Hypnose gjorde min kone til masochist

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg har aldrig troet på hypnose! For mig giver det ingen mening, at man ved at hypnotisere folk kan få dem til at holde op med at ryge eller huske nogen ting, der foregik, mens de var tre år gamle. Men hvis der virkelig var noget om snakken, ville det da være en praktisk kunst at mestre. Jeg kunne se en situation for mig, hvor jeg stod og svingede med et pendul foran en smuk tøs, mens jeg med messende stemme befalede hende: ?Fremmede blondine. Se mig dybt i øjnene. Og slik så min pik?. Og bagefter, med et knips med fingrene, var tøsen igen ude af hypnosen, uden at hun kunne huske noget som helst.

Karoline er ved at uddanne sig til terapeut af en slags. Vi har været kærester i fem år og boet sammen i tre. Lad mig bare sige, at sexlivet ikke længere var fyr og flamme; det var mere på vågeblus. Indtil Karoline begyndte at gå i hypnose! Så skete der ting og sager. Jeg har stadig svært ved at fatte det og ved stadig ikke, om jeg tror på det eller om det er rent fup. Men hvem gider interessere sig for det, når virkningen er så tydeligt positiv, som den har været i vores tilfælde. Hypnosen har nemlig forvandlet Karoline fra en tøs, man kunne køle bajere på til et varmblodigt, masochistisk og sexgalt vilddyr! Simpelthen!

Jeg var ellers ved at være lidt træt af hendes uddannelse. Hun kunne jorde mig, når vi skændtes med en bemærkning om, at ?min adfærd var en typisk projicering og tvangsmæssig fornægtelse af mine skyldfølelser og behov i min barndom. Hvad Fanden svarer man lige til det? Ja, jeg spørger bare!

Men en dag kom Karoline hjem og så ret rystet ud. Jeg har kun set hende sådan et par gange. Sidst var, da en lastbil havde væltet hende på cyklen og hun var faretruende tæt på at komme ind under dens hjul.

Jeg rejste mig.
– Hvad er det sket, spurgte jeg bekymret.
Karoline svarede ikke i første omgang. I stedet kom hun helt hen til mig og stillede sig tæt op ad mig.
– Hold om mig! Hårdt! bad hun.
Jeg gav hende et kæmpeknus og løsnede derefter taget.
– Du må ikke give slip, sagde hun.

Så jeg klemte igen hårdt til. Men efterhånden slappede hun af. Og så fik jeg forklaringen. Karoline havde været i hypnose, og hun havde genoplevet nogle ubehagelige ting fra barndommen, som hun ikke havde skænket en tanke de sidste mange år.

Det var noget med, at hun blev pint af de andre piger, og når de legede fangeleg, var det altid Karoline, der blev fanget. Hun blev pint og bundet, og nogen gange også klædt nøgen, hvorefter de andre havde tjattet til hende med grene eller bælter. De havde også kaldt på nogen af drengene, når Karoline havde stået nøgen og ubeskyttet.

Men Herregud, de var jo kun børn. Børn kan være grusomme mod hinanden, men der var naturligvis ingen seksuelle motiver i det, de gjorde. Jeg er selv blevet mobbet i skolen, men det spiller ingen rolle for mig i dag. Jeg har klaret mig bedre end dem, der mobbede mig. Bl.a. bor jeg sammen med Karoline, som en af mine mobbere var vildt forelsket i! Så jeg kunne ærlig talt ikke helt forstå, hvorfor det var så slemt.´

– Det er underligt, at jeg fuldstændig har glemt det, sagde Karoline. Men det mest underlige er, at jeg blev helt vildt ophidset, da jeg sad og fortalte om det. Meget mærkeligt. Der var jo intet seksuelt over det dengang.
– Nej, selvfølgelig, sagde jeg. I var jo kun børn. Hvorfor tror du, det ophidsede dig?

Karoline tøvede, inden hun svarede. Faktisk tog hun tilløb nogle gange, men standsede så igen; hun var ude af stand til at sætte ord på. Men til sidst kom det.
– Jeg forestillede mig de samme situationer igen, men nu som voksen, fortalte hun. Tanken om at blive bundet og pint og pisket og vist frem og det hele, det var det, der ophidsede mig. Jeg kunne slet ikke kontrollere det! Og jeg turde ikke fortælle læreren om det, sluttede hun.
Karoline var lige ved at græde.

Jeg kom i tanker om, at de gange, hvor Karoline havde reageret bedst i sengen var, når vi var fulde, og jeg var vild og voldsom. Engang i fuldskab havde jeg bundet hende og givet hende en røvfuld. Hun var selv fuld, og hun var enormt ophidset ved den lejlighed. Alligevel var det ikke noget, vi gjorde igen. Vi talte ikke engang om det. Og nu var der gået snart to år med seksuel tørke, hvor vi højst kunne svinge os op til et pligtskyldigt knald et par gange om ugen, når der altså ikke lige var noget godt i fjernsynet, der var vigtigere.

Jeg vidste, at jeg var på sporet af noget her, selv om det ikke er mig, der er terapeut. Men jeg anede ikke, hvordan jeg skulle udnytte det positivt, så det hjalp Karoline. Ja, måske endda os begge to, hvis det kunne bringe os ud af vores seksuelle dødvande.

Pludselig ringede det på døren. Jeg gik ud for at lukke op. Udenfor stod en køn, mørkhåret pige, der præsenterede sig som Lone. Hun spurgte efter Karoline og sagde, at de gik i klasse sammen.
– Øhh, Jeg tror nok, hun sover. Lige et øjeblik, sagde jeg.
Jeg lod uhøfligt pigen stå udenfor på måtten. Så listede jeg ind til Karoline og hviskede, at der var en pige, der hed Lone, der ville snakke med hende.

Karoline sprang op og styrtede ud i gangen. De to piger faldt hinanden om halsen og Karoline trak Lone med ind i stuen. Straks begyndte de at snakke om, hvor hårdt det havde været for dem i dag. Lone havde, åbenbart som den eneste, opdaget, at Karoline blev seksuelt opstemt af de genfundne erindringer, og Lone havde selv haft det lige sådan. Bare med modsat fortegn.

Lone var hende, der pinte de andre. De snakkede længe frem og tilbage, og jeg fik lov til at være med hele tiden. På et tidspunkt sagde Lone, at det var det her, der forhindrede hende i at få sig en fast kæreste. For hun skulle have en masochist, men når han så også viste sig at være ydmyg og svag i dagligdagen, kunne hun ikke holde ham ud.
– Mænd, altså! sukkede Lone.

Jeg var påvirket af deres frimodige snak. Det var soleklart, at under overfladen gemte der sig en hardcore masochist i Karoline og en sadist i Lone. Men kun i seksuelle sammenhænge. Og de savnede begge at leve disse skjulte sider ud. Jeg havde overvejende forholdt mig tavs, men nu faldt jeg ind med en bemærkning, der ændrede det hele.

– Hvorfor finder du ikke en kvindelig masochist, spurgte jeg Lone
Den hang og svævede i luften i nogle sekunder. Lone kiggede på Karoline, der genert kiggede ned. Men på hendes røde kinder og en let sitren af hænderne blev jeg klar over, at jeg havde ramt hende lige i solar plexus og ikke mindst godt tyve centimeter længere nede, nemlig lige i kussen. Jeg kunne også se, at jeg havde serveret løsningen for Lone på et sølvfad. Efter flere sekunders pause, der føltes som mange minutter, rakte Lone ud efter Karolines hånd.

– Vil du være min lille masochist? spurgte hun; lidt spagt af en sadist at være.
I starten svarede Karoline slet ikke. Så nikkede hun med hovedet som en mekanisk dukke, inden hun til sidst tilføjede, at det var på den betingelse, at jeg skulle være med.

Resten af eftermiddagen den dag var uinteressant. Men vi blev enige om, at Lone skulle komme igen lørdag aften. Og så ville vi se, hvad der skete! Vi blev også enige om, at et var helt OK, hvis der slet ikke skete noget.

Allerede lørdag morgen var Karoline helt forandret. Hun fór rundt om sig selv. Da hun tog et meget langvarigt bad, gik jeg ud i badeværelset for at se, om der var sket noget. For hun havde været væk i 20 minutter.

Da jeg trak forhænget til side, så jeg, at hun var ved at barbere kussehårene. Det have hun ikke gjort i et halvt år. Faktisk ikke siden badesæsonen sluttede. Jeg smuttede ind i brusekabinen til hende, og inden jeg kunne nå at gøre noget som helst, lå hun på knæ med min pik i munden. Og dér blev den, lige indtil jeg sprøjtede. Hun slugte hele ladningen; det var nok et år siden, hun havde gjort det sidst.

Jeg blev smittet af hendes gode humør, men jeg kunne ikke helt dele hendes forventninger. Det virkede for kalkuleret og for forberedt for mig. Det sagde jeg naturligvis ikke noget om til Karoline.
Da det ringede på døren klokken syv, blev noget af min skepsis gjort til skamme. For det var en totalt forandret Lone, der stod udenfor. Hun var i læder fra top til tå. Rødt læder. Hun sagde ikke engang goddag. Hun trådte ind over dørtærsklen, placerede en finger under Karolines hage og pressede hendes ansigt lidt opad.

– Lad os lige på en ting på plads med det samme! Du gør alt, hvad jeg siger i aften. Alt! Forstået?, smældede hun ud, som en stresset sergent på overarbejde.
Karoline nikkede og svarede ?selvfølgelig?. Først nu kom alle de sædvanlige ritualer med kindkys og hej og kram og knus og alt det dér.

Pludselig slog det mig, at min rolle i hele showet ikke var noget, vi havde diskuteret. Men også det havde Lone tænkt over. Jeg skulle være noget, hun kalde sadist-assistent. Jeg skulle skaffe remedierne, når Lone bad om dem, og jeg skulle hjælpe med at pine og plage Karoline. Jeg huskede dem begge på, at det hele jo bare var en leg, og det var de enige i. Men Lone tilføjede, at det saftsuseme også var blodig alvor, og hvis jeg ikke forstod det, var det bedre, at jeg smuttede en tur i biffen.

Hun var god, hende Lone. Jeg vidste ikke rigtig, om jeg skulle more mig over hende, eller give hende en røvfuld. Men jeg valgte heldigvis at lege med. Da vi satte os til bords og Karoline gik ud i køkkenet for at hente maden, sagde Lone, at Karoline da ikke kunne servere i den påklædning.

– Af med tøjet! Hver en stump, krævede hun.
Karoline gjorde, som Lone sagde, og pludselig havde jeg fået en splitternøgen ?tjenestepige? i huset. For Karoline øsede op til mig og skænkede vin og hentede sågar mine smøger, selvom hun hadede, at jeg røg inde i lejligheden.

Pludselig spurgte Lone Karoline om, hvor mange gange hun havde onaneret i dag. Kun én, sagde Karoline. Det måtte være ude i badet, tænkte jeg. Fint! Vis os hvordan du gjorde. Henne på sofaen dér. Lone gjorde et kast med hovedet.

For første gang virkede Karoline, som om hun måske havde fortrudt, for det var meget grænseoverskridende for hende. Jeg havde faktisk aldrig set hende onanere. Lone fangede det lynhurtigt. Hun rejste sig og tog Karolines hånd.
– Kom, jeg hjælper dig i gang, sagde hun.

Og kort efter lå Karoline på sofaen, mens Lone kyssede hende og bed i hendes brystvorter, samtidig med, at hun gnubbede hende i kussen.
– Våd, hva! sagde Lone triumferende. Så henvendte hun sig til mig. Reb, gaffatape og en smal livrem, tak!

Ti minutter senere var Lone og jeg også nøgne, og Karoline var bundet til radiatoren, skrivebordet, sofaens ene ben og et dørhåndtag. Hun lå stadig på sofaen, men hun kunne ikke røre sig. Hendes ben var spredte. Der blev ikke brug for gaffatapen, for først slikkede Lone Karolines kusse, og bagefter satte hun sig hen over Karolines mund, mens hun beordrede hende til at slikke.

Lone havde livremmen i hånden, og hvis Karoline sløjede af på den, fik hun et dask på brysterne med remmen. Ind i mellem kommenterede Lone det hele. Se hvor hendes brystvorter bliver stive, Er hendes fisse ikke bare sød og lækker og Hun vil søreme være smuk med en pik i mundenm var tre af de sætninger, jeg kan huske. Men der var mange flere.

Så henvendte Lone sig til mig.
– Slik hendes kusse! Hvis hun altså beder dig pænt om det! sagde Lone.
Vi havde aldrig sat ord på vores sex eller sagt til hinanden, hvad vi ønskede. Vi gættede os bare til det. Så da Karoline genert og meget lavt sagde ?Vær sød at slikke min kusse? var det som et skud adrenalin, der gjorde mig ekstra liderlig.

– Højere, brølede Lone. Vær sød at slikke min kusse, sagde Karoline, denne gang højt og tydeligt. Jeg dykkede ned mellem hendes ben og slikkede hende godt og længe, mens hun selv slikkede Lone.

Karoline fik en eventyrlig orgasme efter godt 15 minutters hårdt arbejde. Og så skete der egentlig ikke mere den aften, bortset fra, at vi alle tre snakkede om oplevelsen bagefter. Blandt andet fortalte Karoline, at det sværeste for hende næsten havde været at bede mig om at slikke hendes kusse!

Vi har siden da mødtes adskillige gange alle tre, og somme tider mødes de to piger alene. Det har jeg ingen problemer med. For nu bor jeg sammen med en meget gladere og meget, meget mere sexlysten pige. Så hurra for den hypnotisør, der satte det hele i gang.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.7 / 5. Stemmeantal: 16

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *