Hemmelige Drømme

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Selv om jeg aldrig har indrømmet det over for nogen, selv ikke min bedste ven, har jeg i mange år drømt om at være sammen med en transseksuel, også kaldet shemale eller ladyboy . Jeg har aldrig delt dette med nogen da jeg var lidt flov og nervøs over hvad andre ville tænke, og derfor har det indtil for nylig kun været en hemmelig drøm. Dette ændrede sig på et øjeblik, og det hele startede fra 2 uger siden da mig, og min kæreste var inviteret til fest hos en af vores venner. Mig og min kæreste Jeanna har været sammen i snart 2 år, og jeg elsker hende rigtig meget, men tanken om sex med en shemale er ikke blevet mindre af denne grund. Jeg har flere gange været fristet til at tale med Jeanna om det, men har aldrig ture af frygt for at hun ikke ville være sammen mig mig mere, eller ikke kunne forstå mig.

Tilbage til festen, var der som altid gang i den, og godt med fulde mennesker der hyggede sig. Jeanna var faldet i snak med to af hendes gamle veninder, og jeg sad ved et bord og talte med et par fyre jeg ikke havde mødt før denne aften. Snakken gik om alt muligt, men da jeg virkede som den eneste med en fast dame, gik snakken sjovt nok primært om de mange søde damer, der var mulighed for at score. En af fyrene ved bordet, Mikkel, fik øje på en smuk asiatisk pige der stod og dansede, og begyndte at plapre løs om hvor smuk og lækker hun var. En at de andre ved bordet kæmpede med at holde det tilbage, indtil han brød ud i latter, og efter noget tid hvor vi alle ved bordet kiggede på ham, og undrede os over hvilken joke det var vi missede, var han endelig faldet nok ned til at forklare hvad det var der var så sjovt. Hvad han vidste, som vi andre ikke gjorde, var at den smukke asiatiske pige, som hed Mia var en af hans veninder, også var en kathoey ? Vi var stadig lige uforstående, indtil han forklarede at kathoey en den Thailandske betegnelse for ladyboy, dvs. en mand til kvinde transseksuel. De andre ved bordet brød ud i latter, og stakkels Mikkel blev flov over sine tidligere kommentar om hvor lækker hun var. Jeg grinede lidt dumt med, mens jeg straks begyndte at tænke på hvordan jeg kunne komme i kontakt med Mia, uden at det ville skabe problemer med hverken drengene ved bordet, og Jeanna for den sags skyld. Efter noget tid rykkede jeg over til et andet bord, hvor jeg i fred kunne holde øje med Mia på danse gulvet uden at virke for åbenlys. Efter noget tid fik vi øjenkontakt, og til min store overraskelse smilede hun rigtig frækt til mig. Jeg blev helt mærkelig og anede for et kort øjeblik hvor jeg skulle gøre af mig selv, men snappede ud af det, og det lykkedes mig at sende et smil tilbage.

Efter lidt tid havde jeg hendes opmærksomhed, ligesom hun havde haft min det meste af aftenen, og da det næste nummer stoppede, takkede hun sin dansepartner, og begynde at bevæge sig over mod mig. Jeg kunne mærke min hjerte pumpe hurtigere, og blandingen af glæde, og nervøsitet begyndte af fylde min krop, da jeg pludselig mærkede Jeanna´s hånd på min skulder. Jeg nærmest sprang op, og følte den øjeblikkelige panik ved tanken op hvad det næste minut af mit liv ville bringe med sig.

Mia reagerede cool og gik bare forbi os, og sendte mig et stor smil på vejen. Jeanna krammede mig og spurgte om havde lyst til at danse, hvilket jeg sagde ja til. Vi dansede og hyggede os resten af aftenen, og andet end et par hurtige smil, og søde blikke blev det ikke til mellem mig og Mia. Klokken var blevet mange og mig og Jeanna var så småt begyndt at kigge efter vejen hjem. Vi stod i gangen og tog tøj på, da jeg pludselig mærkede nogen stikke noget i hånden på mig, og da jeg kigger til min venstre side ser jeg Mia passere diskret forbi mig. Jeg kommer forsigtigt papiret jeg har fået i lommen ubemærket, og kigger derefter op på Mia som har passeret os i gangen. Hun vender sig om og smiler og giver tegn til at vi tales over telefonen. Dagen efter ringede jeg spændt til Mia, og vi blev enige om at mødes den efterfølgende fredag kl. 18.00 hjemme hos hende…..det ville blive en lang uge.

Da det endelig blev fredag og det nærmede sig fyraften, kunne jeg næsten ikke vente mere. Jeg havde allerrede aftalt med Jeanna at vi ikke skulle ses, da hun skulle over og besøge familien i Jylland, og jeg skulle arbejde lørdag. Efter arbejde skyndte jeg mig hjem. Jeg havde fundet mit pæneste sæt tøj frem, og havde købt en buket roser til Mia på vej hjem. Da klokken var 17.50 stod jeg udenfor hendes opgang, og tog en sidste dyb vejrtrækning inden jeg ringede på. Hun svarede, og lukkede mig ind i opgangen. Da jeg kom hed til hoveddøren stod hun i døråbningen og ventede på mig, og her ædru og i dagbelysning kunne jeg virkelig se hvor smuk hun var. Hun var ca. 175 cm høj, faste bryster pakket ind i en i en flot top uden ærmer, sort-brunt hår , brune dådyr øjne, og det sødeste smil. Hun smilede, bød mig velkommen og inviterede mig indenfor. Jeg gik indenfor med mit hjerte hamrende i brystet, og spændt på hvad aftenen ville byde…….

Jeg gav hende roserne og vi gik indenfor, og efter at have smidt overtøjet i gangen, rykkede vi ind i stuen hvor Mia havde en åben flaske rødvin og 2 glas klar til os. Mens vi delte et par glas vin fik jeg muligheden for at lære hende bedre at kende, og dette gjorde hende kun mere attraktiv. Udover at være rigtig sød og åben, virkede hun også intelligent og selvstændig, og efter en lille halv times tid var jeg fuldstændigt fortryllet af hendes charme. Hun var opvokset i Thailand, men var flyttet til Danmark som 11 årlig med hendes mor, og arbejdede nu som grafiker med tryksager. Udover det spillede hun også violin i sin fritid, hvilket også imponerede mig.

Hun rejste sig og satte noget stille musik på, smilede til mig, og spurgte om vi skulle tage den dans, vi aldrig fik til festen. Jeg smilede tilbage, takkede ja, og gik over til hende. Vi dansede stille, kærligt, og tæt, og jeg kunne mærke hele min krop sitre ved at være så tæt på hende, og føle hendes nærvær. Efter en par minutter stoppede vi næsten med at bevæge os, kiggede bare på hinanden, og i netop det øjeblik følte jeg tiden stod stille, og at alle dagligdagens problemer ophørte med at eksistere….jeg følte mig fortryllet.

I det øjeblik trodsede jeg min normale nervøsitet, og frygt for at blive afvist; jeg aede hende kærligt på kinden og lænede mig frem for at kysse hende, men til min store frygt bukke hun hoved ned, og jeg fik straks alle de velkendte følelser, som følger med til at blive afvist. Jeg blev sur på mig selv for at have fejlbedømt situationen så meget, og måske ødelagt mine chance hos hende.

Min første reaktion var at undskylde at jeg gik for hurtigt frem, men Mia afbrød mig med det samme, og bad mig om ikke at undskylde. Jeg kunne tydelig se at hun virkede nervøs, og jeg spurgte hende om hun var ok, og om hun kunne fortælle mig hvad der var galt. Mia forklarede mig at hun rigtig god kunne lide mig, men at hun havde noget vigtigt at fortælle mig, hvis vi skulle fortsætte hvor vi slap. Hun tøvede i længere tid før hun fortalte mig at hun var en kathoey, og det var der at det slog mig, hun var ikke afvisende over for mig, men derimod nervøs over min reaktion på at hun var en ladyboy. Jeg følte mit hjerte falde på plads, og følte en kæmpe lettelse, hun spurgte om jeg vidste hvad en kathoey er, jeg svarede ja, smilede, og kyssede hende.

Denne gang bøjede hun ikke hoved, men lagde armene om mig, og kyssede mig lidenskabeligt tilbage. Følelsen af hendes tunge mod min ophidsede mig vildt, og jeg blev hurtig vildt liderlig. Jeg kunne næsten ikke tro på at jeg rent faktisk stod og kyssede med en ladyboy efter at have gået med fantasien i så mange år, det var en nærmest himmelsk oplevelse. Vi stod og kyssede i længere tid i stuen, med romantisk musik i baggrunden, før Mia spurte om vi skulle rykke ide i hendes soveværelse. Det svarede jeg selvfølgelig ja til, og vi bevægede os kyssende hen mod soveværelse. Hendes soveværelse var flot og med en stor sort dobbeltseng i midten af rummet, placeret op ad væggen. Mia tændte stearinlys og slukkede derefter lyset hvilket gjorde øjeblikket endnu mere romantisk. Hun kyssede mig igen, tog mine hænder i hendes, og trak mig med over til sengen…

Vi lå i sengen og kyssede, Mia nederst, og blodet havde for længst forladt mit øverste hoved. Mia havde benene rundt om mig, og pludselig kunne jeg mærke at jeg ikke var den eneste der var godt liderlig. Det var en ophidsende, men samtidig også mærkelig oplevelse at mærke hendes stive pik gnide sig op af min. Vi lå og kyssede i et godt stykke tid, da Mia begyndte at tage tøjet af, og lå til sidst kun i bh, trusser, og selvsiddende strømpebukser. Jeg klædte mig også af til boksershorts, og mens vi kyssede videre begyndte Mia at massere min pik gennem mine boksershorts. Jeg var nær ved at komme på stedet, og kæmpede for at holde igen. Mia kiggede på mig og spurgte om jeg nogensinde havde været sammen med en ladyboy før til hvilket jeg ærgerligt svarede nej til. Hun tog min hånd, og førte den ned mellem hendes ben, og et sus for igennem mig da jeg mærkede hendes stive pik gennem hendes trusser. Hun spurgte om jeg var ok, og jeg smilede og trak hendes trusser ned, og begyndte at spille pik på hende. Efter at have leget med hinanden tog vi resten af tøjet af, dog beholdt Mia til min store glæde sine selvsiddende strømper på.

Vi lå nu nøgne i sengen og kyssede, mig nederst, og med Mia mellem mine ben. Hun kyssede rigtig godt, og meget lidenskabeligt, og jeg følte at jeg kunne kysse hende hele natten. Mia bevægede sig kyssende ned af min krop, og kyssede min hals, mit bryst, min mave, og endte mellem mine ben, og hoved over min pik. Hun trak forsigtigt min forhud tilbage, før hun satte læberne rundt om min pik, og begyndte at køre hendes tunge rundt på pikhoved. Det føltes fantastisk, og jeg var tæt på at eksplodere i munden på hende, jeg kiggede ned på hende og hun kiggede frækt tilbage på mig, mens hun suttede min pik. Efter at have fået det nok bedste blowjob nogensinde kravlede hun op til mig igen, og vi kyssede vildt og intenst. Hun kiggede smilende på mig med et glimt i øjet, og spurgte mig om jeg havde tænkt mig gengælde tjenesten.

Nu lå jeg mellem Mia´s ben, med hoved over hendes pik, som ikke var helt lille for at sige det mildt, og jeg kunne mærke nervøsiteten komme op i mig. Det kunne Mia åbenbart også, for hun lagde hånden mildt på mit ansigt, kiggede sødt på mig og sagde ”det er ok hvis du ikke har lyst”. Jeg smilede til hende, tog en dyb indånding, og satte læberne omkring hendes pik. Mia kastede hoved tilbage og stønnede højlydt, og jeg kunne mærke hvordan der kom en dråbe sperm ud fra toppen af hendes pik. Til at starte med suttede jeg kun på hendes pikhoved, men Mia pressede stille og roligt mit hoved længere og længere ned over hendes pik, og til sidst kunne jeg mærke hende helt nede i halsen. Mia nød det tydeligt, og stønnede højlydt, og det ophidsede mig endnu mere at mærke hende så liderlig.

Efter min første orale oplevelse med en transseksuel, var min nervøsitet i forhold til Mia næsten ikke tilstædeværende mere, og vi virkede begge klar til at gå skridtet videre. Mia rejste sig fra sengen, og hentede en tube glidecreme fra en skuffe i hendes kommode, og begyndte at gøre sig klar. Hun lå på ryggen i sengen, og jeg lagde mig mellem hendes ben og vi begyndte at kysse. Hun tog fat i min pik, og førte den ned til hendes røv, hun tog derefter fat i mine baller, og pressede mig ind mod hende. Min pik gled langsomt og i hende, og stønnede højlydt, og Mia stønnede ligeledes mens hun svingede benene rundt om mig. Mia kungede sig ind til mig, og holdt om mig med både arme og ben, mens jeg kneppede hende hurtigere og hurtigere. Efter at have kneppet i missionærstilling spurgte Mia om jeg ikke ville tage hende bagfra, og efter mit svar (som åbentlyst var ja) vendte hun sig om, og lagde sig på alle fire. Jeg gled min pik mig op i hende igen og jeg kunne mærke at jeg snart ikke kunne holde mig tilbage længere. Efter at have kneppet hende fem minutter mere, kunne jeg mærke orgasmen ufrivilligt blive fremprovokeret, og fik fremtvunget ordne “jeg kommer”. Til min store overraskelse træk Mia sig væk fra min pik, vendte sig om, og begyndte at sutte min pik hurtigt, og jeg tog fat i hendes hår, trak hendes hoved ind mod mig, og eksploderede i munden på hende. Jeg kom hårdere end jeg troede muligt og kunne ikke undgå at brøle at glæde, mens alle muskler i min krop sitrede, og følelsen af glæde og ekstase væltede ind over mig. Mia kiggede op på mig, og jeg smilede kærligt til hende, og igen overraskede hun mig, da hun med et fræk glimt i øjet, kastede hoved bagover, og slugte min sperm. Jeg var helt mundlam, og reagerede først da Mia kyssede mig, og vi lagde os ned igen og kyssede, mens vi holdt om hinanden.

Mia spurgte om jeg havde lyst til at vi byttede roller, og selv om jeg kunne mærke nervøsiteten komme op i mig igen, svarede jeg “ja”, og nu var det pludselig min tur til at ligge nederst. Vi lå i missionærstilling med mig nederst, og Mia kyssede mig blidt, og lovede mig at hun nok skulle være forsigtig, og derefter trængte hun langsomt op i mig. Det gjorde lidt ondt i starten, men føltes samtidig fantastisk, og efter tid lidt gjorde det slet ikke ondt mere. Mia var meget blid, og rigtig hensynsfuld hvilket gjorde hele oplevelsen rigtig behagelig. Efter lidt tid slappede jeg mere og mere af, og Mia satte tempoet op, mens hun begyndte at lege med min pik, som trods mit vilde orgasme var ved at blive stiv igen. Det føltes vidunderligt at mærke Mia oppe i mig, og samtidig kunne jeg se på hende at hun virkelig nød det, og under hele forløbet kysse hun mig, og fortalte mig hvor dejligt det var. Efter missionærstilling tog hun mig bagfra, og mens hun kneppede mig spillede hun pik på mig samtidig. Jeg kunne mærke at jeg nærmede mig at komme igen, og jeg overtog selv pikspilleriet. Mens Mia kneppede mig hårdt bagfra kom jeg igen, og denne gang kom jeg med Mia oppe i mig, hvilket føltes næsten ubeskriveligt. Lidt efter bøjede Mia sig ned over mig, og hviskede liderligt i mit øre “jeg kommer skat, jeg kommer”, og jeg kunne mærke hendes pik

vokse indeni mig indtil hun stønnede vildt, og kom i røven på mig. Vi kastede os begge udmattet ned på sengen, og vi endte ligge i ske med Mia sovende i mine arme, mens jeg nussede hende i håret. Mens Mia sov lå jeg og smilede for mig selv og tænkte på aftenens oplevelse, og jeg var lykkeligere end jeg have være længe.

Det meste af den weekend brugt jeg i sengen med Mia, og i dag, 3 måneder efter min første transseksuelle oplevelses hedder min nye kæreste Mia…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmeantal: 15

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *