min mund, jeg tog den til roden og gaggede vildt over den. Spyttet løb ud af mundvigene på mig idet han mundbollede mig. Den anden mand tog sin pik frem og jeg spillede den imens jeg blev mundbollet af den anden. Han kneppede og kneppede min mund så hårdt, at min pik kom op at stå. Der gik ikke mere end 2 min så gav han mig tegn til at han kom.

Jeg blev ved ved at lægge mund til hans pik og han begyndte at bolle min mund hårdt, i lange stød. Så var den der. Han trak sin pik ud, jeg stak tungen frem og han gav slip på sin ladning i min mund. Hold da op hvor han spermede meget og det var dejlig sperm i lange strøg. Jeg kunne ikke gøre andet end at ligge på mine knæ og tage imod hans sperm.. Han kunne ikke mere, så jeg tog pikhovedet i munden og sugede alt ud af ham, imens jeg havde hans sperm i munden. Han beordrede mig til at sluge og det gjorde jeg. Han sagde han ville varme mit hul op inden han skulle bolle mig, så ham jeg spillede pik på satte sig, jeg lagde mig på knæ foran ham og strittede med røven. Så skulle jeg sutte endnu en pik, da den andne pik var helt slap.

Kiggede på ham, trak forhuden tilbage, slikkede hans boller, op af skaftet, rundt om pikhovedet, og så tog jeg den i munden helt i bund.. Hans pik var omkring 20 og tykkere. Lækker pik han havde.. Jeg suttede ham helt til bund, wow, min mund blev fyldt helt ud.

Pludselig kunne jeg mærke en finger oppe i mig…”ååhh ja….Stik en til op Henning”, det var hans navn. Ham jeg suttede pik på hed Torben.

Henning begyndte at fingerkneppe mig med 2 fingre og masser af spyt… Jeg vidste ikke hans pik allerede var blevet stiv, så han sagde jeg skulle sutte torbens pik og bare slappe af. Det gjorde jeg så og knald!! Så pressede han sin store pik op i mig, helt i bund. Det gjorde rimelig ondt men han var ligeglad ” Din lille so, du skal bruges for hårdt lige nu”, sagde han. ” Åhh ja henning, knep mig…Brug som som den klamme luderso jeg er” sagde jeg. Han kneppede videre og jeg suttede videre.

Toget stoppede og der kom 3 mænd ind. De fik øje på os 3 og kom ind… ” Hej hej, uha, i ser ud til at have det dejligt, hva?”….

“Jaa, tag jeres pikke frem og spil dem for mig”, sagde jeg…

Der var nu i alt 5 pikke omkring mig… Torben ville kneppe mig nu, og det skulle han have lov til. Vendte mig op på alle fire, han stak den op…FUCK hvor var den dejlig at mærke…EN kæmpepik i min røv…Uhhhmmm, ikk noget bedre.

Jeg suttede Henning, spillede pik på 2 af dem, fik pik af Torben, og den sidste spillede bare sin pik.
Jeg suttede Henning så dejligt, at han var tæt på at komme igen, og det var Torben også…
“i skal komme mig i ansigtet begge to…På samme tid” sagde jeg…. 1 minut gik der før de begyndte at sprøjte mit ansigt til….Årh hvor var det dejligt….Mærke alt den varme sperm på mit luderfjæs.

Idet de sprøjtede, lagde jeg mig på ryggen og fik endnu en pik op…Uhmmm…..han skulle sprøjte, og sprøjtede mig lige i fjæset….Uhmm ja….Slikke mig om munden, men kunne intet se, da mit ansigt var fuldt af sperm…

Der var to tilbage….Den ene stak sin pik i munden på mig, den anden kneppede mig….Rigtig hårdt…. “Århhh ja…Knep mig hårdt…Knep mig rigtig hårdt…Åhh…. sagde jeg.
Ham jeg suttede pik på kom, og han kom mig lidt i munden og i ansigtet….Uhm….Mere varm sperm til mig….Lækkert….

Så var det den sidste…..24 cm kæmpepik som kneppede mig virkelig hårdt… Han stødte alt det han kunne og kom mig i ansigtet….Årrhhhh hvor var der meget sperm i hans pik….Han spørjtede mig på øjnene, munden, panden, kinderne, over det hele…Uhmmm….

Jeg lå og slikkede mig om munden, og med min pegefinger første jeg alt spermen fra ansigtet ind i munden, eller prøvede på det. Det smagte dejligt og det tændte mig hårdt….
Før jeg vidste af det, var alle stået af og jeg lå alene på gulvet..

Skulle lige til at rejse mig, men kunne ikke. Var blevet kneppet for hårdt…

Hva skulle jeg dog gøre?? Havde stadig sperm i ansigtet, tøjet sad slet ikke og jeg kunne ikke gå?? 2 minutter senere stoppede toget… 2 mænd kom ind…
Årrh jaa….Endnu en tur til mig…. ..

Men den historie får i en anden gang… måske… For den fortsætter ….Og jeg kommer op i deres lejlighed…..Uha….

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.3 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *