Min ekskones kvindelige chef

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det var midt i januar jeg var lige blevet færdig med at gøre min lejlighed i stand. Min x-kones chef havde skaffet maling og div. tilbehør til en fornuftig pris hun havde sagt flere gange hun vil komme og se resultatet. Det var helt i orden med mig. Laila som hun hed er en flot høj Kvinde på 41 år, vi har fløjet sammen nogle gange til julefrokoster, men det er kun blevet til kys og kram.

I min lejlighed er loftet lavet op i kip. Jeg har hævet gulvet 1 meter i soveværelset og der ved fået et run som jeg bruger til opbevarings rum og vin kælder. Jeg fik et par stolper til overs da jeg lavede det, så jeg syntes det kunne værre sjovt at lave et kors på ende vægen den blev monterede med manchetter og kæder, det så faktisk ret pirrende ud.

Så en dag ringede det på døren det var Laila. Hun var i ført en kort kjole og lange støvler hun så godt ud som altid. Hun spurgte om hun forstyrrede nej det gjorde hun ikke, jeg viste hende rundt i lejligheden og vi endte i stuen hvor vi delte et par glas vin. Laila kom i tanke om vi sprang soveværelset over så jeg viste hende der op, da hun så korset blev hun vist tændt på at prøve, hun stillede sig over til korset og tog manchetterne i hånden og sagde, er du til SM eller hva skal det bruges til jeg svarede jeg har ikke af prøvet den endnu, hun kikke mega frækt på mig og sagde skal vi indvie korset?

Jeg svarede prompte ja det kan vi godt hvis det er noget der tænder dig. Laila tog kjolen af og stod i G-streng BH hofteholder strømper og de lange støvler jeg gav hende manchetterne på og krængede hendes bryster ud over Bh’en, jeg fandt et par klemmer og satte i hendes brystvorter. Og lod hende stå og mærke følelsen af at værre i en andens magt jeg hentede midt kamera og tog nogle billeder af hende.

Mens jeg gik og sagde frække ting til hende. Da jeg kunne se på hende at hun var blevet så våd mellem benene at hendes trusser var godt våde tog jeg dem af hende og nu stod hun med sin smukke barberede mis jeg satte 2 klemmer i skamlæberne hun gøs af smerte. Jeg fandt to stearinlys det ene tændte jeg og det andet førte jeg op hendes fisse.

Jeg lod sterinen løbe ud over brysterne på hende det gav et z i hende hver gang der kom en dråbe, jeg kunne se hun nød smerten. Jeg fandt et læder hals bånd og gav hende det på og løsnede hende fra korset og ført hende ud på toilettet. Hvor jeg befalede at hun skulle tage min pik i munden og tage i mod mine gyldne dråber. Hun kikkede med bede øjne om hun ikke kunde slippe men nej for da hun stod på korset blev hun helt vild da jeg sagde at jeg vil lade min urin flyde i hendes mund.

Jeg kom med en god sjat som hun sank og lidt løb ved siden af men hvad pyt, jeg kysede hende vildt liderligt da hun havde sunket det meste. Laila var også blevet tisset trængende, så jeg satte mig mellem hendes ben og mod tog urinen. Vi kysede fræk længe. Hvor efter vi gik op i soveværelset hvor hun blev gennem bollet. Det var en god aften, Laila har besøgt mig et par gange siden og vi har elsket vildt..

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.6 / 5. Stemmeantal: 16

Originally posted 2023-09-13 00:42:32.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *