Hunde Lufteren

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Du ved nok hvordan hunde altid snuser hinanden bag i? Jeg er ikke klar over hvorfor de gør det, men der der foregår helt sikkert en eller anden form for kommunikation.

Mit navn er Tine, og jeg er en blond atletisk kvinde i midt tyverne. Jeg går meget op i at holde mig muskuløs og i form. Sidste år fik jeg en hund, som jeg navngav Lady. Hun er en flot tæve, halvt Golden Retriver og halvt German Shepherd. Hendes pels er grålig, med et rødligt og gulligt skær. Hun er en fantastisk glad og energisk hund, og hun opfører sig pænt, hvis bare jeg går to lange ture med hende hver dag. Hendes eneste dårlige vane er at hun sniffer kvinder i skridtet og numsen. Jeg aner ikke hvorfor hun gør dette, men hun må have god og følsom lugtesans.

Da Lady var fem måneder gammel, var jeg ude at gå en tur med hende. Pludselig løb hun over til en en sød kvinde, som i samme øjeblik var blevet blevet færdig med en løbetur, og stod og strakte ud. Først troede jeg at det var fordi kvinden svedte, men det gik op for mig at det var kvindens skridt som fangede Ladys interesse.

Dette var efterhånden blevet en pinlig gentagende vane, som forekommer næsten hver gang vi var ude at gå og passerede en kvinde. Pudsigt nok lod Lady det altid gå ud over smukke unge kvinder, og jeg kunne ikke lade være med at spekulere om de mon havde menstruation eller lige havde været på toilettet. Hvilken duft kunne tiltrække hende i den grad?

Lady kunne ikke lide min kæreste. I takt med at hun blev ældre knurrede hun og blev mere og mere agressiv over for ham. I sidste ende blev jeg også skeptisk over for ham, primært fordi han håndterede problemet meget dårligt – som et skabet barn. I sidste ende brød vi forbindelsen blandt andet grundet hans problem med min elskede hund. Hvis han ikke kunne finde ud af det sammen med hunden, var vores forhold dødsdømt på forhånd.

Kort efter opdagede jeg at hun ikke kunne lide nogen mænd. Hun knurrede endda også af min far som altid har været en stor hundeven. Lady gjorde det meget besværligt for mig at date. Nogle gange når vi var ude at gå, kunne hun finde på at gø agressivt af tilfældigt passerende mænd.

Jeg må ærligt indrømme, at mange gange havde jeg det på samme måde som Lady. Nogle fyre kan virke totalt klamme på den måde som de stirer på ens bryster eller kommer med upassende bemærkninger. I sidste ende begyndte jeg at opfatte Ladys reaktion, som en måde at beskytte mig på.

En dag, da vi var ude for at gå tur, så jeg Lady snuse en anden hund bag i – det var en tæve! Ikke nok med at hun sniffede, hun begyndte også at slikke den anden tæves kønsdele. Begge hunde var i løbetid, savlede og logrede ivrigt med deres haler. Lady besteg pludseligt den anden hund bagfra, og prøvede i flere minutter at bedække den. Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet – mon min hund var lesbisk?

Et par måneder efter, da jeg var ude og gå med lady på min sædvanlige rute i parken, løb Lady som så mange gange før over til en kvinde og begyndte at sniffer hende i skridtet. Selvom jeg forsøgte at kalde hende til mig, adlød hun ikke, og i stedet begynder hun faktisk at slikke den joggende kvinde i skridtet.

”Ej – det er jeg ked. Lady, kom her!” beordrede jeg, samtidigt med at jeg forsøgte at få kontrol over hende. Kvinden tog det heldigvis pænt, og grinede mens hun blidt skubbede Lady væk fra hendes fisse. Lady logrede glad med halen. Jeg trak hårdt i hundesnoren for at få hende væk fra kvinden.

”Nå, det er ellers noget af en hund du har der! Træner du hende op til at lugte kvinder i skridtet?” Jokede kvinden. Hun var iført shorts og en trænings bh. Hun var flot solbrun og med langt mørkt hår. Alt i alt en smuk ung kvinde – Ikke fordi jeg tænkte i seksuelle baner. Jeg har aldrig set på andre kvinder på den måde.

”Nej. Det gør jeg bestemt ikke. Det er jeg meget ked af. Hun har en dårlig vane med at sniffe kvinder i skridtet.” svarede jeg.

”Antyder du at din hun er lesbisk” sagde hun med et smil på læben.

Af en eller anden grund fik kvinden mig til at føle usikkerhed og jeg blev pinlig berørt.

Jeg rødmede ved tanken om, hvad jeg lige havde sagt, og fremstammede ”Nej det er den ikke. Det har jeg aldrig hørt at en hund skulle kunne være… Hun er kun et år gammel, og stadig en hvalp, selvom hun ser ældre ud.” – Jo mere jeg sagde, des mere pinlig blev det for mig, og det hjalp ikke, at Lady samtidigt trak i snoren for at komme over til kvinden igen.

”Din hun ser ud til at kunne lide mig”, sagde hun og rakte hånden frem mod mig,”mit navn er forresten Marlene, jeg jogger her næsten hver dag”.

Jeg gav hende hånden, ”mit navn er Tine”. Marlene kiggede på mig med et frækt glimt i øjet, og hendes måde at kigge på mig gjorde jeg blev endnu mere nervøs. Mens Marlene stadig holdt min hånd smilte hun frækt til mig. Jeg følte varmen i kinderne og rødmede, da det gik op for mig at hun flirtede med mig.

”jeg er så ked af min hunds opførsel”, undskyldte jeg endnu en gang.

”Jeg skal over til min bil. Den holder derover. Måske du har lyst til at følges ad” sagde hun med et smil.

Vi bevægede os mod parkeringspladsen, mens vi småsnakkede. Da vi nåede til Marlenes bil og vi skulle til at skilles og jeg selv til at vende hjemad, spurgte Marlene pludseligt, ”kan jeg give dig et lift hjem”. Jeg boede ikke langt derfra, men takkede alligevel ja. Vi forsatte småsnakken i bilen. Et kort øjeblik efter, holder vi ude foran min bopæl, vi sidder et øjeblik og taler videre.

”Vil det være ok at jeg hopper med ind og snupper en tår vand, inden jeg kører videre. Jeg er så tør i halsen efter løbeturen” kom det pludseligt fra Marlene. Jeg havde min mistanke om, hvad dette kunne fører til, og uden helt at vide hvorfor svarede jeg, ”ja selvfølgelig må du det. Jeg tror endda jeg har noget sodavand.

Øjeblikket efter gik vi ind af hoveddøren til min lejelighed. Marlene ventede i gangen mens jeg gik ud i køkkenet for at hente noget koldt at drikke. ”Jeg er rigtig glad for at du inviterede mig indenfor” Hørte jeg Marlenes stemme sige lige bag mig. Det gav et lille gib i mig. Jeg vendte mig rundt, og før jeg nåede at reagere tog Marlene fat i mig og gav mig et kys. Chokeret, men mærkeligt nok ikke modvilligt, forblev jeg passiv og lod hende kysse mig. Marlene må have tolket min passivitet som en accept, for hun smilede til mig og kyssede mig igen. Denne gang lod jeg mig føre med, og kyssede hende tilbage. Vi fortsatte med at stå i køkkenet og kysse i et stykke tid. ”Du kysser rigtigt godt” sagde Marlene og spurgte, ”du har aldrig været sammen med en kvinde før, har du?”

”Nej”

”Hvis du vil have mig til at stoppe, må du bare sige til”.

I få sekunder fløj alverdens tanker igennem hovedet på mig, men mine følelser tog over, og jeg var for ophidset til at stoppe nu. Jeg tog fat om nakken på hende, trak hende ind til mig og kyssede hende. Marlene tog med et fast greb fat i mit hår, og presse mig hårdere ind imod hende. Jeg kunne mærke hendes tunge dybt i munden på mig, og måtte erkende at jeg var vildt ophidset. Fra det øjeblik var der kun hende i mine tanker, og min tidligere nervøsitet var nu helt væk. Jeg kunne mærke hvordan varmen strømmede ned i mit underliv og liderligheden begyndte at vokse og danne en våd fugtig plet i mine trusser. ”Skal vi ikke gå ind i min seng” hviskede jeg ophidset, imens jeg begyndte at trække hende mod mit soveværelse.

Efter vi var kommet ind i soveværelset begyndte vi at klæde hinanden af imens vi kyssede lidenskabeligt. Jeg kunne ikke undgå at føle en grad af generthed, da jeg stod foran Marlene helt nøgen. Marlene tog heldigvis det næste skridt. Hun tog mig i hånden og trak mig blidt over i sengen. ”Kom søde, læg dig ned”, sagde hun. Jeg lagde mig på ryggen i sengen. Marlene lagde sig ovenpå mig imellem mine ben. Hun kyssede mig, og følelsen af hendes nøgne krop mod min fik mig til at gispe. Hun kyssede mig ned langs halsen og lod tungen arbejde sig ned mod mine bryster. Jeg mærkede hendes tunge mod mine brystvorter, som nu var helt stive og hårde, alt imens hun med den ene hånd masserede det andet bryst. Min vejrtrækning blev hurtigere og et svagt støn forlod mine læber, da hun blidt nippede mig i brystvorten. Hun kyssede og slikkede mig i en forsigtig blid bevæge sig ned over min mave.

Jeg mærkede Marlenes hænder stryge lags mine inderlår, og ganske forsigtigt skubbe dem fra hinanden. Følelsen var overvældende, da jeg første gang mærkede Marlenes tunge røre mine skamlæber. Hun lod tungen køre op og ned mellem mine våde læber, og til sidst videre hen over klitoris. Det gav et sæt i mig. Hendes hænder var tilbage ved mine bryster, som hun masserede imens. Hun slikkede mig mere og mere intenst, og der gik ikke lang tid, før jeg stønnede højlydt. Jeg mærkede Marlenes tunge dybere inde i min fisse samtidigt med at hendes hænder masserede mine bryster hårdere.

Jeg havde aldrig før oplevet at blive slikket så godt og lidenskabeligt før, og tidligere orale oplevelser famlede sammenlignet med denne.

Der gik ikke lang tid før alle muskler i min krop trak sig sammen og jeg kom i et voldsomt orgasme, mens Marlene fortsatte med at slikke mig. Hun kravlede op til mig, og begyndte at kysse mig. Jeg kunne smage mine egne safter på hendes læber, og stadigvæk i ekstase fremstammede jeg ”fuck hvor var det godt”. ”Har du lyst til at give mig samme oplevelse” kom det fra Marlene. Selvom jeg var nervøs over og skulle slikke fisse for første gang, var jeg for nysgerrig til at lade være, og jeg ville også rigtig gerne opleve Marlene komme som jeg lige var kommet.

Lidt efter lå jeg med hoved mellem hendes ben, og ansigtet kun få centimeter væk fra hendes våde fisse. Jeg satte mine læber mod hendes, og lød min mund omslutte hendes våde fisse. Malene tog fat om nakken på mig, og pressede mit hoved hårdt ind mod hendes underliv, indtil jeg kunne mærke begge hendes skamlæber og klit inde i min mund, mens hun stønnede og udbrød ”ja…slik min våde fisse”. Jeg lød tungen køre rundt på både hendes læber og klitoris, og suttede løs med min mund samtidig. Hun stønnede voldsomt og begyndte at køre hendes underliv op og ned i hurtigere og hurtigere bevægelser. Jeg holdt fast i hendes lår så godt jeg kunne med begge hænder og prøvede at følge hendes tempo med min mund. Der gik ikke meget mere end 5 minutters tid før hun fik sit orgasme, og der gik noget tid efter hun kom, før hun slap hendes greb i min nakke.

Jeg var våd i hele ansigtet, smurt ind i hendes safter, og kunne ikke lugte eller smage andet end hendes fisse. ”Kom her” sagde hun og trak mig og til hende, og begyndte derefter at kysse mig intenst. Vi lå og kysse, og efter lidt lå vi bare og holdt om hinanden. Malene faldt i søvn i mine arme, og jeg kunne ikke tænke på andet end den vilde sex oplevelse jeg lige havde haft, og det var den eneste i mine tanker før jeg også udmattet faldt i søvn.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmeantal: 20

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *