Min første oplevelse med pigesex

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

På en rejse til Paris, hvor jeg var til fotooptagelser til reklamer, boede jeg sammen med to piger på et hotel.
Vi kom sent hjem fra optagelserne og vi drak en flaske vin sammen. Snakken gik på de dejlige fyre, vi havde været sammen med. Pia mente at de nok var bøsser.

Snakken gik om hvorfor at drengene ikke var bi, som mange af os piger. Jeg havde aldrig været sammen med piger sagde jeg. Pia og Mia sagde så er jeg gået glip af noget!

Det mente jeg ikke, jeg har en skøn fyr der hjemme og jeg mangler ikke noget.
Vi var trætte og gik i seng, jeg faldt hurtigt i søvn.

Pludselig vågnede jeg ved at jeg kunne mærke at der var nogen i min seng, at jeg blev befamlet, jeg strittede imod, bad dem om at lade være.

De fastholdt mig, den ene holdt mine arme, og Mia mine ben og slikkede mig på min klit. Pia der holdt mine arme kyssede mig med tungen langt inde i min mund.

Jeg strittede imod, men overgav mig og Mia suttede på mine bryster og mine vorter strittede og blev meget hårdere, så nu blev jeg liderlig, og jeg fik jeg en skøn lang orgasme. Nu blev jeg selv meget aktiv. Nu begyndte jeg at slikke Mia på hendes skønne glatte mis, jeg sugede hendes dejlige hårdere klit, der blev meget stor, Jeg fingerbollede hende og hun kom og det sprøjtede ud af hende Jeg har aldrig før set. Mia slikke mig og fingerbollede mig og jeg kom og hun kunne fastholde min orgasme, jeg har aldrig haft så mange skønne orgasmer.

Vi legede hele natten og næste dag var vi meget trætte på en dejlig måde..
Om aften gentog vi igen den skønne leg, vi gik i bad sammen. Og vi legede med hinanden og håndbruseren blev brugt flittig, vi slikkede og vores safter. Jeg må nok sige at jeg aldrig havde før haft så mange orgasmer.

Da jeg kom hjem til min fyr, fortalte jeg ham om de to piger, jeg sagde ikke, at jeg havde deltaget. Han syntes det må da havde været rart for de piger, han syntes jeg skulle have prøvet det.!
Jeg gik til bekendelse og sagde at jeg havde deltaget. Han syntes det var okay, blot jeg ikke bollede med andre fyre. Han blev meget tændt ved min historie, og han slikkede og kyssede og bollede, han bankede sin dejlige store pik ind i mig, og han fik mig til at komme flere gange. Jeg ville have hans saft og gjorde ham helt ren. Jeg har fået et helt nyt sexliv, efter den opleve i Paris. Jeg ses nu tit med pigerne.

Vi er nu en lille gruppe på fire piger der ”leger sammen uden mænd” det er bare skønt, og det giver en et dejligt sexliv.

En eftermiddag var jeg alene hjemme og jeg have besøg af Mia vi lå i sengen og legede og pludselig kom Michael hjem. Jeg havde ikke ventet ham hjem får sent aften. Vi skyndte os at tage tøjet på. Michael kom ind, og sagde der er nok nogen der hygger sig, med og et smørret grin. Vi havde kun lige nået at få vores trusser på. Michael sagde at han da ikke vil forstyrre os, vi kunne da bare forsætte, og så vil han gå ind i stuen og tage en kop kaffe. Michael lukkede døren.

Mia og jeg grinede og jeg spurgte Mia skal vi forsætte? Hun svarede tror du Michael gerne vil deltage? Jeg sagde at Michael og jeg har en aftale om at vi ikke boller med andre. Han kun boller med mig, og ikke med andre piger. Hun grinede, jeg er jo ikke til mænd, men har da ikke noget imod at han boller dig, du slikker mig. Blot jeg ikke bliver bollet af ham. Mia forslog at vi gik ind til Michael og legede foran ham.

Vi gik ind til ham, og vi begyndte at lege med hinanden, Mia kyssede mig jeg kælede for hendes skønne bryster. Michael sad og nød det og jeg kunne se at han fik et frækt blik i øjnene, og han begyndte at vokse i bukserne, hans løsnede sin livrem, og lynede sin gylp op og tog sin pik frem. Vi slikkede og fingerbollede hinanden, vi kom begge i en skøn orgasme. Jeg bad Michael om at tage sit tøj af og komme og leg med os.
Han var hurtig afklædt, og han pik stritte grådig.

Jeg satte mig på alle fire og begyndte at sutte ham og jeg kunne mærke, at han var ved at komme. Jeg bad ham om at tage mig bagfra og jeg ville slikke Mia. Han kom op i min dejlige våde mis, jeg slikkede og suge Mia på klit .Åh det er så dejligt at blive bollet og slikke en dejlig våd mis.

Michael bollede mig hårdt og hurtigt. Mia kom i en vild orgasme og det sprøjte fra hende. Mia sagde at hun aldrig før havde oplevet at det sprøjtede fra hende fisse. Jeg suttede det i mig.
Jeg skreg og fik en vild orgasme, Michael var også ved, at komme og jeg vil have hans sperm i munden og sluge det, elsker hans sperm det er dejligt salt, og minder mig om havvand. Jeg tog hans pik i munden og Slikkede ham ren og Mia slikkede mig ren. Vi lå alle og var godt udmattet. Mia foreslog at vi gik i bad, det var vi enige i.

I badet sæbede vi hinanden ind, og det var sjovt at se at Michael var blevet godt stiv igen og jeg begyndte at tirre ham, han ville tage mig. Jeg satte mig op på håndvasken og han borede sin pik op i min våde fisse. Mia legede med håndbruseren. Jeg kom i en dejlig lang orgasme og Michael tømte sig oppe i mig.
Mia sad på gulvet og legede med håndbruseren og var helt væk, jeg kyssede hende og Michael legede med brysterne. Mia kom og skreg sin vilde orgasme ud.

Vi vaskede os og klædte os på og gik ind i stuen og fik os en øl, vi var trætte og udmattede. Vi snakkede om hvor dejligt det har været at være sammen. Mia hun syntes det var en oplevelse at sprøjte så voldsomt fra fissen.

Vi har gentaget denne oplevelse mange gange.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 4

Originally posted 2023-09-12 02:39:31.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *