En vindueskigger

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Mit navn er Leif, jeg er en gift mand på 35 år, som kan li at kikke gennem folks vinduer.

Min seneste oplevelse foregik en aften, på et kursus i provinsen. Jeg havde fået lidt at drikke til middagen og var i løftet stemning da jeg gik tilbage til mit værelse. På det tidspunkt var jeg også godt liderlig, så jeg besluttede mig for at gå en tur omkring huset og se om der var lidt at kikke på.

Der var lys i mange vinduer og jeg gik stille forbi nogen af dem. Det første jeg så var en moden kvinde på ca 55-60 år som var ved at gå til ro. Hun var ved at børste tænder kun iført bh og mormor trusser, hun så dejlig ud, fyldige bryster og en dejlig topmave. Hendes røv var stor og rund.

Jeg tog opstilling ved vinduet og blev mere og mere spændt og liderlig. Da hun var færdig med at børste tænder tog hun bh-en af og hendes bryster væltede ud og et par store brune brystvorter kom til syne. Hvis ikke min pik var stiv blev den det nu. Jeg åbnede mine bukser og tog om den, gned stille frem og tilbage, mens jeg nød synet.

Hun tog nu sine trusser af og blottede sin røv, jeg gned lidt kraftigere på min pik og håbede på at se mere og det var som hun hørte mine bønner, for hun bukkede sig efter noget i sin taske og nu åbnede hendes balder sig og blottede hendes behårede fisse og røv. Jeg var i den syvende himmel, mens jeg onanerede vildt.

Nu lagde hun sig på sengen og jeg nød synet af hele hendes krop, brysterne der flød ud til siden og hendes behårede fisse. Måske var hun også lidt småliderlig for hun tog ikke dyne på, men lå med let spredte ben og begyndte at kæle for sig selv. Hun strøg sine hænder langs ydersiden af lårene og op på maven, så videre op under brysterne. Jeg var ved at eksplodere men holdt lidt igen i håbet om at hendes hænder ville søge ned til fissen.

Igen blev mine bønner hørt, for hun søgte ned i skridtet og begyndte at kæle for sine skamlæber.
Fingeren søgte ind i revnen og nu lod hun den anden hånd gå op til brystet. Hun lyftede sit bryst op til munden og slikkede på vorten, der straks blev stiv. Hun skiftede nu bryst og det fik samme tur. Nu lå hun med stive brystvorter og en hånd på opdagelse i fissen.

Min pik var snart klar til at sprøjte , men jeg holdt orgasmen tilbage, der drev klar præsperm fra mit dunkende pikhoved.

Hun bearbejdede nu sin klitoris med fingeren mens hun nulrede sine vorter, jeg kunne se at hendes orgasme ikke var langt væk, så jeg gned rytmisk på min pik. Lige før hun fik orgasme løftede hun benene lidt og hendes fisse og røv blev blottet helt. Hendes ansigt var præget af hendes orgasme og nu stønnede hun højt mens hendes lår klemte hendes hånd og kroppen rystede kraftigt.

Dette var signalet for mig og jeg rykkede kraftigt i pikken, som nu kom i et par lange sprøjt ud over men hånd og græsset under mig. Hold da kæft en dejlig orgasme, jeg tror ikke den har været så kraftig før. Inde på værelset blev lyset nu slukket, så jeg skyndte mig at lyne op og komme afsted til mit eget værelse.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.5 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *