Min herskerinde

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Hun var en skønhed, og hun så meget dominerende ud. Man kunne med det samme se at hun foretrak at elske med kvinder. Siden jeg var i puberteten, har jeg haft fantasier om underkastelse. De var normalt, gemt godt væk i min psycke, men efterhånden kom de mere og mere frem, og jeg begyndte at se mig om, for at finde en dominerende kvinde, så jeg kunne realisere mine lyster. De andre kvinder jeg havde forsøgt med, tilfredsstillede ikke mine lyster til underkastelse. De havde det ikke i sig, og ofte gjorde de det bare for at tilfredsstille mine behov. Det virkede ikke, og til sidst troede jeg ikke at jeg nogensinde skulle finde hvad jeg søgte.

Så mødte jeg hende hun var førstedame i en tøjforretning… Vore øjne mødtes, og jeg blev klar over jeg havde fundet hvad jeg søgte. Hun var sidst i trediverne, og hun var en klassisk skønhed, hendes stemme var stærk og kommanderende, hun var slank og bevægede sig som en panter. Jeg husker ikke nøjagtig hvad hun sagde da hun kom hen til mig – mig! Hun gav mig sit visitkort og inviterede mig til den følgende dag.

Når jeg tænker tilbage, har hun set på mig og talt til mig, som kun en meget dominerende kvinde kan gøre det.

Da hun åbnede døren den følgende dag, kunne jeg mærke at mine ben rystede.Hun stod foran mig, skøn og høj, og inspekserede mig”.kom ind” var alt hvad hun sagde, og lukkede så døren bag mig. I stilheden der fulgte, følte jeg mig sky og genert. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, eller gøre.

Hun spurgte ikke om jeg ville sidde ned, men satte sig selv i en stor polstret sofa. Tog en cigaret fra en sølv æske på sofabordet, satte den i et cigaretrør. Jeg rodede i min taske efter en lighter, og gav hende ild”ned på knæ” kommanderede hun. Jeg lagde mig på mine knæ foran hende, med bøjet hoved og armene hængende slapt ned langs siden.. Hun rakte ud og tog mig under hagen, og løftede mit hoved op, jeg følte hun så lige ind i min sjæl.

“Er du nogensinde rigtigt blevet ydmyget af en anden kvinde”? spurgte hun.
Jeg slikkede mine tørre læber og sagde”Nej frue”.
“Men det ønsker du ikke”? spurgte hun videre.
En varm følelse gik gennem min krop.
“Hvis du vil underkastes af en kvinde som mig vil det ikke kun blive leg, det vil være ægte, vil du syntes om det”?

Uden tvang eller magt havde hun placeret mig i den situation, jeg havde drømt om. Jeg vidste hun havde givet mig en chance for at få mine drømme opfyldt, og jeg hviskede med rystende stemme:

“Jeg ønsker det”.
STRIP sagde hun hårdt. Jeg tog mit tøj af som hun beordrede, og lagde det på gulvet : Da jeg var nøgen lagde jeg mig på knæ foran hende igen, jeg kunne mærke at jeg var blevet våd imellem benene. Hun tog et stykke snor, fra et bord bag sofaen, og beordrede mig til at række hænderne frem. Først troede jeg hun ville binde mig symbolsk, men jo mere snor jeg fik om håndledene, var jeg klar over at det var 100% realistisk.

ET kort stykke snor blev bundet tre gange omkring min hals og sad som et hundehalsbånd – Hendes kys overraskede mig. Den måde hendes læber rørte mine, var så fremmed og erotisk. I et øjeblik troede jeg ganske simpelt,at hun ville begynde at elske med mig, men pludseligt tog hun hårdt i mine brystvorter. Jeg gispede højt, og hun sagde:

“Der er nydelse, og der er smerte. Ikke så meget smerte at du ikke kan klare det, men smerte alligevel, hvis du forstår”.

Selvfølgelig kunne jeg havde rejst mig op og gået, bundne hænder eller ikke.Det var helt klart at jeg kunne havde stoppet nu, men en ting fik mig til at blive –min lyst.

Drømme om underkastelse i min egen seng alene, var en ting, der kunne jeg drømme og masturbere, nu stod jeg til ansigt med mine drømme, og var i en fremmed kvindes varetægt. Hvis jeg ikke prøvede det nu, hvad jeg så længe havde drømt om, ville mine drømme ikke længere have nogen formål. Jeg overvandt min nervøsitet og det var som at rejse til et land jeg aldrig havde set i nogen rejsebrochure: Så jeg brugte kun to ord:

” Ja frue”.

Hun løftede foden og stak sin højhælede sko op i mit ansigt. Straks kyssede jeg hælen. Hun sagde ikke et ord, men forstod, at jeg havde forstået det: Hun rejste sig op og stillede sig midt på gulvet med en ridepisk i hånden.

“Kom her”,beordrede hun, og da jeg begyndte at rejse mig op, råbte hun,”på dine knæ!”

Jeg kravlede hen til hende, og et øjeblik efter mærkede jeg at hun ramte mig på enden, og jeg skreg over smerten. Hele min krop rystede, og jeg kunne mærke hendes hede ånde ved mit øre, og hun hviskede.

“Du er hos mig, alting er O K”.
Hun var så venlig da hun talte til mig, nærmest moderlig jeg følte at med hende kunne jeg klare alt, hun ville bane vejen. Ridepisken ramte mig igen, denne gang på denne anden balle, og jeg skreg medens hun ramte mig igen og igen, min krop rystede og jeg bed i gulvtæppet. Hun slog mig indtil jeg var fuldstændig blå, og udmattet faldt om på gulvet. Da det var ovre var mit ansigt helt rødt, og jeg havde tårer i øjnene og min ende brændte.

Hun lagde mig på ryggen og sagde :
“Tårer er gode, de viser mig at du har æret et sted henne som du aldrig før har været”.
Hun kyssede forsigtigt tårerne væk, hun kyssede mine øjne, mine øre, og jeg mærkede hendes hænder på mine bryster, og lidt efter på min fisse.
Hun spredte mine ben, og hendes hånd rørte forsigtigt ved min fisse, spredte mine våde skamlæber, og begyndte at påvirke min klitoris. En finger kom ind i mig, bevægede sig frem og tilbage i min våde skede. Jeg begyndte at stønne da hun masturberede mig. Hun fik mig i ekstase, da jeg lå der med spredte ben, og da jeg kom trykkede jeg min krop mod hendes. Jeg ønskede hende for altid – Langsomt tog hun en hånd op under sin kjole og berørte sin fisse. Så tog hun fingeren til mine læber. Jeg kunne dufte hendes erotiske lugt fra fissen. Jeg begyndte at slikke hendes fingre, og hendes lugt fyldte min mund.

“Dette er til dig” hviskede hun, imens hun tog sin hånd op under kjolen igen. Jeg ønskede at elske med hende, og give hende den tilfredsstillelse som hun havde givet mig.

“Du er ikke klar til at tilfredsstille mig endnu”. sagde hun.

Det var forbi, hun beordrede mig til at beholde snoren omkring halsen, indtil vi sås igen. Jeg tog hurtigt mit tøj på,og hun sendte mig bestemt og koldt ud af døren. Dette var netop hvad jeg havde drømt om. Jeg fulgte hendes instruktion og mødte op hos hende næste dag. Vi gik på indkøb i et af Københavns mest eksklusive magasiner for kvinder. I lingeriafdelingen beordrede hun mig til at tage alt tøjet af i et prøveværelset, imens en ekspeditrice fandt forskellige ting jeg skulle prøve. Siddende i den eneste stol i prøveværelset, rygende på en cigaret, dirigerede hun hvad jeg skulle prøve. Jeg blev iklædt en meget sexet halvskåls brystholder, der tvang mine bryster frem, så de strittede lige ud i luften,

“Jeg ønsker at man kan se hendes brystvorter igennem tøjet”, sagde hun til ekspeditricen. Jeg blev iklædt strømper og strømpeholder, men da ekspeditricen kom med forskellige trusser, sagde hun med en hård stemme:

” Hun har ikke tilladelse til at gå med trusser”.
En løjerlig følelse gik igennem min krop. I det lille prøveværelse med en fremmed kvinde, viste hun hvordan hun dominerede mig.

”Strømpeholderen klæder dig virkelig”, sagde hun, „vend dig om så vi kan se dig bagfra”.

Indtil dette øjeblik havde jeg stået med ansigtet mod ekspeditricen idet jeg var bange for at hun skulle se mærkerne på min ende. Jeg vidste hvad der blev forventet af mig, ekspeditricen ville omgående forstå min situation. At have en ældre dominerende kvinde til at vælge mit undertøj og forbyde mig at gå med trusser, og nu vise mine mærker på enden ville være ydmygende. Stille stod jeg og så jeg på hende mens hun roligt sad i stolen. Hendes øjne fortalte alt: Hvis du er en rigtig masochist, så vis dine mærker. Hvis jeg ikke gjorde det, var jeg sikker på hun ville rejse sig op, og gå ud af rummet, ud af mit liv. Dette var underkastelse.

Jeg vendte mig om. Ekspeditricen sagde ingenting, men jeg vidste hun kunne se mærkerne på min ende. Da hun forlod prøveværelset hviskede jeg:

”Hun så mærkerne”.
Hun rejste sig op stod lige foran mig og hviskede:
„Spred benene”

Da jeg gjorde det stak hun en finger, dybt ind i mig, for bagefter at tage fingeren op til min mund. Uden et ord begyndte jeg at slikke den ren.

Da hun forlod prøveværelset vidste vi begge at jeg var under hendes kontrol. Da jeg kom ud fra prøveværelset uden trusser på vidste jeg hun ville vente på mig. Jeg forstod nu, at hun eller en som hende altid havde ventet på mig. Dette ville være mit liv, det eneste sande liv,jeg altid havde ønsket mig.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *