Pigesex med barnepigen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Da jeg var 15 år, fik min lillesøster en barnepige til hvis mine forældre nu skulle i byen eller andet.

Første gang jeg så hende, føltes det som fløj et stød igennem min krop. Hun var 17 år og så hamrende godt ud!

Høj, slank, solbrun, mørkt hår og rigtig flotte bryster.

Den første aften hun skulle passe min søster, var jeg ude hos en veninde, men fandt på en undskyldning, og skyndte mig hjem, så jeg kunne få snakket lidt mere med Anette – barnepigen.

Da jeg kom hjem, smed jeg hurtigt tasken inde på værelset, gik ud på badeværelset for at sikre, at jeg så nogenlunde ud og gik ind i stuen.

Hold kæft hvor så hun sexet ud! Hun sad nede på gulvet i en flot nederdel og hvid skjorte og legede med min søster.

“Hej Henriette. Er du allerede hjemme?” Jeg svarede hurtigt og satte mig op i sofaen.

Nu kunne jeg se hende bagfra… og det så pænt godt ud!

“Skal jeg ikke putte hende i seng?” spurgte jeg, og hun syntes, at det var en god ide. Jeg puttede hende og gik ind i stuen igen.

“Vil du have noget at drikke?” spurgte jeg hende. Hun fulgte med ud i køkkenet og vi kiggede lidt i køleskabet. Der var egentlig ikke rigtig noget, kun mælk. Så jeg skænkede stille og roligt et glas op til hende.

Hun satte sig på køkkenbordet og drak af glasset, men kom til at spilde ud over sig selv.

“Hvor er jeg klodset!” udbrød hun. “Det helt i orden. Du kan låne en trøje af mig” sagde jeg.

Vi gik ind på mit værelse, og jeg åbnede skabet. Fandt en af mine flotteste bluser frem og da jeg vendte mig om stod hun der uden hverken skjorten eller bh.

Jeg kunne mærke på mig selv, at jeg var begyndt at blive en smule liderlig.

Men desværre skete der intet den aften. Hun lånte min trøje og tog derefter hjem.

Om natten begyndte jeg at drømme en masse hede drømme om hende. Blandt andet en, hvor hun havde en af de der franske stuepiges uniformer på. En af de helt korte, som kun lige gik ned over hendes dejlige bagdel.

Næste gang hun kom over for at passe min søster, havde jeg gjort rigtig meget ud af mig selv. Jeg havde taget en meget stram og kort kjole på, som var meget nedringet og fremhævede mine bryster.

Da det ringede på, løb jeg ud og åbnede døren. Hun kiggede meget intenst på mig. Kiggede op og ned ad mig. Hun var vist helt mundlam. Jeg sagde hej, og vendte mig om, for at gå ind i stuen.

“Hvor er Mette?” spurgte hun. Min lillesøster var der ikke, for hun var faldet i søvn og jeg havde lagt hende i seng.

Vi satte os på sofaen og snakkede lidt. Hun kom i tanke om min bluse og hev den op af en pose. Jeg rejste mig og gik ind på mit værelse med den.

Da jeg vendte mig om stod hun lige foran mig. Hun gik hen mod mig, og gav mig et kram. “Tak for lån” sagde hun. Jeg kunne dufte hendes nyvaskede hår.

Kunne mærke på min kind, at det også var blødt. Pludselig kunne jeg mærke hendes hånd på min bagdel. Den nussede forsigtig – lidt usikkert.

Hun førte hånden ud i siden og ned af låret. Så fandt hun min slids, som hun slet ikke havde lagt mærke til.

Førte forsigtigt hånden op under slidsen og løftede kjolen lidt.

Jeg kiggede intenst på hende. Vi ville vist det samme.

Efter et lille stille øjeblik, kyssede jeg hende lidenskabeligt på munden.

Hun åbnede den lidt og jeg lod min tunge glide ind i hendes mund. Legede lidt med hendes tunge.

Så tog jeg tungen ud igen, og førte den ned af hendes hals, ned til hendes kavalergang. Efter at have slikket lidt, fjernede jeg mit hoved, og tog hendes bluse over hovedet på hende.

Nu stod hun for mig i sin flotte bordeaux-farvet bh og så fræk ud. Hun lagde mig ned på min seng og lagde sig ovenpå mig. Begyndte at kysse mig. Lagde sig længere ned og begyndte at slikke mine lår. Lod sin tunge glide op mod min mis, men vendte strakt om da den nærmede sig.

Det provokerede mig.

Hun fortsatte med sin slikken, og hver gang hun bare nærmede sig min mis, vendte hun om, og slikkede ned af. Jeg var ved at blive ret liderlig, og ville bare mærke hendes tunge inde i mig.

Til sidst gav hun sig, og lod tungen komme helt op. Spredte mine læber med sine fingre, og lod tungen glide ind. Slikkede i lang tid. Hun var ret god til det.

Til sidst kom jeg i en enorm orgasme, hele min krop rystede.

Jeg besluttede mig for, at det nu var hendes tur. Så jeg satte mig op, og åbnede hendes bukser. Byttede plads med hende, og lagde hende ned. Førte bukserne ned om hofterne og tog dem helt af hende. Tog selv min kjole af, så hun rigtig kunne se min krop.

Jeg startede med at slikke hendes bryster lidt. Førte bh´en ned under brystet og suttede på hendes brystvorter, de blev helt stivet.

Hendes vejrtrækning blev stillet tungere. Jeg lod tungen glide ned over hendes mave og op mod brystet igen. Så kyssede jeg hende. Under mit meget intense kys, puttede jeg en finger op i hende. Et lille støn kom fra hende, men blev ikke så stor, da jeg jo havde ret travlt inde i hendes mund.

Jeg stoppede med at kysse hende og kiggede på hende. Hun så meget liderlig ud. Jeg fjernede fingeren og rykkede mig længere ned. Ned mod hendes vidunderlige fisse.

Tog hendes g-streng og førte den langsomt ned over hendes hofter. Hun løftede bagdelen, så det var lidt nemmere for mig. Jeg smed g-strengen på gulvet og begyndte at slikke på livet løs.

Jeg kunne mærke på hende, at hun snart ville komme, så jeg stak 2 fingre op, mens jeg stadigvæk slikkede løs.

Hun kom i en højlydt orgasme, og jeg lagde mig op til hende. Jeg kyssede hende og hun kunne smage sine egne safter. Så stak jeg mine fingre ind i munden på hende så hun selv kunne slikke dem rene.

Så lå vi lidt i armene på hinanden. Bare nød at ligge der sammen. Engang imellem kyssede vi hinanden.

Så stod vi op, og tog tøj på igen. Jeg to denne gang noget mindre udfordrende tøj på – mine forældre skulle jo nødigt tro noget.

Da hun stod i døren og var på vej ud, gav hun mig et kys. “Det var hyggeligt” sagde hun, og gik ned ad trapperne og hjemad.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmeantal: 7

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *