Min mørke, sexede veninde

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg vil fortælle jer om en vidunderlig aften jeg havde i julen, hvor jeg fik besøg af en sexet, mørk kvinde. Jeg havde længe haft lyst til at prøve, hvordan det ville være at være sammen med en anden pige. Tanken om en anden piges bryster, numse og mis, at jeg kunne få lov til at kærtegne og sutte på et par dejlige fyldige pigebryster og ikke mindst – at blive slikket af en anden pige. Nu jeg tænker tilbage, bliver jeg helt våd i trusserne.

Jeg måtte have opfyldt min fantasi og ledte via en kontaktannonce efter en dejlig fræk pige til min jomfrurejse. Jeg fandt hende og vi snakkede sammen en del gange inden vi mødtes. Jeg glædede mig som et lille barn. I telefonen havde hun lydt vanvittigt sexet og absolut liderlig som jeg. At hun ikke talte helt korrekt dansk, gjorde det jo bestemt ikke mindre spændende. Vi udvekslede billeder og breve, hvor hun skrev, hvor meget hun glædede sig til at se mig, slikke mig over det hele og gøre det dejligt for mig. Hun fik virkeligt tændt mig og vi kunne ikke vente længere med at skulle ses.

Aftenen kom og det gjorde nervøsiteten også. Samtidig med, at jeg var drivende våd af at tænke på, hvad jeg ville opleve blot en time senere, var jeg efterhånden også ret nervøs. Men hvad jeg ikke vidste var, at min sexede og frække veninde skulle vise sig at være ligeså ekstremt tændt og lysten og samtidig godt velforberedt.

Det ringede på døren og jeg skyndte mig at rette på kjolen inden jeg åbnede. Jeg havde til lejligheden været ude at købe nyt sort lingeri og en lille dristig sag af en kjole.

” Hej, hvor ser du lækker ud !” sagde hun, alt imens hun gav mig et dejligt varmt og sensuelt knus, der fik mig til at dirre. Det var underligt, men stærkt ophidsende, at mærke hendes store bryster mod mine.

Vi satte os ind i stuen og småsnakkede lidt, men jeg kunne mærke, at hun også var vanvittig spændt, så jeg foreslog et bad. Vi klædte langsomt hinanden af, lidt generte og tøvende. Jeg lukkede øjnene og nød de blide kærtegn. Jeg mærkede en tunge på mit bryst – legende og pirrende. Små nap i mine brystvorter. Tungen fortsatte ned ad min krop, cirklede om min navle. Jeg holdt vejret. Tungen nåede min mis. Forsigtigt gav den mig en forsmag på hvad der ventede mig. Jeg mærkede en varm ånde på min glødende kusse og en spillende og udforskende tunge, der kærtegnede min klit. Vi gik ind i badet og sæbede hinanden ind. Hun havde de smukkeste bryster jeg nogensinde har set. Store og faste. Jeg lod min hånd glide rundt over hendes krop. Gned mig op ad hende. Vores misser mødtes og ligeså gjorde vores læber. Vi kyssede lidenskabeligt og intenst, jeg tog hendes hånd og tæt omslyngede gik vi op i soveværelset.

Jeg havde i forvejen tændt en hel del stearinlys og sørget for, at der var en dejlig erotisk duft i vores kommende elskovsrede. Min sensuelle veninde forsvandt pludselig og hun kom tilbage med en taske, hvori hun blandt andet have flødeskum, hvidvin, honning og olie.

” Læg dig ned på maven, så skal jeg sørge for, at du får varmen “. Jeg lagde mig forventningsfuld og mærkede snart nogle dejlige hænder på min krop. Kærtegnende, blide og ikke mindst udforskende. Jeg mærkede en hånd mellem mine ben, nænsomt kælede hun for min lune og våde grotte. ” Kan du sprede dine ben lidt. Lad mig smage dig !” Igen, en varm tunge i min mis. Jeg hævede mig fra sengen og blev slikket fra min våde kusse og om til min numse. Det var så fantastisk. ” Hvor er du dejlig våd !” Det var jeg virkelig. Jeg kunne selv mærke hvordan mine safter nærmest drev ned ad mine ben.

Jeg måtte røre dette sexede væsen, der gjorde mig så vidunderligt tændt. Jeg kærtegnede hendes bryster, kyssede dem og suttede på vorterne. Min liderlighed steg til højder jeg aldrig har oplevet før. Jeg lagde mig mellem hendes ben, så mit ene bryst lå i hendes mørke, barberede mis. Jeg mærkede den intense varme og fugt og gned mig i hendes safter. “Uhhh ja, det er dejligt. Slik mig!” Min tunge søgte mod varmen og slikkede snart en anden piges fisse. Jeg havde ikke troet, at noget kunne være så ophidsende og frækt. Mine læber og kinder blev smurt ind i hendes safter. Jeg blev som en glubsk hund og kunne ikke få nok. Min tunge fortsatte ned til hendes varme grotte og jeg førte min tunge op i hende og kunne tydeligt høre, at hun syntes at det var dejligt. Hele tiden spinnen, stønnen,” ” Jahhh !”, Gud, hvor er det godt !” og ” Ja, der. Ja, det er helt rigtigt. Uhmmm!” . Jeg tog hvidvinen på bordet og hældte den ud over hendes brændende fisse. ” Åhhh jahh!”. Klynkede hun. Jeg sugede vinen og safterne i mig. Hældte mere af den kolde vin ud over hende, som jeg straks slikkede af hende. Jeg kunne høre, at hun var ved at nå et punkt, hvor hun meget gerne ville have orgasme, og jeg slikkede og sugede hendes klit, mens jeg klemte hårdt om hendes brystvorter. ” Åhhh, ja ja jahhhh. Bliv ved !” Hun gik næsten i bro, mens hun skreg sin orgasme ud.

Jeg lagde mig ned ved siden af min mørke veninde og hun tog over. ” Kan du lukke dine smukke øjne ?!” Noget, der føltes som olie, blev smurt ud over min krop og 2 varme hænder masserede, nussede og kælede for mig. Pludseligt mærkede jeg noget koldt på min ene brystvorte, – fløde. Hun sprøjtede fløde på mine bryster, lavede ligesom en sti af fløde ned til min mis og lagde den sidste flødeskums-klat lige på min klit. Det kølede dejligt på min overophedede glødende mis. Én for én slikkede hun fløde-klatterne af og da hun nåede til den sidste, svævede jeg helt væk. Hun slikkede som om drøm og påførte ind imellem mere fløde til min fisse, som hun igen suttede af. Samtidig med, at hun slikkede mig, førte hun en finger op i min fisse og fingerkneppede mig. Jeg kunne mærke, at jeg ikke holdt meget længere. Hun intensiverede den vidunderlige behandling og orgasmen rullede ind over mig. Min klit blev suget og suget og min orgasme overgik alt jeg har prøvet før.

Hun lagde sig ned til mig og kyssede mig. Vi lå tæt omslyngede et stykke tid, men jeg var stadig vildt liderlig. Jeg lå her midt i min største fantasi og den måtte bare ikke stoppe endnu. Jeg slyngede mit ene ben om hende, så vores misser atter mødes. Vi var begge stadig utrolig våde og det føltes rigtigt dejligt at ligge der og blande safter og gnide vores fisser mod hinanden. Nu var det min tur til at tage for mig af godterne. ” Kan du vende dig om og strutte med din dejlige numse ?” Jeg blev mødt af et dejligt frækt numsehul. Blidt slikkede jeg omkring hendes stramme hul, mens jeg spillede hendes fisse. Jeg kravlede ind under hende, så vi nu lå i en 69`er. Over mit ansigt var nu en dryppende våd mis og et lille numsehul, der skreg efter kærtegn. Jeg begravede mit ansigt i den vidunderlige mis, mens jeg forsigtigt stak en finger op i numsen på min elskerinde. ” Åhh jahhh, det er så godt det der !” Næsten hviskede hun. Vi lå længe og bare slikkede hinanden, vi kunne slet ikke få nok. Mens hun lå der over mig, kunne jeg mærke hendes store bryster mod min mave. De var virkelig så perfekte.

Hun satte sig op i sengen og tog mit ene ben op til hendes hals. Hun kyssede og slikkede mine tæer, som var det en pik hun suttede. Som hun sad der overskrævs over min fisse, kunne jeg med lethed få min våde kusse op til hendes. Vi var begge brændende varme og helt utroligt dejligt åbne, så vores misser rigtigt kunne kæle for hinanden. Vi gned hinanden ind i safter og vi var begge helt ekstatiske. Og så – sammen steg vi atter til himmerige. Sammen red vi på en bølge af orgasmer og gned vores fisser hårdt, så vores klitter dunkede mod hinanden. Det var så fantastisk. Vi faldt sammen ved siden af hinanden og lå og nød øjeblikket. Vi holdt udenom hinanden, kyssede og pludseligt siger min elskerinde sødt : ” Hvor er du altså dejlig. Kunne vi ikke gøre det her en anden gang igen ?” Jeg kunne kun tilslutte mig. Det var virkelig en utrolig dejlig fræk oplevelse, jeg helt bestemt måtte opleve igen. Vi holdt også kontakten ved lige og har i dag mange gode minder sammen fra soveværelset.og Aysa’s forhold blev mere og mere nært og hedt. Vi var meget sammen både i skole og i vores fritid. Flere gav et lille tilråb til mig: Nå skal du være sammen med Perker pigen igen..?”. Naturligvis så ’legede’ vi sammen og udforskede vores kroppes hemmeligheder. Vi vidste at vi løb en stor risiko, men lade være kunne vi ikke.

Aysa måtte ikke gå ud om aften så fester o.lign. kunne vi ikke komme til. En dag spurgte Aysa om vi sammen skulle besøge hendes moster, Amena. Hun boede alene i Ishøj. Hun havde ingen børn. Hendes mand var blevet fængslet for noget narko og var flygtet ud af landet. Han var nu blevet gift igen og fået børn. Amena var børnehavepædagog. Det var ikke lige det jeg havde i tankerne om en lørdag aften at side hos en ’syg’ moster. Da jeg så, hvor Aysa med glæde i ansigtet spurgte om jeg ville, så gjorde jeg det.

Amena boede virkelig smagefuldt. Snart sad vi ved sofabordet og drak the. Vi var færdige og Aysa hentede sodavand, is og chokolade. Vi sad rigtig og hyggede os. Amena var først i fyrrerne og virkelig flink og sjov. Hun havde den pakistanske kjole og bukser på ligesom Aysa. ’Aysa gå lige ud og vask op. Der er meget derude, så er du sød’. Aysa rejste sig hurtig op og snart kunne jeg høre opvasken var fuld i gang. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige og begyndte at kikke i et blad. ’Linda, er du glad for Aysa?’ Jeg nikkede bekræftende mens jeg smilte. ’Du ved godt det i laver har en høj risiko for Aysa?’ Med eet blev jeg rød i hovedet og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle. Jeg rejste mig og ville gå ud i køkkenet. Der var kun en vej og det var forbi Amena. Stadigvæk rød i hovedet gik jeg forbi hende. Pludselig var der en hånd som greb fat i mit bælte. ’Linda det er farligt det i gør. Er du klar over dette?’ Jeg kunne ikke komme videre og var låst fast. Jeg turde ikke kikke på Amena. Mit ben pressede forbi Amena da hendes hånd greb fat i mit inderlår. Den gled langsomt om mod mit skridt. Hendes anden hånd havde stadigvæk fat i mit bælte, jeg kunne ikke rører mig. Måske var det bare et uheld. Jeg kikkede ned og så dybt ind i Amenas smukke øjne. Nu bevægede hendes hånd i op mod mit skridt. Hendes anden hånd åbnede nu mine bukser og trak dem ned. Helt ned. ’Linda stil dig op i sofaen til mig.’ Jeg var liderlig. Med mine bukser nede stod jeg nu oppe i sofaen. Amena trak nu min bukser af, helt af. Jeg stod i sofaen og kikkede ned på Amena som ganske langsomt nærmere sig mit barberet skød. Nu var tunge der og hendes hænder greb fat rundt om mine lår. Hendes finger var på vej bagfra og de spredt min lår fra hinanden. Nu var der fri passage for hendes meget levende tunge. Den slikkede mig højlydt med grundigt lange seje slik. Jeg sukkede og måtte gribe fat i væggen med min hænder for ikke at falde. Pludselig bed hun mig i mine læber. Ikke hårdt, men dog så jeg måtte udstøde et lille vræl. Jeg kunne høre at arbejdet i køkkenet blev stoppet. Kikkede Aysa ind nu? Jeg var ligeglad, dette var bare så skønt. Nu spredte hun mine ben mere og kunne derved slikke mig i det bagerste hul. Hendes hænder bevægede sig nu tilbage og op under min bluse. De lirkede sig ind under min B85c brystholder. Først så kærtegnede den min vorter og tog om mine bryster derefter så nip den om min stenhårde vorter. Dette gjorde at jeg kom med brag og stønnede og puste og prøvede at komme væk fra dette ’slikkeapparat’. Jeg stod nu på gulvet og rakte efter min bukser. ’Nej, Linda vi er ikke færdige endnu. Kom med ind i soveværelset..’. Jeg lod bukserne ligge og gik efter Amena ind i soveværelset. Der var der en stor seng. Måske for syns skyld så var kun den ene halvdel redt op med dyne. Jeg vidste hvad, der forvendtes af mig og begyndte at tage mit tøj af. Helt af. Derefter lagde jeg mig på sengen og ventede på Amenas afklædning. Hun var flot. Den samme kønne hudfarve som Aysa. Man kunne godt se hun var en ’ældre pige’. Kroppen var voksen og mave og bryster var ikke stramme som os unge. Store bryster og hendes skød var trimmet som en mands todagegamleskægstuppe. Nu kom hun hen til sengen hendes hånd lod hun kælent løbe op og ned af min krop. ’Vend dig om’. Jeg gjorde som hun bad om og lå nu med hovedet ned mod puden. ’Linda det som du laver med Aysa og med mig må du aldrig fortælle til nogen. Vel?’ Mens hun sagde dette havde hun taget fat omkring min nakke og holdt mig fast. Jeg tro nok jeg havde grinet lidt for uden varslet så slog hun mig. Med flad hånd på min baller. Det føltes som om huden blev rykket af. Jeg skreg op mens mine råb blev dæmpet ved at mit hovedet blev presset hårdt mod puden. ’Er det forstået at du aldrig fortæller nogen dette?’ Jeg nikkede bekræftende. ’Hvor mange slag har du fået?’ Jeg havde ikke talt så jeg svarede: Tre’. Hårdt fik jeg et mere. ’Nej du fik fire, hvor mange har du nu fået?’ ’Fem’ svarede jeg med tårer og gråd i stemmen. ’Godt rigtigt. Vend dig nu om’. Hurtig så var jeg vendt og forventningsfuld. Nu satte nu et lår på hver side af mit hoved og pressede hendes våde skød ned mod min mund. Begærligt begyndte jeg at slikke hende. Hun vuggede med kroppen og jeg kunne se op på hende. Hendes ansigt var vredt og hårdt med stirrende øjne. Hendes hænder gik på opdagelse på min krop. De var nu ved mine bryste som blev klemt hårdt. ’Ahe det gør ondt’. Fik jeg sagt, blot for at blive behandlet endnu hårde. Snart var hun der, hvor orgasme vil rulle igennem kroppen i gisp og ryk. Dette gjorde hun. Hun tog sine ben væk fra mig og begyndte at kysse mig hårdt og dejligt for til sidst være kærlig. ’Det var dejligt, Linda.’ Nu lagde hun sig ned i sengen har trak mig op på hende. ’Vend dig om min dejlige’. Vi forsatte nu i en 69’er. Et øjeblik kikkede jeg op og så Aysa stå med sin hånd indenunder bukserne. Mit hovedet gjorde en bevægelse for i et nu så kyssede vi hinanden. Da hun tog hovedet væk så slikkede hun sin moster og suttede på hendes skamlæber. ’Åhe, Aysa’. Kom det fra Amena. Hurtig var Aysa af tøjet og deltog nu i vores fælles glæder. Hun slikkede Amena mens jeg slikkede hende og Amena gjorde gengæld. På faktisk samme tid kom vi lidt efter. Vi grinede og gik sammen i bad. En time efter så skulle vi gå. ’Farvel Linda og kom gerne snart igen. Enten sammen med Aysa eller alene. Husk: Pas på’. Hun kyssede os kærligt farvel.

I bussen hjem var Aysa helt kåd. Hendes hemmelighed om mosterens lesbiske sexliv mellem hendes kusinerne og øvrige var nu ikke kun hendes. Jeg var også vidne. Aysa tog min hånd og førte den ned til hendes kusse for at jeg skulle gøre hende glad.

Hun blev glad og både sammen som hver for sig besøgte vi sidenhen Amena.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmeantal: 4

Originally posted 2023-08-21 03:29:28.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *