Fruen blev ydmyget af buschaufføren

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Turist bussen trillede der udad mod Middelfart jeg havde netop hentet 6 personer i Odense og skulde nu til Kolding hvor der var opsamling fra hele Jylland , det var den første uge af skolernes ferie , og vi skulde 10 dage til Holland . I Kolding vilde jeg få 34 Passagerer + Rejseleder så alt tegnede til 10 gode dage . Der var bare et men ! i Kolding fik jeg et overklasse løg der truede med at ødelægge hele turen for mig .

Det var en Frue ( som jeg vil benævne hende i beretningen ) på 35 – 40 år ca. 170 høj 75 – 80 – Kraftig men ikke fed , Hun havde bestilt pladsen lige bag Chaufføren og suite på hotellet så der manglede ikke noget , en af den slags som manden betaler for at slippe af med . Vi var ikke kommet ud af Kolding før hun begyndte at blande sig i min kørsel , så kørte jeg forstærket , så fortæt på dem for an , så var der en cyklist der var ved at komme i klemme , alt i alt var jeg ved at koge over af raseri , Men vi kom til Groningen i Holland der var vort første mål .

Bagagen stillede jeg , som vi altid gør , på fortovet så tager passagerne det selv og går ind , men Fruen vilde have at jeg bar hendes kuffert ind som jeg nægtede med ordne At vilde hun have en Butler måtte den medbringes hjemme fra . Så var hun sur . Vi skulde bo på dette hotel i to dage med udflugt hver dag , men næste morgen var alle mødt undtagen fruen , vi kørte og havde en dejlig dag , da vi kom hjem til hotellet fik vi at vide at fruen lå oppe i suiten med dårlig ryg og kunde ikke røre sig .

Rejselederen sagde at det må være noget for mig da jeg havde studeret alternativ behandling . Så hvor nødig jeg end vilde måtte jeg der op .
Godt støttet af puder lå fruen på ryggen og så meget syg ud , jeg sagde at jeg var kommet for at hjælpe hende , Neeeej jeg vil havde en læge hylede hun , det kan vi ikke skaffe svarede jeg men jeg er sendt for at give dig lidt smertestillende massage men kun hvis det behager fruen .

Så lad gå var hendes svar men jeg skal sørge for at du bliver fyret hvis det ikke hjælper , Hun vendte sig og på maven , kom så i gang snerrede hun jamen jeg kan da ikke hjælpe dig uden på tøjet du må da af med det .du skal af med alt undtaget trusser og bh svarede jeg , nå vend dig om til jeg siger til svarede hun . Hun lå igen på maven og det var tydelig hvor de var galt jeg fik masseret den knude hvor det ømme sted var ud , så kunde jeg ikke dy mig men gav hende et klask med flad hånd i bagdelen idet jeg sagde at nu var hun så god som ny . Hun snurrede rundt og stak mig en vinende lussing , du skal ikke slå på mig sagde hun , svarede ikke men rullede hende op på venstre arm , greb om højre og låste på den måde hende fast over mit knæ hvor jeg rev hendes trusser af og gav hende smæk med flad hån i den bare , i starten hylede og skreg hun så jeg troede at hele hotellet var kommet løbende men så var det en fordel at det var en suite da de er meget ly tætte efter hånden blev hun tavs og hun hulkede ned i puden , jeg blev ved for al mit indestængte raseri skulde ud , hendes bag var efterhånden meget rød , hun begyndte at blive mere urolig jeg opdagede at den hånd hun lå på var gået på opdagelse mellem benene hun lå simpel hen og pillede i kussen .

jeg lagde hende tilbage i sengen på ryggen og hun forsatte med at tilfredsstille sig selv , kom sagde hun og rakte en arm ud efter mig , kom og knep mig , nej sagde jeg du kan risikere at sladre , nej , jeg vil gøre alt hvad du beder om hvis du vil tilfredsstille mig svarede hun og spredte bene vidt fra hinanden , det kunde jeg ikke stå for så jeg smed tøjet og kravlede op ved siden af hende med et ordentlig jern på , barer kom ind i mig sagde hun og jeg trykkede den i bund i et stød , ååååh hii hhvvvvooorrr eeeerrr ddduuu ddeejjlliiiggg hylede hun og kom i en langtrukken udløsning , jeg forsatte med at køre ud og ind men varierede mine stød højt oppe ved kilderen så helt nede fra lidt i siden , det varede ikke længe inden hun var med igen , hendes skede trak sig sammen så jeg ikke kunde holde længer men tømte mig dybt inde i hende , det fik også hende til at komme meget støjende .

Jeg sank fuldstændig udmattet ned ved siden af hende , Hvor vi lå bare og nød tilværelsen . Da der var gået et kvarter kom jeg til at se på mit ur og udbrød at hvis vi skulde have noget aftensmad så var det tiden , der efter gik jeg i bad og tog mit tøj på . Jeg var lige begyndt at spise da hun kom ned og efter at hentet mad satte sig ved min side , vi spiste i tavshed , efter , at vi var færdig , kunde jeg mærke at der var noget hun vilde sige men ikke rigtig turde , da der var for mange i nærheden , jeg ignorere hende så da jeg var færdig med at spise rejste jeg mig og gik . jeg tog trappen da jeg boede på første sal så jeg var ikke nået helt hen til min dør i modsatte ende af gangen før hun kom løbende efter mig .

Må jeg tale med dig under fire øjne spurgte hun med svag stemme . Jeg låste op og hun fulde med ind , hvad vil du tale med mig om , er du ikke sur på mig svarede jeg , iiih nej tvært i mod vil du ikke med op til mig så vi kan forsætte hvor vi blev afbrudt var hendes svar .Hvorfor skulde jeg det , på den måde som du har behandlet mig siden Kolding føler jeg ikke trang til at vi skal forsætte svarede jeg og vendte hende ryggen , gå du bare sagde jeg og holdt døren for hende , hun gik som en hund, der var sagt fyyyyy til.

Næste dag skete der ikke noget , men onsdag kom rejselederen med beske om at nu var den gal igen med fruens ryg og om !!!! .
Jeg gik op til hende selv om lysten manglede , Da jeg kom der op lå hun på sengen uden tøj med sprede ben og legede med sig selv oooh chauffør kooom , jeg var meget sur , jeg skælde hende ud og sagde at næste gang var det ikke sikkert at jeg kom , nå hun ikke fejler noget , jamen jeg fejler noget kan du ikke se at jeg har ild i kussen , sagde hun . Jeg besluttede at give hende en omgang hvor jeg ville ydmyge hende . jeg startede med som sidst at give hende en endefuld så hendes baller blev kønne røde , samtidig med jeg kalde hende en lille luder som fortjente straf når hun ikke kunde holde sig til sandheden og jeg slog vist også noget håre denne gang for jeg holdt ikke før det gjorde ondt i min egen hånd , hun var helt vild , hun rev og flåede i sine patter med den ene hånd og i kussen med den anden , imedens havde jeg fået mit tøj af og sprang på hende og bollede hende i håre stød helt i bund hver gang . hun kom meget hurtig .

Hun lå meget afslappet , så jeg vendte hende om på maven og trak hende op på knæ , Ydmygelsen var ikke slut , jeg slikkede hende fra kussen og op i røven hvor jeg stak en finger ind , neejjj det mmmååå du ikke der er jeg for snæver hylede hun , jeg gav hende et ordentlig klask med flad hånd og sagde at vis hun ikke lå ordentlig ville hun blive bundet , det kan du ikke var hendes svar , jeg trak hende ud over sengekanten og med et par strømpebukser bandt jeg hendes ben ti vær senge ben så hun nu stod med vidt skrævende ben , hun blev ved med at hyle at det kunde jeg ikke og hun vilde få mig fyret , hun tiede først stille da jeg truede hende med at give hende en fur med min livrem , jeg skubbede hende for over i sengen så hun lå med røven i vejret over sengegavlen , med saften fra kussen smurte jeg hendes røvhul ind og masserede så hun slappede af i det førte en finger så langt ind jeg hunde så to kørte dem ud og ind nogle gange derefter kom turen til pikken , neejjj den er for stor duuu mååå ikke hylede hun , hun fik et slag mere på ballen som efterhånden var meget rød, jeg stak pikken lidt ind meget behersket sådan at jeg ikke ødelagde noget og hun hele tiden kunde nå at vende sig ti strøelsen meget langsom gled jeg længer og længer ind til sidst var jeg helt i bund nu begyndte jeg i rolig bevægelser at kneppe hende det var dejlig for hun var meget stram , nu begyndte hun at modsvare mine stød , jaaaa deet eeerrr jjooo sssskkkkøøøøøøønt hyle hun , koomi mmiiiit rrrøøøv huuld .

Hun var blevet meget vild at gik på hende og hun trak mig med og jeg tømte mig langt oppe i hundes tarm . Min udløsning var også meget voldsom mine ben eksede helt under mig så jeg måtte sætte mig på gulvet , Det var noget af et syn fra denne vinkel , der stod fruen og skrævede røvhullet var ikke helt lukket endnu min sperm trak et tyndt spor fra røvhullet og ned af låret hvor det blande sig med hendes safter fra den meget røde og opsvulmede kusse hvor de indre skamlæber stod helt åben som om de kaldte på mere Jeg løsnede hende og gik i bad der efter forlod jeg værelset uden et ord , da jeg lukkede døren havde hun ikke rørt sig . hun mødte heller ikke op til udflugt næste dag .

Rejselederen vilde havde at vide hvorfor hun ikke kom og vad jeg havde gjort ved hende , jeg sagde som sande var at jeg havde givet hende en røvfuld i den bare for di det var skaberi , og at hun havde fortjent det på den måde hun blande sig i min kørsel . så står du til en fyring når du kommer hjem sagde hun.

Om aftenen da vi kom hjem til hotellet sad fruen , på en pude inde i restaurationen i et godt humør hun kaldte på mig , jeg gik der ind , hun tog mig i armen trak mig ned og gav mig et kys på kinden og sagde tak det var godt og lærerigt , vist du få lyst og tid vil jeg godt havde , at du kigger op men kun vist du har lyst . se det var andre toner , rejselederen stod bag mig og måbede hun var fulgt med ind . det blev alligevel en god tur og fruen fik mange lektioner.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 9

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *