En Vild Copenhagen Pride

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det var lørdag den 18. august, og min dag var gået med at opleve Copenhagen Pride Parade i København. Min veninde Sara som selv var lesbisk havde insisteret på at jeg skulle komme med og opleve det store show. Jeg var lidt skeptisk, men må indrømme at det var en utrolig positiv og flot oplevelse….hvilket show. Jeg var sammen med Sara, hendes kæreste Hanne, og et par af deres venner vi mødes med derinde. Jeg og min eks Pia var gået fra hinanden fra 3 uger siden, og jeg kunne godt mærke at jeg savende hende her, omgivet af glade og lidenskabelige par.

Vi havde fundet en god plads, og vi stod alle og drak øl mens vi så på paraden, og alle de mange flotte kostumer. Pludseligt fangede mit blik en pige i en lille flok der gik sammen i paraden. Hun var klædt i sorte højhælede sko med små glimtende sten, sorte strømpebukser med hofteholdere, sorte handsker, og en fræk sort kjole med små sløjfer der lige akkurat ikke dækkede hendes trusser. Hun var utrolig smuk med langt blondt hår, solbrun, og en stift i det ene næsebor – jeg faldt helt i staver over hende.

”Hallo ?” lød det pludseligt bag mig. Jeg vendte mig om og så Sara der smilede over hele ansigtet, og jeg smilede tilbage med lidt røde kinder, velvidende at Sara havde fanget mig i at stirre som en zombi.

”Nå! Jeg vidste ikke du også var til transseksuelle?” sagde Sara grinende. Jeg kunne næsten ikke tro på at hun var transseksuel, og svarede -”Seriøst ?…det havde jeg godt nok ikke troet, det er jo ikke til at se!”

Efter et par time til paraden besluttede jeg mig for at tage hjem, og Sara spurgte om jeg ikke havde lyst til at tage med til festen om aftenen på natklubben KB3 i Kødbyen. Det takkede jeg ja til, og vi aftalte at mødes ved ti-tiden ved hovedbanen. På vejen hjem kunne jeg ikke lade være med at tænke på den transseksuelle jeg havde savlet over til optoget, og havde svært ved at få hendes smukke ansigt ud af hoved.

Klokken var blevet 21.30 og jeg var på vej ind til byen for at mødes med Sara og Hanne. Efter at have mødtes tog vi sammen over til festen og ankom omkring 22.30. Efter at været kommet ind fik vi efter noget tid fat i nogle drinks og fandt os tilrette. Vi drak, dansede og gav den fuld gas, og efter et par timer var jeg godt beruset og i højt humør.

Jeg stod og kiggede på Sara og Hanne danse, da jeg lige pludseligt så en pige i mængden jeg syntes jeg kendte. Jeg undrede mig lidt indtil det gik op for mig at det var den transseksuelle jeg havde kigget på ved paraden tidligere i dag. Jeg opdagede det først efter noget tid, da hun havde en noget anden påklædning på nu. Hun var klædt i en flot rød kjole, højhælede sko, og håret opsat i en fancy hestehale. Jeg har kun være sammen med kvinder tidligere, men jeg måtte indrømme over for mig selv, at jeg var blevet meget interesseret i hende, transseksuel eller ej. Hun havde ikke lagt mærke til mig, og jeg overvejede om jeg skulle prøve at få hendes opmærksomhed, og hvordan.

Efter lidt tænketid, bevægede jeg mig stille og roligt gennem folkemængden over mod hende. Jeg var nu kun omkring 10 meter væk fra hende, og kunne allerede mærke mit hjerte banke hurtigere. Jeg var nu lige bag hende, hun havde ryggen til mig. Mens jeg stod og overvejede hvordan jeg skulle få en samtale i gang med hende, vendte hun sig pludseligt om, bumpede ind i mig ved et uheld, og hældte en halv drink ud over mig.

”Undskyld !” udbrød hun ”jeg så dig slet ikke”

-”Det er ok, det er hvad der sker” svarede jeg, og var glad før at hun ubevidst lige have åbnet muligheden for at komme i tale med hende. Sasha, som hun hed insisterede på at give en omgang som undskyldning, og efter at have fået vores drinks fandt vi et sted hvor vi kunne talte sammen. Hun var utrolig sød, og efter at have talt med hende i et kvarters tid var ret sikker på at var interesseret i mig. Jeg spurgte om vi ikke skulle danse, og det takkede hun ja til, så vi drak ud og bevægede os ud på dansegulvet. Efter et par sange lagde Sasha armene rundt om mig, trak mig ind til hende og kyssede mig. Et par dansenumre og en del kysseri senere, spurgte jeg om hun havde lyst til at finde et mere privat sted, og hun forslog at vi kunne tage hjem til mig, da hun boede langt væk og egentlig skulle overnatte hun en veninde. Sasha sagde farvel til hendes veninde, og imens fandt jeg Sara og Hanne og takkede for en kanon fed aften. Sara sagde ”det havde jeg godt nok ikke regnet med”, og nikkede hoved over mod Sasha, som bevægede sig over mod mig, mens hun smilede over hele hoved. -”Det havde jeg heller ikke” svarede jeg. Vi forlod klubben og efter lidt tid fandt vi en taxa og tog hjem til mig.

Jeg låste op og vi gik indenfor, smed vores overtøj og sko, og gik derefter ind i soveværelset. Vi stod og kyssede i noget tid før vi bevægede os over til sengen. Vi lå på sengen ved siden af hinanden og kyssede videre, begge stadig med vores tøj på. Sasha kiggede på mig og sagde ”Jeg formoder at du allerede godt ved, at jeg har mere mellem benene en andre piger… Er det et problem for dig?”. -”Havde jeg et problem med det, ville vi ikke ligge her!”, svarede jeg, og tilføjede ”Men du skal vide at det ikke er noget jeg har prøvet før.” Hun smilede og svarede -”bare rolig, jeg skal nok være blid ved dig”. Efter at have kysset og kælet i noget tid, smed vi vores tøj, og til sidst lå jeg nøgen, og Sasha kun iført strømpebukser, hofteholdere, og trusser. Jeg kunne se formen på hendes halv-stive pik gennem hendes trusser, ikke at de gemte meget. Hun begyndte at lege med min allerede stenhårde pik, og jeg kunne mærke glæden flyde gennem hele kroppen.

Sasha lagde sig øverest mellem mine ben, og begyndte at gnide sit stive lem op af mit, og selv om dette var en mildest talt noget uvant situation for mig, var jeg utrolig liderlig, og fulgte med samtidig med at jeg kyssede hende. Efter lidt hviskede hun i mit øre -”fuck hvor har jeg lyst til at kneppe dig!”. Hun smilede frækt og trak sine trusse til side, og hendes stive pik poppede frem.

Sasha spyttede i sin hånd, og begyndte at smøre sin pik ind, og stak derefter en finger forsigtigt en finger op i røven på mig, mens jeg gispede, og tænke ”hold da kæft, hun er fræk”. Hun satte sig op på knæene, stadig mellem mine ben. Hun kørte i hurtigere og hurtigere bevægelser sin finger ind og ud af mit røvhul, mens hun med den anden hånd tog fat om roden på min pik. Smilende bøjede hun sig ned og begyndte at sutte min pik, og jeg kunne med det samme mærke et par dråber sæd forlade åbningen på mit pikhoved. Mens hun suttede min pik og finger kneppede mig, fjernede hun hendes greb om min pik, og begyndte at lege med mine nosser.

Jeg var nu totalt liderlig, og havde aldrig før oplevet en pige der kunne håndtere mig så i sengen. Efter et par minutter kravlede Sasha op til mig, kyssede mig op af kroppen, på halsen, indtil hun nåede min mund. Vi lå nu og kyssede intenst, og jeg kunne mærke hendes pik mod min, da Sasha spurgte mig ”Er du klar til at mærke min pik op i dig ?”

Jeg fremstammede et ophidset ”ja”, og mens hun kyssede mig, spredte hun mine baller med hendes hænder, og pressede stille og rolig hendes pik op i røven på mig. Jeg havde erfaring med at lege analt med min ekskæreste, men intet der kom i nærheden af dette. Det strammede lidt, men det føltes også fantastisk at mærke hende oppe i mig. Hun kneppede mig hurtigere og hurtigere, og jeg kunne mærke hele min krop i ekstase, men jeg stønnede højlydt.

Sasha kneppede mig i et kvarters tid, før hun spurgte mig om hun ikke skulle tage mig bagfra. På dette tidspunkt var jeg fuldstændig i hendes magt, og villig til alt hvad hun ønskede, så jeg vendte mig om om gik ned på alle fire, så hun kunne komme til. Jeg stønnede af ophidselse da hun igen trængte op i mig og med et fast greb om mine hofter trak hun sig ind mod sig mens hun kneppede mig hårdt og hurtigt. Efter noget tid begyndte Sasha at trække vejret hurtigere og tungere, og hun hun kastede sin overkrop ned over mig og jeg kunne mærke hendes bløde bryster ramme min ryg, mens hun hviskede ”fuck jeg kommer, jeg kommer”. Sasha stønnede vildt og jeg kunne mærkede hendes pik vokse ca. 1 sekund før jeg mærkede hendes varme sperm sprøjte op i mig.

Sasha lå og hvilede oven på mig, mens hun hev efter vejret, og hun fremstammede ”ah, det var tiltrængt, fuck det var godt”. Efter Sasha var kommet til kræfter igen lå jeg på ryggen igen mens Sasha suttede min pik, og der gik ikke lang tid før jeg selv var tæt på at komme. Hun kiggede med et frækt blik på mig mens hun suttede min pik, og da jeg ikke kunne holde mig længere udbrød jeg for at advare hende ”jeg kommer, jeg kommer”. Hun virkede ligeglad og forsatte bare med at sutte indtil jeg eksploderede i munden på hende. Hun kiggede på mig med et frækt og tilfreds blik i øjnene hvorefter hun kastede hoved bagover og slugte det hele. Hun kravlede op til mig og vi begyndte at kysse mens vi lå udmattede og holdt om hinanden.

Vi faldt i søvn i hinanden arme, og jeg vågnede næste morgen ved at Sasha var ved at klæde sig på. Da hun så jeg var vågen smilede til mig, og efter at have fået sit tøj på kom hun over til sengen, kyssede mig farvel, og sagde ”Jeg er nød til at smutte nu, jeg skal på arbejde senere. Jeg har lagt en seddel på dit bord med mit nummer, håber at høre fra dig”.

-”Det gør du helt sikket” svarede jeg.

Efter Sasha var gået lå jeg og smilede for mig selv, og tænkte over en vanvittig men samtidig fantastisk aften / nat.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *