Et Uventet Orgie

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det er fredag aften, jeg er alene hjemme, på tv’et køre et søvndyssende program, der mest af alt virker som en sovepille. Jeg har en flaske rødvin åben, og er i gang med mit andet (store) glas.

Jeg havde skam lagt planer, men som, det sker nogle gange, blev de ikke til noget.

Så hvem er jeg ? Mit navn holder jeg for mig selv, men kan ellers afsløre at jeg er 40 år. Jeg ville fortrække at det var 30 i stedet, og er ikke overbevist at “livet begynder efter de 40”, som udtrykket lyder. Livet og kærligheden virkede begge nemmere for ti år siden.

Fysisk er jeg 178 centimeter, og er letter kraftig af bygning. Jeg har brunt hår, med naturlig krøller, og relativ mørk hud. Jeg kan godt selv se at jeg er rundet de fyrre, men syntes at alderen trods alt har behandlet mig pænt. Alt i alt er jeg, efter min egen beskedne mening en ganske attraktiv middelaldrende kvinde.

Jeg er single, og har været det i de sidste fire år. Efter mit sidst afsluttede forhold, har jeg med undtagelse af få perioder, haft mandlige partnere som jeg har hygget mig med, men ingen af forholdene har ført til noget fast. De fleste af mændene har jeg mødt på nettet i chatrooms, og på diverse dating sider. Nettet har for mit vedkommende, uden tvivl gjort verdenen til et meget sjovere, og mere spændende sted.

Nå, men tilbage til min stille og rolige fredag aften; Jeg havde egentligt planer og at mødes med en jeg har chattet med over længere tid, men han blev desværre forhindret i sidste øjeblik. Det havde resulteret i at jeg nu sidder herhjemme, klædt på til en date, uden noget at lave. Jeg var klædt i en sort kjole, sorte højhælede sko, og sorte selvsiddende strømper. Jeg var virkelig i humør til noget sjov, og samtidig var jeg også vildt liderlig.

Jeg begyndte at mærke vinens effekt, mens jeg hev min bærbare frem, og startede den op. Jeg loggede ind på min ynglings datingside, og kiggede de nyeste beskeder igennem. En af beskederne fangede min opmærksomhed, den var fra en jeg havde haft en meget intim chat med, for blot få dage siden.

Mens vi chatter, kigger jeg samtidigt på vores tidligere samtaler. At få genopfrisket vores tidligere chat, samt vores nuværende snak, der hurtig bliver mere og mere fræk. Tilsammen gør det mig vildt tændt, og jeg kunne mærke at jeg meget hurtigt blev mere liderlig mens vi chattede. Det var vildt frustrerende, jeg ville meget mere lige nu end blot at chatte.

Efter en halv times tid fik jeg nok, og besluttede mig for at gøre noget ved det. En gammelt oplevelse fra mine yngre dage poppede pludseligt frem i mine tanker, om en bar jeg plejede at komme i tit. Det var et lille sted, hvor jeg havde mødt nogle mænd (altså ikke samtidig) i mine unge dage. Tilbageblikket fra min ungdom fik mig til at smile…..hvilken uskyldig tid.

Så slog det mig ! Hvorfor ikke besøge baren igen ? Jeg er klædt på til lejligheden, jeg kunne tage en taxa og være der på ti minutter. ”Hvilken sindssyg ide” tænkte jeg efterfølgende, en kvinde alene, på en bar jeg ikke har været på i årevis. Det var en vanvittig, sindssyg, og ikke mindst en farlig ide.

Jeg endte selvfølgelig med at ringe efter en taxa. Jeg tømte mit vinglas men jeg ventede. Klokken var lidt over otte, og taxaen kom hurtigt efter jeg ringede og bestilte den. Jeg spring ind i taxaen, fortalte hvor jeg ville hen, og så var jeg af sted.

Under køreturen virkede chaufføren lidt nervøs for mig, eller rettere bekymret, og spurgte mig om jeg skulle mødes med nogle…venner, kæreste eller andre. Hans spørgsmål irriterede mig, og jeg ville ønske at han holdt kæft, eller skiftede emne. Jeg kunne ikke se problemet i at en kvinde tog på en bar alene i disse dage tænkte jeg for mig selv, mens jeg lyvende fortalte taxa chefføreren at jeg skulle mødes med nogen. Det fik ham til tie stille, hvilket var mit håb, i hver fald når det kom til mit valg om at tage på bar alene. Resten af turen forløb udramatisk, taxaen stoppede og holdt nu udenfor baren.

Jeg betalte, og forlod taxaen.

Stedet så ikke så smart og modernet ud som jeg huskede det. Malingen skallede på væggene, og stedet virkede meget dunkelt indenfor. Jeg tøvede et øjeblik før jeg tog mig sammen og gik indenfor.

Stedet havde uden nogen tvivl ændret sig radikalt. Det var skummelt og dystert, belysningen var meget nedtonet, og det var i det hele taget meget mørkt. Fyren bag baren så rå ud, godt og grundig udsmykket med tatoveringer og piercinger. Lad være med at dømme bøgen på omslaget tænkte jeg, og overbeviste mig selv om at det ikke betød noget, han var sikkert en flink fyr.

Der var seks andre mænd i lokalet, som alle så pænt hardcore ud i forhold til hvad jeg var van til. De virkede umiddelbart til at kende hinanden, men stedet virkede også som et meget lokalt sted, et sådan sted hvor man ikke tager hen hvis man ikke kender nogen derfra.

Jeg overvejede at gå igen, men tænkte; hvad er det værste der kan ske ?

Jeg gik op i baren, satte mig, og bestilte en drink. Jeg tog en vodka med cola, bare en enkelt, med da jeg fik min drink, lignede det nærmere en dobbelt eller tredobbelt, ikke noget jeg havde tænkt mig at klage over.

Det gik pludseligt op for mig at ingen af de andre gæster talte sammen, faktisk var stedet fuldstændigt stille. Jeg kiggede rundt, og opdagede at de alle kiggede på mig. De prøvede ikke at skjule det, de så mig an. Jeg tror aldrig jeg kommer til at forstå hvorfor jeg ikke gik på daværende tidspunkt, men i situationen valgte jeg at blive.

Jeg talte ikke med nogen, andet end de to gange jeg bestilte drinks udover den første jeg havde fået, og det var der heller ikke andre der gjorde al den tid jeg havde været der. Det var åbenlyst ret mærkeligt, men det var ikke nogen jeg tænkte nærmere over på det tidspunkt.

Efter at have tømt min tredje drink var jeg blevet lettere beruset, men stadigvæk i kontrol. I takt med at jeg følte mig mere tilpas og afslappet, begyndte jeg at nyde den opmærksomhed, jeg tidligere var blevet lidt nervøs over.

Jeg bestilte endnu en drink, og mens jeg ventede på tjeneren, bemærkede jeg at de andre mænd i rummet alle stod og kiggede på mig. Alt opmærksomheden tændte mig helt vildt. Jeg begyndte at fantasere, og forstillede mig en sex scene hvor de alle kneppede mig. Jeg blev helt våd ved tanken.

”Her” kom det fra tjeneren, da han stilte min drink foran mig, hvilket øjeblikkeligt afbrød min fantasi om gruppesex med mig i fokus.

Blandingen og mængden af vin og vodka havde ramt mig hårdt, og jeg var efterhånden godt beruset. Jeg ved ikke hvad der fik mig til det, men jeg drejede langsomt rundt på stolen, vendte mig mod gruppen af mænd der alle stod og stirrede på mig. Stadig siddende på barstolen, spredte jeg langsomt benene, og trak forsigtigt op i min kjole.

Alle mændene stirrede intenst på mine ben. Jeg nød virkelig øjeblikket, og trak min kjole længere op. Deres øjne fulgte min kjoles kant, på dens rejse længere op af mine lår.

Hvad var det jeg lavede ? Jeg ved jeg burde stoppe mens legen var god, men jeg kunne ikke få mig selv til at stoppe. Jeg havde inderst inden beslutte mig for at gå hele vejen, selvom alle alarmklokker ringede….min liderlighed vandt i sidste ende.

Jeg kiggede rundt, og valgte den af mændene som jeg fandt mest tiltrækkende, og gav ham tegn til at komme over.

Selvsagt kom han over til mig. Mens han gik over mod mig, gled jeg ned fra stolen, og satte mig ned på knæ.

Hans øjne lyste op, da det gik op for ham hvad der skulle til at ske. Da han kom over til mig åbnede han sit bælte, og knappede sine jeans op. Da hans skridt kun var 10 centimeter fra mit ansigt gled bukserne ned og ramte gulvet.

Pik.

Der var et ord jeg elskede…pik, og det var lige præcis hvad jeg så. Jeg åbnede munden og tog hans allerede halv stive pik i munden.

Jeg tog ham dybere og dybere i munden, indtil han overtog og stille og roligt begyndte at kneppe min mund, mens han tog fat i mit hår med begge hænder.

Dette var mere opmuntring end de andre fem mænd behøvede, som alle bevægede sig over til os, mens de hver i sær skilte sig af med det mest nødvendige tøj.

De stod nu alle rundt om mig, hver af dem med deres pik i hånden. Mens den første mand stadig kørte sin pik ind og ud af munden på mig, ledte jeg i blinde med begge mine hænder, indtil de begge havde fundet frem til hver deres ivrige pik på to af de andre.

Jeg mærkede en voldsom trang bygge sig op indeni mig, jeg ville have dem alle, hvilket fik mig til at overveje hvad der var galt med mig ? Jeg følte ikke længere jeg havde kontrol over mig selv, men at jeg nærmere blev styret af et dyrisk instinkt der havde overtaget.

Pikken i min mund begyndte at pulsere, og dunke, før den kort efter eksploderede, og pumpede en stor ladning sæd i munden på mig. Jeg kiggede frækt op på ham mens jeg slugte hans sperm, og slikkede mig derefter om munden. Jeg følte mig vildt beskidt, slutty, men aldrig før havde jeg følt mig så liderlig.

En anden mand overtog nu positionen og udskiftede ham jeg hidtil havde suttet pik på, og jeg mærkede efter et kort øjeblik en ny pik glide ind mellem mine læber, og ind i min mund.

Jeg mærkede hans pik blive hårdere og hårdere, min tunge kærtegnede hoved, og der gik ikke lang tid før jeg mærkede hans sperm fylde min mund, og hørte et brøl komme fra ham.

Hele situationen føltes overvældende, men aldrig før havde jeg følt mig så liderlig og begæret. Hvorfor havde jeg aldrig gjort det her noget før ?
Jeg mærkede hans pik, som jeg stadigvæk havde i munden, langsomt miste sin hårdhed, da fyr nummer tre pludseligt kom over, og kom ud over mit ansigt, som ikke var mere end 10 – 15 centimeter væk fra hans stive pik. Den første stråle ramte primært mit hår, den næste min kind. Jeg kiggede frækt op på ham, mens de sidste dråber ramte mit ansigt.

Mændene flyttede sig, og lod de sidste tre komme til. Der gik ikke mere end 10 minutter før de alle tre havde tømt deres pikke ud over mit ansigt, som nu var næsten dækket af deres sperm. Jeg kunne mærke det løbe ned af mine kinder, min hage, hvorfra det dryppede med på gulvet under mig.

Jeg kunne dårlig se med ansigtet fyldt med sperm, da jeg mærkede et fast greb tage mig i hver arm, og tvang mig på benene, hvorefter jeg blev ført hen til udgangen. ”Så er det vist på tiden du smutter” sagde manden der havde fat i mig.

Kort tid efter stod jeg udenfor, stadigvæk smurt ind i sæd, og noget chokeret…..ikke kun over hvad jeg lige havde oplevet, men ligeså meget over mig selv, og selverkendelsen at jeg, til trods for frygten, aldrig nogle sinde havde oplevet noget der tændte mig så meget før.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.3 / 5. Stemmeantal: 6

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *